εγω σε φωναξα ρε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
κατι πατατακια και κιοφτεδες με σαλλλλτσα εφαγα ρε....κανει?
απο μπακλαβα τπτ!
εν παση περιπτωση...θα μου πει κανεις σας τι με ηθελε αυτος που με φωναξε????
που κρυβεσαι??!!!
ΣΣΣΣΣ!!!Αστους τωρα χαιροντε και καμαρωνουν την ομαδα τους πηγανε λεει και στην παιανια να τους υποδεχτουν τους παιχταραδες μεγαλη μπαλα πληθος ευκαιριων αλλα γαμωτο!! ΑΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
κατι πατατακια και κιοφτεδες με σαλλλλτσα εφαγα ρε....κανει?
απο μπακλαβα τπτ!
εν παση περιπτωση...θα μου πει κανεις σας τι με ηθελε αυτος που με φωναξε????![]()
ξερεις οτι δεν κρυβομαι ποτε!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
εγω σε φωναξα ρε!!!
που κρυβεσαι??!!!
απλα εχασες επεισοδεια μεσα στο σ/κ απο εδω μεσα και γιαυτο δεν ηρθα καρφι εδω περα παρα βολοδερνα σε αλλες κατηγοριες.τελος παντων λεγε τι θες?![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Το ξεχασε !!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ξερεις οτι δεν κρυβομαι ποτε!
απλα εχασες επεισοδεια μεσα στο σ/κ απο εδω μεσα και γιαυτο δεν ηρθα καρφι εδω περα παρα βολοδερνα σε αλλες κατηγοριες.τελος παντων λεγε τι θες?![]()
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ΛΕΩ ΜΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ 090 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ...ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ??:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Keep spamming!!!:a13:
γαμω τον μπελα σου για παιδι....Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ΛΕΩ ΜΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ 090 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ...ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ??![]()
να σου πω ρε...μεχρι το 89 που μας το κολησατε...απο την αρχη του ματς...περασε απο το μυαλο σου οτι μας ειχατε???ειλικρινα πες μου ομως!!!
αυτοι ειστε ρε βαζελοι....πρωτα με φωναζετε και οταν ερχομαι την κανετε λαγοι ε λαγοι!!!!
αντε καληνυχτα....χαρειτε τωρα που μπορειτε.τετοιες χαρες μονο σε καλους πελατες δινουμε.
τα ξαναλεμε αυριο....![]()
βρε παπαρα ποιο 89??? εγω το πιστευω απο την περασμενη εβδομαδα!!!!...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
γαμω τον μπελα σου για παιδι....![]()
να σου πω ρε...μεχρι το 89 που μας το κολησατε...απο την αρχη του ματς...περασε απο το μυαλο σου οτι μας ειχατε???ειλικρινα πες μου ομως!!!
εσυ δεν τα εγραψες αυτα??
![]()
Kαλημερουδια...
Επειδη κραταω τις υποσχεσεις μου αφιερωνω τις παρακατω φωτογραφιες στο φιλο γαυρο που θεωρουσε μαγκια να ποσταρει τα εξωφυλλα πριν και μετα απο τους ευρωπαϊκους αγωνες του Παναθηνμαϊκου.... ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΣΥ???!!
Επειδη παλι , αντιστοιχες πρωτοσελιδα για τις ευρωπαϊκες πορειες του γαυρου δεν υπηρχαν τοτε...(γιατι αραγε?) και οσα παλαιοτερα υπαρχουν ειναι αρκετα hard - core για να τα ποσταρω , αφιερωμενα φιλε μου εξαιρετικα να τα εμπεδωσεις![]()
Εσυ συνηθιζες να ποσταρεις και τα προ των αγωνων πρωτοσελιδα , επειδη το ξεχασα εχθες , αν θες φιλαρακι ψαξε και βρεστα ρε συ...θα μου κανεις μεγαλη χαρη...ευχαριστω.....:rotflmao:
![]()
Ε ρε πώρωση πρωί-πρωί!
Πάντως,φίλτατοι γαύροι,έτσι και πάτε μ' αυτή την ομάδα κι αυτόν τον προπονητή στο C.L,σάς βλέπω για μεγάλα ρεκόρ!!
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Μου επιτρέπετε φαντάζομαι ε;
Εγώ εκείνο που είδα παιδιά ήταν την ασθένεια του Γαύρου που έχει στο CH.L. να μετακομίζει και στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
Σε όλο το παιχνίδι , ήταν θα σας κάνουμε... θα σας γαμ... το ένα , το άλλο... ευκαιρίες επι ευκαιριών....
Στο τέλος μια επίθεση μόνο (αίντε να έκανε και άλλες 2-3 ο ΠΑΟ σε όλο το παιχνίδι) και μέσα το goal.
Μην μου πείτε οτι δεν σας θυμίζει πολύ έντονα το τι συμβαίνει και στα παιχνίδια του CH.L. με τον γαύρο.
Παίξαμε καλά , ήμαστα καλύτεροι κτλ... αλλά στο τέλος ... ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΣΑΝ!
Τώρα τα περί κούπας και άλλα ωραία... εντάξει το πήρατε... ευχαριστημένοι;
Καλημέρα σε όλους τους φίλους εδώ!!
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.