Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 125

Θέμα: ποια ηταν η ποιο αστεια εμπειρια σας

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    πριν λιγες μερες....
    Γυναίκες ρε πστμ.....

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Πριν χρονια ειχα τη μεγαλοφυη ιδεα για να μην δινω πολλα σε βενζινη να παρω ενα οχημα θρυλο στην οικονομια... Honda Tact 50 στο οποιο κολλαγε το γκαζι.
    Ενα πρωι αν και δεν ειχα μαθημα αποφασιζω να παω την κοπελα μου στη σχολη με το ασυγκριτο οικονομομετρο κι ενω φτανουμε κατεβαινει εκεινη και παω να κατεβω κι εγω ενω το γκαζι συνεχιζει να δινει... Ακομη δεν εχω καταλαβει πως βρεθηκαμε περικυκλωμενοι απο το tact που εκανε πληρη περιστροφη γυρω απο μας
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    Γυναίκες ρε πστμ.....

πεστα

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Κυριακη μεσημερι, καυσωνας ,σε δρομο που οδηγει για παραλια κατω απο τη γεφυρα το συνηθησμενο μπλοκο ,2μπατσοι ο ενας μες το περιπολικο,ο αλλος εχει σταματησει 2 μηχανακια και τα ελεγχει ,και η τριτη [γυναικα]με υφος σεριφη του φαρ ουεστ κοιταζει αριστερα,δεξια μηπως εμφανιστει κανενας....λαγος!.
    Ξαφνικα να ο λαγος! απο το απεναντι της ρευμα ,πιτσιρικας με παπι σουπερ νικελωμενο,φτιαγμενο,κ.λ.π. φυσικα ?χωρις κρανος [να μην του χαλασουν τα καρφακια στα μαλλια]
    τρικαβαλος με δυο πιπινια ,ξερετε, εκεινα που τα βλεπεις και λες γιατι ρε ΠΣΤΜου γιατι να μην ημουν τωρα 20 χρονων να τ..#%$@^!!!!
    Μολις πλησιαζουν η ΄΄αστυνομικος΄΄σηκωνει το χερι της κανοντας του σημα να σταματησει. Ο πιτσιρικας κοβει ταχυτητα και της φωναζει:ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ!!!!!!
    ξαναανοιγει γκαζι και ..φευγει !!
    Αυτη με το χερι σηκωμενο για κανα λεπτο το στομα ανοιχτο κατακοκκινη γυριζει προς τους συναδελφους της οι οποιοι αυτος μεσα στο περιπολικο εχει αγκαλιασει το ....τιμονι ,ο εξω μαζευει κατι ...αδειες απο κατω και..........εγω...οποτε το σκευτομαι....ξανα γελαω!!!!!!!!!!!!>

πριν πολλα χρονια με το kdx 250 εγω, εχω καταφερει μετα απο πολλες προσπαθειες να κλεισω ραντεβου με μια φοβερη γκομενα, αφου παω την παιρνω και παμε και αραζουμε για καφε ξεκιναμε για να φυγουμε, με την πρωτη μανιβελια το μηχανακι περνει μπροστα αλλα η μανιβελα μενει στο πεζοδρομιο...

ωχ μου λεει τι εγινε?

ε τιποτα μωρε να εσπασε η μανιβελα, ελα να σε παω σπιτι, οκ παμε μου λεει...

ωχ την μανιβελα τι θα την κανω ομως, δεν ειχα ουτε τσαντα ουτε μπαγκαζιερα τιποτα...

προσφερεται να την κραταει αλλα δεν γινεται ομως επειδη θελει να κρατιεται κιολας οποτε μου λεει δωσε να την βαλω στην τσαντα μου, σιγουρα? της λεω εγω, ναι ναι δωσε μου λεει αυτη...

εγω ο μ@λ@κ@ς την εδωσα αλλα δεν σκεφτηκα οτι ειναι γεματει γρασσα, την βαζει λοιπον στη τσαντα αλλα μεχρι να φτασουμε εχει γινει κ@λος η τσαντα της, ωχ παει λεω αυτο ηταν, ξενερωσε...

ευτυχως ξαναβγηκαμε...

:rotflmao:

Νέο μέλος
    Πριν το '90...
    Πολυ πιτσιρικαδες...

Δυο γνωστοι αποφασιζουν να "τρεξουν" τα αθλια 50αρια παπια τους.....
    Η κοντρα θα γινοταν σε μια ανηφορικη ευθεια(γυρω στο εναμισι χιλιομετρο).
    Νυχτα...ο δρομος θεοσκοτεινος και δεξια-αριστερα απο το δρομο...χωραφια..

Μενουμε ολοι στην ανηφορικη μερια του δρομου στην εισοδο του χωριου και οι δυο επιδοξοι "πιλοτοι" κατηφοριζουν και πηγαινουν προς την "εκκινηση".
    Αφου χρειαστηκε να περιμενουμε 3-4 λεπτα(φαντασου ταχυτητα και ηταν και κατηφορα) για να φτασουν....τους βλεπουμε να κανουν μεταβολη. Για την ακριβεια..... δυο φωτα ειδαμε στο τερμα θεου να στρεφονται προς την κατευθυνση μας...

...και ξεκινουν....και ερχονται...και ερχονται....και πλησιαζουν... και .....

...και καποια στιγμη(στα μεσα της διαδρομης) βλεπουμε τα φωτα απο τα μηχανακια να φεγγουν μια στη γη......μια στον ουρανο....μια δεξια....μια αριστερα...σαν φωτορυθμικα σε ντισκοτεκ ενα πραγμα...και χανονται τελειως...

-Τι εγινε;
    -Δεν ξερω...
    -Επεσαν;
    -Δεν ξερω...
    -Γιατι σταματησαν;
    -Δεν ξερω σου λεω ρε..
    -Παμε να δουμε...

Και παμε ...

Τι συνεβει;;;;;
    Μεσα στα σκοταδια και με τα "οτι να'ναι" φωτα που ειχαν τα παπια εκεινης της εποχης.....
    δεν ειδε κανεις τους το γαιδουρι απο το παρακειμενο χωραφι που κατα την καταβαση των "γρηγορων" ξυπνησε-τρομαξε και αρχισε να τρεχει περα-δοθε πανω στο δρομο...

Αποτελεσμα δυο κατεστραμενα παπια, δυο "πιλοτους" με πληγωμενο εγωισμο και ενα...ψοφιο γαιδουρι στη μεση του δρομου....

Την αλλη μερα ο ιδιοκτητης του γαιδαρου εψαχνε να βρει ποιος "εφαγε" το ζωντανο του με μονα στοιχεια κατι σπασμενα πλαστικα φτερα και σπασμενες μανετες που ειχαν μεινει στον "τοπο του εγκληματος".....
    Δεν χρειάζεται να είσαι τρελός για να συνεννοηθείς μαζι μου.... αλλά βοηθάει.!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από KLE
    και ενα...ψοφιο γαιδουρι στη μεση του δρομου....

πολυ αστεια εμπειρια φιλε, ωραιος...

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    2 ιστορίες...

ΕΝΑΣ "ΓΝΩΣΤΟΣ" ΜΟΥ...

... την εποχή του '70, αλώνιζε την Πεντέλη με μηχανάκια ιδικατασκευές... Ούτε δίπλωμα τότε, ούτε τίποτα...

Ενα βράδυ ,τους παίρνει στο κυνήγι η αστυνομία... Πως να ξευγουν (2 ατομα πανω στο μηχανάκι) αρχίζουν να ανεβαίνουν την Πεντέλη και, εφόσον έχουν κάνει μια απόσταση ασφαλείας, μπαίνουν σε ενα χωματόδρομο, πετάνε το μηχανάκι σε ένα χαντάκι, το σκεπάζουν με κλαδιά και αρχίζουν να ανήφροίζουν το βουνό μέσα απο το δάσος για να βγούν στα Μελίσσια... Ενώ μες στο βράδι σπάνε κλαδιά και με το ζόρι βλέπουν που πανε (προσανατολιζόντουσταν με τα φώτα των Μελισσιων), ξαφνικά, βρίσκουν μπροστά τους ένα συρματόπλεγμα...

