Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 157

Θέμα: Είναι όντως για πέταμα...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    που θα το κάνεις το τατουαζ
    σε απόλυτα εμφανές σημείο ...

("αλλού" έχω εδώ και καιρό...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Πρώτον: δεν πιστεύω στον θεό
    Mην ανησυχείς...άμα τυχόν όντως υπάρχει παράδεισος θα κάνω τα κουμάντα εγώ και θα σε βάλω μέσα.

Δευτερον: έχεις καμιά συγγένεια με την βασιλική οικογένεια???
    Όχι αλλά για κάποιο λόγο πάντε περίμενα να ανοίξει μία πύλη (portal) μπροστά μου... απο άλλη διάσταση... να βγει κανά περίεργο πλάσμα και να μου πει πως
    "You are the chosen one"
    Οι ελιές μου σχηματίζουνε την μεγάλη άρκτο στην πλάτη μου...δεν ξέρω αν αυτό έχει σημασία..

Αν ψάχνεις να βρείς την ταυτότητά σου στην μηχανή, δεν διαφέρεις και πολύ από αυτούς που ψάχνουν να την βρουν στο γήπεδο.

Αν ψάχνεις να βρείς την φιλοσοφία σου στην μηχανή, δεν διαφέρεις και πολύ από αυτούς που ψάχνουν να την βρουν στο γήπεδο.

Βασικά...η αλήθεια είναι πως ναι διαφέρεις και πολύ μάλιστα.
    Πως μπορείς να μπερδέψεις κάποιον που γουστάρει να μαζεύει την παρέα του, να ταξιδεύει μέσα σε χιόνια και βροχές, σε βουνά λόφους και γέφυρες, να πάει σε ένα μέρος με ένα event στο οποίο πραγματικά κανένας δεν ρεζιλεύει τίποτα...ούτε μεθυσμένος έχουμε να παραλυρούνε "ουμς να κάνουμε...γιάφτιπ ροααα"..., ούτε ληστεύουμε τα βενζινάδικα καθοδόν.

Οι δε πίνουν πρέζες στα γήπεδα, τα σπάνε όλα και παίζουνε ξύλο χωρίς λόγο, κατεβαίνουν σε πορείες και αρκεί μία φορά να συζητήσεις με κάποιον απο δάυτους για να αλλάξεις ομάδα..
    "Άμα δεν γυρίσω με μπλούζα βάζελου σπίτι μου δεν θα γυρίσω σπίτι μου...ΟΥΓΚ..."
    ή
    "ΠΑΟΟΟΟΟΛΕΕΕΟΟΟΟΟ ΠΑΟΟΟΟΟΛΕΟΟΟΟΟΟΟ ΠΑΑΑΑΟΟΟΟΟΛΕΕΕΟΟΟΟΟΟ"
    ή στην πιο πολιτισμένη του μορφή
    "ΕΛΛΑΔΆΡΑ ΟΕΟΕΟΕΕΕ ΟΕΟΕΟΕΟΕ...ΟΕΟΕΟΕΟΕ... ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ...ΟΕΟΕΟΕ"
    Κάτι που με την ιδιότροπη αίσθηση του χιούμορ μου...με κάνει να ξεκαρδίζομαι πάντα.

Έσύ προφανώς μας θεωρείς κοπάδι. Δεν μας θεωρώ τόσο κοπάδι...όσο περισσότερο ομάδα.
    Στο κοπάδι είναι όλοι ίδιοι. Η ομάδα μας υποστηρίζει την διαφορετικότητα του καθενός και φυσικά την ταυτότητα του. Βεβαίως μαλάκες υπάρχουνε παντού.

Εδώ έκανα χιούμορ

Πρώτον: είμαι παντρεμένος δεν ψάχνω για γκόμενα
    Κουφαλίτσα...σου πέρασε απο το μυαλό όμως ε?

Τρίτον: Δεν χρειάζομαι 14000 άτομα για να πάω μια βόλτα με την μηχανή. Αυτό είναι εντελως γελοίο. Ψυχολογία γηπέδου είναι αυτό πάλι μου φαίνεται. Με ένα φιλαράκι πας στην άκρη του κόσμου.
    Δεν μαζευόμαστε 14.000 άτομα. 14 χιλιάδες άτομα θα συναντήσουμε στον προορισμό μας. Στο τελευταίο ταξίδι προς Ολλανδία ήμασταν 47 μηχανές. Άλλοι έρχονται με ομάδες των 9 και άλλοι μόνοι τους.Ωστόσο...
    the more the merrier.

Και όντως σου δίνονται φοβερές ευκαιρίες για ταξίδια. Χωρίς πλάκα. Όμορφα, φτηνά, καλά οργανωμένα της λέσχης των Harleάδων.
    Και επειδή δεν ήμαστε κολλημένοι όποιος θέλει να ακολουθήσει ακολουθεί και ας οδηγάει και ζετάκι. Συγκεκριμένα έχουμε και motoguzzάδες, και μία aprilia tuono και 2 -3 BMW και ακόμα και μία Ural.
    Βεβαίως για ευνόητους λόγους αυτοί μένουν εκτός του convoy.

Αυτο που δεν εννοείς να καταλάβεις εσύ είναι πως οι πολλές στροφες δεν είναι απαραίτητα κακό.

QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από nikker

Γαμάτες οι supersport...γαμάτες και οι enduro...γαμάτα και τα supermotards.
    [/QUOTE]

Γαμάτα...αλλά διαφορετικά. Τα παραδέχομαι, εννοείται ότι θα γούσταρα ένα έχουνε και αυτά την τεχνολογία τους και το στυλ τους.

Θα μου πεις μία μηχανή που πάει γρήγορα μπορεί να πάει αργά, μία μηχανή που πάει αργά δεν μπορεί να πάει γρήγορα.
    Αυτά είναι παιχνίδια. Και ο δρόμος Λούνα Παρκ δεν είναι.Έχουνε και αυτά τα χρησιμότητα τους έξω απο δημόσιους δρόμους.

Εγώ πχ. που θέλω να κάνω ταξίδι και δεν μου αρέσει η streetδικη θέση οδήγησης τι να κάνω? Να πάρω ON-off?
    Να κυκλοφορώ με μονοκύλινδρο?
    Να πάρω TDM που ούτε η μάνα του δεν ξέρει τι είναι?

Η μηχανή είναι μεταφορικό μέσο και όχι αντικείμενο λατρείας. Η εποχή της ειδωλολατρείας έχει παρέλθει και παραμένει μόνο σε μερικά κράτη της Αφρικής.

Μικρός ευχήθηκες να είσαι ο Superman...και τώρα στα 20κάτι σου έχεις μία μηχανή...και οδηγάς...και σε χτυπάει ο αέρας...και τα δέντρα περνάνε...και στρίβεις...και παίρνεις κλίση...και δίνεις γκάζι...και νιώθεις τράβηγμα...
    Εξήγησε μου εσύ πως είναι δυνατόν να μην το λατρεύεις.
    Είναι τα φτερά σου και το κλειδί προς την ελευθερία σου.

Μπορεί εσύ να βλέπεις την μηχανή σου σαν ένα σύνολο απο υλικά και τεχνολογία, αλλά δεν μπορείς να αρνηθείς, ότι καταλαβαίνεις την αγάπη αυτή.

Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι αγαπάνε το αυτοκινούμενο τους. Είτε είναι Harley, είτε είναι Daihatsu, είτε είναι Mitsuko.

Δεν ξέρω...ίσως πάλι μόνο εγώ να νιώθω έτσι...γιατί μέχρι να βγάλω δίπλωμα αυτοκινήτου δεν είχα scooter κτλ...έπαιρνα λεωφορεία, ταξί, περίμενα σε στάσεις και περπάταγα και πλήρωνα...

και μετά πήρα αυτοκίνητο...και είχα μουσική...και aircondition...και μπορούσα να πάω Θεσαλλονίκη άμα μου καυλώσει... και όντως μία νύχτα σηκώθηκα και έφυγα...ήταν λες και μου ανοίξανε το κλουβί της φυλακής μου.

και μετά πήρα μηχανή...και απο τότε...δεν έχω καταφέρει να ξαναμπώ σε αυτοκίνητο. Μου ανεβαίνει η πίεση.

Αν μπορούσε και η Harley να φτιάχνει κινητήρες με πάνω από 6000 χωρίς να ανατινάζονται θα το έκανε.

Φίλε μπόρεσε...και έβγαλε 127 στις 8000 με 1130 κυβικά.
    Και 150 στις 8000 με 1250
    Και αναμένεται ένα scrambler 155 αλόγων
    Και τέλος...επειδή σε αυτό το site σας αρέσει να μιλάτε για αριθμούς κάνε copy paste το παρακάτω να δεις ποιά μηχανή παραγωγής κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ στο 400άρι.
    "NHRA Pro-Stock Motorcycle record"
    Και με τον όρο παραγωγής, εννοούμε χωρίς τουρμπίνες, φίλτρα, κτλ...

Για όποιον βαριέται να ψάξει...είναι η Hayabusha?Είναι η ZZR14?
    Όχι...είναι η V Rod Destroyer 1300, με κινητήρα που όντως είναι υψηλόστροφος.
    Και έγραψε 6.991.

Αλλά και να μην είχε γράψει...δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Δεν περιμένω να δω τι χρόνους έγραψε για να καταλάβω αν μου αρέσει η οδήγηση της ή όχι.

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

("αλλού" έχω εδώ και καιρό...)
    αχ, τι μου (υπεν)θυμησες...
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker

Φίλε μπόρεσε...και έβγαλε 127 στις 8000 με 1130 κυβικά.
    Όχι η Harley....
    H Porshce

well kept secrets....

You BETA believe...

Eεεπ...που πας εσύ να κλέψεις το credit της Harley?

O κινητήρας της V Rod είναι ο 1000άρης της Harley VR1000, εξού και η ονομασία VR od.

O δεύτερος υγρόψυκτος που έχει βγάλει (είχε βγει και ένα περιορισμένο μοντέλο την δεκαετία του 80 που μοιάζει πολύ με την V Rod).

http://www.diseno-art.com/encycloped...on_vr1000.html

Aυτός έβγαζε 135 αλογά το 94. Η Porsche τον πείραξε, και τον έκανε πιο χρηστικό και να είναι street legal. Έχει συμβάλει επίσης στο design της.

Eεεπ...που πας εσύ να κλέψεις το credit της Harley?

O κινητήρας της V Rod είναι ο 1000άρης της Harley VR1000, εξού και η ονομασία VR od.

O δεύτερος υγρόψυκτος που έχει βγάλει (είχε βγει και ένα περιορισμένο μοντέλο την δεκαετία του 80 που μοιάζει πολύ με την V Rod).

http://www.diseno-art.com/encycloped...on_vr1000.html

Aυτός έβγαζε 135 αλογά το 94. Η Porsche τον πείραξε, και τον έκανε πιο χρηστικό και να είναι street legal. Έχει συμβάλει επίσης στο design της.
    Πάμε στοίχημα ότ'αμα βάλεις φωτό από την άλλη πλευρά της VR1000... θα είναι μαύρη?

και η Porsche συμμάζεψε τα χάλια της Harley που προσπάθησε να φτιάξει μόνη της κινητήρα μετά από -ήντα χρόνια....

You BETA believe...

Νέο μέλος
    gia

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    μισο λιγο.. ειπε κανεις οτι οι χαρλεαδες δν ειναι μοτοσυκλετιστες? πλακωθητε παλι ολοι να βγαλετε οσους εχουν ςς η οτιδηποτε αλλο οτι δν ειναι..

οσο μοτοσυκλετιστης ειναι ο χαρλεας που παιρνει τη μηχανη του γιατι ειναι το ονειρο του τοσο ειναι κ οι υπολοιποι που εχουν διαφορετικα γουστα ομως.

δλδ περι της φιλοσοφιας μονο οι χαρλεαδες εχουν τη μηχανη στον τροπο ζωης τους? ειτε ταξιδι ειτε πιστα βουνο γενικα ξεκαυλωμα το ιδιο μοτοσυκλετιστες ειναι ολοι οσοι χρησιμοποιουν τις μηχανες τους οπως τους αξιζει.

οι χαρλεαδες να πηγαινουν σε φιλανδιες αγγλιες κλπ οκ. ε αλλοι πηγαινουν κ αυτοι σε ιταλιες ισπανιες για να δουν gp, με ςς, αυτοι δν ειναι μοτοσυκλετιστες? επειδη δν ξεχωριζουν κ εχουν τις ιδιες? οποιος δν κραταει τη μηχανη του πολλα χρονια δν ειναι ουτε αυτος? εγω ξερω οτι οταν καποιος αρχιζει να την πειραζει με εξατμισεις κλπ, συνηθως σημαινει οτι αρχιζει κ να τη βαριεται κ καλυτερα να την αλλαξει.

τες πα.. :ZZZ:

Tι πάει να πει αυτό?

Ουφφ...προσπαθείτε πάρα πολύ να βγάλετε κουσούρια εδώ πέρα..

Τι πάει να πει τα χάλια της Harley? Που τα βλέπεις εσύ τα χάλια σε έναν 1000άρι του 94 που βγάζει 135 άλογα? Άμα εσύ βλέπεις χάλια...τότε τα βλέπεις στο μυαλό σου.

Δεν είπα ότι δεν είναι πραγματικός μηχανόβιος όποιος πηγαίνει Ιταλίες, Ισπανίες κτλ.
    Που το είπα αυτό? Κάνε quote η κόψε να μου βάζεις λόγια γιατί πραγματικά...μου την σπάει να δικαιολογούμαι σε τέτοια θέματα.

Απλά μίλησα για τα πλεονεκτήματα του group που κακά τα ψέμματα μόνο η Harley παρέχει. Σου δίνει την επιλογή να πας οργανωμένα, φτηνά και όμορφα σε προορισμούς ασυνήθιστους. Τέλος.

Και πηγαίνουμε και σε ποιό συνηθισμένα μέρη παράλληλα. Φέτος ήτανε Ολλανδία, Ισπανία και έρχεται Αυστρία. Μέσα στα επόμενα χρόνια είναι Φινλανδία και Δανία συν άλλοι δύο συνηθισμένοι προορισμοί.
    Για πες μου ποιός άλλος είναι τόσο οργανωμένος?Η Suzuki? Η Yamaha? Οι V Stromίδες κάτι πα να κάνουνε αλλά λίγα πράγματα. Μέχρι και οι Moto Guzziδες ποιό οργανώμένοι είναι.

Και τέλος...άμα εσύ τραβάς ζόρι να τραβιέσαι με μία GSXR στις autostradες με μία GSXR1000 ή 600άρα...μπράβο σου. Είσαι πολύ μάγκας. Εμένα πονάν τα αρχίδια μου.

-----------------------------------
    Το τι πάει να πει αυτό αναφέρεται στο ότι είναι μαύρο απο πίσω.Τι πάει να πει αυτό?

Ουφφ...προσπαθείτε πάρα πολύ να βγάλετε κουσούρια εδώ πέρα..

Τι πάει να πει τα χάλια της Harley? Που τα βλέπεις εσύ τα χάλια σε έναν 1000άρι του 94 που βγάζει 135 άλογα? Άμα εσύ βλέπεις χάλια...τότε τα βλέπεις στο μυαλό σου.

-----------------------------------
    Το τι πάει να πει αυτό αναφέρεται στο ότι είναι μαύρο απο πίσω.Τι πάει να πει αυτό?
    Τα χάλια είναι ότι έβγαζε 135 άλογα για 2 γύρους και μετά έσπαγε.... όταν οι άλλοι με ανάλογους κανονισμούς και κινητήρες, (βλ. Ducati), έβγαζαν τότε 160.

Αν νομίζεις ότι μόνο το δικό μου μυαλό τα βλέπει, δικαίωμα σου.

Και δεν έγραψα ότι είναι μαύρο από πίσω... ξαναδιάβασε προσεκτικά.

Αν και αφού δεν το κατάλαβες, μάλλον δείχνει πόσα ήξερες για τη συγκεκριμμένη -ομολογουμένως όμορφη όταν εμφανίστηκε στις πίστες- μοτό.

You BETA believe...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Καλά ρε κολημένοι, ακόμα εδώ πλακώνεστε?

Οτι έχει 2 ρόδες είναι μηχανή (scooters included - να σας δώ με το Gilera 800) πάρτε το χαμπάρι.

Αλλοι προτιμάνε γρήγορες, αλλοι βουνίσιες, άλλοι αργόστροφα υπόλοιπα του παρελθόντος, αλλοι ξανθιές, άλλοι μελαχρινές (βέβαια μία είναι η μπατσίνα)

Ορθιοι να είμαστε να γουστάρουμε. Μόνο αυτό έχει σημασία.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Φίλε τι θέλεις να μου πεις?
    Την μηχανή αυτή την έχω δει απο κοντά.
    Που θα μου πεις και πόσα ξέρω για την μηχανή...απλά δεν καταλαβαίνω εσύ τι θέλεις να πεις με το "Πάμε στοίχημα ότι απο πίσω είναι μαύρη"

Να σου πω την αλήθεια με τόση επιθετικότητα εδώ μέσα περίμενα να μου πεις ότι την βγάλανε έτσι επίτηδες για να λένε ότι έχουνε δύο μηχανές...

Δεν θα πω ότι ήτανε ένας ανταγωνιστικός κινητήρας αυτός αλλά ήτανε καλός. Για την ακρίβεια έψαξα τα sport του 94 και δεν βρήκα σπουδαία πράγματα. Χάλι πάντως δεν τον λες.

Ούτε χάλι λες τον 1340 της δεκαετίας του 90 με τα 14 κιλά ροπής στις 2750rpm. Mε τον ψεκασμό έπεσε στα 13+κιλά στις 3000...αλλά μπορείς κάλλιστα να ψάξεις να μου βρεις έναν κινητήρα που να βγάζει περισσότερα. Τώρα υπάρχει το Honda με τα 1800 κυβικά που είναι πολύ δυνατό και βγάζει καμμία 18κιλά ροπής κάπου στις 4...βεβαίως η Harley έβγαλε και αυτή 1800 Screaming Eagle κινητήρα με 20 κιλά ροπής, DVD, aircondition..μασάζ κτλ...

Όσο για τα υπόλοιπα μεγάλα των τζαμπόν...τα Kawasaki 1900, Bulevard2000, Yamaha MT01, Vmax, Virago...αφού η Harley είναι τόσο μούφα κινητήρες...γιατί δεν μπορούνε να τους ξεπεράσουνε?
    Θέλουνε να γίνουνε Harley αλλά δεν μπορούνε...και το Honda που τα κατάφερε μπράβο του.
    Αλλά δεν μπορείς να πετάς ένα "χάλια κινητήρες" και να θεωρείσαι καλλυμένος.
    Για σύγκρινε ροπές να δεις. Δες που τις βγάζει τις λιγότερες ροπές της ένας 1300Hayabushas και δες και της Harley.

Και άμα θέλεις να μιλήσουμε και για άλλες κατηγορίες για βρες μου άλλη εκτός απο την Buell που βγάζει 100 άλογα στις 6000. Είναι η V Strom?Είναι η Varadero? Είναι η GS?Το Tiger είναι μόνο με 110 στις περισσότερες.

Και μιας και πιάσαμε τους χάλια κινητήρες της Harley και την Buell ας συγκρίνουμε Buell Lightning (με τον 883 κινητήρα της Harley) με TDM 900:

Lightning XB9SX 177kg 17Liters 92hp/7500rpm 0,519774011 9.68kgm/5500rpm

TDM 900 ABS 193kg 20Liters 86.2hp/7500rpm 0,446632124

Για δες εδώ...ωπ...τι γίνεται? Ο πιο ψόφιος κινητήρας μίας εταιρίας η οποία η τελευταία φορά που έβγαλε καινούριο κινητήρα ήτανε -ήντα κάτι χρόνια πριν... ψωλιάζει ένα καινούριο τζαμπονέζικο μοντέλο που έχει χεστεί σε πωλήσεις...
    Μάλλον -ήντα κάτι χρόνια πριν οι κινητήρες που έβγαζε η Harley ήτανε τόσο μπροστά ώστε οι Γιάπωνες ακόμα να τους φτάσουνε...

Ίδιες στροφές περισσότερα άλογα και ένα power to weight ratio πολύ καλύτερο.

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Καλά ρε κολημένοι, ακόμα εδώ πλακώνεστε?

Οτι έχει 2 ρόδες είναι μηχανή (scooters included - να σας δώ με το Gilera 800) πάρτε το χαμπάρι.

Αλλοι προτιμάνε γρήγορες, αλλοι βουνίσιες, άλλοι αργόστροφα υπόλοιπα του παρελθόντος, αλλοι ξανθιές, άλλοι μελαχρινές (βέβαια μία είναι η μπατσίνα)

Ορθιοι να είμαστε να γουστάρουμε. Μόνο αυτό έχει σημασία.

Επιτέλους!

5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Για να μιλησω λιγο πιο γενικα το μοτοτζιαρ σαν φορουμ ειναι ισως απο τα λιγα ελληνικα φορουμ στα οποια υπαρχει τοση ποικιλομορφια σε τυπους και κατηγοριες μοτοσυκλετων.

Δυστυχως βεβαια υπαρχουν και αρκετοι κολλημενοι με συγκεκριμενα μηχανακια και ετσι "διαφημιζεται" αρνητικα το φορουμ.

Κατα τα αλλα ο Νικκερ και ο καθε Νικκερ που εχει ορεξη για κουβεντα (και ας μην εχει παντα δικιο) στο βιβλιο μου ειναι απο τα πιο ευπροσδεκτα μελη.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ειναι Κανενασ Για Μικρη Βολτιτσα
    από x-rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2008, 10:27
  2. Οδός Θηβών.Δεν είναι πίστα για rally
    από PsyCost στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 19