Η.....ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΠΑΜΕ!!!;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Ο ΚΡΟΥΚΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η.....ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΠΑΜΕ!!!;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Ο ΚΡΟΥΚΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Η.....ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΠΑΜΕ!!!;;;;![]()
![]()
Ετσι στεγνα δειχνεις ποσο γρηγορα με ξεχασες??????![]()
Δεν ημουν τιποτα για σενα τελικα.....![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Ετσι στεγνα δειχνεις ποσο γρηγορα με ξεχασες??????![]()
Δεν ημουν τιποτα για σενα τελικα.....![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:γιωργη...
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ακόμα συζητάμε τα αυτονόητα βρε παιδιά?![]()
Να πάρεις ενα πρόχειρο φτηνό κράνος που όμως να πληροί τις προδιαγραφές και να το φοράς μόνο στην περίπτωση αυτή. Θα σε πάρει μια 5 ετία και δεν σε νοιάζει ότι και να πάθει! Αλλιώς με τα πόδια.Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
Διαβαζω διαρκος ολους σας να λετε "ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ'' ''ΟΥΤΕ ΜΕΤΡΟ ΧΩΡΗΣ ΚΡΑΝΟΣ'' και αλλα τετοια.
Ειμαι και εγω αυτης της αποψης, το κρανος ειναι για το κεφαλι (το πανω) και οχι για τον αγκωνα η το ραφι!!
Αλλα φορατε ΠΑΝΤΑ κρανος??
Εγω ας πουμε για παραδειχμα, μενω 3 λεπτα απο την κεντρικη πλατεια της περιοχης μου (Ν. Σμυρνη) και παραδεχωμαι οτι καποιες φορες θα παω για καφε-ποτο ΧΩΡΗΣ κρανος!!!
οι λογοι ειναι οι εξεις...
1)τα περισοτερα μαγαζια, του ειδους δεν εχουν ενα ασφαλες χωρο να αφισεις το κρανο σου.Δεν μου αρεσει να το αφινω απο εδω και απο εκει, με κινδινο να στο γρατζουνισουν(κοστος ζελατινας πανω απο 50€) και στην χειρωτερη να στο πεταξουν κατω!!!
Το 2 είναι εντελώς ηλίθιο και δεν αξίζει να το συζητίσουμε καν. Αρνούμε να μπω στην διαδικασία. Δεν λέω ότι είσαι χαζός, αλλά ο τρόπος σκέψης σου είναι και εισηγούμε να τον αλλάξεις :ZZZ:Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
2)Ναι το παραδεχομαι οτι οταν θα παω για ενα ποτο μεχρι την πλατεια θελω το μαλλι μου να ειναι σε φυσικη κατασταση και οχι σαν να εχει περεσει απο πανω του ο τυφωνας ΚΑΤΡΙΝΑ![]()
Περιμενω τις αποψεις σας και τις συνηθειες σας στο θεμα κρανους.
Α και μια εισήγηση για το 2: άφησε αλογοουρά :rotflmao:
![]()
![]()
Chris
Μακαρι ολοι να οδηγουσαν χωρις κρανος, αλλα σωστα, οχι σαν ζωα... Λιγοτερους νεκρους θα ειχαμε.
Tα περισσοτερα μηχανακια-μηχανες εχουν κλειδωνια κρανους...
Μπορεις να το αφησεις εκει,αλλα να εχεις οπτικη επαφη,γιατι υπαρχουν και καλοθελητες......:wacko:
προσέχουμε για να έχουμε!...