Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 145

Θέμα: προβληματισμός..βοήθεια?

Αν και έχω και εγώ τις ενστάσεις μου για αυτό που πας να κάνεις, ποιός τις χ@ζει...άμα είσαι ψημένη εσύ, ό,τι και να σου λέει ο άλλος....

Τεσπά...πρόσεχε τα παρακάτω πριν πας να το αγοράσεις.

1).
    Για να επισκευαστεί ένα πλαίσιο μετά από στούκα, πρέπει να ισιωθεί σε καλύμπρα και ίσως να κολληθεί σε κάποια σημεία. Να ελέγξεις επίσης τις κολλήσεις στον λαιμό και να κοιτάξεις για προχειροδουλείες και βαψιματάκια. Αν τα ατσάλινα πλαίσια είναι βαμμένα, γδαρμένα κλπ κλπ, ξανασκέψου το.
    Επίσης τσέκαρε για γδαρμένο ψαλίδι.

2).
    Να ελέγξεις μαρσπιε, να μην είναι γδαρμένο και να μην έχει κολλήσεις στην βάση του, σημαίνει ότι μπορεί να έχει φάει στούκα.

3).
    Στο ρεζερβουάρ να κοιτάξεις για τυχόντα, αταίριαστα βαψίματα.

4).
    Στο πιρούνι να κοιτάξεις πάλι για εκδορές κλπ οπωσδήποτε. Και αν στα φρένα, δεις τπτ δίσκους αλλαγμένους που δεν συμβαδίζει η "καινουργίλα" με την υπόλοιπη μηχανή, να σου μπουν πάλι ψύλοι.

(οι πληροφορίες είναι από το 0-300)
    Καλά από όλους τους φίλους σου τους υπερμηχανόβιους, ούτε ένας δεν έχει έναν καλό συνεργιατζή???Τέτοια έλλειψη στον κλάδο?

Πάντως σε σχέση με την μηχανή που θες να πάρεις, αυτό που έχω ακούσει εγώ για πολλούς που ξεκινάνε με τέτοια εργαλεία, είναι πολύ απλά ότι κάποια στιγμή συνειδητοποιούν ότι δεν μπορούν να τα ελέγξουν και από εκεί που ήταν κ@υλωμένοι, τα παρατάνε σε γκαράζ.

Μακριά από εσένα όμως...καλοτάξιδη και καλές σούζες...
    Supa Scoopa And The Mighty Scoop

Απαντάτε όμως....

Πολύ πλήξη υπάρχει μάλλον στα θέματα του forum....

Γνώμη μου είναι πως ακόμα και μια μαλακία μπορεί να γίνει αξιόλογο θέμα όταν συζητιέται πολύ. Οπότε... η/ο doria ή όποιος άλλος επίδοξος :smilea: , πέτυχε το στόχο του.

(Δε νομίζω πως κανείς εδώ μέσα θα πίστευε πως ο λόγος δημιουργίας του thread είναι οι πληροφορίες για αγορά ... Αυτές δόθηκαν από την πρώτη σελίδα )

Αρχικά δημιουργήθηκε από funmoto
    Απαντάτε όμως....

Πολύ πλήξη υπάρχει μάλλον στα θέματα του forum....

Γνώμη μου είναι πως ακόμα και μια μαλακία μπορεί να γίνει αξιόλογο θέμα όταν συζητιέται πολύ. Οπότε... η/ο doria ή όποιος άλλος επίδοξος :smilea: , πέτυχε το στόχο του.

(Δε νομίζω πως κανείς εδώ μέσα θα πίστευε πως ο λόγος δημιουργίας του thread είναι οι πληροφορίες για αγορά ... Αυτές δόθηκαν από την πρώτη σελίδα )
    Μπραβο εισαι ο μονος που το καταλαβε...αλλα ακομα και τωρα δεν εχω καταλαβει πιος ο λογος που επιμενουν και συζητανε κατι ασχετο...ποτε δεν ρωτησα να το παρω η οχι...τι να προσεξω ρωτησα η ερμη επειδη δεν ξερω...αλλα μαλλον σε λαθος σημειο ρωτησα!!!

τες πα...

Καλά από όλους τους φίλους σου τους υπερμηχανόβιους, ούτε ένας δεν έχει έναν καλό συνεργιατζή???Τέτοια έλλειψη στον κλάδο?
    το οτι εχουν εκκινοι εναν εμπιστο μηχανικο δεν παει να πει οτι τον εμπιστευομαι κι εγω...

Τοτε εμας ΓΙΑΤΙ μας πρηζεις τα συκωτια με το ολο θεμα;;;
    και ξαναλεω ακομα μια φορα...αλλη ηταν η ερωτηση-απορια μου...οχι αν κανει να το παρω η οχι!

