ΡΕ Μ@Λ@ΚΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΥΤΟ ΒΡΉΚΕΣ??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΡΕ Μ@Λ@ΚΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΥΤΟ ΒΡΉΚΕΣ??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Είδες που σου άρεσε?Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ΡΕ Μ@Λ@ΚΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΥΤΟ ΒΡΉΚΕΣ??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Διαβάζω αγαπητέ, ακόμα στην 3 είμαι!
Αν δε βαριέμαι θα απαντάω στον καθένα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λοιπόν σοβαρα τώρα γιατί έχουμε και μονδεράτορα παντρεμένο και θα μας "σφάξει"!
Δε θα κάνω παραθέσεις γιατί λίγο πολύ τα λύσατε όλα στη συνέχεια της κουβέντας, όμως...
Πραγματικα δεν αντέχω να μιλάμε όλοι λες και ειμαστε άγιοι και πως εμείς στα παιδιά μας το ένα κι εμείς στα παιδιά μας το άλλο!
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ, ΜΑΘΕΙ, ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΛΑΘΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?
Είσαστε όλοι τόσο μορφωμένοι και σωστοί που τα πείσατε-μάθατε να σκεφτονται σωστά? Και να πράττουν το ίδιο?
ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!
Λοιπον, άν απαντήσατε με ειλικρίνια στην παραπάνω ερώτηση τότε ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ότι κάθε ένας είναι και φερεται διαφορετικά! Άρα, σε ένα χωρισμό-γάμο όλοι δεν ειναι το ίδιο!
Σε ένα "κερατο" όλοι δεν αντιδρούν το ίδιο!
Σε μια διαφωνία δεν φωνάζουν όλοι το ίδιο!
Τα παιδιά δεν τα αντιμετωπίζουν όλοι το ίδιο!
Mε αυτά και μ αυτά...
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ GANDALF, ΚΑΙ τον sniper, ΚΑΙ τον ΒΑΓΓΕΛΗ,
ΣΑΣ ΛΕΩ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ!
ΑΛΛΟ πραγμα έτυχε στον sniper, ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΜΑΓΟ, ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ!
Sorry που δανείζομαι τα ονόματά σας οκ?
Θα μπορούσα να πω κι εγώ για μια φάση που με γ@μησε αλλά δεν ήταν γάμος και η ηλικία μου ήταν μικρότερη οπότε θα ήταν άστοχο!
ΑΛΛΙΩΣ λοιπόν έζησε, ενιωσε, επραξε ο καθένας και αλλιώς φέρθηκε-φέρεται στα παιδιά του!
Όσο για μένα, αφήστε, ξέρω...
Ξέρω ποιός είμαι, τί θέλω, τί δίνω και τί ψάχνω!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΠΩ ΤΟ ΟΚ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
Το πιθανό αποτέλεσμα το ξέρω όμως...
θα καταλήξω εκεί που δεν θέλω και δεν ευχομαι!
ούτε για μένα ούτε για κανένα! Δυστυχώς!
Δεν έχω τόσο μυαλό ώστε να μείνω free μια ζωή!
Ζούμε σε μια κοινωνία που είναι βουτηγμένη, πολλά μέτρα κάτω απ' την επιφάνεια, στο ψέμα και στην υποκρισία!
Για ποιο λόγο γίνεται ένας γάμος; Ένας θρησκευτικός γάμος.. Αν δεν πιστεύεις, ποιος είναι ο λόγος; Για να μη στενοχωρηθούν οι γονείς; Για να μην εκτεθούν στον περίγυρό τους; Νομίζω πως ο κάθε σωστός γονιός έχει τραβήξει πάρα πολλά για να αναθρέψει σωστά το παιδί του. Τόσα πολλά, που μπορεί να αντέξει κι αυτό ακόμη!
Αν δεν είναι σωστός, για ποιο λόγο να θέλει κάποιος να του κάνει το "χατήρι";
Για να κάνει παιδιά; Για ποιο λόγο να αποκτήσει παιδιά; Έχει αναλογιστεί τι θα έκανε ο ίδιος, αν ανατρέφονταν στις συνθήκες για τις οποίες προωρίζει το παιδί του/της; Μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο; Προσωπικά δε νομίζω! Ίσως θα έπρεπε να περνά το ζευγάρι από συνέντευξη πριν του επιτραπεί να προχωρήσει. Όχι στοιχειώδη, αλλά πολύ σοβαρή, επίμονη και αυστηρότατη!
Όταν κάποιος/α φτάνει στο σημείο να σκεφτεί ότι βρίσκεται με τον άνθρωπο που νιώθει ευτυχισμένος, αλλά είναι χαλαρών ηθών, θεωρεί το γάμο του ένα πάρτυ, για να μαζέψει δώρα και δεν αποκλείει, το να βαρεθεί και να χωρίσει μετά από πέντε χρόνια, γιατί απλώς δε συγκατοικεί με το/η σύντροφό του; Γιατί πρέπει να επισημοποιήσει με γάμο αυτή τη σχέση του/της; Και στο κάτω κάτω, αν υπάρχουν κάποιες ευκολίες από τη νομοθεσία που συμφέρει να φαίνεσαι παντρεμένος/η, υπάρχουν και οι πολιτικοί γάμοι, που παίρνεις μια υπογραφή από έναν τύπο, του κολάς πέντε και έφυγες.
Επανέρχομαι στην υποκρισία που συνοδεύεται ανελλειπώς από πλήθος ελαττωμάτων που έχουν κατακλύσει τους ανθρώπους. Κατά τη γνώμη μου οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό, για να μην πω αποκλειστικά, στην τηλεόραση! Στις μπούρδες που έχουμε μάθει να καταπίνουμε αμάσητες, που άρχισε μετά τη μετάβαση στην ιδιωτική τηλεόραση. Έχουμε περάσει το σημείο από το οποίο θα μπορούσε να υπάρξει επιστροφή και έχουμε διανύσει μεγάλη απόσταση. Λίγοι είναι αυτοί που καταφέρνουν να διασώσουν την ακεραιότητά τους (συνήθως άνθρωποι που έζησαν δύσκολες στιγμές και η ζωή γι' αυτούς δεν ήταν περίπατος στο δάσος).
Ο γάμος έχει καταντήσει μια χαλαρή, τυπική διαδικασία. Φταίμε όλοι γι' αυτό! Η εκκλησία, που δέχεται τελείως αυθαίρετα και παράτυπα το διαζύγιο (ξαναπαντρεύοντας χωρισμένους), οι νέοι που παντρεύονται, βασισμένοι σε παρορμητικές αποφάσεις που λαμβάνονται στο πόδι, οι γονείς, που παρά το γεγονός ότι ο κανόνας επιττάσει την πλειοψηφεία αυτών, να είναι ακόμη παντρεμένοι, έχουν διεφθαρεί κι αυτοί, στον ίδιο βαθμό με τα παιδιά τους.
Λείπει η συζήτηση, ο σχεδιασμός. Δεν ξέρω τι φταίει.. Η γενική κατρακύλα. Δεν ξέρω.. Ίσως ένα ξεκαθάρισμα από την αρχή, αλλά αυτό, ποιος να το κάνει;
Όταν μιλάμε ότι κάποιοι αποφασίζουν να κάνουν παιδιά άλλος φαντάζεται ότι θα βρει μια δουλίτσα και όλα καλά, άλλος ότι θα τα στείλει σε πρότυπα σχολεία και θα βγούν τζάμι, άλλος αρχίζει καλά αλλά όλα πάνε στραβά, και άλλος δε δίνει δεκάρα καν.
Οι επιλογές που βλέπω είναι:
α) Εγκρίνεις τη σημερινή πραγματικότητα, και βασίζεσαι στο υπάρχον παιδαγωγικό σύστημα, καθώς και στις αρχές που διέπουν τη κοινωνία και θα αφομοιώσουν τα παιδιά σύντομα (πςςςςς).
β) Την απορρίπτεις, και βάζεις θεμέλια με νύχια και με δόντια ώστε και να έχει ατσάλινη θέληση το ίδιο το παιδί, καθαρό μυαλό, αλλά και παιχνιδιάρικη διάθεση, χιούμορ, να είναι ανοιχτό και κοινωνικό χωρίς να πολυπαραμυθιάζεται από τα μέσα, τα φράγκα και τη μόστρα, αλλά και να έχει και διεξόδους σε τέχνες. Και επόμενο είναι ότι θα κάνει ότι αυτό αποφασίσει.
Δυστυχώς για χ λόγους έφτασα στο β μόνος μου (όπως και άλλες εξαιρέσεις σα και μένα) σε κάποια μικρή ηλικία, καλό θα ήταν οι γέροι μου να ήθελαν να βλέπω τα πράγματα όπως ήθελα και όχι όπως τα βλέπανε οι ίδιοι...
Πριν βιαστείτε να απαντήσετε, έχω γνωρίσει γονείς, που το β το κάνανε πράξη.
ρε αφρο.γραφε ρε ελληνικα..ειναι πολυ κουραστικο αυτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
afou iparxi arxi iparxi ke telos sta panta
apo kati tetio pasxoun ke i sxesis
an den xorisis xanis alios ton sintrofo sou
to mono sigouro ine oti gia na vris ton prigkipa i prigkipisa filas vatraxous ke kamia fora tous pantrevese kiolas i kanis pedia mazi tous
paliotera pou den ipirxan anesis ke xrima ola itan apotelesma skepseon
simera pou oli ine anetoi
ola ine 8ema epipoleotitas
exoun enarmonisti oloi me tis tenies tou xoligoud ta 8eloun ola ke grigora
den iparxi xronos gia la8i sinxoresi anakefaleosi
ma toses tenies exis di den se morfosane...![]()
stin elada ksafnika gamilia emvatiria amerikis
ke genika amerikanikos tropos gamou ke fisika diazigiou
imeste amerikanakia oloi se oti kanoume
ke ta idanika mas ine amerikanika ke i apopsis mas
idika i neei eton 30 ke kato ine telios amerikanakia
ke i nomi exoun amerikanopioi8i
ke ta diazigia ine amerikanika
progamiea simvolea ke ala parelkomena tipou...
iparxoun pia stin elada
ke den mporis na antista8is
ke o papas amerikanika 8a se pantrepsi
oloi gia ta lefta
ke ton andra-gineka pou pantreftikes-xorizis gia ta lefta to kanis
ke to ksero kala giati ime apo dipla ke gia na sou doso tin dinatotita na 8imase tin ependisi-gamo pou ekanes ta vlepo ola ke ta parakolou8o
ke osi vgenoun 8igmeni apo aftin tin kata8esi
den simeni tipota
oli lefta es8imata exoun
ke o romantismos ke o paraforos erotas ke i ipervoliki agapi exoun pe8ani me tin genia mou pou exi apokatasta8i pliros.....
ke gia na dite ti enoo osi iste pntremenoi afiste ton sintrofo sas na min ena xrono anergos
xoris isodima stin idea ke mono ston ena mina to poli ton exete soutari...
:rotflmao: :rotflmao:
edo pedia kanoun me alous giati o sizigos to skeftete![]()
oloi zoun me egkefalika skoupidia
ke merika ta vazoun ke stin zoi tous san nootropia
pate na xestite![]()
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται
χμμμμμμμ..........Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
ευη
βαλ κ για τσοπερ...
ενας ειναι στην παρεα..ξες...τιμης ενεκεν..
![]()
![]()
![]()
![]()
γκούχου-γκούχου!
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Αφού πάνε και παντρεύονται χωρίς να ξέρουν τι ακριβώς πάνε να κάνουν!!!!!
Και όχι γιατί ο γάμος είναι κάτι κακό, αν μή τι άλλο?? Είναι απόφαση (της υπόλοιπης) ζωής....
Κακά τα ψέμματα, πρέπει να είμαστε σοβαροί όταν πέρνουμε τέτοιες αποφάσεις...
ego parepiptontos den exo pi ti mou etixeΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Λοιπόν σοβαρα τώρα γιατί έχουμε και μονδεράτορα παντρεμένο και θα μας "σφάξει"!
Δε θα κάνω παραθέσεις γιατί λίγο πολύ τα λύσατε όλα στη συνέχεια της κουβέντας, όμως...
Πραγματικα δεν αντέχω να μιλάμε όλοι λες και ειμαστε άγιοι και πως εμείς στα παιδιά μας το ένα κι εμείς στα παιδιά μας το άλλο!
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ, ΜΑΘΕΙ, ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΛΑΘΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?
Είσαστε όλοι τόσο μορφωμένοι και σωστοί που τα πείσατε-μάθατε να σκεφτονται σωστά? Και να πράττουν το ίδιο?
ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!
Λοιπον, άν απαντήσατε με ειλικρίνια στην παραπάνω ερώτηση τότε ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ότι κάθε ένας είναι και φερεται διαφορετικά! Άρα, σε ένα χωρισμό-γάμο όλοι δεν ειναι το ίδιο!
Σε ένα "κερατο" όλοι δεν αντιδρούν το ίδιο!
Σε μια διαφωνία δεν φωνάζουν όλοι το ίδιο!
Τα παιδιά δεν τα αντιμετωπίζουν όλοι το ίδιο!
Mε αυτά και μ αυτά...
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ GANDALF, ΚΑΙ τον sniper, ΚΑΙ τον ΒΑΓΓΕΛΗ,
ΣΑΣ ΛΕΩ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ!
ΑΛΛΟ πραγμα έτυχε στον sniper, ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΜΑΓΟ, ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ!
Sorry που δανείζομαι τα ονόματά σας οκ?
Θα μπορούσα να πω κι εγώ για μια φάση που με γ@μησε αλλά δεν ήταν γάμος και η ηλικία μου ήταν μικρότερη οπότε θα ήταν άστοχο!
ΑΛΛΙΩΣ λοιπόν έζησε, ενιωσε, επραξε ο καθένας και αλλιώς φέρθηκε-φέρεται στα παιδιά του!
Όσο για μένα, αφήστε, ξέρω...
Ξέρω ποιός είμαι, τί θέλω, τί δίνω και τί ψάχνω!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΠΩ ΤΟ ΟΚ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
Το πιθανό αποτέλεσμα το ξέρω όμως...
θα καταλήξω εκεί που δεν θέλω και δεν ευχομαι!
ούτε για μένα ούτε για κανένα! Δυστυχώς!
Δεν έχω τόσο μυαλό ώστε να μείνω free μια ζωή!
leme tora...
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Αναρωτιέμαι συχνά, αν δίνει κανείς σημασία στο μυστήριο που επιτελείται στην εκκλησία. Αυτό δεν είναι ο γάμος; Όχι φυσικά. Γάμος όπως έχει καταντήσει σήμερα, είναι το νυφικό, η επιλογή του, τα ρούχα που θα φορέσουν όλοι οι συγγενείς γενικά, το ρύζι που θα πετάξουν (τι αστείο που είναι αυτό ε; Ξεκαρδίζομαι κάθε φορά στα γέλια, μαζί με τους άλλους καλεσμένους, μη χέσω), οι φωτογραφίες και τα video, που τα βλέπουν οι πεθερές και οι θειάκες για 5-6 μήνες, μετά το "γάμο", κάθε μέρα και τα οποία μετά το διαζύγιο μπερδεύονται με τα dvd με τις τσόντες και τον τελικό του Euro, οι ψίθυροι, τα κουτσομπολιά, η φασαρία μέσα στην εκκλησία, ο χαβαλές δηλαδή, τα χιλιοειδωμένα, γελοία έθιμα πριν και μετά την τελετή, η στολισμένη αυτοκινητάρα, το γλέντι (το βασικό), το πως χορεύει ο τάδε ή ο δείνα, η τούρτα <--(από που σκατά προέκυψε αυτή; ), τα πυροτεχνήματα (γιατί μια φορά παντρεύεσαι!!!!!!!!!!!!!) και η κάθε είδους παπαριά θα σκεφτεί η κάθε ψωνάρα για να εντυπωσιάσει και το κάθε λογής "τοπικό" έθιμο που εφαρμόζεται ανελλειπώς (από τότε που το είδε παλιά η νύφη με τη μαμά της στο "τόλμη και γοητεία" και τις άρεσε!). Όλο αυτό, σε περιοδική συχνότητα πέντε-δέκα χρόνων. Φάτε τον στη μάπα το γάμο σας!
pantos na pantreveste
giati apo tis anoisies sas zoume emis stin viomixania tou gamou...
stin souidia pou katargi8ike i teleti gamou pinasane ksafnika posi an8ropoi
o gamos ine to kalitero pragma na ton kanete sixna
diladi rixte mia ananeosi mistiriou ka8e eksamino...
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Βοηθείστε όμως κι εσείς την κατάσταση λίγο, ο κούκος αηδόνι πάει το γαμ..εεεε... το μυστήριο τη σήμερον ημέρα :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
o gamos ine to kalitero pragma na ton kanete sixna
diladi rixte mia ananeosi mistiriou ka8e eksamino...
Βάλτε πχ ένα δάνειο όπως αυτά των διακοπών, τα διακοποδάνεια που λένε
Γαμοδάνεια να τα λέτε :rotflmao::rotflmao:
Και ΝΑ τα τσαλίμια του Ησαϊα εμείς, όλοι ευτυχισμένοι θα γίνουμε αλλά εσείς θα κονομήσετε κιόλα:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Βάλτε πχ ένα δάνειο όπως αυτά των διακοπών, τα διακοποδάνεια που λένε
Γαμοδάνεια να τα λέτε
Oσο και άν σου φαίνεται παράξενο υπάρχει .![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Νομίζω πως το πιο σωστό ειπώθηκε από τον Sniper. Ναι παράδοξο αλλά συμφωνώ μαζί του.
Έχει χαθεί ο στόχος! Αυτό έχουμε χάσει στην σημερινή εποχή. Ούτε ήταν καλύτερα παλιότερα ούτε όλα αγγελικά ούτε δεν υπήρχαν προβλήματα.
Απλώς στην εποχή μας άντρες και γυναίκες νομίζω ότι χάσαμε τον στόχο. Και αυτό φαίνεται από το πόσο εύκολα χωρίζουν ζευγάρια που δεν είναι καιρό μαζί. Για τα άλλα που χωρίζουν ενώ είναι χρόνια οκ μπορεί να βρούμε δέκα πράγματα να πούμε 100 διαφορετικούς λόγους.
Αλλά πάρτε και ρίξτε μια ματιά στα διαζύγια για παράδειγμα. Γρήγορα γνωρίζονται γρήγορα δεσμεύονται γρήγορα παντρεύονται γρήγορα χωρίζουν. Ο στόχος όμως δεν είναι αυτός αλλά να γνωρίσεις πρώτα τον άλλον να τον μάθεις και να τον ζήσεις. Για να προχωρήσεις.
Αλλά όταν μέσα σε χρόνο 0 τα έχεις κάνει όλα ε μετά καταλαβαίνεις ότι δεν τον ήξερες καθόλου και τελικά δεν τον ήθελες κιόλας.
Για τις άλλες περιπτώσεις δεν θα μιλήσω τις πολύχρονες ή τα πολλά χρόνια γάμου που αποτυγχάνουν γιατί εκεί κι αν αέιναι ΤΟ μπέρδεμα. Ο καθένας μπορεί να έχει δίκιο από την πλευρά του αναλογιζόμενοι τις προσωπικές μας εμπειρίες ή τα όσα έχουμε δει από πολύ κοντινά μας πρόσωπα.
Πάντως θα συμφωνήσω κάπου και με το Βαγγέλη. Ο εγωϊσμός έχει παίξει πολύ το ρόλο του και εξηγούμαι.
Υπάρχουν καταστάσεις που ο χωρισμός ειδικά σε γάμους μιλάω μπορούσε να αποφευχθεί. ΑΝ ο ένας έκανε λίγο πίσω. Αυτό πια δεν γίνεται. Στο παρελθόν έπεφταν και λίγο οι συγγενείς στην μέση λίγο οι φίλοι ρε σεις τι πάτε να κάνετε κ.λπ κάπου ηρεμούσαν τα πράγματα κάπου ο εγωϊσμός μαλάκωνε.
Από την άλη όμως για να είμαστε τίμιοι υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις όπου αυτοί που υποχώρησαν το πλήρωσαν... πολύ ακριβά μένοντας και κάνοντας μία ζωή πολύ πικρή και στενάχωρη για τους ίδιους. Και κακά τα ψέμματα κυρίως γυναίκες την πατήσαν έτσι.
Οπότε πάμε πάλι στον στόχο που είπε ο Νίκος. Ο οποίος για μένα είναι το να μάθεις πολύ καλά τον άλλον.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Oσο και άν σου φαίνεται παράξενο υπάρχει .![]()
![]()
![]()
Δεν το ήξερα κι όμως Μάριε δεν μου φαίνεται καθόλου μα καθόλου παράξενο !![]()
![]()