και υπάρχουν κι'άλλες................![]()
![]()
Don't follow me I'm lost too
Το τσάμπα στη Ρωσία έχει πεθάνει μαζί με τον κουμουνισμό!Σε όλα τα μουσεία όχι μόνο πληρώνεις,αλλά σε βάζουν να πληρώνεις επιπλέον του εισιτηρίου, εάν θέλεις να τραβάς φωτο και ακόμα ακριβότερα εάν θες video!Tα καραβάκια που σε κάνουν βαρκάδα έχουν καλές τιμές,αλλά εαν θες να πας βραδινή βαρκάδα την ώρα που ανοίγουν οι γέφυρες(και που αυτό είναι που αξίζει),δεν έχει τακτικό δρομολόγιο και θα πρέπει να νοικιάσεις ολόκληρη βάρκα που τότε σου πιάνουν τον πωπό!
Μερικες σεμνες διευθυνσεις για το bartlal εχεις ;;
:rotflmao:
Καλα νασαι να κανεις ταξιδια και να βλεπουμε και μεις
![]()
![]()
![]()
Τον Bartlal σκεφτόμουνα όταν έβαλα αυτή την διαφήμιση.Και τα πράγματα είναι όπως φαίνονται.Ημίγυμνες καλλονές σου φέρνουν μπύρες!Και όσο πιο πλύ πίνεις τόσο πιο πολλά βγάζουν.Τώρα εαν πάει ο Bartlal εκεί δεν ξέρω τι άλλο θα έχουν να βγάλουν.Θα γδέρνονται:rotflmao: :rotflmao:
Ωραίες εικόνες και περιγραφή, σου εύχομαι να έχεις πάντα όμορφα ταξίδια![]()
![]()
Υ.Γ Ποιο ωραία ακουγόταν το Λένινγκραντ![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από integrale
Τον Bartlal σκεφτόμουνα όταν έβαλα αυτή την διαφήμιση.Και τα πράγματα είναι όπως φαίνονται.Ημίγυμνες καλλονές σου φέρνουν μπύρες!Και όσο πιο πλύ πίνεις τόσο πιο πολλά βγάζουν.Τώρα εαν πάει ο Bartlal εκεί δεν ξέρω τι άλλο θα έχουν να βγάλουν.Θα γδέρνονται:rotflmao: :rotflmao:
χμμμμ.... καλη η ιδεα!!! ποτε ειπαμε θα ξαναπας? ειναι κανενας αλλος μεσα? εχω βαρεθει τις "μπυρες" εδω, και θα ηθελα να δοκιμαζα περισσοτερες!![]()
![]()
παντως, πρεπει να φορανε οτι εχουν και δεν εχουν, (κρΟμμυδια -αγγΕναρες ενα πραγμα) για να γλιτωσουν τα γδαρσιματα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όμορφα και πλήρες!
Και έλεγα να πεταχτω αύριο... Τώρα τα έχω δει όλα. Δεν θέλω....
Ευχαριστούμε!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EYΓΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ...
δειτε εδώ
http://www.bikenet.gr/index.php?opti...ic=10244.0;all
PHOTO από το πρόσφατο ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΟ ταξιδι μου σε ΜΟΣΧΑ - ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
ΣΕ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΦΟΡΟΥΜ
(για να δειτε ΦΩΤΟ πρέπει να κανετε εγγραφή!!)
να σχολιάσω ότι η τουριστικη βιζα ειναι πολύ κατω από τα 100 ευρα
πας στην πρεσβεια και την βγάζεις μονος σου
αεροπορικα εισητήρια φτηνα με kras air AIR UNION από το γνωστο ταξιδιωτικό γραφειο στην ΠΟΣΕΙΔΟΝΩΣ 50
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΦΑΧΤΗ ΤΟΝ MOUZENIDIS TRAVEL
για ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ειδικα ...πετας φιλανδια και με ΜΙΝΙ BUS πας πετρουπολη ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΦΤΗΝΑ
ΠΑΣ ΦΤΗΝΑ ΚΙ ΑΠΟ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΜΕ malev AIR
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΦΛΟΤ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΟΛΥ!!!
ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΩΡΑ
σας συνιστω να μεινετε σε φιλους αν εχετε
αλλίως στο ταξιδιωτικό υπαρχουν καλά πακετα
υπαρχουν και ενοικιασεις μοτο αν θετε
εγω εμεινα στα πεθερικά μου σε μοσχα και αγια πετρουπολη (ειμαι παντρεμενος με ρωσιδα) και ειδα την ζωή από την πραγματική της όψη την καθημερινή
ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ
επόμενα προγραμματισμενα ταξιδια μου στην ΡΩΣΙΑ
ΚΑΡΕΛΙΑ
ΟΥΦΑ - ΣΑΜΑΡΑ
ΙΟΥΛΙΑΝΟΥΣΚΑ
ΣΟΤΣΙ
ΜΠΑΚΟΥ-αζερμπαιτζαν - ΛΙΖΓΚΙΝΙΑ
ΤΥΦΛΙΔΑ-ΡΟΥΣΤΑΒΙ
και
ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ
ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΑ ΖΩΗΣ!!!
βαρκελωνη