Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 123

Θέμα: Αλήθεια υπάρχουν όμορφες σχέσεις?

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    ο σωστός ο άνθρωπος μετανιώνει για ότι ΔΕΝ έκανε. Για ότι του βγήκε λάθος το διορθώνει

το ανέκδοτο που λέει ' τι ένας !! όλοι αντίθετα πάνε!!' το ξέρεις??

Επειδή κανένας δεν μένει αμετάβλητος από τον χρόνο είτε άνθρωπος είναι είτε σχέση, αν δεν προσαρμοστεί η σχέση, και αυτοί που την αποτελούν, στα καινούρια δεδομένα που προκύπτουν και αλλοιώνουν καθημερινά και την εμφάνιση αλλά και την ψυχοσύνθεση, τότε απλά βαυκαλίζονται οι συνοδοιπόροι με της μνήμες τους.
    το συνταίριασμα δύο ανθρώπων δεν γίνεται από την εφήμερη συνύπαρξη των στιγμιαίων επιθυμιών τους, αλλά από τον κοινό δρόμο που ακολουθούν, αυτόνομα ο καθείς, αλλά πιασμένοι από το χέρι ώστε να έχουν σε Χ χρόνια κοινές αναμνήσεις αλλά και κοινά εκπληρωμένα όνειρα.
    Αν έχεις ένα φίλο χρόνια, τότε θα καταλάβεις αυτό που θα σου πω.

Εχω μια κολλητή που με ξέρει καλύτερα από μένα!
    Είναι μέσα στο 99% των αναμνήσεων μου.
    Εχουμε διαφωνήσει -λογομαχήσει-τσακωθεί άπειρες φορές.
    Πορευόμαστε όμως μαζί γιατί μας αρέσει ο ίδιος (εν πολύς) δρόμος.
    31 χρόνια υπάρχει το πράσινο στο λιβάδι γιατί το ποτίζουμε το κουρεύουμε ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.
    Αυτή είναι η γυναίκα μου.
    αρα ???? μηπως ειμαι ρομαντικός?

μπάαα δεν θα το έλεγα
    μάλλον που και πού αφήνω τον εγωισμό και πιάνω την κουρευτική μηχανή αντί να κλαίω για τον 'παλιό καλό καιρό' φτιάχνοντας τον 'σημερινό καλό καιρό'

Χρήστο (Tai) και Χρήστο (Crs-K) είστε η φανερή απόδειξη για το πράσινο λιβάδι και μπορώ να πω άνετα πως σας ζηλεύω που καταφέρατε να ζήτε αρμονικά μέσα σε αυτό τόσα χρόνια.

Επίσης να πω οτι "κολλητή φίλη", οπως πολύ σωστά επισήμανε ο Tai, μπορεί να είναι ΜΟΝΟ η γυναίκα μας. Και αυτό γιατί μόνο με τον κολλητό σου φίλο μπορείς να μοιραστείς τα πάντα για τον εαυτό σου. Έτσι έγινε & μ' εμένα φίλη-->κολλητή φίλη (κοπελιά μου)! :smilea:
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    μηπως ειμαι ρομαντικός?

μπάαα δεν θα το έλεγα
    Σόρρυ αλλά δεν άντεξα....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Εικόνα 006.jpg 
Προβολές:	95 
Μέγεθος:	92,9 KB 
ID:	97186
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Ρομαντικός, ρομαντικιά τι σημασία έχει...

Το συναίσθημα είναι που μετράει :wacko:
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Ο γάμος είναι ένα μυστήριο κατά την εκκλησιά , και ένας νέο τρόπος ζωής για τους ανθρώπους .

Η απομάκρυνση των ανθρώπων απο την εκκλησιά είναι ο λόγος που γίνονται κομμάτια οι σχέσεις .

Διότι η εκκλησιά πέρα από πολυελαίους και αγιαστούρες , είναι ο θεματοφύλακας του μυστηρίου του γάμου, και είναι ο μόνος θεσμός υποστήριξης, του θεσμού του γάμου . !!! ( και κατά επέκταση των σχέσεων των δυο φύλλων )

Η ίδια η εκκλησιά έχει παρουσιάσει επανειλημμένα το How to , για την επιτυχία ενός γάμου .

Κάποτε ρώτησα , που συχνάζουν τα καλά κορίτσια ?!! , έτσι ώστε να κάνω καμιά γνωριμία της προκοπής, εννοώντας σε ποια καφετέρια ...... και η απάντηση ήταν ,
    στην εκκλησιά, την Κυριακή . :smilea:

Θα διαφωνήχω κι εγώ σ' αυτό αν και όχι άθεα (στον όποιο Θεο). Δεν φταίει η απομάκρυνση από την εκκλησία! Φταίει η ευκολία με την οποία παντρεύονται σήμερα οι άνρθωποι και η ευκολία με την οποία χωρίσουν. και καλά να μην έχουν παιδιά. Αν έχουν όμως (κάτι που οι ιδιοι αποφάσησαν) είναι το λιγότερο ανώριμοι και θα παραμείνουν έτσι.

Δεν μπορούμε να βάζουμε άλλους παράγοντες για τα δικά μας τα λάθη. Είναι δικά μας και πρέπει να πάρουμε όλο το βάρος της ευθύνης και των αποφάσεων.

Όσο για τα καλά κορίτσια, πίστεψέ με, δεν είναι απαραίτητο να είναι εκεί ή μόνο εκεί. Είναι παντού. Απλά πρέπει να τα ψάξεις πολύ!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Ο γάμος είναι ένα μυστήριο κατά την εκκλησιά , και ένας νέο τρόπος ζωής για τους ανθρώπους .

Η απομάκρυνση των ανθρώπων απο την εκκλησιά είναι ο λόγος που γίνονται κομμάτια οι σχέσεις .

Διότι η εκκλησιά πέρα από πολυελαίους και αγιαστούρες , είναι ο θεματοφύλακας του μυστηρίου του γάμου, και είναι ο μόνος θεσμός υποστήριξης, του θεσμού του γάμου . !!! ( και κατά επέκταση των σχέσεων των δυο φύλλων )

Η ίδια η εκκλησιά έχει παρουσιάσει επανειλημμένα το How to , για την επιτυχία ενός γάμου .

Κάποτε ρώτησα , που συχνάζουν τα καλά κορίτσια ?!! , έτσι ώστε να κάνω καμιά γνωριμία της προκοπής, εννοώντας σε ποια καφετέρια ...... και η απάντηση ήταν ,

Ναι,ναι "η δε γυνη να φοβαται τον ανδρα"...........ωραια σχέση

ο σωστός ο άνθρωπος μετανιώνει για ότι ΔΕΝ έκανε. Για ότι του βγήκε λάθος το διορθώνει

το ανέκδοτο που λέει ' τι ένας !! όλοι αντίθετα πάνε!!' το ξέρεις??

Επειδή κανένας δεν μένει αμετάβλητος από τον χρόνο είτε άνθρωπος είναι είτε σχέση, αν δεν προσαρμοστεί η σχέση, και αυτοί που την αποτελούν, στα καινούρια δεδομένα που προκύπτουν και αλλοιώνουν καθημερινά και την εμφάνιση αλλά και την ψυχοσύνθεση, τότε απλά βαυκαλίζονται οι συνοδοιπόροι με της μνήμες τους.
    το συνταίριασμα δύο ανθρώπων δεν γίνεται από την εφήμερη συνύπαρξη των στιγμιαίων επιθυμιών τους, αλλά από τον κοινό δρόμο που ακολουθούν, αυτόνομα ο καθείς, αλλά πιασμένοι από το χέρι ώστε να έχουν σε Χ χρόνια κοινές αναμνήσεις αλλά και κοινά εκπληρωμένα όνειρα.
    Αν έχεις ένα φίλο χρόνια, τότε θα καταλάβεις αυτό που θα σου πω.

Εχω μια κολλητή που με ξέρει καλύτερα από μένα!
    Είναι μέσα στο 99% των αναμνήσεων μου.
    Εχουμε διαφωνήσει -λογομαχήσει-τσακωθεί άπειρες φορές.
    Πορευόμαστε όμως μαζί γιατί μας αρέσει ο ίδιος (εν πολύς) δρόμος.
    31 χρόνια υπάρχει το πράσινο στο λιβάδι γιατί το ποτίζουμε το κουρεύουμε ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.
    Αυτή είναι η γυναίκα μου.
    αρα ???? μηπως ειμαι ρομαντικός?

μπάαα δεν θα το έλεγα
    μάλλον που και πού αφήνω τον εγωισμό και πιάνω την κουρευτική μηχανή αντί να κλαίω για τον 'παλιό καλό καιρό' φτιάχνοντας τον 'σημερινό καλό καιρό'

Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
    Ναι,ναι "η δε γυνη να φοβαται τον ανδρα"...........ωραια σχέση

Μπα, αυτό σε πείραξε !!?

Οτι ο Αδαμ έχασε τον παράδεισο εξαιτίας της, το περνάς στο ντούκου !!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Όσο για τα καλά κορίτσια, πίστεψέ με, δεν είναι απαραίτητο να είναι εκεί ή μόνο εκεί. Είναι παντού. Απλά πρέπει να τα ψάξεις πολύ!

Αμα είναι να γίνω ο Κουστό , για να τα βρω , πάει χαθήκαμε ..

Μπα, αυτό σε πείραξε !!?

Τώρα δηλαδή ξεκινάμε για το ποιος φταίει και τι κανει ο άλλος και τι δεν κάνει ο άλλος????

Πολλά πράγματα είναι βοηθήματα για τη ζωή μας, για τις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους κλπ. άλλα άγνωστα σε μας και άλλα γνωστά!!!! Μην θεωρούμε κάτι σαν μοναδικό και βάζουμε παροπίδες!!!

Αμα είναι να γίνω ο Κουστό , για να τα βρω , πάει χαθήκαμε ..

Μα εκεί είναι η ομορφιά!!!!

Δεν είναι ο προορισμός που αξίζει!!!!

Το ταξίδι είναι αυτό που έχει σημασία!!!!

Λάθος!
    Στο Μονοδένδρι!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Λάθος!
    Στο Μονοδένδρι!
    Βρε κορίτσια , δώστε μου ένα στίγμα από GPs , να το βρω ... στη δουλειά μου , μου προξενεύουν όλο το περιφερειακό επαρχιακό δίκτυο του Βόλου

Και εγω είμαι ολίγων κουλτουριάρης , και δεν δέχομαι να πάρω γνήσια βλάχα .. :rotflmao: :rotflmao:

γιατι σας τσιτωνει τοσο πολυ καθε αναφορα στο θεο?
    τους την δίνει που έχουν άδικο
    στην πραγματικοτητα δε διαφερεται προς το καλητερο,αυτο μας τη δινει.Ειστε ολο λογια

δεν μπορειτε να δεχθειτε ισως πως..οπως εσεις εχετε καθε δικαιωμα να πιστευετε η οχι , το ιδιο εχουν κ οι υπολοιποι..???
    ρε αυτοί θα μας έριχναν στα λιοντάρια αν ήταν στο χέρι τους Είναι απολίτιστοι
    Αυτο ειναι δειγμα πολιτισμου.Αν ειστε καλο κρεας οπως λετε,ειστε καλο κρεας για τα λιονταρια μας
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    [B]ΕΊΣΑΙ ΚΡΥΦΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΌ??? :a018

καλα κανει ο ανθρωπος και κρυβεται.Αφου ντρεπεται
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Μα εκεί είναι η ομορφιά!!!!

Δεν είναι ο προορισμός που αξίζει!!!!

Το ταξίδι είναι αυτό που έχει σημασία!!!!

τι ωραία που τα λέει.... :a07: :a07: :a07:

εχει μια ευφράδια λόγου σε αυτά τα θέματα το κορίτσι.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ο Αδάμ έφυγε απο τον παράδεισο γιατί δεν είχε άλλες γκόμενες εκεί και βαρέθηκε να την ίδια συνέχεια

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η αλήθεια για τη δημιουργία του άντρα
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2004, 11:33
  2. Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι...
    από fastheo στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 16