γιατι σε βολευει.ετσι θα ηθελες να ειναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Δεκτον..........![]()
![]()
![]()
Αλλα εγω γιατι θυμαμαι πανυγηρισμο...????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι σε βολευει.ετσι θα ηθελες να ειναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Δεκτον..........![]()
![]()
![]()
Αλλα εγω γιατι θυμαμαι πανυγηρισμο...????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Εδω εσεις παιρνετε πρωταθλημα...... :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Που ειναι ο Τουρκος οεο????
Ρε πηγαινε σε κανα τελικο CL και ασε μας στην υσηχια μας.............![]()
![]()
Τελικος CL.....:rotflmao:
Γεια σου ρε Σωκρατη ΧΑΒΑΛΕ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι διαολο... Δεν θα παμε εμεις σε τελικο τσου-λου ???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γεια σου ρε Ντεμη πρωταθλητη.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν πειραζει ρε Γιωργακι.Ας σου κολλησει εσενα τα παστελια ο παππους και ας χειροκροτας μονο....Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
γιατι σε βολευει.ετσι θα ηθελες να ειναι.![]()
![]()
![]()
![]()
ας ξαναπαρω εγω πρωταθλημα και ας κολαει και γραμματοσημα ο παππους!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Δεν πειραζει ρε Γιωργακι.Ας σου κολλησει εσενα τα παστελια ο παππους και ας χειροκροτας μονο....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κωτσο ορεξατο σε βλεπω!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Εδω εσεις παιρνετε πρωταθλημα...... :rotflmao: :rotflmao:
Τι διαολο... Δεν θα παμε εμεις σε τελικο τσου-λου ???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γεια σου ρε Ντεμη πρωταθλητη.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Μας ακουσες ποτε να εχουμε ως αυτοσκοπο το πρωταθλημα και τετοια ψηχωση που εχετε εσεις ρε κομπλεξακια???Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ακομα τον Δουρο ψαχνετε......
Και συγκρινεις το ''παω για πρωταθλημα'' με το ''σκοπος μας ειναι ο τελικος CL''
Και βεβαια οπως παντα απο Νοεμβριο στον Καναπε.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Α ναι ξεχασα..........Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Θα μου απαντησεις τελικα ποτε θα ερθει ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑς???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θα μας πειτε τον αυτοσκοπο σας???????Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Μας ακουσες ποτε να εχουμε ως αυτοσκοπο το πρωταθλημα και τετοια ψηχωση που εχετε εσεις ρε κομπλεξακια???
εχω την αισθηση οτι τελικα υπαρχετε για να χαιρομαστε !!!!!!!
Εχει πλακα......Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
κωτσο ορεξατο σε βλεπω!!!!!!!!![]()
Να τους "φορτωνεις" καθε καλοκαιρι.............:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν το θελουμε πια.....Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Α ναι ξεχασα..........
Θα μου απαντησεις τελικα ποτε θα ερθει ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑς???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Φετος θα σας παιξουμε με τζολε και αντζα.......
μπας και δειτε δευτερη θεση με μονοψηφιο νουμερο![]()
Εσυ που την βλεπεις την διαφορα ????Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
[B]Μας ακουσες ποτε να εχουμε ως αυτοσκοπο το πρωταθλημα και τετοια ψηχωση που εχετε εσεις ρε κομπλεξακια???
Ακομα τον Δουρο ψαχνετε......
Και συγκρινεις το ''παω για πρωταθλημα'' με το ''σκοπος μας ειναι ο τελικος CL![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφου ρε Γιωργο μας λετε αεκακι και δεν μας υπολογιζετε τι σκαλωμα εχετε φαει και ποσταρετε συνεχεια.Τοσο πολυ ετσουξε ο Ριμπο.....Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
θα μας πειτε τον αυτοσκοπο σας???????
εχω την αισθηση οτι τελικα υπαρχετε για να χαιρομαστε !!!!!!!
Να παιζουμε και να ευχαριστιομαστε μπαλλα....και αν το αξιζουμε να παρουμε και πρωταθλημα.....
Οχι οπως καποιοι αλλοι που ''Ο Ολυμπιακος και το Αιγαλεω να κερδιζουν και οι αλλοι να πανε να Γ@μηθουνε''...........τι μου θυμηζει αυτο ρε γαμωτο???
Ναστε καλα ρε..........να εχουμε και τον καραγκιοζη της ευρωπης για να εχουμε και κανα στανταρ στο στοιχημα........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Δεν το θελουμε πια.....![]()
Φετος θα σας παιξουμε με τζολε και αντζα.......
μπας και δειτε δευτερη θεση με μονοψηφιο νουμερο![]()
εισαι μελος???Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Εσυ που την βλεπεις την διαφορα ????![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν ποσταρουμε εμεις συνεχεια.........Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Αφου ρε Γιωργο μας λετε αεκακι και δεν μας υπολογιζετε τι σκαλωμα εχετε φαει και ποσταρετε συνεχεια.Τοσο πολυ ετσουξε ο Ριμπο.....
Να παιζουμε και να ευχαριστιομαστε μπαλλα....και αν το αξιζουμε να παρουμε και πρωταθλημα.....
Οχι οπως καποιοι αλλοι που ''Ο Ολυμπιακος και το Αιγαλεω να κερδιζουν και οι αλλοι να πανε να Γ@μηθουνε''...........τι μου θυμηζει αυτο ρε γαμωτο???Εσεις το βαλατε το ποστ...
![]()
Να το παρετε......... Αλλα οχι να παιζετε με ουραγους να χανετε 10 βαθμους και μετα να σας φταει η παραγκα........![]()
Τι σου θυμιζει ????![]()