Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 98 από 98

Θέμα: ένας Ντέμης... Με κάτι ΑΡΧΙ..ΙΑ ΝΑ!!!

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της GyPsy
    Συγνώμη που θα σας την σπάσω αλλά

ΟΛΑ τα σύγχρονα γήπεδα θέλουν και ΥΠΟΔΟΜΕΣ.

Αυτές μέσα στην Αθήνα ΔΕΝ βρίσκονται.

Δεν φτιάξαν το Καραισκάκη 33000 θέσεις μόνο,

επειδή δεν είχαν φράγκα,αλλά με τις προδιαγραφές που έπρεπε

να έχουν τόσο τους έβγαινε.
    Πωλείται XX 98' Full Extra.

Πωλήθηκε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από GyPsy
    Συγνώμη που θα σας την σπάσω αλλά

ΟΛΑ τα σύγχρονα γήπεδα θέλουν και ΥΠΟΔΟΜΕΣ.

Αυτές μέσα στην Αθήνα ΔΕΝ βρίσκονται.

Δεν φτιάξαν το Καραισκάκη 33000 θέσεις μόνο,

επειδή δεν είχαν φράγκα,αλλά με τις προδιαγραφές που έπρεπε

να έχουν τόσο τους έβγαινε.
    Δεν μας την σπας καθολου,αλλα σε βρισκω λαθος.....
    Υποδομες η Αθηνα εχει και οσο πανε μεγαλωνουν(Μετρο,αστικα.ηλεκτικος.προαστιακος και επεκτηνονται).Δηλαδη τι αλλες υποδομες θα ηθελες???
    Οσο αφορα το Καραισκακη ειναι μεγαλη ιστορια,αλλα με 2 λογια φτιαχτηκε τοσο γιατι δεν προλαβαινανε να κανουν μεγαλητερο πρωτιστος,και γιατι εκει το υπεδαφος δεν αντεχε αλλες κερκιδες.Ασχετο αν ο ΘΕΙΟΣ τους παραμυθιασε και ελεγε στους γαυρους οτι ''γεμιστετο πρωτα εσεις και μετα εγω θα σας το κανω 50000''.

όπου γης Το avatar του/της iosif
    πιο πολύ μου αρέσει που θεωρείτε δεδομένο τα α. λιόσια
    θυμίζω:
    1. δεν έχει ξεκαθαριστεί που ανήκει ο χώρος
    2. δεν τα τουν βρει ακόμα δήμος-υπ.οικ.-υπ.αναπτ.
    3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ (προσωπικά πολύ αμφιβάλλω για την βιωσιμότητα εμπορικού κέντρου σε περιοχή που θα εξυπηρετείτε ουσιαστικά μόνο τις ημέρες που θα έχει ματς)
    4. μόλις την περασμένη εβδομάδα απορρίφθηκε προσφυγή κατά της νέας χωματερής (η παε θεωρούσε δεδομένο ότι οι χωματερές-είναι 2-θα φύγουν)
    5. αύριο να ξεκινήσουν να φύγουν οι χωματερές απαιτείται μία 4 ετία αποκατάστασης.

η διαμάχη αν.λιόσια ή φιλαδ. είναι αστεία και ανυπόστατη διότι σε κανένα μέρος από τα δύο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν εχέγγυα δημιουργίας γηπέδου.

ας βρουν ένα χώρο (όπως έκανε ο παο-πόσο θα ήθελα να πηγαίναμε εμείς βοτανικό!) και ας φτιάξουν στη νφ μουσείο, κλειστό να στεγάσουν τα τμήματα της ερ.

όσο για το καραισκάκη απλά θυμίζω την δέσμευση να δημιουργηθεί χώρος στίβου στην ευρύτερη περιοχή, πράγμα που ουδέποτε έγινε. απότέλεσμα? οι αθλητές στίβου, επαγγελματίες και ερασιτέχνες έχασες το προπονητήριό τους (εγώ έτρεχα εκεί μέχρι που γκρεμίστηκε)
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    πιο πολύ μου αρέσει που θεωρείτε δεδομένο τα α. λιόσια
    θυμίζω:
    1. δεν έχει ξεκαθαριστεί που ανήκει ο χώρος
    2. δεν τα τουν βρει ακόμα δήμος-υπ.οικ.-υπ.αναπτ.
    3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ (προσωπικά πολύ αμφιβάλλω για την βιωσιμότητα εμπορικού κέντρου σε περιοχή που θα εξυπηρετείτε ουσιαστικά μόνο τις ημέρες που θα έχει ματς)
    4. μόλις την περασμένη εβδομάδα απορρίφθηκε προσφυγή κατά της νέας χωματερής (η παε θεωρούσε δεδομένο ότι οι χωματερές-είναι 2-θα φύγουν)
    5. αύριο να ξεκινήσουν να φύγουν οι χωματερές απαιτείται μία 4 ετία αποκατάστασης.

η διαμάχη αν.λιόσια ή φιλαδ. είναι αστεία και ανυπόστατη διότι σε κανένα μέρος από τα δύο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν εχέγγυα δημιουργίας γηπέδου.

ας βρουν ένα χώρο (όπως έκανε ο παο-πόσο θα ήθελα να πηγαίναμε εμείς βοτανικό!) και ας φτιάξουν στη νφ μουσείο, κλειστό να στεγάσουν τα τμήματα της ερ.

όσο για το καραισκάκη απλά θυμίζω την δέσμευση να δημιουργηθεί χώρος στίβου στην ευρύτερη περιοχή, πράγμα που ουδέποτε έγινε. απότέλεσμα? οι αθλητές στίβου, επαγγελματίες και ερασιτέχνες έχασες το προπονητήριό τους (εγώ έτρεχα εκεί μέχρι που γκρεμίστηκε)
    Ποτε δεν ειπα οτι ειναι δεδομενο,αλλα απο οτι ακουγετε και με τις επισημες συναντησεις με ανεπισημο χαρακτηρα:hypnotize μεταξυ Ντεμη και Σουφλια καπου εκει πηγαινει το θεμα.Οσο αφορα τους επενδυτες μην ανυσηχεις...κατσε να μυριστουν ψητο(που υπαρχει και πολλη)και να δεις πως θα ερθουν....Δηλαδη κατι multiplex που ειχα παει στα Λιοσια (STERS ΝΟΜΙΖΩ) θα πανε για τον γκρεμο????

όπου γης Το avatar του/της iosif
    φαντάζομαι ότι ξέρεις ότι άλλο νέα λιόσια(εκεί στα στερ πίσω από το πάρκο και σύνορα καματερού/ανάκασας)

και άλλο η ακατοίκητη περιοχή οδδυ στην ΦΥΛΗ! για επιχείρησε να πας να μου πεις στις πόσες προσπάθειες θα το βρεις!
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της GyPsy
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Δεν μας την σπας καθολου,αλλα σε βρισκω λαθος.....
    Υποδομες η Αθηνα εχει και οσο πανε μεγαλωνουν(Μετρο,αστικα.ηλεκτικος.προαστιακος και επεκτηνονται).Δηλαδη τι αλλες υποδομες θα ηθελες???
    Οσο αφορα το Καραισκακη ειναι μεγαλη ιστορια,αλλα με 2 λογια φτιαχτηκε τοσο γιατι δεν προλαβαινανε να κανουν μεγαλητερο πρωτιστος,και γιατι εκει το υπεδαφος δεν αντεχε αλλες κερκιδες.Ασχετο αν ο ΘΕΙΟΣ τους παραμυθιασε και ελεγε στους γαυρους οτι ''γεμιστετο πρωτα εσεις και μετα εγω θα σας το κανω 50000''.
    Δηλαδή μπορούμε να φτιάξουμε γήπεδο στη Ν.Φ.
    με τους δρόμους του, τις συγκοινωνίες του, τους περιβαντολογικούς του χώρους κλπ.
    Δεν νομίζω να γίνεται τίποτα απο αυτά.

Για το Καραισκάκη το υπέδαφος είναι μια χαρά, οι κερκίδες δεν ήταν τίποτα 15000
    παραπάνω, ο χρόνος τους ψιλοπίεζε αλλα το πιο σημαντικό
    ήταν οτι ανάλογα με τις θέσεις του γηπέδου βγαίνουν και οι
    θέσεις perking, μαγαζιών,κοινόχρηστων χώρων κλπ.

Αυτά δεν τους έφταναν
    Πωλείται XX 98' Full Extra.

Πωλήθηκε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από GyPsy
    Δηλαδή μπορούμε να φτιάξουμε γήπεδο στη Ν.Φ.
    με τους δρόμους του, τις συγκοινωνίες του, τους περιβαντολογικούς του χώρους κλπ.
    Δεν νομίζω να γίνεται τίποτα απο αυτά.

Για το Καραισκάκη το υπέδαφος είναι μια χαρά, οι κερκίδες δεν ήταν τίποτα 15000
    παραπάνω, ο χρόνος τους ψιλοπίεζε αλλα το πιο σημαντικό
    ήταν οτι ανάλογα με τις θέσεις του γηπέδου βγαίνουν και οι
    θέσεις perking, μαγαζιών,κοινόχρηστων χώρων κλπ.

Αυτά δεν τους έφταναν
    Εγραψα καπου,οτι μπορει να γινει το γηπεδο στην ΝΦ???αν εννοεις οτι θα ηθελα ναι,αλλα το οτι δεν γινεται με την προδιαγραφες που θελει ο Ντεμης (και εγω) οχι.Γιατι πιο μικρο (ομως οχι βιωσιμο οπως λενε) γινεται αφου προυπηρχε.
    Για το Καραισκακη το μονο προβλημα ηταν ο χρονος και τιποτα αλλο.Οσο αφορα το εδαφος μου το ειπε φιλος μηχανικος(αν εκανε λαθος σορρυ).Οι 15000 θεσεις παραπανω ειταν το τυρακι για να παψουν οι ολυμπιακοι να γκριναζουν με τοσο μικρο γηπεδο.
    Ενα γηπεδο,σαν γηπεδο μονο,ενδιαφερει την uefa μονο η θεσεις παρκινγκ,και η προσβαση.Τα μαγαζια ειναι αλλο θεμα

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    φαντάζομαι ότι ξέρεις ότι άλλο νέα λιόσια(εκεί στα στερ πίσω από το πάρκο και σύνορα καματερού/ανάκασας)

και άλλο η ακατοίκητη περιοχή οδδυ στην ΦΥΛΗ! για επιχείρησε να πας να μου πεις στις πόσες προσπάθειες θα το βρεις!
    Μια φιλη μου μενει προποδες θρακωμακεδονων και βρικα το σπιτι της πολλυ ευκολα.Και βεβαια ακουστηκε οτι θα υπαρχει και προσβαση απο προαστιακο(το ξερω οτι ειναι ακριβος),Και φανταζομαι οταν κατασκευαστει κατι που θα αξιζει 100.000.000 απο οτι ακουγετε................ε..................θα βαλουν φανταζομαι και καμμια ταμπελα για το πως να φτασεις.Ουτε εγω γουσταρω Φυλη,Λιοσια η οπως σκατα λεγεται αλλα γουσταρω να μπω παλι στον ΝΑΟ μου.

ΥΓ Αν γινει εκει το χειμωνα μιλαμε για πολυ ΠΟΥΤΣΟΚΡΥΟ.....

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. κατι που θελω να το πω...
    από Davelis στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2006, 19:59
  2. άμα πορωθείς με κάτι
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 14:06
  3. Σχετικά με κάτι που έλεγα τις προάλλες
    από Cpt. Haddock στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2006, 10:04
  4. με γράψανε για πεζοδρόμιο. Να πληρώσω?
    από johnpan στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2005, 16:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF