Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ο σωστός ο άνθρωπος μετανιώνει για ότι ΔΕΝ έκανε. Για ότι του βγήκε λάθος το διορθώνει
το ανέκδοτο που λέει ' τι ένας !! όλοι αντίθετα πάνε!!' το ξέρεις??![]()
Επειδή κανένας δεν μένει αμετάβλητος από τον χρόνο είτε άνθρωπος είναι είτε σχέση, αν δεν προσαρμοστεί η σχέση, και αυτοί που την αποτελούν, στα καινούρια δεδομένα που προκύπτουν και αλλοιώνουν καθημερινά και την εμφάνιση αλλά και την ψυχοσύνθεση, τότε απλά βαυκαλίζονται οι συνοδοιπόροι με της μνήμες τους.
το συνταίριασμα δύο ανθρώπων δεν γίνεται από την εφήμερη συνύπαρξη των στιγμιαίων επιθυμιών τους, αλλά από τον κοινό δρόμο που ακολουθούν, αυτόνομα ο καθείς, αλλά πιασμένοι από το χέρι ώστε να έχουν σε Χ χρόνια κοινές αναμνήσεις αλλά και κοινά εκπληρωμένα όνειρα.
Αν έχεις ένα φίλο χρόνια, τότε θα καταλάβεις αυτό που θα σου πω.
Εχω μια κολλητή που με ξέρει καλύτερα από μένα!
Είναι μέσα στο 99% των αναμνήσεων μου.
Εχουμε διαφωνήσει -λογομαχήσει-τσακωθεί άπειρες φορές.
Πορευόμαστε όμως μαζί γιατί μας αρέσει ο ίδιος (εν πολύς) δρόμος.
31 χρόνια υπάρχει το πράσινο στο λιβάδι γιατί το ποτίζουμε το κουρεύουμε ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.
Αυτή είναι η γυναίκα μου.
αρα ???? μηπως ειμαι ρομαντικός?
![]()
μπάαα δεν θα το έλεγα![]()
μάλλον που και πού αφήνω τον εγωισμό και πιάνω την κουρευτική μηχανή αντί να κλαίω για τον 'παλιό καλό καιρό' φτιάχνοντας τον 'σημερινό καλό καιρό'![]()
![]()
![]()
![]()
Χρήστο (Tai) και Χρήστο (Crs-K) είστε η φανερή απόδειξη για το πράσινο λιβάδι και μπορώ να πω άνετα πως σας ζηλεύω που καταφέρατε να ζήτε αρμονικά μέσα σε αυτό τόσα χρόνια.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επίσης να πω οτι "κολλητή φίλη", οπως πολύ σωστά επισήμανε ο Tai, μπορεί να είναι ΜΟΝΟ η γυναίκα μας. Και αυτό γιατί μόνο με τον κολλητό σου φίλο μπορείς να μοιραστείς τα πάντα για τον εαυτό σου. Έτσι έγινε & μ' εμένα φίλη-->κολλητή φίλη (κοπελιά μου)! :smilea: