Σελίδα 7 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 169

Θέμα: 70 ευρω μια επανεγγατασταση!

Είπα απο την αρχή οτι μόνο και μόνο οτι έχασε τα αρχεία σου , δεν έπρεπε να πληρωθεί. Το πρωταρχικό σημείο σε μια διαδικασία format, είναι να διαφυλάξεις τα σημαντικά αρχεία. Αν αυτό αποτύχει, τότε κακώς τον πλήρωσες.

Απο εκεί και πέρα ο λόγος που σταμάτησα να ασχολούμαι με προσωπικούς υπολογιστές, ειναι αυτός ακριβώς που γίνεται εδώ και 4-5 σελίδες. Όλοι γνωρίζουν και όλοι μπορούν να κοστολογήσουν την δουλειά ενός τεχνικού υπολογιστών...

Αφού τα ξέρετε λοιπόν μερικές ερωτήσεις... quiz.. (ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ) και ψάξτε όσο θέλετε για να το λύσετε. Υπόψη οτι η λύση τους για εναν έμπειρο τεχνικό είναι κατά μ.ο. 30-60 λεπτά.

1) Το λειτουργικό έχει σκάσει και φυσικά δεν μπορείτε να μπείτε μέσα , ούτε απο safe mode. Εντός υπάρχουν σημαντικότατα αρχεία που πρέπει να σωθούν (Εφορία-τιμολόγια) με κάθε κόστος. Ο δίσκος έχει χτυπήσει κεφαλή ταυτόχρονα και δεν δουλεύει σωστά με τον χαρακτηριστικό ήχο.

Λύσεις;

2) Ο υπολογιστής πετάει συνέχεια BSoD (μπλέ οθόνη)και δεν έχετε προσθέσει κάποιο καινούριο hardware για να φταίει οδηγός. Ποιά είναι η διαδικασία ανάνηψης του συστήματος;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕΣ ΟΠΩΣ ΖΗΤΗΣΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΜΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ

ΚΑΘΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ Η ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ (ΓΝΩΣΤΕΣ)
    ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ (Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ), ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΕΥΡΙΑΖΑ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΞΑΛΟΥ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ (ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ) ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ Η ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΑ. ΑΝ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΚ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑ Η ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΣΑΝ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΑΝ
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ NO PROBLEM ΕΚΕΙΝΟΣ ΧΑΝΕΙ ΟΧΙ ΕΣΥ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ TAKE IT OR LEAVE IT!!!!!

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Gandalf dr685sm έγραψε στις 15-06-2007 14:36 :
    το "ψυγείο" και οχι "κατάψυξη" (κάνει υγρασία στην πλακέτα) είναι μια λύση αλλά οχι πλήρης. Μην ξεχνάς πως μιλάμε για αρχεία εφορίας και τα θέλουμε ΟΛΑ.

Για το δεύτερο , η μπλέ οθόνη δεν σε αφήνει να μπείς στο σύστημα και φυσικά δεν μπορείς να τρέξεις το σύστημα για επαναφορά... άρα αποτυχία σε αυτό.

Πάντως αν θες απάντα στο μήνυμα καλύτερα στο forum.
    Αν ο δίσκος δεν κάνει καν spinup δεν υπάρχει περίπτωση να σωθεί εκτός της κατάψυξης. Αν η κατάψυξη δεν κάνει δουλειά τότε πρέπει να πάει σε ειδική εταιρεία ανάκτησης δεδομένων. Και όχι, η κατάψυξη δεν κάνει ζημιά, το έχω κάνει πολλές φορές.

Όσο για το δεύτερο κάνεις λάθος, το System Restore λειτουργεί και σε safe mode.

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    gia to 1)

3eroume oti exei xtyphsei sklhros ara de xreiazomaste diagnostics/SMART klp kai to paraleipoume to vhma

katarxas o sklhros feygei apo to twrino systhma. Ama einai xalasmeno DEN GRAFOUME TIPOTA panw sto sklhro. ton vazoume ennoeitai gia slave.
    To OS exei kaei. Opote DOS boot disk me file recovery prog (px testdisk) vazoume ola ta recovered se allo skhlro.
    Enallaktika xrhshmopoioume Winternals Disk Commander h to ERD Commander ( pou den einai tsampa, alla kai ta arxeia mas kostizoune pio poly)
    Enallaktika paizei to FINDNTFS ou einai free kai arketa apotelesmatiko, k doulevei epishs se DOS.
    H kalyterh epilogh pantws to testdisk (p paizei kai gia linux, oeee).

aytaaa
    O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

Ο δίσκος κάνει spinup και αναγνωρίζεται από το μηχάνημα? Ή είναι νεκρός και κάνει κλικ κλακ?