Δηλαδη συγνωμη: μπαινεις σε ενα φορουμ με ψημενους Μοτοσυκλετιστες που εχουν χιλιαδες χιλιομετρα στις ροδες τους ο καθενας, που μονο αυτοι ξερουν με τι ΚΟΠΟ και ΙΔΡΩΤΑ πηραν τη μηχανη τους (για ρωτα το Sniper τι εχει τραβηξει για να εχει την κουκλα του τωρα...), για να ερθεις εσυ και να ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ με δηλωσεις του στυλ "θα παρω το superτουμπανο με 170 αλογα για να αντικαταστησει το αμαξι μου τωρα το καλοκαιρι και να πηγαινω για καφε;;;"
    οπιος θελει κατι πολυ δουλευει και το περνει..αλλωστε τσαμπα δεν περνουμε τιποτα...οπως λοιπον ολοι πειραν τα καμαρια τους με την δουλεια τους ετσι κι εγω..sorry που δουλευω 12 ωρες την μερα 7 μερες την βδομαδα!απο κει και περα εσεις εχετε κολησει στα 170 αλογα..που εγω τα χω χεσμεν@...αλλα να στο ξαναπω ακομα μια φορα...ειτε 5 αλογα ηταν ειτε 1000 θα την επερνε,ειτε θες να το πιστεψεις ειτε οχι δεν ειναι η δυναμη που με απασχολει ουτε τα κυβικα παρα μονο ο παραγωντας εμφανιση και αξιοπιστια..

Αξιοπιστια;;; Γιατι;

Πιστευεις οτι δεν θα καταφερνει να σε πηγαινει το καλοκαιρακι μεχρι την καφετερια να πινεις τον φρεντο σου;;;;
    Νίκος
    Open Horizons

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    Αρχικά δημιουργήθηκε από doria

δεν ειναι η δυναμη που με απασχολει ουτε τα κυβικα παρα μονο ο παραγωντας εμφανιση και αξιοπιστια..

Από την μία άκρη του γκαράζ μέχρι την άλλη δέν χαλάει

(Παρασκευή μεσημέρι είναι τι περιμένετε? )
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Αξιοπιστια;;; Γιατι;

Πιστευεις οτι δεν θα καταφερνει να σε πηγαινει το καλοκαιρακι μεχρι την καφετερια να πινεις τον φρεντο σου;;;;
    ναι αξιοπιστο...
    ξερεις...δεν θελω να δωσω το μηχανακι μου στον αδερφο μου να το κανει μια βολτα,να το ανοιξει και να κοπει κανας σκελετος στα 2..οπως εγινε προσφατα με ενα γνωστο με ενα cbr..

πιστευω οτι αρκετα ως εδω..το τι θα το κανω δεν νομιζω οτι αφορα κανεναν ουτε το πως θα το παρω ουτε το που θα πηγενω.
    Ευχαριστω τα παιδια που απαντησαν στην απορια μου.
    Καλα χιλιομετρα και παντα ορθιοι

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ναι αξιοπιστο...
    ξερεις...δεν θελω να δωσω το μηχανακι μου στον αδερφο μου να το κανει μια βολτα,να το ανοιξει και να κοπει κανας σκελετος στα 2..οπως εγινε προσφατα με ενα γνωστο με ενα cbr..

πιστευω οτι αρκετα ως εδω..το τι θα το κανω δεν νομιζω οτι αφορα κανεναν ουτε το πως θα το παρω ουτε το που θα πηγενω.
    Ευχαριστω τα παιδια που απαντησαν στην απορια μου.
    Καλα χιλιομετρα και παντα ορθιοι

Που 'σαι κοπελιά; Τα GSXR τα K5 και K6 κόβουν σκελετούς....

Α.. αν το έχεις μόνο για καφέ το καλοκαίρι πάρε και φύλλα αμιάντου για τα μπουτάκια.... καίνε τα γ@μημένα τα 1000 το καλοκαίρι.... θα κολλήσουν τα μπουτια στο πλαίσιο....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Ρε γομάρια....

Γιατί μιλάτε άσχημα στο κορίτσι ???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    μην βαλεις καλσον ποτε γιατι θα κολλησει στο ρεζερβουαρ
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Ρε γομάρια....

Γιατί μιλάτε άσχημα στο κορίτσι ???

Ποιος μίλησε άσχημα ρε ανόητε;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ποιος μίλησε άσχημα ρε ανόητε;
    Έτσι μΕ φάνηκε ρε γελοίε !!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Που 'σαι κοπελιά; Τα GSXR τα K5 και K6 κόβουν σκελετούς....

Α.. αν το έχεις μόνο για καφέ το καλοκαίρι πάρε και φύλλα αμιάντου για τα μπουτάκια.... καίνε τα γ@μημένα τα 1000 το καλοκαίρι.... θα κολλήσουν τα μπουτια στο πλαίσιο....
    ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ...ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΣΕ ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ....Κ4 ΘΑ ΠΑΡΩ !!!!

Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΑΓΕΝΗΣ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ...ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ....

Moderator
    Ααααα... σαν να μΕ φαίνεται ότι καλά κάνετε και μιλάτε άσχημα στο μαλακισμένο !!!

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ...ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΣΕ ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ....Κ4 ΘΑ ΠΑΡΩ !!!!
    λοιπον εγω που θελω να τη πω καπου

λεω να παρεις το πουλο..που ουτε κοβει..ουτε εχεις κινδυνο να ζεστανεις τα μπουτακια σου απο το τριψε τριψε.

και αυτο που θα ζεστανεις θα σαρεσει κιολας.

αλλαξε τωρα το κ4ντριμερ..και καντο πουλοντριμερ.

σε βοήθησα τωρα?

και μη με παρεξηγείς κατα βαθος είμαι καλο παιδι και με ανοιχτο μυαλο αλλα καιρο εχω να κανω διαμαχη.

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια για μονοκύλινδρα αερόψυκτα
    από ctpanoramix στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2004, 13:01
  2. Γενικός προβληματισμός!!!
    από DIT στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 11:54
  3. Βοηθεια ΣΧετικα Με Κοντερ
    από ctpanoramix στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks