Βγαίνουμε μάστορα, αλλα πέφτουμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
vgite na pate kamia volta na kselampikarete
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βγαίνουμε μάστορα, αλλα πέφτουμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
vgite na pate kamia volta na kselampikarete
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Γουατ αρ γιου ντρίνκιν ρε λέμε;
Η δικιά μου απορία όταν άνοιξα τούτο το ποστάκιο ήταν απλή, και πιθανότατα να την έχετε σκεφτεί και εσείς, ξαναδιαβάστε το αρχικό πόστ.
Τώρα άμα έχετε το κουνούπι, κουνουπιάζεστε (και εγώ μερικές φορές έχω το σκαραβαίο και (σ)καραβιάζομαι δε τρέχει τίποτα).
Γι' αυτό είπα άμα θέτε να πλακωθείτε, στις διαμάχες, άμα ήθελα να πλακωθώ με τον Ζman ή την Εύη να είσαστε σίγουροι ότι θα το έκανα εκεί από την αρχή -είμαι καλός σ' αυτό, και επειδή δέ με έχετε ακούσει να ρίχνω καντήλια ακόμα, ένα λέω, ο άφρο θα κοκκίνιζε.
Για τους χαρλεάδες... είχα ένα γνωστό προ αμνημονεύτων χρόνων που έφτιαχνε μόνος του τη μηχανή του (ναί με κάτι σωλήνες τέρατα), και γούσταρα και τα λέγαμε (βόλτα δε ζήτησα, θα μου έδινε), και να σου πω μπορεί αργότερα να πάρω μία (έλα μου ντε που μου είναι όλες οι πουτάνες μια δευτέρα μου όμως). Τα μπουλούκια των χαρλεάδων όμως έξω άμα το δεις ιστορικά -και να με συμπαθάνε οι συμπαθείς χαρλεάδες των βορείων προαστείων-, δέ μου λένε τίποτα, εγώ μόνος μου βολτάρω, και άμα γίνει μαλακία πάλι μόνος μου θα καθαρίσω (άν). Δεν είχε καμμία δουλειά ο τύπος που είχαμε πιάσει κουβέντα και έφτιαχνε τη χάρλει του με το τσούρμο τους μαλάκες που -αποδεδειγμένα- ντιλάρανε για να ζήσουνε-και σε μερικές χώρες το κάνουν ακόμα- και πουλάγανε μαγκιά στο σύμπαν, άσε που οι μεθόδοι τους πιο πολύ σκινάδες θυμίζαν και εγώ είμαι αλλεργικός στον όχλο.
Και άμα απο αυτά που μόλις είπα βγάλετε νόημα ότι απλά είμαι ναρκοφοβικός, πάλι μαλακία καταλάβατε. Μου έχουν τύχει τέτοιες φάσεις αλλά καί σε συγγενείς καί σε φίλους που άμα τις ακούσετε ούτε μερέντα δε θα ξαναφάτε όχι να πάρετε drugs, και θα αφήσετε και την αντιεξουσιαστική ιδεολογία για 4-5 δεκαετίες αργότερα.
Τώρα για την ελευθερία της αυτοδιαχείρησης, είπα...
Φόρα κράνος, άμα γουστάρεις, δική σου δουλειά, αλλιώς προτίθεμαι και να σταματήσω τη κυκλοφορία, και να δω άν αναπνέεις -θαύματα όμως δε κάνω, δε μπορώ άμα έχεις το κρανίο πολτοποιημένο να κάνω ένα μαγικό για να πάρει τα ίσα του.
Από την άλλη άμα είσαι κότα και πηγαίνεις το πολύ 100-120 (όσα πιάνουνε τα παπιά δηλαδή), μπορεί κάλλιστα να τη γλιτώσεις... Άμα πηγαίνεις σε άδειους δρόμους χωρίς διασταυρώσεις και κουτιά δηλαδή.
Αλλιώς οδηγάς με το κώλο και ειδικά στην Ελλάδα -που ούτε οι μοτοσυκλετιστές ξέρουν να οδηγάνε, ούτε οι αυτοκινητιστές να τους αντιμετωπίζουν, άσε τους πεζούς στο παυλί τους.
Όσο για την εκπαίδευση των οδηγών και το σάιτ που έβαλες Ζman, υπάρχει και στην Ελλάδα ένας μαλάκας που υποστηρίζει ότι καλύτερα χωρίς κράνος, οι ψύχραιμοι μοτοσυκλετιστές που γουστάρουνε πολλά πολλά χρόνια να οδηγάνε μηχανές ψάχνουνε τέτοια σάιτ:
http://www.motorcyclecruiser.com/streetsurvival/
Εγώ όμως παρότι ψιλοκωλόγερος, τη 250άρα μου τη χρειάζομαι που και που, και επειδή οδηγάω και νορμάλ -χρειάζεται να ξέρεις ποιό είναι το γαμημένο το νορμάλ-, και έχω κάνει και τη γύρα της Ελλάδας κάποτε (έστω καί με κουτί ο ξεφτίλας) ξέρω από καλό λάδι...
Πχ αυτό το καιρό βαριέμαι να πολυβγαίνω, βάλε 40-100 χλμ τη μέρα λόγω δουλειάς σε επαρχιακούς δρόμους, μέσο όρο επιηκώς 100χαω και κόψιμο στα 60 μπορεί και 40χαω μερικές φορές όταν μπαίνω σε χωριουδάκια).
Και ξέρεις, κάθε μέρα βλέπω και κάτι καινούριο...
Πχ σήμερα μια καργιόλα (θα μπορούσε άνετα να είναι καριόλης) έβγαινε από το πάρκιν της -που είναι ακριβώς μετά από δεξιά τυφλή στροφή-, και θεώρησε καλό να πιάσει τη κουβέντα, και να σταματήσει διαγώνια κλείνοντας όλο το δρόμο.
Εγώ είμαι παλιά πουτάνα όμως... Εκεί πήγαινα με 60... Το αποτέλεσμα παρόλο που είμουνα άρρωστος με πυρετό κλπ, πλάκωσα λίγο το φρενάκι, τη στόλισα, και χωρίσαμε...
Θα μπορούσε -όπως και έχει γίνει αρκετές φορές εδώ που είμαι-, να ήταν αντί για μένα παπάκιας ξεκράνωτος με πολλά περισσότερα και στη καλύτερη να ήταν σημαδεμένος για κάτι χρόνια, καμμένος από την άσφαλτο -χαρά οι γκόμενες...
Άσε τους κουτάκιδες που ένας πούστης δεν αφήνει σε στροφή διαχωριστική που να μη τη περάσει.
Κάθε χρόνο, και συνήθως μετά από πιώμα, τουλάχιστον 5 στη μικρή ευρύτερη περιοχή σκοτώνονται εδώ...
Τα νούμερα για την Ελλάδα είναι 2 με 3.000 νεκροί κάθε χρόνο, και 10.000 τραυματίες που εκεί μέσα είναι και άνθρωποι που καταδικάζονται να κυκλοφορούν με καροτσάκι για όλη τους τη ζωή.
Μπας κατάλαβες τώρα γιατί κάθε τόσο ξαναλέμε τα ίδια; Εγώ τουλάχιστον τα έχω ξαναπεί.
Είπαμε καλά τα φόρα και άγια, αλλά άμα παραλέτε μαλακίες και βαριούνται ή δεν αδειάζουν να ανακατευτούν κάμποσοι με 5 χλμ πείρα παραπάνω, αυτές μένουνε... και το φόρουμ μετά είναι λέει για το φούτσο.
Ωριμάστε λιγουλάκι, τσάμπα είναι.
zireous, μαλλον ηρεμησες και θα μπορεσουμε να συννενοηθουμε, μια και εσυ το ξεκινησες το ποστ. Με την Ευη τα παραταω γιατι δεν καταλαβαινω καν τι λεει και που τα βρισκει (ουτε η ιδια μαλλον καταλαβαινει) και στην τελικη με τους φασιστες δεν μπορεις να κερδισεις ποτε.
