Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Συνέχισε να μου πετάς σπόντες και θα έχεις @@δια τζαμάρισμα!![]()
![]()
[/B]
Οχι καλέ...εννοούσα ότι και μένα μ' αρέσει αλλά να...με πονάει λίγο μετά!!
Α να χαθείς σαχλέ, πώς μιλάς έτσι!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Συνέχισε να μου πετάς σπόντες και θα έχεις @@δια τζαμάρισμα!![]()
![]()
[/B]
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Koίτα να δείς...
Η αλήθεια είναι ότι πρέπει...
Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΟΡΑΣ!
![]()
Σαν τον Μπομπ ας πούμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Koίτα να δείς...
Η αλήθεια είναι ότι πρέπει...
Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΟΡΑΣ!
![]()
![]()
![]()
Πάει,το γαμήσαμε κι αυτό το thread :rotflmao:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
βρε συ, αμα εισαι large δεν ποναει!Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Και δεεεν τσούζει;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πονανε τα παλΟΥκαρια?
![]()
![]()
![]()
Το έχετε πάρει Π@ΡΤ- 0ΥΖ@ το Θρεντ!
Πετάτε και κανα σχετικό μέσα!
![]()
![]()
![]()
περιμενουμε φωτος (κ απο το gp ε?)
το σιγουρο ειναι οτι ολοι εχουν σκασει απο τη ζηλια τους!![]()
Οχι ρε...είμαστε υπεράνω.Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
![]()
![]()
![]()
το σιγουρο ειναι οτι ολοι εχουν σκασει απο τη ζηλια τους!![]()
...![]()
:a32: :a32: :a32:
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
hasta luego.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
[B]Οχι ρε...είμαστε υπεράνω.
να?μαι κι εγώ.
Δεν υπαρχει θέμα ζήλιας, δηλαδή άμα δώ έγω κανα τύπο με MV Agusta F4 1000 VELTRO STRADA των 60 χιλιάδων ευρώ, θα ζηλέψω? Δε νομίζω. Απλα θα ευχαριστηθώ να το βλέπω. Αφού δεν μπορώ να το πάρω, ή δεν θέλω, άρα δεν ζηλεύω.
Λοιπόν, το πήρα το εργαλείο, επειδή είναι βράδυ τώρα, θα βγάλω φωτο αύριο, να'ναι μέρα.
Ξενερώνω μόνο που πρέπει να το στρώσω. Παρασύρθηκα ουκ ολίγες φορές, ελπίζω να μην πειράζει. Ε μα δεν είναι δυνατόν να πηγαίνω με 100- 150 χλμ. maximum, αισθανόμουνα σα να οδηγούσα Harley.
![]()
ΥΓ: Το Fazer το έδωσα ανταλλαγή. Γλυτώσαμε 5.200. Πρέπει να πάρω κι άλλη μηχανή όμως. Δεν γίνεται να έχω μόνο αυτην. Δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να ανέβει κανείς στο πίσω ρετιρέ. Λέω να πάρω την 990 Adventure απο την Hellimoto πάλι. Θα μου κάνουν πολύ καλή τιμή λέει αν πάρω δύο δηλαδή (τη 1098 και την 990).![]()
Αυτό θα πεί καλός πελάτης!:a015:
Επειδή το M1 μου θέλει λάστιχα, το MV μου λάδια και το ZZR1400 μου δεν έχει καινούργια γκριπς , λέω να μην πάω στο moto gp.Αρχικά δημιουργήθηκε από panosko
Το Fazer το έδωσα ανταλλαγή. Γλυτώσαμε 5.200. Πρέπει να πάρω κι άλλη μηχανή όμως. Δεν γίνεται να έχω μόνο αυτην. Δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να ανέβει κανείς στο πίσω ρετιρέ. Λέω να πάρω την 990 Adventure απο την Hellimoto πάλι. Θα μου κάνουν πολύ καλή τιμή λέει αν πάρω δύο δηλαδή (τη 1098 και την 990).![]()
Αυτό θα πεί καλός πελάτης!:a015:
Επομένως, με όποιο πάς εσύ, φέρε το άλλο στο γκαράζ μου, να το βάζω καμμιά φορά μπροστά, να μην μείνεις κι από μπαταρία ρε αδερφέ, και δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις μετά!![]()
Καλοτάξιδο το θηρίο σου, με ότι χρήση γουσταρεις!
Ρε δεν πας να μεταφέρεις σουβλάκια μ'αυτό... δικό σου είναι. Να το χαρείς όπως γουστάρεις.
![]()
![]()
Θα με πληγώσει να το δώ με θερμαινόμενο κιβώτιο στην πίσω θέση!
Το 990 βολεύει περισσότερο γι'αυτή τη δουλεια!
Θα κάνω σκηνή ζηλοτυπίας!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
.... ονόματι Άλφη.....![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
[B]Επειδή το M1 μου θέλει λάστιχα, το MV μου λάδια και το ZZR1400 μου δεν έχει καινούργια γκριπς , λέω να μην πάω στο moto gp.
Επομένως, με όποιο πάς εσύ, φέρε το άλλο στο γκαράζ μου, να το βάζω καμμιά φορά μπροστά, να μην μείνεις κι από μπαταρία ρε αδερφέ, και δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις μετά!![]()
Καλοτάξιδο το θηρίο σου, με ότι χρήση γουσταρεις!
Ρε δεν πας να μεταφέρεις σουβλάκια μ'αυτό... δικό σου είναι. Να το χαρείς όπως γουστάρεις.
![]()
![]()
Ελα ρε, έχεις Μ1, Agusta kai ZZR1400?![]()
Αν πάρω και την 990 , το πρόβλημα θα είναι οτι δεν θα ξέρω ποια να πάρω για να πάω Κωνσταντινούπολη (moto GP).
Αμα θέλει κανένας να έρθει, δίνω μια απο τις δύο , ώστε στο γυρισμό να πάρω την άλλη. :a13::a24:
Καλορίζικο και με τη βούλα πια,φίλε Panosko![]()
![]()
![]()
Να είσαι πάντα υγιής,να τής αλλάζεις τα φώτα!!
moto perpetuo
hasta luego.
Ζητώ συγνώμη που επεμβαίνω στην τόσο όμορφη «συζήτηση» που έχετε ανοίξει αλλά, ναι, έχω και εγώ μια Cagiva, έχει κάποιος πρόβλημα με αυτό;Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αμα το πάμε έτσι δεν θα βγάλουμε άκρη.... κι εγώ ξέρω κάποιον που πήγε και πήρε gagiva και νόμισε οτι πήρε μηχανή.... (όχι εσύ) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αφού το λέει από πάνω! (όχι εσύ)Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
Ζητώ συγνώμη που επεμβαίνω στην τόσο όμορφη «συζήτηση» που έχετε ανοίξει αλλά, ναι, έχω και εγώ μια Cagiva, έχει κάποιος πρόβλημα με αυτό;![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
hasta luego.
καλοριζικη και καλοταξιδη η μ@@ναρα σου φιλε μου....![]()
![]()
![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!!!
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΤΟΥΖ@ ΤΟ BWM MOY KAI TH DUCATI!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()