Aναξιοι, συμφωνω.
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
πω πω σα παρατημένες γκόμενες κανετε....![]()
![]()
![]()
Den exei kikloforisei akomi se aksioprepi poiotita.. :a13:
Καλα ρε παιδια πως μπορειτε και γραφετε greeklish;;;
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Another believer masterΑρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
Den exei kikloforisei akomi se aksioprepi poiotita.. :a13:
Καλα ρε παιδια πως μπορειτε και γραφετε greeklish;;;
come to the shrine to be blessed
Ρε μην κλεβετε το αβαταρ του ανθρωπου.Δεν μπορω να σας ξεχωρισω πια!
www.tsakosart.gr
Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Προσοχή παντως γιατί η υμιμάθεια είναι χειρότερη απο την αμάθεια![]()
Ημιμάθεια δεν είναι ή εγώ κάνω λάθος;![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Στον βουδα να πιστεψω η στον αλλαχ?Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Οταν αλλαξοπιστησεις θα μπορεις να ξεχωρισεις.
Εμ σε υποστηριζω να μην σε κλεβουνε και με δουλευεις?
www.tsakosart.gr
Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.
Γεια σας ρε Νεοελληνάρες όλοι. Έκανε μια ταινια με βια κάποιος και όλοι θυμηθήκατε την λαμπρή καταγωγή σας. Δέν είδα κανέναν να ανοίγει post και να λέει, πως σας φάνηκε ο Ηρόδοτος σε σχέση με το Διόδωρο το Σικελιώτη, πάνω στην περιγραφή της μάχης των Θερμοπυλών. Άν περιμένετε απο τον αμερικάνο που κάνει ταινίες για να κονομάει, να μας μάθει ιστορία τότε γ@ματα.
Η ταινία σαν ταινία είναι τρομερή παραγωγή και σίγουρα όσοι αρέσκεστε σε ταινίες με εφέ και βία θα περάσετε 2 ευχάριστες ώρες.
Εγώ δεν μπορω να καταλάβω το εξής απλό. Αφού ισχυρίζονται οτι δεν κανουν ιστορικές ταινίες (μιλάω για Τροία - Μ Αλέξανδρο κτλ) γιατί δεν χρησιμοποιούν κάποιο τυχαιο όνομα , καποια φανταστική χωρα, κάτι ρε αδερφέ στιλ -Κοναν ο Βαρβαρος- που δεν ενοχλεί κανέναν? Γιατι εμένα αυτο με ενοχλεί. Μάλλον έχουν καταλάβει οτι είμαστε πιο αμερικανάκια και απο τους Τεξανούς. Γιατι δεν εξηγείται οι Σκοπιανοι να παίρνουν επίσημη θέση, με επιστολές προς κάθε αρμόδιο για για να προασπίσουν την τιμή του Μ Αλεξάνδρου και εμείς να :a13:
Προσοχή παντως γιατί η ημιμάθεια είναι χειρότερη απο την αμάθεια![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Oxi φιλτατε, καλα κανεις.Εμ σε υποστηριζω να μην σε κλεβουνε και με δουλευεις?
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Ημιμάθεια δεν είναι ή εγώ κάνω λάθος;![]()
Οχι δεν κάνεις λάθος, αλλα εν τη ρυμη του λόγου![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Οχι δεν κάνεις λάθος, αλλα εν τη ρυμη του λόγου![]()
εν τη ρυμη ε?
τι λες τωρα?
Ωραία ταινία, εντυπωσιακά εφέ και τρομερές χορογραφίες-μάχες. Διάβασα αρκετές κριτικές το Σαβατοκύριακο, ο καθένας έγραφε ότι ήθελε, από ταινιάρα μέχρι τη χειρότερη ταινία που έχει βγει έλεγαν.
Πάντως αυτό που μου έμεινε είναι ότι επιτέλους μια αμερικάνικη ταινία δεν μας παρουσιάζει ούτε ψιλοαδερφές (Μ.Αλέξανδρος) ούτε καταπατητές (Τροία).
Δεν περίμενα από μια ταινία να μου μάθει ιστορία, άλλα πρώτη φορά βγήκα από το σινεμά με ανεβασμένο το εθνικό φρόνημα, και όχι δεν είμαι εθνικιστής, αλλά γούσταρα τρελά που είδα μια ταινία-κόμικ που επιτέλους δείχνει τους Έλληνες να γαμούν και να δέρνουν (κυριολεκτικά και μεταφορικά)
Κατά τα άλλα πολλά αναβολικά έπαιζαν στην Σπάρτη εκείνη την εποχή ρε παιδιά![]()
---Dum spiro, spero---
*1000000000000000000000000000Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Ωραία ταινία, εντυπωσιακά εφέ και τρομερές χορογραφίες-μάχες. Διάβασα αρκετές κριτικές το Σαβατοκύριακο, ο καθένας έγραφε ότι ήθελε, από ταινιάρα μέχρι τη χειρότερη ταινία που έχει βγει έλεγαν.
Πάντως αυτό που μου έμεινε είναι ότι επιτέλους μια αμερικάνικη ταινία δεν μας παρουσιάζει ούτε ψιλοαδερφές (Μ.Αλέξανδρος) ούτε καταπατητές (Τροία).
Δεν περίμενα από μια ταινία να μου μάθει ιστορία, άλλα πρώτη φορά βγήκα από το σινεμά με ανεβασμένο το εθνικό φρόνημα, και όχι δεν είμαι εθνικιστής, αλλά γούσταρα τρελά που είδα μια ταινία-κόμικ που επιτέλους δείχνει τους Έλληνες να γαμούν και να δέρνουν (κυριολεκτικά και μεταφορικά)
Κατά τα άλλα πολλά αναβολικά έπαιζαν στην Σπάρτη εκείνη την εποχή ρε παιδιά![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
ΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ.............
Λοιπον παιδια για να δειτε πως φαινομαστε εμεις οταν παραπονιομαστε για τις ανακριβιες και ψεματα της ιστοριας μας απο την βιομηχανια του Hollywood...Τωρα φυσικα εχουν προβλημα οι Περσες(Ιρανοι)...
Για δειτε εδω------? http://news.contra.gr/News/145835.html
Τον Μεγα Αλεξανδρο τον βγαλανε αδερφη(που μπορει να υποστηριχτει ιστορικα απο καποιους) αλλα τον Ξερξη τον βγαλανε 4 μετρα,μαυρο και φετιχιστη.Και κακα τα ψεματα ειχαν μεγαλο πολιτισμο οι Περσες
Και δειτε και στοιχεια για το τι αντικτυπο ειχε η ταινια στην χωρα μας(325000 εισητηρια τις 4 πρωτες μερες) ----> http://news.contra.gr/Lifestyle/Hellas/145844.html
σε ποια σαιτ κατεβάζετε ταινίες ρε παιδια??