Το θεμα ειναι η προσωπικη επιλογη που πρεπει να ειναι σεβαστη αλλιως θα μας παρει ολους η μπαλλα και πρωτα απ'ολα εσενα και το 750 σου με κανενα κοφτη στα 130 και οτι αλλη μ%%&κια θα σκεφτουν οι κουτακηδες για να σε ξενερωσουν και να παρεις τουτου. Τοτε και μονον τοτε ο παικτης που παει να παρει τη γιαγια του θα μπορει να ειναι ησυχος οτι το πολυ πολυ να χρειαστει να κανει κανενα φιλικο διακανονισμο και οχι να τρεχει στα νοσοκομεια αφου εκτος απο τα ανοιγμενα κεφαλια κοστιζουν αρκετα λεφτα τα σπασμενα ακρα, οι τετραπληγιες κλπ. ισως και περισσοτερα απ'οτι ο θανατος που και τιμη εχει και δεν καταθετει στο δικαστηριο. Οποτε θελεις να ξεκινησουμε συζητηση για τα κρανη εμεις οι δυο χωρις να μπλεκονται αλλοι ενας ενας ομως και με τη σειρα, μπορουμε να αρχισουμε να αναπτυσουμε τα επιχειρηματα μας και να αντιπαραβαλλουμε τις στατιστικες που εχουμε στη διαθεση μας. Επειδη δε εχουμε την ιδια ηλικια ισως να μπορουμε να παραθεσουμε και αρκετες προσωπικες εμπειρειες με 19 χρονια στο δρομο και 500,000+ χιλιομετρα στη σελλα νομιζω οτι κατι σημαινει το οτι ειμαι ακομα ζωντανος. Αρκει να μην αρχισουμε χαρακτηρισμους τυπου χαρλεας, μαρλεας κλπ. γιατι θα μπλεξουμε με πραγματα που δεν εχουν και πολυ σημασια, το πρωτο Harley το πηρα στα 18 μου και το εφταχανα μονος μου οπως και το δευτερο, τριτο κλπ. και εχουν περασει απο τα χερια μου ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο παπι 50αρι μεχρι 500+ αλογα dragster και ολα τα ενδιαμεσα, καμια 40αρια μηχανακια στο συνολο απο τα οπιια διατηρω μονιμως 6-10 ανα πασα στιγμη, αρα ουτε κολλημενο με τη μπαλλα μπορεις να με πεις, ουτε οτι περναω "φασεις". Απο τρακαρισματα με ΙΧ υπολογιζε 6-7 σοβαρα και απο καλες τουμπες (με ζημιες παραπανω απο γρατζουνια) γυρω στις 40-50 χωρις τους αγωνες και τις προπονησεις. Τους Χαρλεαδες τους εχω γραμμενους εκλει που εχω και τους υπολοιπους κολλημενους οπως τους στρηταδες, τους χωματινους, τους παπακηδες, τους ινδιανους, τα πρεζακια, τους αναρχικους, τους φασιστες, γαυρους, βαζελους και θρησκοληπτους φανατικους.
Ελπιζω να συννενοηθηκαμε και να σταματησει το πινγκ πονγκ με τα μπινελικια, ρε π%^&%στη μου αν διιαβαζει καποιος ξενος αυτο το forum καθε φορα που γυρναει η κουβεντα στα κρανη θα νομιζει οτι στην Ελλαδα δεν υπαρχει ξεκρανωτος και οτι αν τυχον εμφανιστει κανενας χωρις κρανος σε φαναρι θα κατεβουν οι υπολοιποι απο τα μηχανακια και θα προσπαθησουν να τον νουθετησουν για να ζησει αλλη μια μερα. Ποιος ειναι λοιπον ο υποκριτης; Ουτε το 50% δεν φοραει κρανος... Μοιαζει η φαση σαν κατι ατομα που το παιζουν ολο ηθικη και εκκλησια και μετα ψωνιζουν φανταρους και ανηλικες αποτο ανατολικο μπλοκ. Εδω θα μου πεις ρε φιλε οι παπαδες ψωνιζονται και μετα στελνουν κοσμακη στο πυρ το εξωτερο και οι πολιτικοι φωναζουν οτι θα βαλουν τους κλεφτες φυλακη, εσυ περιμενεις απο μοτοσυκλετιστη να παραδεχτει οτι δεν γουσταρει να φοραει κρανος και να φαει το κραξιμο;
Υποκριτες παλικαρια ειναι οι εμποροι που βαζουν τα βυσματα τους ν'αλλαζουν τη νομοθεσια καθε λιγο και λιγακι για να μπορουν να πουλανε και οι ιδιοι δεν φορανε κρανος, στην Καλλιροης δουλευω για ελατε μια μερα να μετρησετε...
Υποκριτες ειναι οι ιδιοι εμποροι οταν κοπτονται για το ΦΠΑ στα κρανη και μολις σκανε τα φτηνα κρανη στα σουπερ μαρκετ τρεχουν να στειλουν το υπουργειο εμποριου να ψαχνει για ταμπελακια εγκρισεων οταν τοσο καιρο τα πουλαγανε και οι ιδιοι σαν οικονομικη ενναλακτικη στα καπελωμενα High End πολυκαρμπονατα τους.
Και παρε για να τελειωνουμε εναν σουπερ υποκριτη που πριν εκλεγει και διοριστει υπουργος δημοσιας ταξεως για να σου τρωει το μεροκαματο σε κλησεις εβγαινε και ελεγε οτι δε θελει κανενας να λεει στον Ελληνα τι θα βαλει στο κεφαλι του.
![]()
Atomic H-D & Triumph
White Line Cycles
Paranoid Racing ltd.
ειμαι φασιστας γιατι λεω οτι πρεπει ο κοσμος να φορα κρανος??????????????????????
οκ
ειμαι
τρουπερ? τι μου ελεγες σημερα?
οχι πες μου τωρα
ειμαι φασιστρια γιατι του ειπα οτι διαφωνω και οτι ο κοσμος πρεπει να φορα κρανος
ενταξη τωρα?
καταλαβες τωρα?
ΦΙΛΕ ΖΜΑΝ ΤΟ 99% ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ 39482340956834906 ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΑΡΑ
ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 10 ΟΙ 9 ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΩ ΜΕΣΑ?
ΕΛΕΟΣ
ΕΛΕΟΣ
ΕΛΕΟΣ
ΕΛΕΟΣ
ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΟΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ
ΣΕ 10 ΦΟΡΟΥΜ ΓΡΑΦΩ
ΜΟΝΟ ΕΔΩ
ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΚΟΥΩ
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ? ΠΟΥ ΣΚΙΖΑΤΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ?
Ε? ΠΑΛΙΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΤΡΙΠΑΚΙ ΝΑ ΦΟΡΑ ΚΡΑΝΟΣ?
ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ?
Ε Λ Ε Ο Σ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΟΥΠΕΡ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΙΣΩ ΩΡΑΙΑ Ε? ΠΡΕΠΕΙ? ΜΠΟΡΩ? ΜΕ ΕΙΠΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ
ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΡΑ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αγκόρι μου γλυκό (προλαβαίνω τους σπάμερς με αφιέρωση Frank Zappa - He's So Gay), το πρόβλημα δεν είναι ότι επιβιώσαμε εμείς οι δύο (άν και εγώ φοράω κράνος καμμιά δεκαπενταριά χρόνια).
Το ότι κανένας στην επαρχία δε φοράει κράνος είναι απλά θέμα μαλακισμένης αντίληψης.
Το θέμα είναι ότι εγώ και να μη το ανοίξω μια βδομάδα το γκάζι, το κράνος θα το βάλω. Παντού.
Ξέρω ότι μπορεί να είμαι κουρασμένος ή χίλια δυο, και τότε να αποφασίσει κάποιος να μου τη κάτσει και να μή μπορώ να αντιδράσω. Το έχω στο πρόγραμμα πως το λένε.
Και άμα έχεις προσέξει τους γύρω σου, δέν έχουν όλοι οι νέοι αναβάτες τη ψυχραιμία ή την εκπαίδευση που θα τους σώσει (άσε το ότι σκέφτονται για πάρτη τους ότι είναι υπεροδηγοί μόνιμα), και καλό είναι αυτοί να τη ψάξουν μόνοι τους και να φοράνε το κρανάκι από μόνοι τους.
Και συν τις άλλοις, μια κωλοσυνήθεια είναι το κράνος, που μόνο και μόνο για τα μυγάκια και για τα δάκρυα να συζητάμε αξίζει να το φοράς.
Και κάτι ακόμα, είμαστε καί οι τρείς εκτός θέματος, zman πάμε στις διαμάχες άμα θες να το συζητήσουμε πιο ψύχραιμα.
Πάτα εδώ:
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=38500
Το θέμα ήταν:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Τα παίρνω.
Όχι επειδή κάθε νεοσκυλάς διαφημίζει κράνη.
Τα παίρνω που με το τρόπο που το κάνουν -και καλά δείχνουν ένα περίεργο τύπο να καβαλάει μιά τίγκα στο νίκελ χάρλει (ή ότι σκατά είναι), και μετά ο τύπος του δίνει γελώντας ένα ανοιχτό κράνος (φυσικά, τί περίμενες σε χάρλει full face; θα χαλάσει το λουκ).
Οι στατιστικές λένε για πιτσιρικάδες όμως να χτυπάνε και συνήθως με τη πρώτη τους μηχανή που μόνο χάρλει δεν είναι, ενώ ακόμα τα μαμημένα τα κράνη στην Ελλάδα είναι πανάκριβα.
Και το χειρότερο όλων;
Το υπουργείο έχει γράψει για ακόμα μια φορά στα απαυτάρια του τους μοτοσυκλετιστές αρνούμενο να κάνει μία και μοναδική γαμημένη διαφήμιση που να κάνει τον αυτοκινητιστή να προσέξει αυτός περισσότερο καί για την ασφάλεια του μηχανάκια.
Όπως ακριβώς κάνω εγώ όταν τύχει και οδηγάω κουτί, και όπως ακριβώς προσέχω εγώ τους πεζούς ότι και να οδηγάω.
Μπας αρχίσουν επιτέλους να καταλαβαίνουν οι οδηγοί ότι ακόμα και όταν προκαλεί κάποιος μηχανάκιας, ακόμα και μαλακία να κάνει, και ο χειρότερος κάγκουρας να είναι (από πάνω από κουτιά άμα περνάει), δεν τον κλείνουμε -και υπάρχουνε και ζώα που το κάνουν επίτηδες. Το ότι η ασφάλεια σε βγάζει φταίχτη όταν είσαι ξεκράνωτος και σε ρίξει κάποιος είναι κερασάκι στη τούρτα.
Και όπως πάντα, με το να τονίζεις την απαγόρευση του κράνους, βάζεις το πιτσιρικά στη μπρίζα να το γράψει στα απαυτάρια του αφού μειώνεται η αξία της χρήσης του στα μάτια του...
Άν υπήρχε θεός κουφάλες πολιτικοί, σε κάθε σας βήμα θα σας έκοβε το κώλο -πριν πολιτευτείτε καν. :a66:
zman............σε μενα γιατι δεν απαντησες????
δε σε περνει??????
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ρε συ...αυτος μας χαρακτηριζει φασιστες (κανοντας τη κοτα η οτι δεν καταλαβε στο ποστακι μου) και κατα τα αλλα ειναι χαρλεας απο τα 18 :a029: .εσυ ποιος νομιζεις οτι ειναι πιο βαρυς χαρακτηρισμος????Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ειμαι φασιστας γιατι λεω οτι πρεπει ο κοσμος να φορα κρανος??????????????????????
οκ
ειμαι
τρουπερ? τι μου ελεγες σημερα?
οχι πες μου τωρα
ειμαι φασιστρια γιατι του ειπα οτι διαφωνω και οτι ο κοσμος πρεπει να φορα κρανος
ενταξη τωρα?
καταλαβες τωρα?
ΦΙΛΕ ΖΜΑΝ ΤΟ 99% ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ 39482340956834906 ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΑΡΑ
ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 10 ΟΙ 9 ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΩ ΜΕΣΑ?
ΕΛΕΟΣ
ΕΛΕΟΣ
ΕΛΕΟΣ
ΕΛΕΟΣ
ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΟΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ
ΣΕ 10 ΦΟΡΟΥΜ ΓΡΑΦΩ
ΜΟΝΟ ΕΔΩ
ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΚΟΥΩ
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ? ΠΟΥ ΣΚΙΖΑΤΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ?
Ε? ΠΑΛΙΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΤΡΙΠΑΚΙ ΝΑ ΦΟΡΑ ΚΡΑΝΟΣ?
ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ?
Ε Λ Ε Ο Σ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΟΥΠΕΡ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΙΣΩ ΩΡΑΙΑ Ε? ΠΡΕΠΕΙ? ΜΠΟΡΩ? ΜΕ ΕΙΠΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ
ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΡΑ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
συνεχίζεται καλά η μ@λακία βλέπω...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι σκ@τα κόλλημα έχουν κάποιοι με τους χαρλεάδες δεν καταλαβαίνω![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
συνεχίζεται καλά η μ@λακία βλέπω...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι σκ@τα κόλλημα έχουν κάποιοι με τους χαρλεάδες δεν καταλαβαίνω![]()
![]()
δε σου λεω.....!![]()
![]()
![]()
![]()
@zman
+1
Ελα ρε TROOPER δε διαβασες καλα παραπανω;
Δεν καταλαβες οτι εισαι αυτος που παει να παρει τη γιαγια και δεν θελει να αγχωνεται; Τελος παντων...
Δεν σε πειραζει το οτι οι τα αμαξια παρκαρουν οπου γουσταρουν και εμποδιζουν την ορατοτητα οτι τρεχω με λιγα παραπανω, οτι αγνοω το STOP και το απαγορευτικο για δεξια, το οτι δεν κοιταω αν ερχεται κανενας απο εκει, σε πειραζει το οτι δεν φοραω κρανος. Υποθετω οτι αν φοραω και σκασω πανω σ'εσενα και τη γιαγια σου και μεινω αναπηρος η πεθανω απο εσωτερικη αιμοραγια θα μου πεις μπραβο;Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
zman
ειπες πολλα και επειδη ειμαι φιλος της πολιτικης σου (περνω εκ διαμετρου αντιθετη θεση με το συνολο και δεχομαι να γινω ο σακος του μποξ αν ειναι εστω και εναν να τον κανω να σκεφτει) θα σου απαντησω με επιχειρημα.σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση η απαντηση μου θα ειχε εντελως διαφορετικο στυλ και υφος.
ακου λοιπον και μετα πες μου οτι εισαι ακομα σωστος....
λεει λοιπον τωρα οτι μια ωραια κυριακη παω να παρω τη γιαγια μου απο το σπιτι της.αντιλαμβανεσαι οτι παω με το αμαξι μιας και η γιαγια μου δεν ειναι η σουπερ γιαγια (αν θυμασαι...).την ιδια ωρα εσυ εχεις φιλησει γυναικα, παιδια, σκυλια, γατια (και καλα εχεις κανει) και πας σαφως χωρις κρανος να δεις τους υπολοιπους ακρανοτους φιλους σου.φτανω λοιπον σε ενα στενο, οπου εγω εχω προταιρεοτητα και εσυ οχι.λογω παρκαρισμενων οχηματων, λογω του οτι δεν ξερεις απο εκεινη τη περιοχη τους δρομους και θεωρεις οτι αφου το στενο βγαζει απο αριστερα...τους εχεις και λογω του οτι εχεις μαζεψει και μερικα χλμ...δεν σταματας στο στοπ...και ξαφνικα ακους το μπαμ.εξφαινδονζεσαι απο τη μηχανη και πας κουτρουβαλες το πεζοδρομιο.βρσκεις στο κεφαλι σου και μενεις στον τοπο.
αυτο ητανε το σεναριο.
να πω καπου εδω οτι η ελευθερια με την ασυδοσια απεχουν ελαχιστα...πολλες φορες δεν ειναι ορατο ποτε ξεπερναμε την ελευθερια.Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!
και τωρα ερωτησεις.θεωρεις οτι η λογικη <<δικο μου ειναι το κεφαλι οτι θελω το κανω>>δεν επηρεαζει εμενα στο απο πανω πιθανο (εχει γινει και γινετε εκατομυρια φορες) παραδειγμα???
ναι ρε μαγκα...δικια σου η οικογενεια σου και στα @@ μου αν η γυναικα σου μεινει χηρα και το παιδι σου δεν γνωρισει το γερο του.δικο σου και το κεφαλι και εκει να δεις ποσο στη μπουτσα μου αν το σπασεις, μεινεις στον τοπο, ξεχασεις πως σε λενε.αλλα ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΕ ΕΓΩ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ.....ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΟΥΛΕ ΝΑ ΧΑΣΩ ΦΡΑΓΚΑ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΛΠ?????ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΩΝΙΑ ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ????????ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ .......ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ...ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΕΧΩ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΟΦΗΣΕ, ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΡΕ???????ΜΗΠΩΣ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΜΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗ ΖΩΗ?????????ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ............
αν θες αδερφε να αυτοκτονησεις, με μεγαλη μου χαρα να ερθω να σε ενθαρυνω.και εσενα και τους φιλους σου και να χτυπαω και παλαμακια.εμενα μην επηρεαζει αυτο που κανεις και οπως ειδες....ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΑΚΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!
μηπως ειναι σειρα σου να κανεις αυτο που λες στην ευη να κανει????
μηπως ειναι σειρα σου να σκεφτεις??????
μηπως να πας για υπνο καλυτερα.................
Εισαι λιγο κοροιδο αν νομιζεις οτι ζω τοσα χρονια περνωντας STOP αερα. Το θεμα ειναι οτι αυτοι που χαζευουν αριστερα δεξια και περνανε αερα ειναι οι γιωταχηδες και οι ασφαλιστικες τους δεν θελουν να σε πληρωνουν χρυσο με τον ενα η τον αλλο τροπο γι αυτο καλυτερα να σε αρχισουν απο νωρις στο ξενερωμα, βλεπε 32 διπλωματα και ενα σωρο λεφτα, ΚΡΑΝΗ μποτες κορδελλες, σε λιγο φαρο και σειρηνα, μπας και βαλεις μυαλο και αρχισεις να οδηγας αμαξι οποτε θα την γλυτωσουν με ενα προφυλακτηρα και λιγη μπογια. Στο τρυπακι εχεις μπει κι εσυ και οι περισσοτεροι απ'οτι βλεπω (ελπιζω τουλαχιστον να μην καπνιζεις και να φοβασαι οτι θα πεθανεις απο μηχανη γιατι μαλλον απο αλλη αιτια σε βλεπω) και στην τελικη την τακτικη την ξερουμε, αφου δεν μπορω να το κανω εγω, ας ουρλιαζω να μην το κανει κανενας...
Ακου εκει επιχειρημα που πεταξε το ατομο...
Υ.Γ. Οι χαρακτηρισμοι περι μουλου και χαρλεα σου επιστρεφονται αυτουσιοι.
Κατα τ'αλλα...
Δημοκρατια σημαινει η πλειοψηφια να σεβεται τα θεμελιωδη δικαιωματα της μειοψηφιας.
Και ο Χιτλερ και ο Σανταμ σχεδον 100% παιρνανε.
Μην ασχολειστε με το τι βαζει ο καθενας στο κεφαλι του απο τη στιγμη που δεν σας ενοχλει και κοιταει τη δουλεια του. Ασχοληθειτε καλυτερα με τους καγκουρες που στολιζουν τις κολωνες και τα δεντρα καθε λιγο και λιγακι και χαλανε τις στατιστικες.
Και αυτοι που φορανε κρανος σκοτωνονται με την ιδια ευκολια, απλα μεχρι να γινει αυτο νιωθουν λιγο πιο ασφαλεις και λιγοτερο αγχωμενοι.
Αν το 99% του φορουμ ειναι υπερ της υποχρεωτικης χρησης κρανους, το 50% ειναι υποκριτες η ψευτες. Και ολοι μαζι φασιστες.
Ο Τσαλικης παιρνει τα φραγκακια του η κανει την τζαμπα διαφημισουλα του και οι κυβερνηση πεταει τα λεφτακια στην τηλεοραση και στα φυλλαδια για να τα παρει υπερτιμολογημενα απο το αντιστοιχο ταμειο της Ε.Ε. Αν ηθελαν να κανουν κατι θα αρχιζαν με τα παρκαρισμενα, τα αλκοτεστ στα νυχτερινα κεντρα και τις εξετασεις των υποψηφιων οδηγων.
Σημερα απαγορευονται οι πεζοι στο δρομο, εκτος διαβασεων. Αυριο τα ποδηλατα, μεθαυριο οι μηχανες ολοκληρωτικα πηγαινεται στην Κυπρο να παρετε μια ιδεα για το μελλον.
Ετοιμαστειτε για ΚΤΕΟ, ανακλαστικες λωριδες και ηλεκτρονικους κοφτες και με τις υγειες σας, εσεις το αφησατε να γινει ετσι, εγω οτι ηταν να οδηγησω το οδηγησα και δεν εχει πλακα πια να οδηγας στην Αθηνα με το χαος που επικρατει.
Και συνεχιστε να κανετε οτι σουζα, μπαντιλικι και αλλη καγκουρια σας κατεβει, να οδηγατε κουρασμενοι, με νεροποντες, πιωμενοι, παντα με κρανος ομως στο κεφαλι!![]()
Atomic H-D & Triumph
White Line Cycles
Paranoid Racing ltd.
Γειά σου Ελλαδάρα με τους Easy Riders σου...
Άρε γλέντια με κάτι τσολιάδες μάγκες...Ξαφνικά γίνανε και φασίστες όσοι λένε να ότι το κράνος είναι απαραίτητο!!!!!
Τελικά υπάρχουν 2 κατηγορίες οδηγών:
1.Aυτοί που πρέπει να τους βουλιάξουνε στην πίσσα και να τους πασπαλίσουν με πούπουλα (έτσι για να είναι καλά ορατοί) και μετά να τους εναποθέσουνε πάνω σε ένα γαϊδουράκι με νικελ και σειρήνες.
2.Όλοι οι υπόλοιποι, που πρέπει να έχουνε ένα Lada Niva(θηρίο) στο γκαράζ και να βγαίνουνε με αυτό κάθε Κυριακή, να παίρνουνε τους π@π@ρες αμπάριζα, μπας και βάλουνε μυαλό.
Το κράνος δεν είναι ατομικό, ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ...
Τώρα για κάτι Αμερικές, Αριζόνες, Αλαμπάμες κλπ τι να πω? Τα παλικάρια γνωρίζουν από κοινωνικά ζητήματα, όσα και οι Πυγμαίοι από αεροναυπηγική!
Supa Scoopa And The Mighty Scoop
αρκει που γινεται η αρχη...Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Τα παίρνω.
Όχι επειδή κάθε νεοσκυλάς διαφημίζει κράνη.
Τα παίρνω που με το τρόπο που το κάνουν -και καλά δείχνουν ένα περίεργο τύπο να καβαλάει μιά τίγκα στο νίκελ χάρλει (ή ότι σκατά είναι), και μετά ο τύπος του δίνει γελώντας ένα ανοιχτό κράνος (φυσικά, τί περίμενες σε χάρλει full face; θα χαλάσει το λουκ).
Οι στατιστικές λένε για πιτσιρικάδες όμως να χτυπάνε και συνήθως με τη πρώτη τους μηχανή που μόνο χάρλει δεν είναι, ενώ ακόμα τα μαμημένα τα κράνη στην Ελλάδα είναι πανάκριβα.
Και το χειρότερο όλων;
Το υπουργείο έχει γράψει για ακόμα μια φορά στα απαυτάρια του τους μοτοσυκλετιστές αρνούμενο να κάνει μία και μοναδική γαμημένη διαφήμιση που να κάνει τον αυτοκινητιστή να προσέξει αυτός περισσότερο καί για την ασφάλεια του μηχανάκια.
Όπως ακριβώς κάνω εγώ όταν τύχει και οδηγάω κουτί, και όπως ακριβώς προσέχω εγώ τους πεζούς ότι και να οδηγάω.
Μπας αρχίσουν επιτέλους να καταλαβαίνουν οι οδηγοί ότι ακόμα και όταν προκαλεί κάποιος μηχανάκιας, ακόμα και μαλακία να κάνει, και ο χειρότερος κάγκουρας να είναι (από πάνω από κουτιά άμα περνάει), δεν τον κλείνουμε -και υπάρχουνε και ζώα που το κάνουν επίτηδες. Το ότι η ασφάλεια σε βγάζει φταίχτη όταν είσαι ξεκράνωτος και σε ρίξει κάποιος είναι κερασάκι στη τούρτα.
Και όπως πάντα, με το να τονίζεις την απαγόρευση του κράνους, βάζεις το πιτσιρικά στη μπρίζα να το γράψει στα απαυτάρια του αφού μειώνεται η αξία της χρήσης του στα μάτια του...
Άν υπήρχε θεός κουφάλες πολιτικοί, σε κάθε σας βήμα θα σας έκοβε το κώλο -πριν πολιτευτείτε καν. :a66:
κατι ειναι κ αυτο...τουλαχιστον οι φαν του τσαλικη θα φορεσουν κρανος...( ισως...που ξερεις ? )
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Αρχικά δημιουργήθηκε από zman
Ακου εκει επιχειρημα που πεταξε το ατομο...
Υ.Γ. Οι χαρακτηρισμοι περι μουλου και χαρλεα σου επιστρεφονται αυτουσιοι.
Και αυτοι που φορανε κρανος σκοτωνονται με την ιδια ευκολια, απλα μεχρι να γινει αυτο νιωθουν λιγο πιο ασφαλεις και λιγοτερο αγχωμενοι.
Αν το 99% του φορουμ ειναι υπερ της υποχρεωτικης χρησης κρανους, το 50% ειναι υποκριτες η ψευτες. Και ολοι μαζι φασιστες.
Σημερα απαγορευονται οι πεζοι στο δρομο, εκτος διαβασεων. Αυριο τα ποδηλατα, μεθαυριο οι μηχανες ολοκληρωτικα πηγαινεται στην Κυπρο να παρετε μια ιδεα για το μελλον.
εγω οτι ηταν να οδηγησω το οδηγησα και δεν εχει πλακα πια να οδηγας στην Αθηνα με το χαος που επικρατει.
To 99% (οπως λες ) του forum ειναι υπερ της υποχρεωτικης χρησης κρανους οχι επειδη εχει υποχρεωση απεναντι σε καποιον αλλο,αλλα ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ .
Δε θα με κανει κανεις ντα αν δεν φορεσω κρανος ( στα @@ μου το προστιμο, ειμαι φραγκατος εγω και τα πληρωνω) ,αλλα αν τυχει η στραβη τοτε εγω θα πεθανω,οχι κανεις αλλος.
Και αν δε φοραγα κρανος πριν απο 6 μηνες ,τωρα δεν θα ημουν εδω για σου λεω οτι λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ προσπαθωντας να μας πεις οτι το κρανος ειναι ανουσιο.
Πως ειναι ανουσιο αφου εκτος της προστασιας σε μια πτωση ,προστατευει απο σκουπιδακια,μυγακια,τσιγαρα,ηλιαση,δακρυσμενα ματια,κουτσουλιες (σε εχει κουτσουλησει πουλι στην καραφλα ποτε?), πετραδακια,φυλλα δεντρων,βροχη,νερα υαλοκαθαριστηρων και πολλα αλλα ακομα.
Εσενα προφανως ολα αυτα σου φανταζουν ξενα ε?
Τοτε γιατι πουλας κρανη ?Για να τα ''παιρνεις'' απο εμας τους μαλακες?Παλι καλα που μας ειπες που ειναι το μαγαζι σου να μην πατησουμε ποτε.
Αγαπητε φαλακρε zman μπορεις να μου πεις εγω σε ποια κατηγορια ανηκω?
Στους υποκριτες ή στους ψευτες του forum?
Φασιστας ειμαι σιγουρα παντως ε?
Και αφου ειμαστε οπως λες φασιστικο forum γιατι μπαινεις και γραφεις ρε καραφλα χαρλεα?
Αληθεια ποσα ναρκωτικα παιρνεις?Δεν καταλαβες το προφανες που θελει να σου πει ο Trooper?
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους