Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 112

Θέμα: me grapsane gia pinakida.balte tis magkes

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    εχεις τα @@@@ φιλε μου να μη φορας πινακιδα? κανε το ghost rider Και απεφυγε τα μπλοκα

δε σου φταιει ο "μπατσος" σε τιποτα αυτος τη δουλεια του κανει και μαλιστα τις περισσοτερες φορες παρανομει και στη "χαριζει" τη κλιση (αν δε το παιξεις μαγκας....)

απο κει και περα θες να εισαι και παρανομος και να μη στη λενε ή να ειναι μικροτερο το προστιμο?

αφου εισαι παρανομος ρε φιλε ....

ή κανε μοκο και βαλε πινακιδα ή "ζησε εντονα" και ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΑΝ ΣΕ ΓΡΑΨΟΥΝ Ή ΑΝ ΣΕ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ

γεμισαμε τσαμπα μαγκες!

ΕΣΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ............

Άντε πέστα νά μή τά λέω έγώ.......

Παλαιό μέλος

Re: ΜΑΛΙΣΤΑ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
    Ωστε λοιπόν θέλουμε φόβο για να βάλουμε μυαλό ε;;; Εγω θα διαφωνήσω και θα πρότεινα να βρούμε αλλού τα αίτια του κακκού και να μην επαναπαυόμαστε ότι ο νέος ΚΟΚ με τα αυστηρά πρόστιμα θα φέρει αποτελέσματα.

Να κάνω και άλλη μια ερώτηξη;; Νταξ λοιπόν εγώ δεν φοράω πινακίδα και με πιάνει το κράτος να παρανομώ με τον καλό μπατσούλη και με γράφει 300€ και πολύ καλά κάνει!!!

Οταν παρανομεί το κράτος ποιος το πιάνει να του κόψει έστω 150 € ;;;; ΟΕΟ;;;;

Αν πας να ληστέψεις μία τράπεζα έστω και με ψεύτικο πιστόλι και σε πιάσουν θα πας φυλακή!!
    Αν περάσεις ένα κόκκινο φανάρι και μπορεί να ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ το αξαγοράζεις με 700€ - 50% =350€!!! Οποτε εγώ που έχω και λεφτά και στα παπάρια μου μπορώ να το κάνω και να Σκοτώσω εσάς το παιδι σας ή και μένα στην τελική!!!

Αυτός ειναι ο νέος ΚΟΚ και να τον χαίρεστε, εγώ πάντως πινακίδα δεν θα φοράω, μεχρι να βρεθεί κάποιος να τιμωρεί αυτό το γαμημένο κράτος.

Οσο το αν θα σταματήσω αν προκαλέσω ατύχημα που ρωτησε κάποιος παραπάνω, ΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ και αυτό γιατί δεν αντιδρώ προς τον συνάνθρωπο μου που δεν φοράω πινακίδα, αλλά στους μαλάκες νομοθέτες!!!

Στους μαλάκες νομοθέτες που σου λένε μην μιλάς στο κινητό όταν οδηγείς γιατί ο εγκεφαλός σου απασχολεί το 80% στην συνομιλία, αλλά αν είναι να μιλάς με μπλου τουθ για να μην χάσουν οι εταιρείες κινητής τα έσοδά τους και να πάρουν και κάτι οι εταιρείες με τα αξεσουάρ,
    ε τότε δεν πειράζει μίλα.

Ασταδιάλα αλήτες υποκριτές .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    KOYBENTA..........ME TO TI KANEIΣ ΓΙΑΝΝΗ...........ΚΟΥΚΙΑ ΣΠΕΡΝΩ......

Όπως άντιλαμβάνεσαι ...........ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...........

Στήν εύνομούμενη πολιτεία άναφέρομαι τής όποίας είσαι θαυμαστής καί fun....
    Έσύ άν είχες hayabusa θά τό πήγαινες μέ 120-130......????????
    Ίσα -ίσα άλλαγή πρώτης μέ δευτέρα είναι.......!!!!!!!!!!!

Ξέρεις έ.........τώρα πού τό βάλαμε όλοι τό κράνος γιατί τσούζει τό 350άρι
    σέ σταματάν καί βλέπουν άν τηρεί τίς προδιαγραφές......:rotflmao:

Μή μού πείς ότι όπου γράφει όριο 50-60 .......ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΣΑ..........!!!!!!!!!????
    Ρε μεγάλε ....προσπάθησε να καταλάβεις τι λέμε...δεν είναι και τόσο δύσκολο...τόσο δα προσπάθεια θέλει...

ΚΑΝΕΝΑΣ μας δεν είναι 100% νόμιμος...ΟΛΟΙ μας θα κινηθούμε αρκετές φορές πάνω (αρκετά πιο πάνω μάλιστα) από τα όρια... Γιατί έτσι γουστάρουμε... Το ξέρουμε ότι τυπικά είναι παράνομο, αλλά χεστήκαμε γιατί είναι η ΚΑΥΛΑ μας.....έτσι απλά.... Και δεν χρειάζεται να έχεις hayabusa ντε και καλά για να τα καταφέρεις...

Αυτό που λέω είναι ότι ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ από πριν ότι είναι παράνομο (όπως και το να μην έχεις πινακίδα ή να μην φοράς κράνος, ή, ή, ή, ....), αλλά το ρισκάρεις εν γνώσι σου. Μέχρι εδώ δεν υπάρχει πρόβλημα και μεγειά σου- με χαρά σου...

Άν όμως και όταν κάτσει η στραβή (γιατί αργά ή γρήγορα ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ- θέμα στατιστικής είναι...) και σου κόψουν το χαρτάκι, ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ότι φταίς, το πληρώνεις όμορφα και ωραία, και από δω παν κι άλλοι... Τουλάχιστον έτσι εγώ ξέρω ότι κάνουν οι άντρες...
    Δεν αρχίζεις τα κλαψομούνικα για την "πουτάνα την κενωνία", τα "γουρούνια τους μπάτσους", τους "υποκριτές εμπόρους" που μας ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ γρήγορα μηχανάκια, ούτε αρχίζεις την ατέλειωτη μπουρδολογία με το πόσα πιάνει η 1η σου !!! ή ότι αν πας με 120 θα σου ....λαδώσει το μπουζί !!!...

Ρε παιδια, ειλικρινα δεν βλεπω ποιος ο λογος να το συζηταμε το θεμα.

Καλως τα προστιμα ανεβηκαν τοσο πολυ -αφου ο Ελληνας δεν καταλαβαινει με το καλο, θα καταλαβει με το αγριο. +999 για τον Βαλαντη που τα ειπε τοσο καλα!

Επισης αυτο που λεει ο Idi και ο Θανασης ειναι το σωστο και το απολυτως αυτονοητο. Ζουμε σε μια χωρα που ανεχεται (και ως νοοτροπια) τις παρανομιες τυπου "κυκλοφορω χωρις πινακιδα";
    Ωραια! Θες να κυκλοφορας ετσι φιλε; Με γεια σου με χαρα σου! Οταν σε γραψουν ομως, πληρωνεις, λες κ ενα ευχαριστω πολυ και απο δω παν κ οι αλλοι.
    Ουτε βγαινεις σε παραθυρα ουτε στα φορα ουτε τιποτα.
    ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ!

Απο εκει και περα ομως, δεν κατακρινω και οσα παιδια εχουν την πινακιδα κατω απο την ουρα -και για να πω την αληθεια μου αρεσει πολυ να την βλεπω εκει.
    Ειναι αληθεια οτι σε μερικες μηχανες πηγαινει ΠΟΛΥ να εχουν την πινακιδα απο κατω απο την ουρα, οπως ηταν στο καλο μου Ζετακι...

Τωρα πλεον δεν με απασχολει ιδιαιτερα, μιας που η πινακιδα θα μπει προβλεπομενα, διοτι στην 999 δεν μπορεις να βαλεις την πινακιδα κατω απο την ουρα κ να θες (εκτος κ αν θες να απανθρακωθει), αλλα αν ειχα ακομα το Ζ ξερω καλα τι θα εκανα:
    Ειτε θα εβαζα την πινακιδα στην αρχικη θεση (δεν κανω τη χαρη στο κρατος να πληρωνω τσαμπα $$), ειτε θα εβαζα εκεινη τη βαση με την πατεντα που κανει την πινακιδα ...πτυσσομενη με λεβιεδακι στο τιμονι.

Να σημειωσω εδω οτι θεωρω οτι ειναι εντελως αλλο πραγμα το να εχεις πινακιδα κατω απο την ουρα, απο το να ΜΗΝ εχεις καθολου -για ευνοητους λογους... (οι πινακιδες κατω απο ουρα φαινονται αρκετα ευκολα).

ΥΓ. Ιρινια το κολλημα σου με τα 120-130 χαω, νομιζω οτι θα πρεπει να το κοιταξεις. Το οτι το κρουαζιεροπλοιο σου φτανει τα 120 με 1η δεν σημαινει τιποτα, διοτι το ιδιο κανει και το δικο μου και καμια 20αρια ακομα μοντελα!
    Αυτο ΔΕΝ σημαινει οτι θα αλλαζουμε ταχυτητες στον κοφτη για να δικαιολογουμε οτι δεν μπορουμε να παμε με 120! Η μηχανη σου παει μια χαρα με 120 την ωρα, οπως και ΟΛΕΣ οι μηχανες

ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΑΔΩΝΕΙ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΖΙ!
    Τι διαολο; Λαδιερα καβαλας;
    Νίκος
    Open Horizons

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Καθεστε και συγκρινετε καποιοι απο εσας το μεγεθος της παραβατικοτητας

α) των νομοθετων κ οργανων της ταξης
    και αυτων β) που δεν βαζουν πινακιδα στην κανονικη θεση

με βαση τον ΚΟΚ οι πρωτοι βγαινουν λαδι.Φτιαχνουν τον νομο προς καλο του
    κοινου συμφεροντος και τον επιβαλουν.Δεν τους ελεγχει κανεις

Οι δευτεροι το ξερουν οτι ειναι "παρανομοι" αλλα επειδη οι νομοι τους φαινονται
    καπως "υποπτοι" συνεχιζουν ισως κι απο πεισμα.Αυτους τους ελεγχουν οι πρωτοι...

Λοιπον δεν ξερω,

το handsfree στο αμαξι σκοτωνει -η πινακιδα που δεν φαινεται δεν σκοτωνει...

το κοκκινο προκαλει θανατηφορα ,η πινακιδα προκαλει μονο τον μπατσο που βγηκε να γραψει...

Οταν λοιπον οι πρωτοι ΕΞΙΣΩΝΟΥΝ αυτα τα δυο ,τοτε ειναι τουλαχιστον υποκριτικο
    να πω καποιον παρανομο καποιο που δεν φαινεται η πινακιδα του στο 636! ! !

Εχουμε μαθει να λεμε "παρανομια" την πινακιδα ενω διπλα μας χανονται ζωες απο κοκκινα

ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ Σ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ Ν ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΤ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ...

Να μιλαμε σαν "μπατσοι" και βουλευτες ενω δεν μπορουμε ν ανοιξουμε το γκαζι
    λογω λακουβας το θεωρω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΥΡΟ!!!

Λοιπον τους πρωτους εστω κι αν φαινομενικα "κανουν την δουλεια τους"
    εγω ξερω πολυ καλα οτι κοιτανε το συμφερον των κρατικων ταμειων και μονο...
    δηλαδη της τσεπης τους!!!

Και κατι που μου αρεσε

ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ και αυτό γιατί δεν αντιδρώ προς τον συνάνθρωπο μου που δεν φοράω πινακίδα, αλλά στους μαλάκες νομοθέτες!!!
    BRAVISIMO...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής

Να σημειωσω εδω οτι θεωρω οτι ειναι εντελως αλλο πραγμα το να εχεις πινακιδα κατω απο την ουρα, απο το να ΜΗΝ εχεις καθολου -για ευνοητους λογους... (οι πινακιδες κατω απο ουρα φαινονται αρκετα ευκολα).

Οχι ρε φιλε δεν φαινονται ευκολα πως να το κανουμε τωρα

Εδω δεν φαινεται πολλες φορες οταν ειναι κανονικα.

Δικαιολογιες ψαχνετε ολοι σας μου φαινεται.
    Keep on rocking in a free world !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    Οχι ρε φιλε δεν φαινονται ευκολα πως να το κανουμε τωρα

Εδω δεν φαινεται πολλες φορες οταν ειναι κανονικα.

Δικαιολογιες ψαχνετε ολοι σας μου φαινεται.
    Μποξερ, μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα. Εγω δικαιολογια δεν ψαχνω καμια. Η πινακιδα ειναι στο προβλεπομενο σημειο στην κουκλα μου και ΕΚΕΙ θα παραμεινει -γυαλιστερη και καθαρη!

Απο εκει και περα, η πινακιδες κατω απο την ουρα ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ (εχω καλη οραση), και οσοι το κανουν αναλαμβανοντας ομως ΚΑΙ το ρισκο του να τα σκασουν, τοτε μαγκια τους. &_
    Νίκος
    Open Horizons

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Καθεστε και συγκρινετε καποιοι απο εσας το μεγεθος της παραβατικοτητας

α) των νομοθετων κ οργανων της ταξης
    και αυτων β) που δεν βαζουν πινακιδα στην κανονικη θεση

με βαση τον ΚΟΚ οι πρωτοι βγαινουν λαδι.Φτιαχνουν τον νομο προς καλο του
    κοινου συμφεροντος και τον επιβαλουν.Δεν τους ελεγχει κανεις

Οι δευτεροι το ξερουν οτι ειναι "παρανομοι" αλλα επειδη οι νομοι τους φαινονται
    καπως "υποπτοι" συνεχιζουν ισως κι απο πεισμα.Αυτους τους ελεγχουν οι πρωτοι...

Λοιπον δεν ξερω,

το handsfree στο αμαξι σκοτωνει -η πινακιδα που δεν φαινεται δεν σκοτωνει...

το κοκκινο προκαλει θανατηφορα ,η πινακιδα προκαλει μονο τον μπατσο που βγηκε να γραψει...

Οταν λοιπον οι πρωτοι ΕΞΙΣΩΝΟΥΝ αυτα τα δυο ,τοτε ειναι τουλαχιστον υποκριτικο
    να πω καποιον παρανομο καποιο που δεν φαινεται η πινακιδα του στο 636! ! !

Εχουμε μαθει να λεμε "παρανομια" την πινακιδα ενω διπλα μας χανονται ζωες απο κοκκινα

ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ Σ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ Ν ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΤ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ...

Να μιλαμε σαν "μπατσοι" και βουλευτες ενω δεν μπορουμε ν ανοιξουμε το γκαζι
    λογω λακουβας το θεωρω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΥΡΟ!!!

Λοιπον τους πρωτους εστω κι αν φαινομενικα "κανουν την δουλεια τους"
    εγω ξερω πολυ καλα οτι κοιτανε το συμφερον των κρατικων ταμειων και μονο...
    δηλαδη της τσεπης τους!!!

Και κατι που μου αρεσε

BRAVISIMO...

Μ' αρέσει πολύ αυτός ο συμψηφισμός! Αφού το "κράτος" μαλακίζεται βγάζοντας παράλογους νόμους τότε κι εγώ μπορώ να μαλακίζομαι γράφοντας αυτούς τους νόμους στα @@... Πολύ ωραία λογική!

Πολύ θα ήθελα να είχα ένα κλεμμένο μηχανάκι και να το κυκλοφορώ μπροστά από τον πρώην ιδιοκτήτη, να το ξέρει και να μην μπορεί να πει τίποτα γιατί δεν είχε πινακίδα...

Ο μάγκας πληρώνει κύριοι. Ο μη έχων κάνει μόκο. Όλα τα άλλα είναι αμπελοφιλοσοφίες (αντίδραση στο κράτος και λοιπές @@)
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

συμψηφισμός ? ? ?αλλο κλεμμενο μηχανακι αλλο "κατω" η πινακιδα ...

Μην τρελαθουμε κιολας...

Τελος παντων οταν θα γινει κανα τροχαιο απο καναν που μιλαγε στο κινητο...
    και παρακατω σας σταματησουν για μη ευδιακριτη πινακιδα...ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ!!!

"Εδω καραβια χανονται ,βαρκουλες αρμενιζουν" αυτο μου θυμιζει οι συζητηση...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    συμψηφισμός ? ? ?αλλο κλεμμενο μηχανακι αλλο "κατω" η πινακιδα ...

Μην τρελαθουμε κιολας...

Τελος παντων οταν θα γινει κανα τροχαιο απο καναν που μιλαγε στο κινητο...
    και παρακατω σας σταματησουν για μη ευδιακριτη πινακιδα...ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ!!!

"Εδω καραβια χανονται ,βαρκουλες αρμενιζουν" αυτο μου θυμιζει οι συζητηση...
    Με την ίδια λογική, να μη συλλαμβάνονται οι ληστές αφού γίνονται και φόνοι

Sferopetadhn,Λεωνιδα...

μιλησα για κλεμμενα μηχανακια,μιλησα για φονους????Μιλησα για μη εφαρμογη του νομου???

Μιλησα για υποκρισια...η μαλλον για ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ της κρατικης μηχανης ...

Και ειπα οτι ειναι ακυρο να μιλανε καποιοι για "παρανομια μη ευδιακριτης πινακιδας"

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!

Πταισμα το ενα(300)-Δολοφονια το αλλο(700)

Τι σας λοιπει(tulip)πιο πολυ ως μοτοσυκλετιστες???

Εισπαρακτικη-ακριβη και "νομιμη" πολιτικη

ή πολιτικη της ουσιας ???

Εκτος κι αν δεν βλεπεται οτι σας κοροιδευουν...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    LsKostas καλό θα είναι να μη μπλέκουμε τη βούρτσα με τη ... σκούπα.
    Το ότι οι δρόμοι έχουν κακοτεχνίες, το ότι τα διυλιστήρια ρυπαίνουν, το ότι το πρώην ΣΔΟΕ λαδώνεται, (... μπορώ να συνεχίσω για σελίδες) δεν αναιρεί την παρανομία της μη ύπαρξης πινακίδας για την οποία και συζητάμε. Μην πηγαίνεις αλλού την κουβέντα, μπορώ να την πάω και 'γω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Για κοίτα ρε που ξαφνικά γεμίσαμε από "επαναστάτες χωρίς πινακίδα"....

Και εγώ που νόμιζα ότι στις επαναστάσεις χύνεται αίμα...

Πολυ σωστα τα οσα λες.Μονο που θελω να ψαξεις να βρεις που ειπα
    για "μην υπαρξη πινακιδας" στα οσα εχω πει...την κουβεντα προλαβες
    και την πηγες αλλου οταν ειπες για "ληστες κ για φονους" κατι το οποιο ποτε δεν ειπα...

Αν θυμαμαι καλα...ειπα κατι για ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ...

Προφανως το βλεπω μονο εγω ετσι..και ισως να κανω και λαθος...

Σ ενα κοσμο γεματο σωστους,"νομιμους" χωραμε κι εμεις...

Παλαιό μέλος

Re: ΜΑΛΙΣΤΑ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
    Ωστε λοιπόν θέλουμε φόβο για να βάλουμε μυαλό ε;;; Εγω θα διαφωνήσω και θα πρότεινα να βρούμε αλλού τα αίτια του κακκού και να μην επαναπαυόμαστε ότι ο νέος ΚΟΚ με τα αυστηρά πρόστιμα θα φέρει αποτελέσματα.

Να κάνω και άλλη μια ερώτηξη;; Νταξ λοιπόν εγώ δεν φοράω πινακίδα και με πιάνει το κράτος να παρανομώ με τον καλό μπατσούλη και με γράφει 300€ και πολύ καλά κάνει!!!

Οταν παρανομεί το κράτος ποιος το πιάνει να του κόψει έστω 150 € ;;;; ΟΕΟ;;;;

Αν πας να ληστέψεις μία τράπεζα έστω και με ψεύτικο πιστόλι και σε πιάσουν θα πας φυλακή!!
    Αν περάσεις ένα κόκκινο φανάρι και μπορεί να ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ το αξαγοράζεις με 700€ - 50% =350€!!! Οποτε εγώ που έχω και λεφτά και στα παπάρια μου μπορώ να το κάνω και να Σκοτώσω εσάς το παιδι σας ή και μένα στην τελική!!!

Αυτός ειναι ο νέος ΚΟΚ και να τον χαίρεστε, εγώ πάντως πινακίδα δεν θα φοράω, μεχρι να βρεθεί κάποιος να τιμωρεί αυτό το γαμημένο κράτος.

Οσο το αν θα σταματήσω αν προκαλέσω ατύχημα που ρωτησε κάποιος παραπάνω, ΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ και αυτό γιατί δεν αντιδρώ προς τον συνάνθρωπο μου που δεν φοράω πινακίδα, αλλά στους μαλάκες νομοθέτες!!!

Στους μαλάκες νομοθέτες που σου λένε μην μιλάς στο κινητό όταν οδηγείς γιατί ο εγκεφαλός σου απασχολεί το 80% στην συνομιλία, αλλά αν είναι να μιλάς με μπλου τουθ για να μην χάσουν οι εταιρείες κινητής τα έσοδά τους και να πάρουν και κάτι οι εταιρείες με τα αξεσουάρ,
    ε τότε δεν πειράζει μίλα.

Ασταδιάλα αλήτες υποκριτές .
    [SIZE=1]

+1000

Η Πανευρωπαϊκοί παρουσίαση HONDA 2006 έγινε στην Ελλάδα.
    CBF 1000 ktl ..

είμαστε group 35 δημοσιογράφων( έλληνες , άγγλοι ,τούρκοι και Γάλλοι) και περάσαμε από λιμανάκια προς Σούνιο).
    Στο Σούνιο είχε το πρόγραμμα καφέ φαγητό κτλ.Στο τραπέζι καθόμασταν όλοι μαζί , και πέφτει ερώτηση από ένα Άγγλο δημοσιογράφο που γράφει σε ένα γνωστό αγγλικό περιοδικό.
    1)Γιατί σχεδόν όλες οι μηχανές δεν είχαν πινακίδες ? (απορημένος ο τύπος όσο δεν έπαιρνε) .
    Του απαντάω και εγώ ,υπάρχει νομοθεσία που απαγορεύει να έχουν πινακίδες οι μοτοσικλέτες υψηλού κυβισμού.
    <<what>> ? ?? ? ??
    Τον αφήνω λίγο να σκεφτεί γιατί με κοίταγε απορημένος .δεν ήξερε τι να πει. και μετά του λεω αστειεύομαι . Προβληματίστηκε έντονα θα έλεγα . Του φάνηκε πολύ περίεργο.

2) Κράνος δεν φοράτε στην Ελλάδα. (είδε στα λιμανάκια Που ήταν όλοι ξεκράνωτοι και με κοντομάνικα και λίγο θέλαν να ξύσουν γόνατα.)

3) Και το πιο κορυφαίο ήταν Άγγλος δημοσιογράφος (Mossi ) << Καλά πως οδηγείτε εδώ με τόσο ολισθηρό οδόστρωμα>> .
    <<Απίστευτο>> .
    Που να μας δεις του λεω όταν βρέχει ( και γέλαγα)..

Είμαστε πολύ μπροστά σαν χώρα ..

Γιατί να το κρύβομε άλλωστε

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. gia na doume ti exo na po
    από afrotwin στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2006, 07:56
  2. Ola gia tin asfaleia tis...
    από PPPPPAV στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2006, 21:12