Εγώ το δεύτερο κατάλαβα. Αν είναι το δεύτερο και τον Πάπα σε software να βάλεις δεν θα κάνεις τίποτα. Κατάψυξη και τραβάς ότι προλάβεις. Ζεσταίνεται, ξανά κατάψυξη, ξανά τραβάς. Αν δεν κάνεις τίποτα έτσι τότε ετοιμάσου για ειδική εταιρεία και πολλά πολλά ???????.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Αδερφέ μπλέ οθόνη,... σημαίνει οτι δεν μπαίνεις κάν στο σύστημα... έχεις μόνο BIOS... τίποτα άλλο.
    Η λύση δόθηκε σε αυτό απο Rezeguet (τι κάνεις όμως αλήθεια φίλε σε πελάτη που δεν θα έχεις web access; ). Όσο για τον δίσκο, ακόμα και σε σακουλάκι αν τον βάλεις στην κατάψυξη, μετά απο 2-3 λεπτά λειτουργίας, η θερμότητα που βγαίνει , τον ψυχρό αέρα που έχει μαζέψει απο την κατάψυξη ο δίσκος τον κάνει νερό και φυσικά ριψοκινδυνεύεις βραχυκύκλωμα. ΜΟΝΟ ΨΥΓΕΙΟ και μέσα σε αεροστεγές σακουλάκι παρακαλώ.

ο φίλος μας όμως Rezeguet στο HDD save αποτυγχάνει όπως και οι περισσότεροι σε κάποιο βαθμό. Τονίζω οτι είναι αρχεία εφορίας και θέλουμε την καλύτερη λύση γιατί κάθε αρχείο χαμένο είναι ΠΡΟΣΤΙΜΟ απο την υπηρεσία.

και για να μην μακρυγορώ η δική μου λύση...δοκιμασμένη σε ουκ ολίγες περιπτώσεις.

1) Ο δίσκος επειδή έχει χτυπήσει , κατά πάσα πιθανότητα έχει ζημιά στην κεφαλή ανάγνωσης των πλακετών. Σε αυτή την περίπτωση δύο είναι τα δεδομένα.
    α) ενημερώνεις τον πελάτη οτι τα δεδομένα του είναι δύσκολο να επιστραφούν όλα με κλασσικό τρόπο και θα χρειαστεί να πάρεις νέο ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟ δίσκο (rpm, GB, Buffer, model) και να αλλάξεις τις πλακέτες ανάγνωσης. Αν όμως έχουν χαρακτεί και οι οπτικοί δίσκοι τότε προτείνεις εταιρίες σαν την TIC-TAC για να ανανήψει τουλάχιστον τα τιμολόγια και εφορίας χαρτιά.
    β) Αν η ζημιά στον δίσκο δεν επηρρεάζει τα sectors που είναι τα δεδομένα εφορίας, τότε βάζεις τον δίσκο στο ψυγείο για 3-4 ώρες και προσπαθείς μετά να τραβήξεις τα δεδομένα απο αυτόν , τοποθετώντας τον ,ώς slave στο κουτί για να μην δέχεται όλη την καταπόνηση απο ενα σύστημα και εκκινείς απο live cd όπως είναι το Knoppix ή το ERD Commander.

2) Η μπλέ οθόνη πάντα παρουσιάζει κάποια χαρακτηριστικά. Αν αναφέρει μήνυμα λάθους με ενδεικτικό VXD0000..etc., τότε είναι πρόβλημα κάρτας γραφικών. Δοκιμάζεις αν έχει κουμπώσει καλά και γενικά αν λειτουργεί σωστά. Αν οχι , τότε βάζεις μια απλή κάρτα PCI-VGA και δοκιμάζεις απο εκεί. Αν παίξει τότε έχεις βραχυκυκλωμένη κάρτα. Αν δεν παίξει , τότε η κάρτα δεν τροφοδοτείται σωστά με ρεύμα (αδύναμο τροφοδοτικό)

Αν δίνει μήνυμα λάθους 0Χ000043240..etc. Τότε είνα πρόβλημα μνήμης. Τσεκάρεις βγάζοντας μια και αφήνοντας μία να τρέξει το σύστημα. Σε όποια παρουσιάσει σφάλμα βρήκες το πρόβλημα. Αν έχεις μόνο μια μνήμη , κάνεις χρήση του Sandra sysoft και το βάζεις να κάνει bench σε όλο το SDRAM-DDR.
    Φυσικά τώρα σας φαίνονται απλά και πιθανόν να θεωρείτε οτι είναι ακριβοπληρωμένα, μιας και κάποιος που ξόδεψε μερικά χρόνια σε θρανία, τα έχει μάθει και τα έχει κάνει κτήμα του , για να τα δείτε εσείς και να γνωρίζετε τώρα.

Αυτό είναι ενα απλό παράδειγμα μόνο. Η γνώση στους ΙΤ σε επίπεδο τεχνικού , είναι επιστήμη. Υπάρχουν βέβαια διάφορα επίπεδα..αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι και το χαμηλότερο επίπεδο είναι κάτι που κάποιος θα πρέπει να μην το πληρώνει καθώς ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ νομίζει οτι είναι απλό!!!

Καταλάβατε τώρα;...

Υ.Γ. Nostra...φιλαράκο , καλή τύχη σου εύχομαι.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

oso gia to freeze, einai palio kolpo alla den 8a to riskara se arxeia *eforias*, 8a ton parepempa se eidikh etairia. An htane dika mou arxeia tote nai. Ama to afhseis kana 5wro sto katapsykth to syndeeis kai etrexei kana 30lepto synh8ws, opote external usb kai travas oso mporeis. Kai ama den ta travh3es ola, synexizeis. (ennoeitai panta se aerostegh sakoula)

BTW, eforia kai den exei backup enw xrhshmopoiei arxaio sklhro? eleos

Ναι οκ, θα ανοίξεις εσύ τον δίσκο ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΤΑ PLATTER σε περιβάλλον δωματίου!

Και είναι μλκες οι εταιρείες του χώρου που έχουν ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια χωρίς σκόνες κτλ κτλ κτλ......

Όσο για την μπλε οθόνη μπορεί να εμφανιστεί ΠΑΝΤΟΥ. Είτε ανοίγοντας το PC μετά από 10sec είτε μετά από 10 ώρες λειτουργίας.

Τρίχες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
    oso gia to freeze, einai palio kolpo alla den 8a to riskara se arxeia *eforias*, 8a ton parepempa se eidikh etairia. An htane dika mou arxeia tote nai. Ama to afhseis kana 5wro sto katapsykth to syndeeis kai etrexei kana 30lepto synh8ws, opote external usb kai travas oso mporeis. Kai ama den ta travh3es ola, synexizeis. (ennoeitai panta se aerostegh sakoula)

BTW, eforia kai den exei backup enw xrhshmopoiei arxaio sklhro? eleos
    Γενικά φίλε μου το παράδειγμα του φίλου από πάνω μπάζει πάρα πολύ....... Αλλά είναι πτυχιούχος οπότε μόκο εμείς.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Η λύση δόθηκε σε αυτό απο Rezeguet (τι κάνεις όμως αλήθεια φίλε σε πελάτη που δεν θα έχεις web access; )

ο φίλος μας όμως Rezeguet στο HDD save αποτυγχάνει όπως και οι περισσότεροι σε κάποιο βαθμό. Τονίζω οτι είναι αρχεία εφορίας και θέλουμε την καλύτερη λύση γιατί κάθε αρχείο χαμένο είναι ΠΡΟΣΤΙΜΟ απο την υπηρεσία.

2)de xreiazesai web access, ektos an ennoeis to website alla ta probs ta vriskeis kai etsi
    btw h dikia sou lysh den lynei OLA ta Probs. tsekares en ta vasika alla paizei na mhn vreis to la8os.
    ektos aytou BSoD symvainei kai en wra systhmatos, paizei na bootarei kanonika kai se 2-10 lepta na rixnei ka8e fora BSoD.

Sto HHD save thn idia lysh parousiasa kai gw, an deis kai to deyero comment mou apo katw, ektos thn idea me tous diskous, to opoio proswpika *den* 8a to ekana, 8a parepempa apla se eidikh etairia.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Ναι οκ, θα ανοίξεις εσύ τον δίσκο ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΤΑ PLATTER σε περιβάλλον δωματίου!

Και είναι μλκες οι εταιρείες του χώρου που έχουν ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια χωρίς σκόνες κτλ κτλ κτλ......

Όσο για την μπλε οθόνη μπορεί να εμφανιστεί ΠΑΝΤΟΥ. Είτε ανοίγοντας το PC μετά από 10sec είτε μετά από 10 ώρες λειτουργίας.

Τρίχες.

Γενικά φίλε μου το παράδειγμα του φίλου από πάνω μπάζει πάρα πολύ.......
    me prolaves
    egw to diatypwsa pio "formal"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
    me prolaves
    egw to diatypwsa pio "formal"
    Ε τσαντίστηκα λίγο......

kai anaferw epipleon to e3hs prob mou:

eixa BSoD problem prosfata sto laptop mou.
    O teleytaios driver egatasth8hke prin 3 mhnes, to teleytaio software mia vdomada prin emfanistei to prwto BSoD .
    Io/trojan/spy DEN eixe.
    Update/win updates DEN ekana thn teleytaia vdomada.
    BSoD ka8e 2-5 lepta apo to kanonikotato startup.
    Mnhmh/HD?karta grafikwn prob DEN eixe.
    Regisrty den alla3e, den epai3a me kamia ry8mish.
    apla anaferw oti me th dikia sou me8odo akoma BSoD 8axa.
    Epishs h database DEN eixe to sygekrimeno kwdiko la8ous, oute yphrxe pou8ena allou sto google/yahoo

mporeis na mou peis omws pws elysa to prob ama 8es (eyprosdektoi KAI oi texnikoi)
    H lysh einai dyskolh, alla san texnikos 8a eprepe na th vreis kai me ta parapanw dedomena, pou einai ta idia dedomena pou 8a sou edina kai ama sto afhna na to ftia3eis

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΠΟΛΛΑ .................................... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΤΥΧΙΑ!!

1) ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ CD ΤΩΝ WINDOWS ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΝΑ CD ΤΩΝ WINDOWS ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ PC ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ REBOOT. ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ DRIVERS ΜΕΣΑ ΣΤΟ CD ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ, ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΓΥΡΝΑΣ ΣΕ ΚΑΜΟΙΑ ΩΡΙΤΣΑ, ΜΕ 2 (ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ PC) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΜΕΤΑ ΠΕΡΝΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΟΥ

πολυ ωραιο και χρησιμο για πολλους που ασχολουνται....αυτο βεβαια ισχυει για ΕΝΑΝ υπολογιστη εκτος κι αν εχεις πολλους ιδιους ....προσωπικα σε τετοιες περιπτωσεις χρησιμοποιω το ΟΕΜ kit της Microsoft.....

http://unattended.msfn.org/unattended.xp/

2) ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ UPDATES ΤΗΣ MICROSOFT ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ CD ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ UPDATE ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΙΑ UPDATES ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΝ ΤΟ PC ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ WINDOWS ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ (ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΜΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΣΕ FORUM).

http://www.autopatcher.com/

πoλυ καλο κι αυτο και χρησιμο - αλλα μιας και εγκαθιστω 100% παντα οριτζιναλ,προτιμω να συνδεω το υπολογιστη και να κανω τα updates απ ευθειας απο την ...πηγη -και δεν αναφερομαι μονο στα ΧΡ ας πουμε...οταν παραδιδω εναν υπολογιστη ειτε νεο ,ειτε απο σερβις εχω περασει οποιαδηποτε αναβαθμιση υπαρχει -εκτος bios σε ορισμενες περιπτωσεις

ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ MIRRORING ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ HARDWARE!
    εδω σε βρισκω λιγο λαθος....δλδ εκτος απο τα updates (κι οχι παντα) πως θα εχω ΕΝΑ σιντι unattended για 5 διαφορετικες συνθεσεις? εκτος κι αν αναφερεσαι μονο στα windows updates οποτε πασο- μετα ο καθενας θελει αναβαθμιση απο την αρχη ετσι κι αλλιως μιας και οι drivers δεν ειναι και οι πιο προσφατοι συνηθως
    στο δικο μου μηχνμα εχω ενα ghost (φτιαχνω ενα ανα 3 μηνες περ.) και ετσι θελει μονο...10 λεπτα! σε πελατων ομως ,μπορει να σου φανει περιεργο, συνηθως καθομαι απο πανω γιατι εχω αμφιβολια οσον αφορα την ...υγεια του και δεν θελω να το παρω στο χερι...

υγ. συμβουλη για οσους εχουν παρει ''ετοιματζιδικο'' .....πριν κανετε αναβαθμιση οτιδηποτε, δωστε κανα φραγκο και πεταχτε το τροφοδοτικο...ειναι ο νο1 υποπτος για τις πιο πολλες καταστροφες
    υγ2. οι επομενες συμβουλες χρεωνονται !

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Stako...

Το να δείς αν ένας δίσκος είναι χαραγμένος σε περιβάλλον δωματίου είναι εύκολο... δεν είπα ότι είναι σωστό... Ούτως ή άλλως σε εκείνη την περίπτωση το στέλνεις σε εταιρία. Εγώ για αλλαγή μηχανισμού κεφαλής μίλησα που είναι εφικτό να γίνει και γίνεται συχνότατα.

Για το θέμα backup... εδώ ξέρω για περιπτώσεις που έχασαν ολόκληρο το λογιστικο πρόγραμμα και τα στοιχεία του (τιμολόγια, επαφές , πελατολόγιο) και backup μηδέν... μην σας κάνει περιέργο.

Όσο για την μπλέ οθόνη... παρακαλώ να δίνετε προσοχή σε ότι γράφω...

στο νο2...δεν μπορείς να μπείς στο σύστημα καθώς η μπλέ οθόνη εμφανίζεται συνέχεια. Επίσης στα windows XP SP2 η διαδικασία fast repair δεν υφίσταται πλέον άρα δεν μπορείς και να διορθώσεις/επαναφέρεις το σύστημα.
    αυτό ειπώθηκε πιο πάνω.

Εν πάσει περιπτώσει.. το ζήτημα είναι οτι μπήκε ενα απλό παράδειγμα, για να δούν κάποιοι οτι η δουλειά του τεχνικού δεν είναι εύκολη ούτε και η διαδικασία λύσεων παρόλο που μπορεί να κρατήσουν έστω 1 ώρα. Απο τόσους και τόσους που έλεγαν περι πληρωμών, δύο άτομα μόνο (Stako , Rezeguet) που ο ένας απο αυτούς έχει και μια επαφή με υπολογιστές, απάντησαν.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από makocer

υγ2. οι επομενες συμβουλες χρεωνονται !

lew na to kanoume sticky me ola ta tips pou grafthkan edw kai na to valoume sta texnika ^^

pantws genika tips ta vriskeis me ligh empeiria sto net. Px ama valeis 100 tips for XP h kapws etsi kai ta diavaseis exeis swsei kana 500ariko apo tips.. To 8ema einai kaneis de kanei to kopo... ti na peis.

Φίλε Gandalf,

όπως και να το κάνεις, έστω και αν γίνεται συχνότατα, εφόσον πρόκειται για δίσκο που αν ΔΕΝ τον επαναφέρεις και τον χαλάσεις θα σου κόψουν τον κ...ο (και όχι μόνο) τότε δεν τον αγκίζεις, πόσο μάλλον ΔΕΝ τον ανοίγεις.

Το BSOD μπορεί να είπες "δεν μπορείς να μπείς στο σύστημα" αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να μπεις σε safe mode. Τι είναι το σύστημα εξάλλου, που να ξέρω εγώ?

Rezeguet το πρόβλημα που αναφέρεις με το laptop είναι περίεργο. Τώρα ρε παιδιά να σας πω την αλήθεια αν δεν έχω το μηχάνημα μπροστά μου να το δω μόνος μου όλα αυτά τα "case studies" δεν μου λένε κάτι... Είναι σαν να λύνω άσκηση στην σχολή (πάνε πολλά χρόνια από τότε). Μια πρώτη σκέψη είναι να έχει πειραχτεί κάποιο αρχείο του λειτουργικού και να θέλει επαναφορά. Όσον αφορά s/w τα έχεις αποκλείσει όλα νομίζω. Από h/w έχει κάμποσα ακόμα, τροφοδοτικό, ρεύματα γενικά, μητρικές..... Τέσπα, θέλει από κοντά ρε παιδιά αυτό το άθλημα......

Σελίδα 7 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ευκαιρια στο ebay!Ohlins forks με 70 ευρω... (so far)
    από gcrook στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2007, 03:44
  2. Έχεις τετρακόσια ευρώ? (μια ιστορία για το μέλλον)
    από johnpan στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2007, 13:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF