Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Οπότε εγώ είμαι αυτός που πρέπει να ζητήσω συγνώμη για την απότομη συμπεριφορά μου.Συγνώμη κυρία μου![]()
ατιμε πως το εχεις αυτο το λεγειν....
![]()
![]()
![]()
![]()
Οπότε εγώ είμαι αυτός που πρέπει να ζητήσω συγνώμη για την απότομη συμπεριφορά μου.Συγνώμη κυρία μου![]()
ατιμε πως το εχεις αυτο το λεγειν....
![]()
![]()
![]()
![]()
KAΛΟΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΑρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
καλως ηρθες!![]()
![]()
!!!!!!!!!!!!!!!!
Hola!!!![]()
kalws mas hrthes!!!!gia na mhn ta polylogw...8a symfwnhsw me tous prolalisades...Allwste synh8eia einai..Oso kairo ekana ma8hmata eixa synh8hsei xwris kranos alla twra den mporw ama den to valw..![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Ακριβό το είχε..Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
ειπα να το αποφυγω γιατι θα με βριζατε....
ενα απ το λιντλ...
60 ευρω το πηρα...(b-square)
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Ρε αλήτες παλιάντρες γιατί με κοροϊδεύετε επειδή έχω καλούς τρόπους;Είμαι καλό παιδί (γαλλικά,μπαλέτο,πιάνο κτλ)... :a31:
Fortis Fortuna Adiuvat
Είμαι καλό παιδί (γαλλικά,μπαλέτο,πιάνο κτλ)... :a31:
με μπότες εντούρο εξασκείσαι?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτο ηταν το τελιωτικο χτυπημαΑρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχω λιωσει λεμε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μπαλετο με μποτες για εντουρο .....![]()
θα το βαλω στα προσεχως:rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Ακριβό το είχε..![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
να σου πω την αληθεια πριν μια-δυο βδομαδες εβαλαν το ιδιο αλλα με 40.....![]()
ειλικρινα![]()
ε! δεν πεζεσεΑρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
:a5:
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ
δοκιμασα ενα kbc vr-2 ....(270euro)
ακουω γνωμες δικες σας πριν σας πω τη δικη μου....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Tι μ@λάκ@ς...
ΥΓ: Τα @@ ξέρετε πλέον ποιανού είναι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω ενα πραγμα θα πω.Εχω αλαξει 2 κρανοι γιατι και το 2 μου εσωσαν την ζωη...Εχω το ιδιο κρανιο ευτηχως..Μαλιστα αυτο που επισεις ειναι συμαντικο κατα την αποψη ου και οχι μονο φανταζομαι ειναι να ειναι δεμενο οταν το φορας γιατι αλιως μπορει να σε στηλει το ιδιο το κρανος σου..Εμενα στο τελευταιο ατυχημα που ειχα μου μπηκε το τιμονη απο την κατω μερια του κρανους και αν δεν το ειχα δεμενο το λουρακι θα με ειχε τρυπηση για τα καλα..Οταν ηρθε το σθενοφορο για να με ξεκολησουν απο την μηχανη ειχαν κοληση ολοι...Ειχε σπασει το κατω μερος του κρανους και μου πιεζε το αντιβαρο απο το τιμονι τον λαιμο και αυτο που με εσωσε απο οτι μου ειπαν ολοι ητα οτι και το ΦΟΡΟΥΣΑ και το ειχα ΔΕΜΕΝΟ.ΚΡΑΝΟΣ + ΜΗΧΑΝΗ ειναι ΕΝΑ.Συνηθησε να το φορας και ψαξε καποια που να ειναι απο carbon νωμιζω..Δεν θυμαμε την μαρκα αλλα ειναι παναλαφρα.
Γαμημενο ξυπνητηρι.
να σαι καλαΑρχικά δημιουργήθηκε από Mafiozos
Εγω ενα πραγμα θα πω.Εχω αλαξει 2 κρανοι γιατι και το 2 μου εσωσαν την ζωη...Εχω το ιδιο κρανιο ευτηχως..Μαλιστα αυτο που επισεις ειναι συμαντικο κατα την αποψη ου και οχι μονο φανταζομαι ειναι να ειναι δεμενο οταν το φορας γιατι αλιως μπορει να σε στηλει το ιδιο το κρανος σου..Εμενα στο τελευταιο ατυχημα που ειχα μου μπηκε το τιμονη απο την κατω μερια του κρανους και αν δεν το ειχα δεμενο το λουρακι θα με ειχε τρυπηση για τα καλα..Οταν ηρθε το σθενοφορο για να με ξεκολησουν απο την μηχανη ειχαν κοληση ολοι...Ειχε σπασει το κατω μερος του κρανους και μου πιεζε το αντιβαρο απο το τιμονι τον λαιμο και αυτο που με εσωσε απο οτι μου ειπαν ολοι ητα οτι και το ΦΟΡΟΥΣΑ και το ειχα ΔΕΜΕΝΟ.ΚΡΑΝΟΣ + ΜΗΧΑΝΗ ειναι ΕΝΑ.Συνηθησε να το φορας και ψαξε καποια που να ειναι απο carbon νωμιζω..Δεν θυμαμε την μαρκα αλλα ειναι παναλαφρα.![]()
πρωτη φορα ακουω μαφιοζο να μιλαει ετσι....![]()
αλλα ας επιστρεψουμε στο ερωτημα...:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
δοκιμασα ενα kbc vr-2 ....(270euro)
ακουω γνωμες δικες σας πριν σας πω τη δικη μου....![]()
οσο ειχα το παπι ειμουν ιδεολογικα αντιθετος με την ιδεα του κρανους κ θεωρουσα τρομοκρατες τους ιδιους τους μπατσους,
ειχα ενα κακο κρανος το οποιο φορουσα οσο λιγοτερο μπορουσα!
(την ιδια μερα που το πηρα ειχα κ μια κληση για κρανος!!!!!)
τεσπα,
μετα πηρα το εντουρακι μου κ μαζι του ενα κρανακι που μολλις το εβαλα στο κεφαλι σκεφτηκα οτι το εχουν φτιαξει για μενα!!!
απο τοτε δε μπορω να κανω 5 μετρα χωρις το κρανος!
καποια φαση το μοτερ εκανε ενα περιεργο θόρυβο κ επρεπε να κανω μια βολτα να το ακουσω, αρα επρεπε να κανω μια βολτα ΧΩΡΙΣ κρανος, εαν σου πω οτι χεστηκα απο το φοβο μου?? ενιωθα οτι ειμαι γυμνος κ με κυνηγανε αραπηδες (κεντερης ενα πραμα!!!)![]()
![]()
![]()
![]()
πανε σε 5-10 μαγαζια κ δοκιμαζε κρανοι, σε καποια φαση θα βαλλεις ενα κ θα καταλαβεις οτι αυτο κανει για σενα!
απλα ψαξτο λιγο κ μη ψαρωνεις με κραχτες!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H