Σελίδα 7 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 197

Θέμα: Προς Moderators

Αλλο ενα παράδειγμα κακοδιαχείρισης ...... Ηρθε μια κοπελίτσα η OLIA με ΑΧ-1 , έγραψε δυο ίδια θέματα στην ενότητα τεχνικά , κάποιος έσβησε το ένα , ενώ η συζήτηση είχε διαφοροποιηθεί και στα δυο ..... προφανώς νόμισε η κοπέλα οτι την σνομπάρανε διότι ήταν φρέσκια , και πάει χάθηκε .

EVI τα καημένα τα παιδιά , καλό είναι να πιουν σύντομα ενα καφεδάκι ζωντανά ,
    και να συνεννοηθούν μια και καλή . !!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Μάλιστα κύριε .. έπρεπε . !!! ( δεν ενοχλούσε κανέναν, δεν προσέβαλε κανέναν , ήταν πρωτότυπο )
    Κανεις λαθος κυριε.... Προσβαλεις και ενοχλεις αυτον που μπαινει μονο στα τεχνικα γιατι θελει να διαβασει κατι που μπορει να του φανει χρησιμο ( οτι και να ειναι αυτο)......

Κανοντας κλικ και κοιτωντας το συγκεκριμενο θεμα απλα... Το ιδιο το φορουμ του δειχνει την πορτα της εξοδου ...

Το γιατι σε αφηνω να το καταλαβεις μονος σου !!!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    [

EVI τα καημένα τα παιδιά , καλό είναι να πιουν σύντομα ενα καφεδάκι ζωντανά ,
    και να συνεννοηθούν μια και καλή . !! [/B]

συγγνωμη φιλε κυριακο αλλα δε το καταλαβα ρε συ αυτο ...........κατι θες να πεις αλλα δε το καταλαβενω ετσι που το γραφεις

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

πιστευετε πραγματικα οτι ενας ασχετος θα πει....ρε δε ψαχνω να βρω ενα μοτοσυκλετιστικο σαιτ να ακουσω αποψεις περι αστυνομικων???????????? οχι

θα ψαξει να το βρει γιατι θελει να μαθει κατι για την μηχανη του ας πουμε...........

ποιον ενδοιαφερει πραγματικα τετοια πραγματα? υπαρχουν χιλιαδες ιντερνετικα στεκια που ασχολουντε με γενικα θεματα γιατι να μην παει εκει?

εχουμε χασει την μπαλα..........ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΤΟ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ Η ΔΕΞΙΩΝ Η ΤΗΝ ΚΥΡΑΣ ΜΑΡΙΚΑΣ Η ΑΥΛΗ

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ

ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ
    +171

Mε εχει πειραξει η πολυ ηλιοθεραπεια μαλλον...

ΥΓ:3η μπιελα...Δεν θα ειναι στην θεση της για πολυ ακομα...:rotflmao: :rotflmao:

ρε παιδια το πιο απλο πραμα να διτηρητε την ψυχραιμια σας κρυβετε σε μια λεξη ΜΟΝΟ!!!

IGNORE !!!!

εχω φτιαξει μια "μπλακ λιστ" με 5-10 μλκο-ποστερς που οταν βρισκω δικα τους ποστ απλα περνω στο επομενο!

πολλες φορες με εχουν νευριασει με τις πιπες τους κ πλεον τους κανω γαργαρα!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    συγγνωμη φιλε κυριακο αλλα δε το καταλαβα ρε συ αυτο ...........κατι θες να πεις αλλα δε το καταλαβενω ετσι που το γραφεις

Πέρασες το μήνυμα , ' μην τους βαζετε όλους σε ένα τσουβάλι '

Ναι αλλά το φόρουμ είναι ένα , πρέπει να βαδίσουν όλοι με κοινό κώδικα .

STOYBI Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη σου βρε φίλε , έτσι απλά .. έχουμε διαφορετική συμβατότητα ... από την άλλη αντι να με αγνοείς , μου κάνεις μαθήματα ... εεε άστο δεν δουλεύει το πράγμα κατά τα δικά σου πρότυπα . αγνόησέ με καλύτερα .

[B]Πέρασες το μήνυμα , ' μην τους βαζετε όλους σε ένα τσουβάλι '

Ναι αλλά το φόρουμ είναι ένα , πρέπει να βαδίσουν όλοι με κοινό κώδικα .

φιλε τις περισσοτερες φορες συμφωνω μαζι σου ............και τωρα συμφωνησα σε ολα παρα μονο σε ενα διαφωνησα

και τωρα συμφωνω αλλα εινια στην φυση του ανθρωπου λιγο να αντιδρα (ειδικα του Ελληνα) και παντα θα υπαρχουν προστριβες ειναι η αληθεια το εχουΜΕ παρακανει ομως........

να μαστε καλα ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

STOYBI Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη σου βρε φίλε , έτσι απλά .. έχουμε διαφορετική συμβατότητα ... από την άλλη αντι να με αγνοείς , μου κάνεις μαθήματα ... εεε άστο δεν δουλεύει το πράγμα κατά τα δικά σου πρότυπα . αγνόησέ με καλύτερα .
    Δεν αγνοω κανεναν φιλε μου ( ουτε φυσικα μπορει να μου ζητησει κανενας να τον αγνοησω εφοσον ποσταρει δημοσια και το φορουμ ειναι ανοιχτο για ολους )

Τα ξαναλεμε ....

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    EVI ξέρεις πολύ καλά πώς ξεκίνησε ολόκληρη η ιστορία...ανεξάρτητά αν διαφωνείς μαζί μου αν μη τι αλλο πρέπει να παραδεχτείς κάποια πράγματα...

Το οτι ειναι ενα μοτοσικλετιστικό φόρουμ δεν σημαίνει οτι δεν μπορούμε να συζητάμε για διάφορα θέματα άλλωστε απο μόνος του ο μοτοσικλετισμός πάντα ήταν αλληλένδετος και με διάφορα αλλα θέματα κοινωνικά και μή.

Και μην κάνεις την πάπια και εσυ, αρκετές φορές απαντουσες σαν τον IDI στο πρόσωπο μου όταν διαφωνούσες αρχιζες κατευθειαν τα μπινελίκια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Τα ξαναλεμε ....
    Οκ τώρα θα σε φρικάρω για τα καλά .... έλα σε λίγο να δεις νέο υλικό που θα βάλω ,
    στο θέμα περί Θερμοασπίδες ....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
    EVI ξέρεις πολύ καλά πώς ξεκίνησε ολόκληρη η ιστορία...ανεξάρτητά αν διαφωνείς μαζί μου αν μη τι αλλο πρέπει να παραδεχτείς κάποια πράγματα...

Το οτι ειναι ενα μοτοσικλετιστικό φόρουμ δεν σημαίνει οτι δεν μπορούμε να συζητάμε για διάφορα θέματα άλλωστε απο μόνος του ο μοτοσικλετισμός πάντα ήταν αλληλένδετος και με διάφορα αλλα θέματα κοινωνικά και μή.

Και μην κάνεις την πάπια και εσυ, αρκετές φορές απαντουσες σαν τον IDI στο πρόσωπο μου όταν διαφωνούσες αρχιζες κατευθειαν τα μπινελίκια...
    ειδες? ακομα και τωρα τιποτα εκει στο χαβα σου............ρε δε θα χαλαω την ζαχαρενια μου για σενα και 5 αλλους

εμεις σας κανουμε πλακα και σεις τα παιρνετε εχετε χασει το παιχνιδι τελειως

ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ? ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ο μοτοσικλετισμός πάντα ήταν αλληλένδετος και με διάφορα αλλα θέματα κοινωνικά και μή.

ΑΛΛΑ

υπαρχουν μερικοι που ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ

αρα? τι? βρηκαν βημα να πουν οτι εκει εξω δε μπορουν να πουν παραπερα απο τις παρεες τους?

και τι καταφερνουν? προσφερουν κατι? οχι. ΟΧΙ.

δε θες τον ΙΝΤΙ? στα @@ μου μην το θες

και οχι επειδη τον ξερω ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ2 ΣΑΣ

Ο ΙΝΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΝΩ ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΑ!

ΑΝ ΨΑΞΩ ΣΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΘΑ ΒΡΩ ΧΙΛΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΤΝΙ ΚΑΙ 10 ΔΙΚΑ ΣΟΥ

ΑΡΑ ΤΙ? ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΣ ΕΔΩ? ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΙ Ε ΚΑΙ?

ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΗΠΑΡΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.

και δημιουργεις ολο αυτο το κλιμα .ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΩ ΤΣΑΜΠΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ.

ΕΠΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .

ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ

ΕΝΩ ΕΣΥ ΤΗΝ ΟΥΡΙΤΣΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΟΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Να διακοψω λιγακι το οφτοπικ σας και να προτεινω κατι.
    Οταν μια συζητηση εχει παρεκτραπει, δεν θα ηταν ασχημο να εμπαινε λουκετο και το τελευταιο μηνυμα να ηταν του mod που το κλειδωσε αιτιολογωντας τη πραξη του.
    Αργοτερα, ισως αφου εχουν συννενοηθει οι συμμετεχοντες στη συζητηση να ειναι κοσμιοι, ισως να μπορεσει να ξανανοιξει. Αλλιως ας παει στη ζωνη..

Παρεα με τον μπαρτ που χαζευει τσοντες..
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis

Ναι,αλλα μηπωε εχει πεσει στην αντιληψη σου οτι καποιοι χρηστες,ποσταρουν ΜΟΝΟ σε θεματα που δεν εχουν καμια σχεση με την μοτοσυκλετα?

Μπορει να μην εχουν και οι ιδιοι καμια σχεση...Δεν σου φαινεται λιγο περιεργο αυτο? Να εχουν αποψη επι παντος επιστητου αλλα ΚΑΜΙΑ σχεση με την μοτοσυκλετα και να μπαινουν στο moto.gr?

EDIT:με προλαβε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Ναι,αλλα μηπωε εχει πεσει στην αντιληψη σου οτι καποιοι χρηστες,ποσταρουν ΜΟΝΟ σε θεματα που δεν εχουν καμια σχεση με την μοτοσυκλετα?

Μπορει να μην εχουν και οι ιδιοι καμια σχεση...Δεν σου φαινεται λιγο περιεργο αυτο? Να εχουν αποψη επι παντος επιστητου αλλα ΚΑΜΙΑ σχεση με την μοτοσυκλετα και να μπαινουν στο moto.gr?

ακριβωΣ αυτο !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E

Δηλαδή τι νομίζεις ότι συμβαίνει. Υπάρχει συνομωσία αυτοκινητιστών που θέλουν να διαβάλλουν το moto.gr εκ των έσω?
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Σελίδα 7 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προς MODERATOR
    από DUKASII στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2004, 13:05
  2. Προς moderator
    από powerphot στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2004, 09:41
  3. Κρισιμη ερώτηση προς ADMINS-MODERS
    από petridist στο forum Προτάσεις & σχόλια