Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 132

Θέμα: Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ?

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Παίδες καλησπέρα!

Η πρώτη μου μεγάλη βόλτα ήταν την περασμένη Τετάρτη απο Αθήνα προς Τρίκαλα μέσω Λάρισας(400+ χλμ) με την πρώτη μου μηχανή που έχω ένα μήνα τώρα(Yamaha FZ6 S2 ABS Naked). Aπο εκεί(Τρίκαλα) το Σάββατο πήγα Μιτζέλα(ένα φανταστικό παραθαλάσσιο χωριό για όσους δέ γνωρίζουν) και σήμερα πρωί επέστρεψα στο χάος της Αθήνας.

Η εμπειρία απλά κορυφαία.

Βέβαια πάνω στο γυμνό είναι λίγο ταλαιπωρία οι ταχύτητες άνω των 140 Kmh γι αυτό και πάω να πάρω μιά ζελατινούλα

μην μασάς:wacko:
    μεγάλο σχολείο το γυμνό
    καλά χιλιόμετρα!
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Μια βολτα που ακομα την θυμαμαι ηταν το 82 Αυγουστο λιγο πριν αρρωστησει ο πατερας μου πηραμε τη χαρλει τοτε δικαβαλο, ξεκρανωτοι, αλλαζαμε και στο δρομο θεση απο Αθηνα μεχρι Κερκυρα για 1 μηνα διακοπες !

Ποτε δεν ειμασταν φιλοι αλλα ηταν οι πρωτη φορα που δε βριστηκαμε και δε σπασαμε ο ενας τα νευρα του αλλου. Ας ειναι καλα εκει που ειναι αυτο το ταξιδι μας αλλαξε και τους δυο.

Νέο μέλος
    Νομίζω ήταν το 1983, Αθήνα-Χιλιαδού με Simson 50τάρι 4τάχυτο. Τά έπαιξα πολλές φορές, μέγιστη ταχύτητα 60 στην Εθνική.
    Ευτυχώς φορούσα κράνος!
    Ξεβρακωθήκαμε, Μάγκες!

Καλησπέρα έστω και καθηστερημένα!

Με αφορμή αυτό που είπε ο tifoefs θα' θελα κι εγω να κάνω μια βόλτα
    με τον πατέρα μου (μέγα μηχανόβιο κατά τη γνώμη μου)
    μπας και οι σχέσεις μας καλυτερέψουν.....

Ίσως η μηχανή είναι ένα καλό μέσο για να έρθεις πιο κοντά με έναν άνθρωπο,
    παρά με το αυτοκίνητο.

Η πρώτη μου μεγάλη διαδρομή που με συγκίνησε: Περιστέρι (Άγ Αντώνιος Μετρό) - Τέρα Πέτρα (πετρούπολη) με το cb-1 μου.....

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Δεν μπορω να θυμηθω ποτε εκανα μεγαλη βολτα...θυμαμαι ξεκαθαρα ομως την πρωτη φορα που οδηγησα μια αποσταση περιπου 1χλμ.
    πριν απο 30 περιπου χρονια (ημουν 5-6 ετων) με καθησε ο θειος μου σχεδον πανω στο ρεζερβουαρ απο ενα μπομπακι ενος γνωστου του..δεν με ρωτησε αν θελω, μου εκλεισε το ματι και μου ειπε: ελα..!
    -Θα αλλαζω εγω τις ταχυτητες και εσυ θα κλεινεις το γκαζι οταν σου λεω..ενταξει..??
    πρεπει να μου ειπε πισω απο το αυτι μου, εγω πλεον πρεπει να ειχα αρχισει να τα βλεπω ολα μεσα απο τουνελ, το συναισθημα ειναι ακομη αξεχαστο..!

-ενταξει..! πρεπει να απαντησα κ εγω..και ξεκινησαμε..που και που θυμαμαι μου επιανε το τιμονι απο το αριστερο γκριπ και νευριαζα..[..]

Ετρεξα και το ειπα σε ολους...εκεινο το ταξιδι δεν ειχε γυρισμο για μενα..και η σκεψη μου απο τοτε ειναι μονο στον δρομο πανω σε δικυκλο.
    Οτι δικυκλο να ναι..
    Απο 18 ετων εχω παντα τουλ μια μηχανη..

Γι αυτο δεν πρεπει να ανεβαζουμε μικρα παιδακια στις μηχανες μας. Αρρωσταινουν.

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Δεν μπορω να θυμηθω ποτε εκανα μεγαλη βολτα...θυμαμαι ξεκαθαρα ομως την πρωτη φορα που οδηγησα μια αποσταση περιπου 1χλμ.
    πριν απο 30 περιπου χρονια (ημουν 5-6 ετων) με καθησε ο θειος μου σχεδον πανω στο ρεζερβουαρ απο ενα μπομπακι ενος γνωστου του..δεν με ρωτησε αν θελω, μου εκλεισε το ματι και μου ειπε: ελα..!
    -Θα αλλαζω εγω τις ταχυτητες και εσυ θα κλεινεις το γκαζι οταν σου λεω..ενταξει..??
    πρεπει να μου ειπε πισω απο το αυτι μου, εγω πλεον πρεπει να ειχα αρχισει να τα βλεπω ολα μεσα απο τουνελ, το συναισθημα ειναι ακομη αξεχαστο..!

-ενταξει..! πρεπει να απαντησα κ εγω..και ξεκινησαμε..που και που θυμαμαι μου επιανε το τιμονι απο το αριστερο γκριπ και νευριαζα..[..]

Ετρεξα και το ειπα σε ολους...εκεινο το ταξιδι δεν ειχε γυρισμο για μενα..και η σκεψη μου απο τοτε ειναι μονο στον δρομο πανω σε δικυκλο.
    Οτι δικυκλο να ναι..
    Απο 18 ετων εχω παντα τουλ μια μηχανη..

Γι αυτο δεν πρεπει να ανεβαζουμε μικρα παιδακια στις μηχανες μας. Αρρωσταινουν.
    Έτσι την έπαθα κι' εγω με τον πατέρα μου, μόνο που αυτός δεν ήθελε να με παίρνει αλλα εγω με το ζόρι γιατί έκλαιγα.

Α ναι, δεν οδηγούσα, αλλα καθόμουν μπροστά του.

Πολλά και καλά χιλιόμετρα να έχεις!
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Έτσι την έπαθα κι' εγω με τον πατέρα μου, μόνο που αυτός δεν ήθελε να με παίρνει αλλα εγω με το ζόρι γιατί έκλαιγα.

Α ναι, δεν οδηγούσα, αλλα καθόμουν μπροστά του.

Πολλά και καλά χιλιόμετρα να έχεις!
    Εγω παλι ως μονιμη γκαντεμω ειμαι η μοναδικη (αν εξαιρεσεις ενα ξαδερφο που δεν τον βλεπω ποτε) που εχει μηχανη στο σο'ι'..(και εν ειμαστε και λιγοι..)...

Αλλα ειχε πλακα που ειδικα στην αρχη μα8ηματα διπλωμα και βολτιτσες τις εκανα κρυφα!!

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Η πρώτη μου μεγάλη βόλτα:

Honda GLX 90 : Αγρίνιο- Πάργα .....Μιλάμε για πολλές ώρες. Απίστευτη τρέλλα...Μαζί με φίλο που είχε ένα DT 50άρι. Στις στάσεις σκούπιζα και μερικά λαδάκια που πέταγε η εξάτμισή του στο κράνος μου!!!! Αχ.....

Με vespa 125 πηγα Αθηνα-Πατρα δεν θα ξαχασω ποτε την πιο ωραια ταλαιπωρια της ζωης μου.!

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    H πρωτη μου μεγαλη βολτα ηταν με ποδηλατο.
    ξεκινησα χωρις προορισμο και τελικα τα 45 χιλιομετρα γινανε σε λιγο καιρο στανταρ καθε σαββατοκυριακο.
    αφου μετα απο κανενα 5 μηνο ειχα γυρισει ολα τα παραλια της Λαρισας και το κοντερ σε μια πτωση εσπασε στα 3500 χιλιομετρα σκεφτηκα οτι επρεπε να κανω το μεγαλο βημα.
    Σκεφτικα οτι το κοντερ εσπασε μονο και μονο για να αγορασω μεγαλυτερο κοντερ για πιο μακρυνα ταξιδια.
    για 1 χρονο περιπου πηγαινα καθε βραδυ στην αντιπροσωπεια της suzuki και κοιτουσα για 5 λεπτα το 1000k4.ασπρο μπλε με μπλε ζελατινα στο τελικο για να δειχνει οτι δεν ειχε ουτε γκαζια.
    ενα χρονο μετα καταφερα να παρω μεγαλο κοντερ ,αυτο του 636.
    χωρις να εχω ιδεα απο συμπλεκτη(ο θεος ξερει πως το πηγα απο την αντιπροσωπεια σπιτι) την τριτη μερα επρεπε να τηρησω την υποσχεση μου.Να φυγω!!!
    Λαρισα- Σαλονικη και ολοι σπιτι σχεδον να κλαινε που παω τοσο μακρια.
    ακομα θυμαμαι που αφηνα το ποδι απο τα μαρσπιε για να αγγιξω την ασφαλτο της εθνικης πραγμα που με το αυτοκινητο δεν μπορεις να κανεις, σηκωνα την ζελατινα για να νιωθω τον αερα να μου κλεινει τα ματια.
    απο τοτε εχω γυρισει την μιση ελλαδα και μου μενει αλλη μιση και μετα εχουμε τον κοσμο ολο.
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Wink

Ρε παιδια η πρωτη μεγαλη δικη μου βολτα δεν εγινε και τοοοοσο παλια...βασικα εγινε αυγοθστο 2005
    καθως τωρα ειμαι 17... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: αλλα πιστευω και μακαρι να βγω αληθινοσ οτι δεν προκειται να την ξεχασω ποτε.ηταν αυτη η αναμειξη ελευθεριασ,χαρασ αλλα και ταυτοχρονα φοβου για το τι θα επακολουθησει. αλλα τελικα ολα καλα.

Φώτησε μας Θεέ Απόλλωνα!! Το avatar του/της CBF - HRC

Εμένα η πρώτη μεγάλη βόλτα ήταν μετά την 25η Μαρτίου 2001 οπότε και παρέλαβα την YAMAHA TDM-850 (μοντέλο 2001) , και διαδρομή για στρώσιμο Αθήνα - Βόρεια Εύβοια - Αθήνα.
    Φοβερή εμπειρία με την πρώτη μου μηχανή.
    :rotflmao:
    CBF 600S - HRC

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    H πρωτη μου μεγαλη βολτα ηταν με ποδηλατο.
    ξεκινησα χωρις προορισμο και τελικα τα 45 χιλιομετρα γινανε σε λιγο καιρο στανταρ καθε σαββατοκυριακο.
    αφου μετα απο κανενα 5 μηνο ειχα γυρισει ολα τα παραλια της Λαρισας και το κοντερ σε μια πτωση εσπασε στα 3500 χιλιομετρα σκεφτηκα οτι επρεπε να κανω το μεγαλο βημα.
    Σκεφτικα οτι το κοντερ εσπασε μονο και μονο για να αγορασω μεγαλυτερο κοντερ για πιο μακρυνα ταξιδια.
    για 1 χρονο περιπου πηγαινα καθε βραδυ στην αντιπροσωπεια της suzuki και κοιτουσα για 5 λεπτα το 1000k4.ασπρο μπλε με μπλε ζελατινα στο τελικο για να δειχνει οτι δεν ειχε ουτε γκαζια.
    ενα χρονο μετα καταφερα να παρω μεγαλο κοντερ ,αυτο του 636.
    χωρις να εχω ιδεα απο συμπλεκτη(ο θεος ξερει πως το πηγα απο την αντιπροσωπεια σπιτι) την τριτη μερα επρεπε να τηρησω την υποσχεση μου.Να φυγω!!!
    Λαρισα- Σαλονικη και ολοι σπιτι σχεδον να κλαινε που παω τοσο μακρια.
    ακομα θυμαμαι που αφηνα το ποδι απο τα μαρσπιε για να αγγιξω την ασφαλτο της εθνικης πραγμα που με το αυτοκινητο δεν μπορεις να κανεις, σηκωνα την ζελατινα για να νιωθω τον αερα να μου κλεινει τα ματια.
    απο τοτε εχω γυρισει την μιση ελλαδα και μου μενει αλλη μιση και μετα εχουμε τον κοσμο ολο.

ωραιος ρε μοτζαρτ ετσι

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται, εδω εμενα το 400 αρι μου φανηκε βουνο κι ομως δεν μασαγα φανταζομαι πως ειναι ενα 636 χωρις να χεις ιδεα απο οδιγηση :hypnotize

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΗΤΑΝ ΤΟ1993 ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΤΑΧΗΤΟ GLX 50.Η ΗΘΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΙΗΣΗ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΞΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΩΣΗ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΙΔΙΑ.(ΠΛΙΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΦΩΒΙΩΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΠΕΜΠΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΜΑΣ)

Το 1987 η πρώτη μεγάλη βόλτα με παπί εξάβολτο με πλατίνες

Πήγαμε με ένα φίλο να βρούμε κάτι κοπέλες που είχαμε από τον Πειραιά στην Ερέτρια.Ο δρόμος μέχρι τον Ωροπό που πήραμε το φέρρυ για απέναντι δεν είχε καμμία σχέση με τον σημερινό.

Για εξοπλισμό τότε ούτε λόγος.Τότε ήμασταν αθάνατοι :rotflmao:

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ?

Με την κοπελιά αυτή είμαστε μαζί από τότε και το 1994 παντρευτήκαμε

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