Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
[B
Παιδια, η λυση δεν ειναι το ban αλλα ΟΥΤΕ και μπατε σκυλοι αλεστε.-ΣΥΜΦΩΝΩ
Παν μετρον αριστον.
Ο Στελιος εχει δικιο ο καημενος, αλλα καποιοι πεσανε να τον φανε οτι λεει θεωριες: το προβλημα ειναι ΑΛΛΟΥ και ΟΧΙ στις βρισιες.
Τα βρισιδια σιγουρα ειναι παρα πολυ ασχημα, και με ξενερωνουν αφανταστα, αλλα ειναι η κορυφη του παγοβουνου.
Με το να banαρεις οσους βριζουν και την αυστηρη αστυνομευση δεν λυνεις το προβλημα. Πολυ απλα γιατι το προβλημα ειναι αλλου: ειναι στην υπερβολικη χαλαροτητα που καποιοι αναποφευκτα εκμεταλλευτηκαν.
Σταθη, επειδη εχω υπαρξει και εγω admin σε φορουμ στο παρελθον, εχω να σου πω οτι παιρνοντας αυτες τις αποφασεις ανοιγεις το κουτι της Πανδωρας.
Αν αφησεις τον κοσμο "χυμα" και οταν εχουν φτασει στο απροχωρητο τους βαλεις χερι, τοτε τα πραγματα γινονται ακομα χειροτερα.
Αυτο που χρειαζονται ειναι απο την αρχη καποια ορια... Επειδη ομως στα φορουμ γινομαστε αναποφευκτα φιλοι, τα ορια αυτα χαλαρωνουν και γινεται οτι γινεται.
Ξερεις οτι το software του φορουμ σας εχει τη δυνατοτητα να μπλοκαρει ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ τις τυχον βρισιες και να βαζει αστερακια η οτιδηποτε αλλο στη θεση τους.
Βαλτε λοιπον τον αυτοματο να καθαριζει και τελος.
Α! Και ΣΒΗΣΤΕ τις διαμαχες σαν ενοτητα γιατι βαζει λαδι στη φωτια και ειναι ΗΛΙΘΙΟ αυτο! Γιατι λες απο τη μια "μη βριζετε" ενω απο την αλλη εχεις ενοτητα Διαμαχες!
ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ! [/B]