Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 95 από 95

Θέμα: Sachsenring Alice Motorrad Gp Deutschland

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Στέλιο..

Καταρχήν μου προκαλεί εντύπωση η τόση εμπαθεια σου πια..Αλλά έτσι είναι,όταν όντας κατώτερος παίρνεις πρωτάθλημα έτσι όπως το παίρνεις (για πέρσι μιλάω) κάνεις σα γριά που είδε χαρά μετά από 10ες..Κόμπλεξ κατωτερότητας ειν' αυτά (ως προς τον οδηγό που υποστηρίζεις το εννοώ)..

ΟΥΤΕ εμένα μου αρέσουν οι δικαιολογίες που έχει αρχίσει και προβάλλει μετά από κάθε αποτυχία..Και θα αρχίσει να με ξενερώνει (η ενέργειά του αυτή-όχι ως αναβάτης) αν συνεχίσει να το κάνει..Κάποιες φορές βέβαια ήταν δικαιολογημένη η πραξη του (όταν πχ ακόμα και από την κάμερα φαίνεται οτι το λάστιχο είχε καταστραφεί από τη μεριά)..

ΣΑΦΩΣ και νιώθει πιεσμένος..Υπάρχει πίεση και μεγαλύτερος ανταγωνισμός,και έχει και μια αποτυχημένη χρονιά στην πλάτη του που κάνει την πίεση μεγαλύτερη..

Και εννοείται οτι κάνει και λάθη..Δεν ξέρω αν κάνει περισότερα από άλλες χρονιές..Αλλά έχω ξαναπεί,μ'αρέσει που ψάχνουμε να βρούμε λάθη στους παγκόσμιους..Τα λάθη που καταλαβαίνουμε είναι μόνο τα 'εξώφθαλμα' λάθη στις γραμμές..

(ποιός σε ακούει μετά τη λαγκούνα.. )
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Άνθρωπος Το avatar του/της gavos

Δικαιολογίες και τέτοια

Δηλαδή ρε παιδιά κατι που τον χαλάει να μην το πει.. Τώρα αν εμείς (θεατές και δημοσιογράφοι) ασχολούμαστε τόσο πολύ με αυτά που λέει τότε είναι αλλού το θεμα.. Και άλλοι λένε αλλά δεν ασχολούμαστε και τόσο.. ΄Σιγά μη γκρινιάζει κιόλας ρε παίδες, λες κι έχει ανάγκη να αποδείξει ποιος είναι έλεος..

εντιτ¨¨ Μέχρι και ο Λορις λεει ότι δε ταιριάζει στο στυλ του η Ντουκατι που ομολογουμένως φετος πετάει.. Και αυτός γκρινιάρης είναι που το φταίει ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΙΠΤΑΜΕΝΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ.!!!???

Παλαιό μέλος
    Το παλικαρι ειναι ο εχω-χασει-το-μετρημα-ποσα-παγκοσμια-πρωταθληματα-εχω και εμεις απο το σπιτι μας του καναμε ψυχαναλυση οτι εχει αγχος και γι'αυτο πεφτει...???
    +1 τί να λέμε τώρα!
    ο Vale οδηγαει με το ίδιο παθος και δίψα για νικη όπως την 1η φορα που έτρεξε σε αγωνες MotoGP.
    Και δεν είναι λίγα χρόνια στο ¨κουρμπετι" τωρα πια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    ....έχασε το πρωτάθλημα και ψιλοφάνηκε κάποια αστάθειά του μας έχει πρήξει στη δικαιολογία.
    E... μα φοράς παροπίδες αγόρι μου!

Ο Ρόσι πάντα λέει τα πράγματα με το όνομά τους !

Πόσες φορές έχει πεί για τον στόνερ οτι οδηγεί πολύ σταθερά και δυνατά και σε κάποια σημεία ήταν ανίκητος!

Ή για το Pedrosa...

Ακόμα και για τον De Punie το είπε σε αυτόν τον αγώνα "ήταν απίστευτα γρήγορος και δεν μπορούσα εύκολα να τον προσπεράσω"

Αν λέει οτι κάτι δε πάει καλά με τη μηχανή του τότε αφού είναι τόσο αντικειμενικός με τους άλλους εγώ τον πιστεύω!

ΤΕΛΟΣ!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    ποια δικαιολογια ρε αλχημιστη? τον ενοχλησε αυτο το πραγμα με την υπερθερμανση? υπηρχε περιπτωση να τον σταματουσε? μονο αν τα φτυνε το γιαμαχα αλλα χλωμο το κοβω.

ο ροσσι ειπε 200 φορες καθαρα οτι ηταν δικο του λαθος, ηταν χαμενη ευκαιρια, λυπαται γιατι ηταν κριμα που χαθηκε κ ζητησε συγγνωμη απ τη γιαμαχα κ απ τον κοσμο του.

ξερεις τι ελεγε μετα το ασσεν? οτι ολοι ελεγαν παλι οτι επειδη εκανε δυο αγωνες χωρις νικη τελειωσε, καλυτερα να αποσυρθει.. κ απαντησε μετα κλεινοντας τα στοματα. τωρα εκανε ενα ασυλληπτο περασμα στην προσπαθεια του να φτασει τους πρωτους, στην προσπαθεια του να μην φυγει ο πεντροζα, γιατι ηθελε να κερδισει, γιατι παντα θελει να κερδιζει, κ απ την υπερπροσπαθεια σε κεινη τη δεξια επεσε.

μπορουσε μια χαρα να περιμενει, απλα το ειπε οτι δν ειχε υπομονη γιατι εβλεπε το ντανι να απομακρυνεται.. βιαστηκε δλδ κ το πληρωσε.. ελπιζω να μην κοστισει, αλλα ακομα πιστευω οτι θα το γυρισει, κ οπως ειπαν ο στονερ δν ειναι αηττητος, τωρα που ο μελαντρι εχει σχεδον φακτορυ μηχανακι κ ο ντανι με το χευντεν ειναι σε φορμα θα μπορεσει να γυρισει η διαφορα πιο γρηγορα αρκει να κατεφερνει πανω απ ολα ο βαλε να μενει μπροστα απ το στονερ.

εδιτ.. απ τη γιαμαχα δν θα φυγει, κ δν πρεπει. πηγε για να αποδειξει οτι ο αναβατης ειναι σημαντικοτερος απ τη μηχανη, επιλογη του ειναι κ καλα κανει κ δν φευγει. προτιμω να μην παρει πρωταθλημα ξανα παρα να φυγει απ τη γιαμαχα, θα ειναι κατι σαν προδοσια- κοροιδια γι αυτο δν προκειται να το κανει.
    +46,000,000,000
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. Kυριακή, θέσις, moto gp Sachsenring...
    από thou-vou στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2008, 12:46
  2. Moto Gp Sachsenring
    από panayiotis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 112
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2007, 22:25
  3. GPS: Τι ξέρουμε γι'αυτά;
    από antares στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2004, 12:32
  4. GP Αφρικης :Ο Rossι παλι πρωτος!