Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ξέχασα τίποτα;
Εγω πιστευω οτι θα το παρει ο Hayden.:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ξέχασα τίποτα;
![]()
Ειχα την τυχη να βρεθω στον συγκεκριμενο αγωνα μιας και ειμαι Αγγλια απο τον Σεπτεμβρη. Αυτο που εχω να πω ειναι οτι στην πιστα ειναι ξεκαθαρο οτι τα Ducati ειναι πολυ μπροστα απο ολους τους αλλους. Παιδια δεν μπορειτε να καταλαβετε για τι δυναμη μιλαμε!!! Απιστευτο! Η Yamaha του Rossi φαινοταν να κανει βολτα μπροστα στην Ducati του Stoner. Επισης ο Capirossi συνεχιζει να παλευει με το θηριο οπως και περυσι. Τα Suzuki φαινονται εξισου πολυ δυνατα και τα Honda μαζι με τα Ducati εχουν τον πιο εθιστικο ηχο. Κατα την αποψη μου ο Hopkins εχει το πιο εντυπωσιακο στυλ οδηγησης. Η διαφορα του Rossi οταν τον βλεπεις live να οδηγει ειναι πως οτι κανει του βγαινει πολυ φυσικα και δεν παλευει. Εχει αισθηση και ταλεντο και φαινεται.
Στο αγωνιστικο κομματι, ο Stoner εδειξε για ακομα μια φορα οτι ειναι ταλενταρα και εχει και τελειο μηχανακι. Ο πιτσιρικας εχει @@ και το Ducati του δεν κουναει. Το παει σφαιρα και ειναι πολυ σταθερος και εχει πολυ καλες γραμμες. Ειμαι φανατικος Rossifan απο το 2000 που βλεπω gp και μου φαινεται πως εχει σταματησει πια να πηγαινει 'ο θανατος σου η ζωη μου' και συμβιβαζεται οταν βλεπει πως δεν μπορει να πιεσει αλλο. Αν και με στεναχωρει αυτο το γεγονος, μου αρεσει οτι νεα παιδια δειχνουν ταλεντο που θα χρειαστει για να κρατηθουν ψηλα τα moto gp και πιστευω πως ο Rossi τωρα θα αποδειξει αν ειναι ο καλυτερος ολων των εποχων.
Για οσους λενε οτι Rossi= moto gp, αυτο που εχω να πω ειναι οτι αυτη την περιοδο ισχυει!!! Αρκει να πατε σε εναν αγωνα να δειτε. Για εμενα ηταν η τριτη φορα που πηγα σε gp (προπερσι Brno και περυσι Sachsenring) Στα δυο προηγουμενα gp το κυμα Rossi ηταν μεγαλο αλλα στην Αγλλια ειναι το κατι αλλο. ΟΛΟΙ και οταν λεω ολοι το εννοω ειχαν κατι επανω τους απο Rossi και παρα πολλοι (ειδα πανω απο 15 ανθρωπους) με tatoo 46, the doctor κλπ. Πιστευω πως ο Rossi δεν ειναι πια απλα ενας οδηγος αλλα εχει γινει brand, το οποιο πουλησε η Dorna και λοιποι για να αυξησουν εσοδα και να ανεβασουν το αθλημα.
Κατα τα αλλα, αυτο που εχω να πω σε ολους ειναι οτι αξιζει να χαλασετε χρηματα και να πατε σε ενα gp. Ειναι το κατι αλλο. Δεν περιγραφετε με λογια.Ηταν η τριτη φορα που πηγα και το συναισθημα να τους βλεπεις ηταν το ιδιο εθιστικο. Και η εκκινηση, διαστημικος θορυβος.![]()
*VR46*
Winners find answers, loosers find excuses!!!
Challenges are what make life interesting,overcoming them is what makes life meaningful...
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
![]()
Αρκεί να μην το πάρει ο Ρόσι!!! ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ...![]()
πααααρων!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Βασιλάκη αγόρι μου;![]()
για οποιον θυμαται το 2005.. τα λογια ειναι περιττα..Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ωρέ Βασίλη μια απορία. Στο Ντόνιγκτον τόσα χρόνια που κυριαρχούσε ο δόκτορας πάντα καλό καιρό είχε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Γιατί απ' ότι θυμάμαι ήταν από τις... πίστες του...![]()
οπως δηλωσε ο βαλε προτιμα φουλ βρεγμενο ή φουλ στεγνο, αν κ οπως φανηκε αρχισε να παιρνει τα πανω του μολις στεγνωσε.:o
το σιγουρο ειναι οτι χωρις καλο καιρο μαλλον θα ανοιγει η διαφορα, το καλο ειναι πως μετα το ασσεν δν παιζει να ξαναχουμε πολλες βροχες, μπαινουμε για τα καλα στο καλοκαιρι.
κ το ροσσι κ το ντανι (που ειναι ουσιαστικα οι μονοι σοβαροι οδηγοι με μισελεν) δν τους αφηνουν τα λαστιχα να αποδωσουν οπως θελουν. μακαρι να ξυπνησει η μισελεν κ να κανει καλο καιρο. θα ειναι πιο ευκολο να ξεκαθαριζουμε τα πραγματα.
ωραιος!Αρχικά δημιουργήθηκε από alx_gr
Ειχα την τυχη να βρεθω στον συγκεκριμενο αγωνα![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
πααααρων!![]()
για οποιον θυμαται το 2005.. τα λογια ειναι περιττα..![]()
οπως δηλωσε ο βαλε προτιμα φουλ βρεγμενο ή φουλ στεγνο, αν κ οπως φανηκε αρχισε να παιρνει τα πανω του μολις στεγνωσε.:o
το σιγουρο ειναι οτι χωρις καλο καιρο μαλλον θα ανοιγει η διαφορα, το καλο ειναι πως μετα το ασσεν δν παιζει να ξαναχουμε πολλες βροχες, μπαινουμε για τα καλα στο καλοκαιρι.
κ το ροσσι κ το ντανι (που ειναι ουσιαστικα οι μονοι σοβαροι οδηγοι με μισελεν) δν τους αφηνουν τα λαστιχα να αποδωσουν οπως θελουν. μακαρι να ξυπνησει η μισελεν κ να κανει καλο καιρο. θα ειναι πιο ευκολο να ξεκαθαριζουμε τα πραγματα.
Καλώς τον! Ναι μόλις στέγνωσε πήρε τα πάνω του. Πήγε τέταρτος από τρίτος.Ότι του ταιριάζει του καθενός.
![]()
Κοίτα εντελώς σοβαρά τώρα... ο άνθρωπος δεν πατάει καλά φέτος! Εγώ προσωπικά το συσχετίζω και με το πέσρι αλλά οκ ίσως να είμαι λάθος.
Αλλά φέτος ότι και να λέτε δεν πατάει καλά και φαίνεται. Ίσως να το πάρει. Μπορεί και μπράβο του αν το κάνει. Αλλά επειδή βλέπςις Motogp και θεωρώ πως ξέρεις είναι σαφές ότι ο άνθρωπος δεν κινείται σωστά φέτος.![]()
ο βαλε δν τα παει καλα, κ ο στονερ γ@μαει, θυμιζοντας το βαλε καπως..
ο στονερ λογικα θα συνεχισει ετσι, ο βαλε χρειαζεται ομως λιγη βοηθεια απο τα λαστιχα κ απ τον καιρο.
ΑΥτό που δεν καταλαβαίνω ρε Βασίλη ένα από αυτά΄που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής:Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ο βαλε δν τα παει καλα, κ ο στονερ γ@μαει, θυμιζοντας το βαλε καπως..
ο στονερ λογικα θα συνεχισει ετσι, ο βαλε χρειαζεται ομως λιγη βοηθεια απο τα λαστιχα κ απ τον καιρο.
Παλιότερα όταν θριάμβευε τι γινόταν; Είχε όλα τα χρόνια τη βοήθεια του καιρού και των λαστίχων;
Τότε τι να πω. Μάλλον ευνοούμενος του... από πάνω ήταν και όχι οδηγάρα.
για τωρα μιλουσα. καθε χρονια ειναι διαφορετικο το σεναριο.Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
ΑΥτό που δεν καταλαβαίνω ρε Βασίλη ένα από αυτά΄που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής:
Παλιότερα όταν θριάμβευε τι γινόταν; Είχε όλα τα χρόνια τη βοήθεια του καιρού και των λαστίχων;
Τότε τι να πω. Μάλλον ευνοούμενος του... από πάνω ήταν και όχι οδηγάρα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
για τωρα μιλουσα. καθε χρονια ειναι διαφορετικο το σεναριο.
ΟΚ!
Τόσο αντιΡοσσικός ρε μλκ..;Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Αρκεί να μην το πάρει ο Ρόσι!!! ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ...![]()
Τι έγινε,καταλάβαμε οτι ο βλάχος είναι ειναι εντελώς για τον φούτσο και υποστηρίζουμε όλους τους αντιπάλους του Γιατρού..;![]()
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από alx_gr
Κατα την αποψη μου ο Hopkins εχει το πιο εντυπωσιακο στυλ οδηγησης.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Τόσο αντιΡοσσικός ρε μλκ..;
Τι έγινε,καταλάβαμε οτι ο βλάχος είναι ειναι εντελώς για τον φούτσο και υποστηρίζουμε όλους τους αντιπάλους του Γιατρού..;![]()
Για ότι και να είναι... μια φορά το πήρε και η οδηγάρα την πάτησε για τα καλά.
άραγε ποιος είναι χειρότερος; ο άσχετος ή ο καλός που χάνει από τον άσχετο?
μην ξαναλεμε τωρα για τα περσινα, το θεμα ειναι οτι οποτε τυχον ηρθαν σε στενες επαφες τα δυο τους δν κερδισε ο h1ps don't l1e.
θα ειχαμε μαχη 100% στο εστοριλ(αλλα κ στη βαλενθια), που ο χευντεν φαινοταν οτι ειχε παρατησει τους "εξυπνους" αγωνες κ πηγαινε να αντιμετωπισει στα ισια το ροσσι,αλλα ο ντανος ειχε αλλη γνωμη.
Που είναι ο Παναγιώτης να βάλει καμιά φωτό????