Τζιπάκι ...???Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
να παρκάρω το τζιπάκι![]()
Τζιπάκι ...???Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
να παρκάρω το τζιπάκι![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Είναι πολύ ενδιαφέρον το ότι τον καιρό που έδινα για εξετάσεις για άδεια, υπήρχε σαφέστατη ερώτηση στο ροζ βιβλιαράκι... με σωστή απάντηση ότι τι στα φανάρια ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ (για λόγους ασφαλείας και καλά). Μακάρι να το βρω και να το σκανάρω...
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Μας χαλάνε και τα τζιπάκια τώρα?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τζιπάκι ...???![]()
Οχι δεν είμαι ξανθιά που μιλάει σε κινητό και κοιτάω και απο τους καθρέφτες και βγάζω και φλάς και δεν φτύνω απο το παράθυρο.
αυτό το πήρε έτοιμο...... ΧΡΕΠΙΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τζιπάκι ...???![]()
δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει όπως με το XR :rotflmao: :rotflmao:
You BETA believe...
Για τα κολο-SUV σας ρε ξεφτιλισμενε δε γραφεις τιποτα??Ε?Τα μηχανακια ρε κοπανε σε πειραξαν?Ποιος καταλαμβανει πεζοδρομια?Μονο τα μηχανακια?Τι θα πει δεν εχουν δικαιωμα να περνανε αναμεσα σας ρε νομιμε?Αν καθόμασταν πισω απο τα κουτια σας ρε ξερεις τι θα γινότανε?ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ...
Δεν εχεις άδικο που λες για ορισμένους ''φορεστε και κανα κράνος''.Αλλα κι εσεις ΒΑΛΤΕ ΚΑΜΙΑ ΖΩΝΗ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ.
ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ,ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΡΕ...ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΣΤΟΙΒΑΓΜΕΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ...ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ,ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΛΩΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΙΣΗ ΚΑΡΟΤΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ.ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ Ε?ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ?
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΟΙΑΣΟΥΜΕ ΡΕ...ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΑΣ ΚΑΤΩ...ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.
ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΛΑΚΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΚΑΤΟΦΥΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ-ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ''ΑΡΘΡΟ'' ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ...
Ενώ κάποιοι άλλοι πληρώνουνε κιόλας για να τα κάνουν χρέπια.:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
αυτό το πήρε έτοιμο...... ΧΡΕΠΙ
δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει όπως με το XR :rotflmao: :rotflmao:
Ρε μην ασχολειστε με ΜΑΛΑΚΕΣ που γραφουν οτι μαλακια τους κατεβει στα κωλοπεριοδικα τους!!!
Με το να ασχολουμαστε αξια τους δινουμε...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O μοτοσυκλετιστικός κόσμος είναι κάτι χειρότερο από κακός-είναι πληκτικός...
...είναι προβλέψιμος...
...όσο κι αν "το παίζει" progressive, λόγω των 2 τροχών!
Ο Στάλιν έλεγε: "μέσα στο δωμάτιο υπάρχει ένας μαύρος γάτος...
...αν δεν υπάρχει θα πρέπει να τον εφεύρουμε!"
Αύριο, βρείτε κανέναν άλλο μαύρο γάτο...
...τα "κουτιά" μας μπαϊλντισαν!
![]()
![]()
![]()
και λιγα λες ουσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσστΑρχικά δημιουργήθηκε από el_mojito
Για τα κολο-SUV σας ρε ξεφτιλισμενε δε γραφεις τιποτα??Ε?Τα μηχανακια ρε κοπανε σε πειραξαν?Ποιος καταλαμβανει πεζοδρομια?Μονο τα μηχανακια?Τι θα πει δεν εχουν δικαιωμα να περνανε αναμεσα σας ρε νομιμε?Αν καθόμασταν πισω απο τα κουτια σας ρε ξερεις τι θα γινότανε?ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ...
Δεν εχεις άδικο που λες για ορισμένους ''φορεστε και κανα κράνος''.Αλλα κι εσεις ΒΑΛΤΕ ΚΑΜΙΑ ΖΩΝΗ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ.
ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ,ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΡΕ...ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΣΤΟΙΒΑΓΜΕΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ...ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ,ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΛΩΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΙΣΗ ΚΑΡΟΤΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ.ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ Ε?ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ?
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΟΙΑΣΟΥΜΕ ΡΕ...ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΑΣ ΚΑΤΩ...ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.
ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΛΑΚΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΚΑΤΟΦΥΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ-ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ''ΑΡΘΡΟ'' ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ...
Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του για ορισμένα πράγματα η οποία είναι και σεβαστή.
Ο συγκεκριμένος όμως που είναι αρθρογράφος σε περιοδικό αυτοκινήτου εκτός από το να λέει την άποψη του οφείλει να εξετάζει το θέμα που πραγματεύεται από όλες τις πλευρές και να είναι ή τουλάχιστον να φαίνεται ότι είναι αντικειμενικός.
Μπορεί να τα έσυρε καλά στους μοτοσικλετιστές και να έχει σε μερικά πράγματα δίκιο πλην όμως δεν αναφέρεται καθόλου σε αυτά που κάνουν οι οδηγοί αυτοκινήτου που πολλές φορές είναι πολύ χειρότερα.Ακόμη όμως και εκεί που ο νόμος του δίνει δίκιο σε αυτά που λέει (διήθηση , παρκαρισμα σε πεζοδρόμια ) ξέρει πολύ καλά οτι οι "παρονομίες" αυτές είναι τελικά προς όφελος του ( θα ήταν μποτιλιαρισμένος την τριπλάσια ώρα ) η εμπάθεια και το κόμπλεξ του για τις μηχανές δεν τον αφήνουν να παραδεχτεί τα αυτονόητα.
Τέλος δεν θα αναφέρω τους κατακριτέους τρόπους συμπεριφοράς των οδηγών αυτοκινήτων μιας και αναφέρθηκαν στα προηγούμενα ποστ αλλά θέλω να τονίσω σε μας τους μοτοσικλετιστές ότι αυτό δεν πρέπει να μας δίνει άλλοθι μη σωστής συμπεριφοράς στο δρόμο.
ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
Για να βγεί ενα οποιοδήποτε άρθρο σε ενα περιοδικο-εφημεριδα πρέπει οπωσδήποτε να το τσεκάρει-ελέγξει ο αρχισυντάκτης....
Οπότε αποτελεί ας το πούμε στάση του περιοδικού στο πώς βλέπει τις μοτοσικλετες στον δρόμο...
Πολύ κομπλέξ και δεν κάνει γιατι στο δρόμο πολύ με αυτοκίνητα ανοιγουν δρόμο στις μοτοσικλέτες χώρις να του κανεις νόημα...
Eγω εκτος απο οτι συμφωνω σε αρκετα απο τα παραπανω μονο ενα πραγμα μου ερχεται στο μυαλο.
Οτι αν ενα αυτοκινητο και ενα μηχανακι κανουν την ιδια παραβαση,αυτος που ειναι ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΕΝΟΣ ειναι το μηχανακι.Σωστο οτι βασει του ΚΟΚ δεν πρεπει τα μηχανακια να περνουν αναμεσα στα αυτοκινητα,αλλα βαση του ιδιου ΚΟΚ τα αυτοκινητα πρεπει να ειναι στην μεση της λωριδας.Οπως και βαση του ιδου ΚΟΚ οταν ενα οχημα πρεπει να αλλαξει λωριδα πρεπει ο οδηγος να ελενξει, να βγαλει φλας και αφου δεν υπαρχει οχημα απο πισω του να κανει την αλλαγη.Οπως και ειναι υποχρεωμενος να ελενχει ΟΛΟΥΣ τους καθρεφτες του ανα τακτικα διαστηματα (αυτο δηλαδη μας μαθεναν στις Σχολες Οδηγων).Και να μην συνεχισω την λιστα γιατι ειναι ατελειωτη.Αρα απλα αν τηρουν τον ΚΟΚ τα αυτοκινητα δεν θα χρειαζοταν να βγαλει τοση χολη.
Φανταζομαι οτι ολοι οσοι οδηγουν μηχανη εχουν τα ματια τους 14 και τους βασικους κανονες ασφαλειας τους τηρουν.Και οσο και να παρανομουν κανουν μονο πραγματα που μπορουν να θεωρηθουν πταισματα (το να παρκαρεις οπως οπως π.χ.)
Δεν μας ειπε ομως ποσο ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ειναι να περνας με ΚΟΚΚΙΝΟ η και υπο την επηρεια ΟΥΣΙΩΝ (ΥΓΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΩΝ) η ακομα χειροτερο ο συνδιασμος των δυο.Αν ενας μηχανοβιος παραβει αυτους τους κανονες ειναι σιγουρα χαμενος απο χερι και καλα να παθει.Αν ομως αυτους τους κανονες τους παραβει ενα αυτοκινητο ΠΑΛΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ειναι ο μηχανοβιος και ειναι μεγαλο κριμα.
Και αν βεβαια αυτος ο κυριος αυριο κανει κανα γιο και θελει μηχανακι να δω πως θα αντιδρασει και τη θα λεει.
Οσο και να φωναζουμε,βριζουμε,κραζουμε ΜΑΓΚΕΣ το θεμα ειναι ενα.Αν δεν υπαρχει σεβασμος (και απο της δυο πλευρες) ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ
Τί να κάνω τώρα? Να κάτσω να απαντήσω σε έναν έναν σας ξεχωριστά? Με ποιόν συμφωνώ, πού και με ποιόν όχι...?
ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ!
Όλα τα παραπάνω παίζουν! Με κάποιους συμφωνώ, κάποιοι ε΄'ιπαν πράγματα που θέλω να πώ, καποιοι εν μέρη με κάλυψαν γιατί υπάρχει και άλλη παράμετρος που δεν ανέφεραν και κάποιοι σκέφτονται λάθος κατ εμέ!
Με λίγα λόγια...
Απαντήσεις που όμοιες έχουν δωθει και για άλλα θέματα...
α) ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΑΘΗΤΟΙ...
β) ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ...
γ) ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ...
Να σας πώ όμως κάτι?
ΠΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΠΟΣΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΠΟΣΑ "ΠΑΡΑΘΥΡΑ" ΚΑΙ TALKSHOW ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΡΕ ΣΕΙΣ?
ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ?
ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ...ΑΡΑ....
ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΩΡΓΙΤΣΑ ΜΟΥ!![]()
Γι αυτό έγραψα στην αρχή, επειδή αυτή η συζήτηση δεν τελειώνει ποιυθενα ότι απαντώ και σχολιάζω ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ! ΟΔΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ "ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΥΤΙΚΗΣ" ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΑΠΑΥΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ!
ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ!
Ας συνεχίσω γιατί ένα-ένα μου έρχονται...
Δεν είμαι κολημένος μηχανόβιος ρε! Οδηγώ κατ ανάγκη ευτυχώς ελάχιστες φορές ΚΑΙ αμάξι! Μάλιστα για πολλά χρόνια οδηγούσα ΜΟΝΟ αμάξι!
ΣΕΒΟΜΑΙ ΡΕ! Ναι, κανω και λάθη αλλά τα παραδέχομαι!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ
ΒΓΑΖΩ ΦΛΑΣ
ΒΟΗΘΑΩ ΤΗ ΔΙΗΘΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΕΡΔΙΖΩ ΧΡΟΝΟ
ΔΕΝ ΚΟΡΝΑΡΩ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΨΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΑΜΑΞΙ (και μη μου πει κανεις οτι αυτο το κανουν οι μοτο...)
και άλλα και άλλα και άλλα...
ΠΑΙΔΕΙΑ ΡΕ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!
Ρε αφηστε τους στην καταντια τους
Πολυ κομπλεξ μεχρι εκει που δεν παει
Ξερετε ποσοι με saxopuntaralla θελαν μηχανη και ο μπαμπας δεν τους επαιρνε?
Εμενα ο αστυνομικος που πηγα να παρω την δικογραφια μου αρχισε τα ''οχημα του διαβολου'' κτλ
Στο ταξι που μπηκα εχτες, η γυναικα οδηγος αρχισε να μου λεει(δεν ηξερε οτι οδηγω μοτο) ''αυτα τα μηχανακια ερχονται απο παντου'', ενα μισος δηλαδη....
Το οτι αν ολα αυτα τα μηχανακια ηταν αυτοκινητα δεν το εχει σκεφτει κανεις ομως
Οπως ειπα, πολυ κομπλεξ παιδια, μην ασχολιστε με τετοια ατομα
''Μην προσπαθεις να κανεις ενα γουρουνι να μιλησει. Χανεις τον καιρο σου και ενοχλεις και το γουρουνι''
Οταν ο κωλοελληνας γινει ευρωπαιος, τα ξαναλεμε
Μεχρι τοτε ομως, θα παταει τους πεζους στις διαβασεις, ΔΕΝ θα ξερει να οδηγαει, και θα ειναι ο ''ξερεις ποιος ειμαι εγω?''
ΝΑΙ ΡΕ AFTER ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΟΔΗΓΩ ΜΟΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΤΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ,ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ , ΤΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΜΟΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΜΩΣ Η ΙΔΙΑ.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ρε αφηστε τους στην καταντια τους
Πολυ κομπλεξ μεχρι εκει που δεν παει
Ξερετε ποσοι με saxopuntaralla θελαν μηχανη και ο μπαμπας δεν τους επαιρνε?
Εμενα ο αστυνομικος που πηγα να παρω την δικογραφια μου αρχισε τα ''οχημα του διαβολου'' κτλ
Στο ταξι που μπηκα εχτες, η γυναικα οδηγος αρχισε να μου λεει(δεν ηξερε οτι οδηγω μοτο) ''αυτα τα μηχανακια ερχονται απο παντου'', ενα μισος δηλαδη....
Το οτι αν ολα αυτα τα μηχανακια ηταν αυτοκινητα δεν το εχει σκεφτει κανεις ομως
Οπως ειπα, πολυ κομπλεξ παιδια, μην ασχολιστε με τετοια ατομα
''Μην προσπαθεις να κανεις ενα γουρουνι να μιλησει. Χανεις τον καιρο σου και ενοχλεις και το γουρουνι''
Οταν ο κωλοελληνας γινει ευρωπαιος, τα ξαναλεμε
Μεχρι τοτε ομως, θα παταει τους πεζους στις διαβασεις, ΔΕΝ θα ξερει να οδηγαει, και θα ειναι ο ''ξερεις ποιος ειμαι εγω?''
ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ - ΓΡΑΠΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΦΟΥΣ - ΕΙΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΟΤΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ-ΒΑ-ΣΜΟΣ....................
Μηχανίστα μου - Riding is a way of thinking...
Yamaha XT500 '80, Kawasaki Z1R 1000 '81
BMW R100GS '87, BMW F650 Funduro '94
BMW R1150GS '99, BMW R1150GS Adv '03
BMW R1200GS '05, BMW K1200GT SE '08