Σελίδα 7 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 181

Θέμα: ΑΡΙΑΝΑΡΑ!!!!!

Να'χαμε να λέγαμε!!!! Το avatar του/της Chemical
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    το Λυμπεροπουλο σας τον χαρηζω αμα θελετε! και τον Σεζαρ ανταλαγη με τον Χαβιτο δε με χαλαει!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ο Κοστα ειναι σε εμας του χρονου!
    Και εγώ σου δίνω ΑΝΕΤΑ τον kosta .idi αν μην κρίνεις από τις τελευταίες εμφανίσεις ...
    Πρόπερσι και στο πρώτο μισό που ήταν ο κύριος;;;;Ο Χαβίτο ξέρει πολύ περισσότερη μπάλα αλλά είναι ντεφορμέ το παιδί
    ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
    PLANET EDESSA

Αρχικά δημιουργήθηκε από Chemical
    Και εγώ σου δίνω ΑΝΕΤΑ τον kosta .idi αν μην κρίνεις από τις τελευταίες εμφανίσεις ...
    Πρόπερσι και στο πρώτο μισό που ήταν ο κύριος;;;;Ο Χαβίτο ξέρει πολύ περισσότερη μπάλα αλλά είναι ντεφορμέ το παιδί
    ο χαβιτο επαθε μπαλκ αουτ μετα την αποχώρηση του Ογιος !!
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
    ο χαβιτο επαθε μπαλκ αουτ μετα την αποχώρηση του Ογιος !!
    Μπααα.Και στα τελευταία του Ογιος πάλι δεν ήταν καλά.Πιστελυω έχει πολύ ανχος γιατί όλοι πέσαν πάνω έχοντας πολλές απαιτήσεις και σε συνδιασμό με το ότι δεν έβαζε γκολ κατέρρευσαι
    ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
    PLANET EDESSA

Αρχικά δημιουργήθηκε από Chemical
    Μπααα.Και στα τελευταία του Ογιος πάλι δεν ήταν καλά.Πιστελυω έχει πολύ ανχος γιατί όλοι πέσαν πάνω έχοντας πολλές απαιτήσεις και σε συνδιασμό με το ότι δεν έβαζε γκολ κατέρρευσαι
    εδω που ταλεμε ειναι χαζογκολης ...δεν τον θελει η μπαλα..του χρονου σιγουρα θα πεταει..χρονο θελει !

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    εδω που ταλεμε ειναι χαζογκολης ...δεν τον θελει η μπαλα..του χρονου σιγουρα θα πεταει..χρονο θελει !
    σίγουρα ......:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    σίγουρα ......:rotflmao: :rotflmao:
    εσυ μωρη λουγκρα που χαθηκες ?γιατι δεν ηρθες?

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

εσυ μωρη λουγκρα που χαθηκες ?γιατι δεν ηρθες?
    που να έρθω ??? και δεν ειμαι λούγκρα....

που να έρθω ??? και δεν ειμαι λούγκρα....

αφου δεν ξερεις απο μπάλα εισαι και παοκτσης ....τοτε εισαι λουγκρα !!! :rotflmao:

στον αι θαναση με τους αλλους λεω γιατι δεν ηρθες !

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

αφου δεν ξερεις απο μπάλα εισαι και παοκτσης ....τοτε εισαι λουγκρα !!! :rotflmao:

στον αι θαναση με τους αλλους λεω γιατι δεν ηρθες !

ειμαι άντρακλας και τρανη αποδειξη ειναι οτι κανεις δεν μου είπε κουβεντα για αι θανάση. (φοβουμενοι μην τους )

ειμαι άντρακλας και τρανη αποδειξη ειναι οτι κανεις δεν μου είπε κουβεντα για αι θανάση. (φοβουμενοι μην τους )

μπαααα !! μαλλον φοβουμενοι μην σκουντανε σε ολο τον δρομο τον τενεκε σου ! :rotflmao:

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

οχι ρε χανουμ μπουρεκ!

αλλα γουσταρω να ακουω κοτοπουλο ναμε βριζει !:rotflmao:

ααα!!! εμαθες !

Από νωρίς έχουν ξεκινήσει οι μεταγραφικές αναζητήσεις στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας που γίνεται με συντονισμένες κινήσεις ώστε την νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα μας να εμφανιστεί ακόμα δυνατότερη και να κυνηγήσει με αξιώσεις διακρίσεις. Έτσι ήδη έχουν αρχίσει συζητήσεις με διάφορους «στόχους» εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Ο ΑΡΗΣ έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τον Τσιρίλο και υπάρχει κατ΄ αρχήν συμφωνία τόσο με τον παίκτη όσο και με τον μάνατζερ του και ο ΑΡΗΣ θα καταβάλει το ποσό που προβλέπεται από το συμβόλαιο του. Όσον αφορά έναν άλλο παίκτη που ενδιαφέρει τον ΑΡΗ, τον Μαντούκα, γίνονται μέσω του κ. Φερέρ επαφές με την Πορτογαλική ομάδα στην οποία ανήκει ώστε ο παίκτης να αγοραστεί και όχι να έρθει ως δανεικός, όπως στην αεκ. Σε καλό δρόμο επίσης βρίσκεται το θέμα με τον Σέζαρ, ο οποίος έχει μάνατζερ τον Μπαρμπόσα, τον μάνατζερ του Πάουλο Κόστα και είναι αυτονόητο ότι οι επαφές δρομολογήθηκαν με αρκετή ευκολία. Τέλος υπάρχουν σκέψεις και για Λυμπερόπουλο ο οποίος είναι θετικός, φτάνει η αεκ να φανεί λογική στις απαιτήσεις της. Αυτές τις μεταγραφικές κινήσεις της Διοίκησης τις γνωρίζαμε εδώ και καιρό, αλλά δεν αναφέραμε οτιδήποτε… πλέον όμως δεν έχει νόημα το «κρυφτό» από τη στιγμή που τα θέματα αυτά δημοσιοποιήθηκαν ήδη…
    :rotflmao:

θα σας ξεπουπουλιασουμε !

Χωρις να θελω να σε χαλασω, οι δηλωσεις του Κοκε ψιλομυριζουν μεταγραφη.Και επειδη ο μοναδικος ισπανος προπονητης του χρονου θα ειναι ο Ferrer μαλλον για την ΑΕΚ (μου) τον βλεπω

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Χωρις να θελω να σε χαλασω, οι δηλωσεις του Κοκε ψιλομυριζουν μεταγραφη.Και επειδη ο μοναδικος ισπανος προπονητης του χρονου θα ειναι ο Ferrer μαλλον για την ΑΕΚ (μου) τον βλεπω

Eισαι τρελος
    Ο Κοκε εκανε δηλωσεις εχθες και ειπε οτι δεν φευγει απο τον ΑΡΗ μεχρι να ληξει το συμβολαιο του
    Λυπαμαι που θα σε σταναχωρησω αλλα δεν τον βλεπω για την αεκ (σου)
    ONE LIFE,
    LIVE IT

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/S...ris/index.html

Και για να στο αποδειξω μπες στην παραπανω σελιδα εσυ και ολοι οι καλοθελητες
    ONE LIFE,
    LIVE IT

Αρχικά δημιουργήθηκε από JOHN-XT660R
    Eισαι τρελος
    Ο Κοκε εκανε δηλωσεις εχθες και ειπε οτι δεν φευγει απο τον ΑΡΗ μεχρι να ληξει το συμβολαιο του
    Λυπαμαι που θα σε σταναχωρησω αλλα δεν τον βλεπω για την αεκ (σου)
    Σωστο αυτο που λες, ομως νομιζω αν καταλαβα καλα,ειπε οτι αν η διοικιση κρινει οτι μπορει να φερει καλα λεφτα σε μια ενδεχομενη μεταγραφη δεν θα πει οχι αλλα οτι θα μεινει για παντα Αρειανος.Και μην νομιζεις οτι ξερογλειφομαι.Εγω δεν ειμαι γαυρος να.......

Φίλε για Κοκε πάρα πολύ χλωμό.Καμία ομάδα δεν μπορεί να πληρώσει αυτά που αναλογούν.Το είπε και ο Λαμπρούκος...

Εχει ρήτρα 7 μύρια.Εγώ σου λέω και με 4 να τον πάρει....

Ολα πουλιούνται και όλα αγοράζονται
    ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
    PLANET EDESSA

Σελίδα 7 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΑΝΑΡΑ
    από Chemical στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2007, 15:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε