Σελίδα 7 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011121757107 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    α παραγίναμε ευγενικοί... και όπως λέει και ο φίλος Λύκος απο το μοτοκαφενείο , είναι ώρα να πούμε το κλασσικό...

ΣΑΣ ΧΕΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΟΛΙΓΟΚΥΛΙΝΔΡΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΧΡΕΠΙΑ ΣΑΣ , ΤΑ ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΠΡΑ-ΠΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΤΣΑΓΙΕΡΕΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ...

Ένα είναι το μηχανάκι... το DR μου που ακόμα και σακατεμένο σας έχει όλους...
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

....

Ειδικά αν τα έχετε παρκαρισμένα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Παιδια, χωρις να εχω ΚΑΝΕΝΑ ενδιαφερον και προθεση να υποστηριξω τα Ευρωπαικα, πρεπει να μιλησω γιατι νομιζω οτι δεν ειναι σωστο να τα ισοπεδωνουμε ολα.

Καταρχας αγαπητε Ιρινιια, ειναι εμφανες οτι δεν συμπαθεις τα Ιταλικα -και καλα κανεις- αλλα οι αποψεις σου μονο αντικειμενικες δεν ειναι, οποτε δεν μπορουμε να μιλαμε στο στυλ "να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους".

Στο παραδειγμα που εφερες αρχικα, ενω ΛΑΤΡΕΥΩ το busa, θεωρω οτι ακομα και 5000 ευρω ΔΕΝ θα το κανουν να στριβει σαν ενα Ιταλικο SS. Ο λογος; Γεωμετρια, πλαισιο, βαρος. Αυτα ειναι "γενετικα" χαρακτηριστικα μιας μηχανης και ΟΣΑ λεφτα και να βαλεις καπου υπαρχουν ορια.

Οσο για το αν με τα ιδια λεφτα τα Ευρωπαικα βελτιωνουν το μοτερ τους:

- Καταρχας μαθε οτι οταν η Ducati ανακοινωνει 140 αλογα για ενα μοντελο, στο δυναμομετρο ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτα που ανακοινωνει, σε αντιθεση με τους Ιαπωνες που λενε 178 αλογα αλλα το βαζεις στο δυναμομετρο και δειχνει απο 140 μεχρι 150 αλογα (πολλα παραδειγματα στο Internet).

- Απο εκει και περα στο ιδιο θεμα η Ducati βγαζει Performance kit με εκκεντροφορους, βαλβιδες τιτανιου, εξατμιση κλπ κλπ και ανεβαζει (παντα στο δυναμομετρο) την ισχυ του 999 απο τα 143 αλογα που εχει στα 170.

VatosE, δεν με ενδιαφερει να υπερασπιστω τα Ducati (Χ@ΣΤΗΚΑ για τις μαρκες γενικα) αλλα νομιζω οτι η εταιρια αυτη εχει παρα πολυ τεχνολογια/τεχνογνωσια, κατι που φαινεται και απο τα MotoGP.
    ΕΚΕΙ εχουν βαλει κ τρεχει 4κυλινδρο μοτερ... Δεν ξερουν να φτιαχνουν νομιζεις 4κυλιδρα, τη στιγμη που βλεπεις σε καθε αγωνα πως ξεβρακωνουν τα παντα;
    Η ΜΗΠΩΣ εχουν Ιστορια και Κληρονομια σαν εταιρια εδω και μισο αιωνα και θελουν να την διατηρησουν;

Προσωπικα λατρευω τα Ιαπωνικα μοτο... Πολλα απο αυτα ειναι πανεμορφα, πανε σαν τον ανεμο, ειναι γενικα αξιοπιστα και χιλια αλλα....
    ΑΛΛΑ, μισω το οτι οι Ιαπωνες σαν εταιριες πανε οπου φυσαει ο ανεμος (των αλλων εταιριων) και κοντραρονται σε ασκησεις marketing... Καθε χρονο βγαινει καινουργιο GSXR! K2-3-4-5-6-7 κλπ.
    Ειναι ωραιο να δινεις 15 χιλιαρικα και 8 μηνες μετα ολοι να σου λενε "ααα, εχεις το παλιο ε;"
    Θα μου πεις, οκ στα @@ μου (Sniper (C) ) αλλα οπως και να το κανουμε δεν ειναι οτι καλυτερο.

Και τελος, Ιρινιια, εγω προσωπικα ΧΑΙΡΟΜΑΙ που κανεις δεν συμπαθει τα Ευρωπαικα... Παντα μου αρεσε να πηγαινω κοντρα στο ρευμα και να βρισκομαι εξω απο τη μαζα...

ΛΟΙΠΟΝ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗ ΜΟΥ.............ΔΕ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΛΑ............!!!!!!!!

Παραπάνω έγραψα πώς άν είχα 50 χιλιάρικα νά διαθέσω γιά μηχανή καί κανά 500 γιά σέρβις
    κάθε.....πότε ρέ παιδιά τά κάνετε τα εύρωπαικά....?????
    θά είχα πάρει τήν Αγκούστα-312.........καί τό 1098 τό Ντουκάτι..........
    ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΧΑ ΛΕΦΤΑ...........ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΑ............ΠΕΡΙΤΤΑ........ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ....κ.λ.π...

Τώρα τί νά σού πώ.............προσωπικά δέν έχω πρόβλημα πού έχω ένα μηχανάκι 8-9 χρονών
    δέν άκουσα κανέναν νά μού λέει βγήκε τό καινούριο..........
    Τό πήρα τό 2004 έχοντας γνώση ότι είναι ήδη 5 έτών.....!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΔΕ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ...........όπως δέ ντρέπομαι νά πώ ότι προηγουμένως είχα κάνει λάθος
    έπιλογή μέ blackbird.........Tό μηχανάκι ήταν μιά χαρά ,ή έπιλογή ήταν λάθος
    Άν δέν κάνω λάθος τό hayabusa τού 1999 είναι ..........Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ........!!!!!!!!
    Φίλε Ταξιδευτή όταν λοιπόν πήγα γιά νά πάρω ένα χιλιάρι on-off άς τά πούμε έτσι μιά καί έτσι τά
    λένε όλοι,τί έπιλογές είχα...???
    Κ.Τ.Μ.............1200gs...............varadero...............v-strom................άσε τό multistrada......γιά
    2 είπαμε.........
    Πρίν σού γράψω έγώ πού λές ότι είμαι προκατειλλημένος.............
    ΑΠΑΝΤΑ ΕΣΥ...................
    Ένα on-off νά πηγαίνω βόλτα άπροβλημάτιστα,νά κυκλοφοράει καί στήν πόλη άνεκτά,νά μή
    μέ πρήζει στά σέρβις καί στο συμπλήρωμα λαδιών, όταν φεύγω νά μή λέω άμα μείνω στό βουνό έχω καί όδική βοήθεια, γιατί ή γυναίκα μου ...ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ....καί τέλος
    πάντων όταν γυρίζω νά είμαι όλόκληρος καί όχι στά δύο άπό τούς κραδασμούς.....!!!!!!!!
    ΠΕΣ ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ............
    είλικρινά όμως, πές μου ποιό .....ΘΑΠΑΙΡΝΕΣ....?????????

Τά χιλιάρια έχουν πλάκα.........
    Δέ γίνεται νά βγαίνει μηχανάκι καί νά τό πηγαίνεις γιά τέστ στήν πίστα...........
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ..............!!!!!!!!!!!!!

Τά μηχανάκια είναι γιά νά κυκλοφοράνε όχι γιά νά βλέπουμε άν γράφει 1,42 ή 1,43
    στίς Σέρρες καί μέ πόσα πάει στήν τάδε καί τή δείνα στροφή.....!!!!!!!!!!

Δηλαδή καβάλλα το............φύγε γιά μιά ώρα............ξέσκιστο..........ΠΕΣ ΟΤΙ ΓΑΜΗΣΕΣ......
    καί ξανακλείστο στό γκαράζ............
    Μή πώ ότι αύτή είναι ή αίσιόδοξη πλευρά τού θέματος...........γιατί ή άλλη είναι.........
    καφετερία ,σούζα,παραλιακή καί γκομενάκι στό ύποπλαίσιο μέ τόν μισό κώλο έξω νά νομίζει
    ότι είναι ή Θεά καί ό έραστής μπροστά νά άναρωτιέται............
    Μά γιατί έχει κολλήσει πίσω μου ό μαλάκας..????

Φίλε μου άμα είναι νά άγοράσω τή Ντουκάτι γιά νά πάω στά 170 άλογα ...προτιμώ τά 155
    τού δυναμόμετρου τού hayabusa........
    Ξέρεις έσύ κανέναν πού άλλάζει έκκεντροφόρους στά Ντουκάτι............?????
    Πόσα πούλησε αύτό τό 999....???
    καί πόσα θά πουλήσει τώρα αύτό...?????????
    Ποιός θά τά βάζει χέρι νά τό κρατήσω 10 χρόνια....?????
    Πού θάναι τά μηχανάκια σέ δέκα χρόνια...???????
    Γιατί δέ βγαίνει αύτό τό κιτάκι γιά Ντουκάτι στήν παραγωγή πού λές...?????
    Πόσο θά άντεχε τό μηχανάκι μέ αύτό τό κίτ.....????????
    Έτσι όμως ύπάρχει άλλοθι άν τά παίξει τό έργαλείο.....φταίει ό μάστορας....!!!!
    Ή πόσο θά πήγαινε ή τιμή μέ τό κίτ στάνταρ...??????
    κανά 20άρικο πάνω άπό τά Japan.....??????????

Άν μού λύσεις τίς άπορίες..........
    πουλάω τό hayabusa καί πάω .......
    γιά agusta........:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa

Παραπάνω έγραψα πώς άν είχα 50 χιλιάρικα νά διαθέσω γιά μηχανή καί κανά 500 γιά σέρβις
    κάθε.....πότε ρέ παιδιά τά κάνετε τα εύρωπαικά....?????
    θά είχα πάρει τήν Αγκούστα-312.........καί τό 1098 τό Ντουκάτι..........
    ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΧΑ ΛΕΦΤΑ...........ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΑ............ΠΕΡΙΤΤΑ........ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ....κ.λ.π...

Τώρα τί νά σού πώ.............προσωπικά δέν έχω πρόβλημα πού έχω ένα μηχανάκι 8-9 χρονών
    δέν άκουσα κανέναν νά μού λέει βγήκε τό καινούριο..........
    Τό πήρα τό 2004 έχοντας γνώση ότι είναι ήδη 5 έτών.....!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΔΕ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ...........όπως δέ ντρέπομαι νά πώ ότι προηγουμένως είχα κάνει λάθος
    έπιλογή μέ blackbird.........Tό μηχανάκι ήταν μιά χαρά ,ή έπιλογή ήταν λάθος
    Άν δέν κάνω λάθος τό hayabusa τού 1999 είναι ..........Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ........!!!!!!!!
    Φίλε Ταξιδευτή όταν λοιπόν πήγα γιά νά πάρω ένα χιλιάρι on-off άς τά πούμε έτσι μιά καί έτσι τά
    Κ.Τ.Μ.............1200gs...............varadero...............v-strom................άσε τό multistrada......γιά
    2 είπαμε.........
    Ένα on-off νά πηγαίνω βόλτα άπροβλημάτιστα,νά κυκλοφοράει καί στήν πόλη άνεκτά,νά μή
    μέ πρήζει στά σέρβις καί στο συμπλήρωμα λαδιών, όταν φεύγω νά μή λέω άμα μείνω στό βουνό έχω καί όδική βοήθεια, γιατί ή γυναίκα μου ...ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ....καί τέλος
    πάντων όταν γυρίζω νά είμαι όλόκληρος καί όχι στά δύο άπό τούς κραδασμούς.....!!!!!!!!

Δέ γίνεται νά βγαίνει μηχανάκι καί νά τό πηγαίνεις γιά τέστ στήν πίστα...........

Δηλαδή καβάλλα το............φύγε γιά μιά ώρα............ξέσκιστο..........ΠΕΣ ΟΤΙ ΓΑΜΗΣΕΣ......
    καί ξανακλείστο στό γκαράζ............
    Μή πώ ότι αύτή είναι ή αίσιόδοξη πλευρά τού θέματος...........γιατί ή άλλη είναι.........
    καφετερία ,σούζα,παραλιακή καί γκομενάκι στό ύποπλαίσιο μέ τόν μισό κώλο έξω νά νομίζει
    ότι είναι ή Θεά καί ό έραστής μπροστά νά άναρωτιέται............
    Μά γιατί έχει κολλήσει πίσω μου ό μαλάκας..????

Φίλε μου άμα είναι νά άγοράσω τή Ντουκάτι γιά νά πάω στά 170 άλογα ...προτιμώ τά 155
    τού δυναμόμετρου τού hayabusa........
    Ξέρεις έσύ κανέναν πού άλλάζει έκκεντροφόρους στά Ντουκάτι............?????
    Πόσα πούλησε αύτό τό 999....???
    καί πόσα θά πουλήσει τώρα αύτό...?????????
    Ποιός θά τά βάζει χέρι νά τό κρατήσω 10 χρόνια....?????
    Πού θάναι τά μηχανάκια σέ δέκα χρόνια...???????
    Γιατί δέ βγαίνει αύτό τό κιτάκι γιά Ντουκάτι στήν παραγωγή πού λές...?????
    Πόσο θά άντεχε τό μηχανάκι μέ αύτό τό κίτ.....????????
    Έτσι όμως ύπάρχει άλλοθι άν τά παίξει τό έργαλείο.....φταίει ό μάστορας....!!!!
    Ή πόσο θά πήγαινε ή τιμή μέ τό κίτ στάνταρ...??????
    κανά 20άρικο πάνω άπό τά Japan.....??????????

Άν μού λύσεις τίς άπορίες..........
    πουλάω τό hayabusa καί πάω .......
    γιά agusta........:rotflmao:

+1000
    Ta eipe ola o filos nomizo.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Ειναι ωραιο να δινεις 15 χιλιαρικα και 8 μηνες μετα ολοι να σου λενε "ααα, εχεις το παλιο ε;"

Αυτοι οι "ΟΛΟΙ" που το λενε...
    τι σχεση εχουν με την μοτοσυκλετα,να καταλαβω δηλαδης...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke

2 είπαμε.........

Ένας πρώην συνάδελφος με αυτό το σκεπτικό πήγε και πήρε το Varadero το και καλά δεν σπάω δεν χαλάω μηχανάκι. Όταν όμως μετά από δύο χρόνια άρχισε να μένει από ηλεκτρικά και να σπρώχνει (μέχρι και στην πλατεία Κολωνακίου έμεινε) δάγκωσε τη γλώσσα του.
    Όλες οι μηχανές θέλουν φροντίδα και προδερμ Εγώ είχα και Japan και ευρωπαϊκό και δεν είδα διαφορά στο κόστος συντήρησης.
    Triple 1050

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Όπως λέει και κάποιος φίλος....

Ρε π@ύστη μου. Όλα αυτά τα χιλιάδες συνεργεία πως ζούνε? Απ΄τα Ducati τα ΚΤΜ και τα Aprilia?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88

εχμ...μα για αυτο το λογο δν τα αγοραζουν οσοι τα αγοραζουν?

υπαρχουν κ αλλα μηχανακια βολτας..το ss δν εχει λογο υπαρξης αμα δν μπαινει πιστα που κ που.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    εχμ...μα για αυτο το λογο δν τα αγοραζουν οσοι τα αγοραζουν?

υπαρχουν κ αλλα μηχανακια βολτας..το ss δν εχει λογο υπαρξης αμα δν μπαινει πιστα που κ που.
    Exei logo epidh einai to pio grigoro mixanaki opote opoios goustarei taxitita perni ss ala den einai anagkaio na mpeni sti pista

Τα συνεργεία .... δεν ζούνε ... πεθαίνουνε ...

1) διότι τα μοτέρια έγιναν περίπλοκα ...

2) Γιατί δεν ξέρουν αγγλικά , και δεν αγοράζουν αγγλικά σερβις μανουαλ ... για να ανοίξουν τα γκαβά τους.

3) Δεν έκαναν ένα συνεταιρισμό , διανομής ανταλλακτικών, για να έχουν καλές τιμές .

4) Πας για καθάρισμα καρμπιρατέρ, και επιστρέφοντας σου έχουν λύσει το μισό κινητήρα ..δεν είχε λέει συμπίεση καλή !!! .... Για να σε βάλουν στο τριπακι αλλαγής ελατηρίων, για να στα πάρουν, βάζοντας ακόμα και την ίδια φλαντζα κεφαλής , ενώ εσύ έχεις πληρώσει καινούργια !!

Τα συνεργεία με λίγα λόγια, ξεχάστε τα σαν δείγμα, για το πια μηχανή είναι αξιόπιστη .

Ναι ειμαι απαισιόδοξος γιατί είμαι παθών !!! Ξέρει να μας πει κανένας, για το τι γίνεται στην Ευρώπη ??
    Ναι , μόνο αυτό έχω απορία .

Θέλω να δω στατιστικά ευπάθειας μοτοσυκλετών απο την Γερμανία και την Γαλλία .. μόνο έτσι θα βγάλουμε συμπέρασμα .

Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Θέλω να δω στατιστικά ευπάθειας μοτοσυκλετών απο την Γερμανία και την Γαλλία .. μόνο έτσι θα βγάλουμε συμπέρασμα .

europe me mia lexh gaula

ducati for ever
    http://s3.bitefight.gr/c.php?uid=15851

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost

http://www.motorbiker.org/blogs.nsf/...1210MWEBMP.htm

-------

English motorcycle magazine, Ride, has published their survey results amongst 10,000 motorcyclists in the United Kingdom in this month's publication.

The motorcyclists were asked how reliable their motorcycle is. Results:

1. BMW (90%)
    2. Honda (89.2%)
    3. Yamaha (85.5%)
    4. Triumph (84%)
    5. Suzuki (83.2%)
    6. Kawasaki (82.8%)
    7. MZ (81.3%)
    8. Harley-Davidson (80.1%)
    9. Aprilia (77.1%)
    10. KTM (74%)
    11. Buell (72.2%)
    12. Cagiva (70.5%)
    13. Ducati (69.1%)
    14. Moto Guzzi (68.8%)
    15. CCM (63.8%)

I'm surprised to see Ducati so low...

unquote
    ----------

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    http://www.motorbiker.org/blogs.nsf/...1210MWEBMP.htm

-------

English motorcycle magazine, Ride, has published their survey results amongst 10,000 motorcyclists in the United Kingdom in this month's publication.

The motorcyclists were asked how reliable their motorcycle is. Results:

1. BMW (90%)
    2. Honda (89.2%)
    3. Yamaha (85.5%)
    4. Triumph (84%)
    5. Suzuki (83.2%)
    6. Kawasaki (82.8%)
    7. MZ (81.3%)
    8. Harley-Davidson (80.1%)
    9. Aprilia (77.1%)
    10. KTM (74%)
    11. Buell (72.2%)
    12. Cagiva (70.5%)
    13. Ducati (69.1%)
    14. Moto Guzzi (68.8%)
    15. CCM (63.8%)

I'm surprised to see Ducati so low...

unquote
    ----------

καλα εσυ περιμενες απο Hondaκηδες και BMWκηδες να παραδεχτουν οτι χαλανε οι μηχανες τους?

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    καλα εσυ περιμενες απο Hondaκηδες και BMWκηδες να παραδεχτουν οτι χαλανε οι μηχανες τους?
    Σιγουρα οχι. Γιαυτο και η φατσουλα στο τελος.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Σελίδα 7 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011121757107 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων