Αν και έχω και εγώ τις ενστάσεις μου για αυτό που πας να κάνεις, ποιός τις χ@ζει...άμα είσαι ψημένη εσύ, ό,τι και να σου λέει ο άλλος....
Τεσπά...πρόσεχε τα παρακάτω πριν πας να το αγοράσεις.
1).
Για να επισκευαστεί ένα πλαίσιο μετά από στούκα, πρέπει να ισιωθεί σε καλύμπρα και ίσως να κολληθεί σε κάποια σημεία. Να ελέγξεις επίσης τις κολλήσεις στον λαιμό και να κοιτάξεις για προχειροδουλείες και βαψιματάκια. Αν τα ατσάλινα πλαίσια είναι βαμμένα, γδαρμένα κλπ κλπ, ξανασκέψου το.
Επίσης τσέκαρε για γδαρμένο ψαλίδι.
2).
Να ελέγξεις μαρσπιε, να μην είναι γδαρμένο και να μην έχει κολλήσεις στην βάση του, σημαίνει ότι μπορεί να έχει φάει στούκα.
3).
Στο ρεζερβουάρ να κοιτάξεις για τυχόντα, αταίριαστα βαψίματα.
4).
Στο πιρούνι να κοιτάξεις πάλι για εκδορές κλπ οπωσδήποτε. Και αν στα φρένα, δεις τπτ δίσκους αλλαγμένους που δεν συμβαδίζει η "καινουργίλα" με την υπόλοιπη μηχανή, να σου μπουν πάλι ψύλοι.
(οι πληροφορίες είναι από το 0-300)
Καλά από όλους τους φίλους σου τους υπερμηχανόβιους, ούτε ένας δεν έχει έναν καλό συνεργιατζή???Τέτοια έλλειψη στον κλάδο?
Πάντως σε σχέση με την μηχανή που θες να πάρεις, αυτό που έχω ακούσει εγώ για πολλούς που ξεκινάνε με τέτοια εργαλεία, είναι πολύ απλά ότι κάποια στιγμή συνειδητοποιούν ότι δεν μπορούν να τα ελέγξουν και από εκεί που ήταν κ@υλωμένοι, τα παρατάνε σε γκαράζ.
Μακριά από εσένα όμως...καλοτάξιδη και καλές σούζες...