Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 106

Θέμα: αναμετεδωση απο την ΝΕΑ φωτια!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    H Vanda τα είπε εδώ παραπάνω αλλά δεν το πιάσατε...
    ούτε για την εκκλησία...
    που είναι και η υπεύθυνη για την τουριστική εκμετάλλευση όλης της παραλιακής Βουλιαγμένης (μας έριξε και την καντίνα μην ξεχνάτε ...) που έχουνε δωθεί ήδη με διαγωνισμό σε γερμανικούς κολοσούς ξενοδοχείων για εκμετάλλευση τα επόμενα 30 χρόνια προς 2 δις... αν θυμάμαι καλά...

επίσης κατα τις 15.30 και αφού είχα ακούσει για την φωτιά γυρνώντας για δουλιες στην περιφερειακή κοντά στο ζέπελλιν σταμάτησε μπροστά μου αμάξι , έβγαλε κυάλια σκαρφάλωσε λίγο για να βλέπει καλά και κοίταζε.... Εύχομαι μόνο να ήταν περίεργος πολίτης, και όχι επιτυχημένος εμπρηστής... μιας και τον είδα πολύ οργανωμένο...

Κοίτα παίζουν και οι πυρομανείς ξέρεις. Μαγεύονται από το θέαμα. Ελπίζω πως ήταν κάτι τέτοιο.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
    Ο μεσιτης μου ειναι ....

:wacko: :wacko:
    Πες του θα του βάλω το χαλασμένο σου TZIMPIES στο @$#4....

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Πες του θα του βάλω το χαλασμένο σου TZIMPIES στο @$#4....
    Χωστου το !! σκασιλα μου !! Δεν με εχει για μεσο !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μιας και μας κόψανε το ρεύμα στο Βύρωνα, για παν ενδεχόμενο απ'ότι φαντάζομαι, δεν μπορούσα να σας δείξω νωρίτερα το "θέαμα" που αντίκρυσα γυρίζοντας στο γραφείο μου...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	026a.jpg 
Προβολές:	186 
Μέγεθος:	18,2 KB 
ID:	96637
    Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!

...

Όνομα:	028a.jpg 
Προβολές:	185 
Μέγεθος:	19,2 KB 
ID:	96638

και η "Θέα" απο το γραφείο..

Όνομα:	p9169863a.jpg 
Προβολές:	186 
Μέγεθος:	16,1 KB 
ID:	96639

Το τί ακούστηκε απο τα κανάλια δεν λέγεται... βγήκε κι ένας κάτοικος της περιοχής που έλεγε πως είδαν τον εμπριστή και τον έχουν εγκλωβίσει στο δάσος οι υπόλοιποι κάτοικοι!!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    ούτε για την εκκλησία...
    που είναι και η υπεύθυνη για την τουριστική εκμετάλλευση όλης της παραλιακής Βουλιαγμένης (μας έριξε και την καντίνα μην ξεχνάτε ...) που έχουνε δωθεί ήδη με διαγωνισμό σε γερμανικούς κολοσούς ξενοδοχείων για εκμετάλλευση τα επόμενα 30 χρόνια προς 2 δις... αν θυμάμαι καλά...
    Τι ειναι αυτα που λες ρε Λαμπρο ειναι και ο αρχιεπισκοπος στο νοσοκομειο.

Φανταζεσαι να το διαβασει στο laptop του (γιατι μας παει) και να τα φτυσει?

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    ούτε για την εκκλησία...
    Καλά η Εκκλησία της Ελλάδος είναι οι μεγαλύτεροι ντ@βάδες ever ..... χειρότεροι και από τους τριακόσιους.

Η Αττική δυστυχώς θα οικοπεδοποιηθεί από άκρη σε άκρη είτε μας αρέσει είτε όχι .... είμαστε κράτος και κοινωνία ξεφτιλισμένη. Εγώ σήμερα γύρισα από Λουξεμβούργο και για άλλη μία φορά συνειδητοποίησα πόσο πίσω είμαστε ...
    Triple 1050

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Ψυχραιμία κύριοι...΄
    Η περιοχή του Υμηττού πάνω από την Κατεχάκη ΔΕΝ θα γίνει οικόπεδα...Μην ακούτε τις μπούρδες στα κανάλια ούτε να παρασύρεστε από την μόδα της εποχής...
    Ως γέννημα-θρέμα Ηλιουπολιώτης έχω ζήσει τουλάχιστον 4 φορές φωτιά στον Υμηττό (οι 2 από αυτές ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ με υπερδεκαπλάσιας έκτασης καταστροφή σε σχέση με την σημερινή...) οι οποίες αποψίλωσαν το δάσος που θυμόμουνα στα παιδικά μου χρόνια...
    Παρ' όλα αυτά (και μιλάμε για εποχές που η οικολογική συνείδηση ήταν εντελώς ανύπαρκτη) ΚΑΝΕΝΑ σημείο δεν οικοπεδοποιήθηκε...Απλά το μεγαλύτερο μέρος του βουνού περιφράχτηκε, φυλάσεται σε μόνιμη (αλλά και εθελοντική) βάση, και προστατεύεται από καταπατήσεις περιμένοντας την φυσική διαδικασία αναγέννησης...γίναν και κάποιες (ερασιτεχνικές και μάλλον για λόγους εντυπωσιασμού) προσπάθειες αναδάσωσης με αποτέλεσμα το πριν καμμιά δεκαπενταετία εντελώς καραφλό και καμμένο βουνό να έχει αρχίσει πάλι να πρασινίζει (φυσικά με χαμηλότερο ύψος βλάστησης σε σχέση με το αρχικό)....
    Πάντως πουθενά δεν ξεφύτρωσαν βιλλίτσες ή οικόπεδα ή εμπορικά κέντρα...όπως ειπώθηκε και από κάποιον αν ήταν έτσι εδώ και χρόνια στην Καλοπούλα θα είχαμε MacDonalds...
    Μην φοβάστε λοιπόν και μη θεωρείτε δεδομένα μερικά πράγματα...
    Με τους πολίτες σε επαγρύπνηση δεν θα τους περάσει (ΑΝ θεωρήσουμε ότι ήταν εμπρησμός - πράγμα που εγώ δεν το πιστεύω γιατί όσοι το έκαναν θα ήξεραν την ιστορία...)

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Τελευταια νεα λενε οτι απο τα 4 μετωπα μονο τα 2 εμειναν και αυτα ειναι κοντα να τα σβησουν....αιντε να δουμε και να τελειωσουνε......οι πιλοτοι των Canader μιλαμε καμικαζι....να ειναι καλα τα παλλικαρια....

εχω πολυ καλο παιδικο φιλο που ειναι πιλοτος σε canadair.
    τα λεγαμε τις προαλλες που ημουνα πανω, μιλαγαμε κ για την κατασβεση στην Παρνηθα....

δεν μπορειτε να φανταστειτε τι ζουν αυτοι οι ανθρωποι

στην υγεια τους

...... Δεν μπορω αλλο να μιλαω.... Νοιωθω εντελως μ@λ@κ@ς πια....
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    ...... Δεν μπορω αλλο να μιλαω.... Νοιωθω εντελως μ@λ@κ@ς πια....
    Να μην τρελαίνεσαι Νικολή.. συνέχισε να δίνεις καθημερινά τις μικρές δικές σου μάχες, δώσε αέρα στη δύναμη που κρύβει η ψυχή σου και χαμογέλα.

Να παίρνεις το μηχανάκι σου και την καλή σου την παρέα και να την κοπανάς, μπορείς να κάνεις πράγματα που σ'ευχαριστούν, έχεις αυτή την αβάντα στη ζωή σου, κοίταξε να την εκμεταλευτείς !

Ακούγεται εγωιστικό αλλά ίσως είναι ο μόνος τρόπος να γλυτώσουμε το παλαβάδικο, γραψ@@διασμα δεν λέγεται αυτό ; Ας γίνει έτσι λοιπόν.

Αφού όπως μας παίζουνε τη λύρα θα χορεύουμε το πεντοζάλι.. εγώ το χώνεψα πάντως κι ας ξέρω ότι είμαι λάθος.

Κάλλιο χαζοχαρούμενος παρά χαζολυπημένος στην τελική.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    εχω πολυ καλο παιδικο φιλο που ειναι πιλοτος σε canadair.
    τα λεγαμε τις προαλλες που ημουνα πανω, μιλαγαμε κ για την κατασβεση στην Παρνηθα....

δεν μπορειτε να φανταστειτε τι ζουν αυτοι οι ανθρωποι

στην υγεια τους

+1....

Otan ton ksanadeis,an mporeis,dostou sigxaritiria apo kapoion pou ithele...alla den mporese...
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Όσοι είδατε χθες ειδήσεις ή βρεθήκατε στον Καρέα θα καταλάβατε τι εστί δασοπυρόσβεση στην Ελλάδα εν έτει 2007....

- Ανθρωποι γυμνοί απο τη μέση κ πάνω (κανένας δεν τους έχει πει για αφυδάτωση κλπ) με κλαδια ελιας να βαράνε τις εστίες...

- Φαντάροι (..για όλες τις δουλειές) να περνάνε χέρι με χέρι... πλαστικούς κουβάδες σφουγγαρίσματος, σε καποιο πλάνο μάλιστα φαίνεται ένας να αφαιρεί το παπαράκι που στραγγίζουμε τη σφουγγαρίστρα

Και περιμένετε εσείς να σβήνονται φωτιές..

Καλα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. νεα πατεντα απο την Κινα
    από idi στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2007, 17:57
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 14:42