Τελικα ισως η μπλε σημαια να χτυπαει καπως "αγωνιστικη" και καπου εκτος της φιλοσοφιας των TD
Συμφωνω, εχετε δικιο Θανο και dimdoc, ΝΑΙ, ειναι δυσκολο να ξεχωριζουν τοσο καλα οι κριτες τις περιπτωσεις που ριχνονται γυροι και πιθανον να ειναι και λιγες αυτες.
αλλα νομιζω, οτι θα εγκλωβιζεται αρκετα συχνα καποιος που θα ειναι 2-4 δλπ μπροστα απο εστω και τους μισους ,ας πουμε, απο τους αναβατες του ιδιου γκρουπ δηλαδη 10-12 ατομα,και εφοσον απαγορευεται και το περασμα στα φρενα τοτε θα κοντευεις να περνας περισσοτερο απο τα πιτς παρα απο την πιστα... και .... τοτε παει και η δικη σου αυτοσυγκεντρωση η η προπονηση η η χαλαρη εξασκηση η οτι τελοσπαντων προσπαθεις να φχαριστηθεις πληρωνοντας για τον λιγο αυτο χρονο μεσα..
Και παρολο που ο gcrook δεν συμφωνει οπως καταλαβα στην ομοιογενεια (χρονικα )των groups,αν μπλέκονταν και οδηγοι μεγαλυτερων χρονικων διαφορων τοτε ναι μεν δεν θα αποτελουσε προβλημα το να περασεις , αλλα θα δημιουργηθει ενας συνωστιζμός και απο οτι καταλαβα απο τα γραφομενα του maco
πολυ πιθανο ειναι να εμποδιζεται και καποιος που πολυ σωστα θελει να εξασκηθει σε πιο χαλαρους ρυθμους.Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
Πρωτα απο ολα καλως σας βρισκω! Διαβασα οσα εχουν γραφτει και μου δημιουργηθηκαν καποιες αποριες. Πηρα λοιπον την αποφαση (και ισως το ρισκο), να τις διατυπωσω. 1. Αν υποθεσουμε οτι εγω μπαινω να πειραματιστω σε αυτα που εμαθα, γιατι (αναφερωμαι σε μπλε σημαια) θα πρεπει να χανω την συγκεντρωση μου, προσπαθωντας να κανω χωρο σε καποιον πιο γρηγορο και κατα συνεπεια να χανω το σκοπο μου? 2. Ας υποθεσουμε οτι γυρναω (αν και δεν μετρω χρονους) στο 1,35'', τι ειναι πιο ευκολο? Να με περασει καποιος που γυρναει στο 1,15'' η ενας που γυρνει στο 1,32''? Γιατι, αν για καποιους ο χρονος ειναι ο σκοπος, θα πρεπει να αφαιρεθει ο αναβατης που κανει εξασκηση, σε πιο χαλαρους ρυθμους? Υπαρχουν και αλλες αλλα θα τις αφησω για αλλη φορα.
Παντως οντως υπαρχουν πολλα που μπορουν να διατυπωθουν μεταξυ ατομων σαν και εμας που μπαινουμε στην πιστα και ειμαστε σε διαφοτερικα επιπεδα αντιπροσωπευοντας την δικη του κατηγορια και βλεπωντας την κατασταση απο την δικη του πλευρα.
Σιγουρα προεχει η ασφαλεια και συμφωνω πως περασμα στην εισοδο ειναι επικινδυνο και πως απαγορευεται για να αποτρεψει τους πιο αρχαριους απο τα ευκολα λαθη που παρασυρομενοι απο την γλυκα του κυνηγυτου στο τελος καθε ευθειας..θα ηθελαν να βρεθουν αυτοι πρωτοι να στριψουν ....και κανοντας το λαθος θα γινουν μαλλια κουβαρια αυτοι και οι προπορευομενοι προσπαθοντας να στριψουν τα ασρτιφτα...
Στο κατω κατω ο πιο εμπειρος και πιο γρηγορος θα βρει τροπο και θα περασει.... η εμπρος η απο τα πιτς...
Επισης Θα ηθελα (για να γαργαλήσω την συζήτηση) να θεσω ενα ερωτημα:
Ποσο μπορει να διαφέρει ενα προσπερασμα ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ απο ενα ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ,
αν απαγορευεται και αν μπορει ενας κριτης να το ξεχωρισει για να βγαλει μαυρη σημαια
τα λεμε