Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
είδες που πέφτεις μόνη σου στην "παγίδα";...
Η ερώτηση είναι γιατί τρώτε τόσο χρόνο στην προετοιμασία ενώ εμείς οχι;
Τι είναι εκείνο που σας οδηγεί να το κάνετε;
Η προσοχή των γύρω; Η δική σας ικανοποίηση; Γιατί πρέπει να προετοιμαστείτε τόσο καλά; Τι είναι εκείνο που σας κάνει να αισθάνεστε οτι πρέπει να περάσετε απο διαδικασία "φανοποϊιου" για να βγείτε έξω;
Πίστεψε με οτι πάρα πολλοί άντρες θα βγούν άνετοι επειδή ακριβώς δεν πάνε να τους προσέξουν αλλά για να διασκεδάσουν πρώτιστα και ίσως έπειτα να γνωρίσουν και τίποτα "καλό"
όπου "καλό" βάλε μια γυναίκα ναι μεν προσεγμένη αλλά οχι με την έννοια που το θέτουν οι περισσότερες (ο μισός Hondos επάνω της και ο υπόλοιπος "Λαλαούνης".
Οι προσδοκίες του άντρα για μένα ξέρεις ποιές είναι;... μια γυναίκα που να έχει το "κάτι" (όπου "κάτι" βάλε στυλ/αέρα/προσωπικότητα) και μια κάποια εμφάνιση (οχι απαραίτητα κουκλάρα... ). Αυτό είναι το πρώτο που κάνει το κλικ...
Στις όσες κοπέλες ρώτησα... τους αρέσει να είναι "εμφανίσιμος" (τουλάχιστον), να οδηγεί καλό όχημα (όπως και δήποτε) και φυσικά να έχει το "λέγειν"...
Δηλαδή περίπου τα ίδια... εκτός απο το σημάδι που δηλώνει "χρήμα" (βλ. όχημα).
Επίσης ποιές είναι οι αντιμετωπίσεις όταν θα δείς κάποιον να σε πλησιάζει, μπορείς να μου πείς;
Δηλαδή αν σε πλησιάσει με κάποια φράση (πάντα κόσμια), έστω και κλισέ... ποιά θα είναι η αντίδραση σου; Ενδόμυχα σαν σκέψη και πως σαν απάντηση; Τι είναι εκείνο που θα περιμένεις απο κάποιον να διατηρεί σαν χαρακτηριστικό για να σε πλησιάσει;
Είμαι απλά περιέργος και ρωτώ για να συγκρίνω με αυτό που έχω σαν εικόνα.
Gandalf
Kαλα ρε δεν ειναι ολες ετσι ! δε κυνηγανε ολες το χρημα ειναι θεμα χαρακτηρα βιωματων και πως τα αντιλαμβανετε και οικογενειας!.
να σου πω και κατι? δε φτιαχνομε δε βαφομε δε κανω τιποτα γιατι φοραω κρανος γιατι με το νταινεσε δε πανε τα κοσμηματα ουτε οι τσαντες ουτε οι γοβες με βοηθουν πανω στη μηχανη να την οδηγησω εκτος και αν βγαζω φωτογραφια ενω την πλενω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και βγαινω εξω ωραια? με καποιον (παλια λεμε οχι τωρα δεν ακουει ο ιντι)
και περνα απο διπλα μας μια που τα εχει ολα εξω το μαλλι απο κομμωτηριο με ωραια αναλαφρα ρουχαλακια κουναμενη συναμενη βαμμενη στην πενα με νυχια γαλλικο μανικιουρ (5 ωρες λιμα που λεει και ο τιταν:rotflmao: ) και γυρνα και την κοιτα(γιατι θα γυρισει δε παιζει) εμενα πως μου φαινετε αυτο? και καθε γυναικας? εχετε σκευτει ποτε οτι οι πραξεις σας μας κανουν (μας επηρεαζουν αλλες πολυ αλλες λιγοτερο)
και λες αυτες του αρεσουν. και ειναι μαζι μου αλλα αυτες θελει και οχι η δικαιολογια περασε και το ματι πηγε απο μονο του δε πιανει γιατι τον παππου που ερχοταν απο πισω δε το κοιταξατε και αυτος κουνιοτανε :rotflmao:
εχω μιλησει με πολλες και ολες το ιδιο θα μου πουν.
φανταστείτε για χρονια να γυρναγατε ΠΑΝΤΟΥ το κεφαλι σας (τηλεοραση στο δρομο αφισσες στα εργα οι τραγουδιστες τα ρουχα ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ να ηταν απο αντρες με κοιλιακους τρικεφαλους και δε ξερω τι )