-Ρε συ, τι κανουμε τωρα?
    -Τι να κανουμε... Το σκαρφαλώνουμε και περνάμε απέναντι...

Όντως σκαρφαλώνουν, αλλα ήταν ΠΟΛΥ ψηλο! ΠΟΛΥ!
    Εφ' όσον σκίζουν κάτι παντελόνια και κατι μπλούζες, τελικά περνάνε το συρματόπλεγμα και φτάνουν στα Μελίσσια.

Την επόμενη μέρα που πάνε να πάρουνε το μηχανάκι, λένε "δεν παμε να δουμε τι ηταν το συρματόπλεγμα αυτο?"
    Ανηφορίζουν το βουνό, ακολουθώντας τα σπασμένα κλαδιά απο το προηγουμενο βράδυ μέχρι που βρίσκουν το συρματόπλεγμα....

Πιο πάνω ειχε ενα γηπεδο. Για να μη φευγει η μπάλα, είχαν φτιάξει ενα συρματόπλεγμα 50 μ πιο πέρα που ήταν

7 μέτρα ψηλό
    και 10 μετρα φαρδύ!!!

:rotflmao:

50αράκι ΚΙLLER!!!

Κατηφόρα στου Παπάγου, οπου στο τέλος της έχει καφετέρια με τρελλά μωράκια!
    Δικάβαλο σε yamaha DT 50 με aftermarket εξάτμιση και τσίτες στην κατηφόρα για να ακουγόμαστε!
    Οδηγεί φίλος, οδηγός παπιού!
    Έχουμε βάλει 5η και κατεβαίνουμε τέζες. Το DT ακούγεται τόσο πολύ σε αυτές τις rpm που βλέπουμε εναν γεράκο να έχει πιάσει δυο γιαγιάδες και να κοιτάζει με γουρλωμένα μάτια τι έρχεται ετσι!:rotflmao:

Ξαφνικά, νερά και πανικός!
    Συνηθισμένος απο το παπί, κάνει κατεβάσματα για να κόψει το μηχανάκι...
    Φρύδια, πού να κόψει? 52000 στροφες το dt αλλα δεν κόβει! Αποφασίζει να πατήσει μπροστά φρένο. Την επόμενη στιγμή σερνόμαστε μπροστά απο την καφετέρια! Το μηχανάκι σταματάει λιγο πιο κάτω,, αφού πάει και κοπανάει ενα κολωνάκι με την αλυσίδα...

-Μ@λ@κ@ ρόμπες γιναμε, έλα να φύγουμε! (μου λέει)

Ανεβαίνουμε πάνω στο μηχανάκι, κουμπώνουμε πρώτη και ιιιιιιιιινννννννν ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιννννννννννν!!!

Η αλυσίδα είχε μείνει στο κολωνάκι!:rotflmao:
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce

Το DT ακούγεται τόσο πολύ σε αυτές τις rpm που βλέπουμε εναν γεράκο να έχει πιάσει δυο γιαγιάδες και να κοιτάζει με γουρλωμένα μάτια τι έρχεται ετσι!:rotflmao:

Αφορμή για χούφτωμα βρήκε ο παππούς :rotflmao: :rotflmao:
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Πεταμένο Μέλος Το avatar του/της dimval
    Λοιπόν, λίγες στιγμές θυμάμαι ως αστείες αλλά ετούτη εδώ τη θυμάμαι και ακόμα κοκκινίζω από ντροπή.
    Ανοιξη του 2004 και εγώ καμαρωτός γυρνάω με το νέο μου Ducati Monster. Τι καλύτερο από μία βόλτα μοναστηράκι-πλάκα? Παρκαρισμένος έξω από τον ΗΣΑΠ Μοναστηρακίου, φοράω ιεροτελεστικά το κράνος την ώρα που επιχειρώ να βάλω μπρός για να προσφέρω V-2 μελωδία στα πλήθη.
    Λαμπάκι νεκράς αναμένο, μηχανή στο stand, και τσούπ πατάω το κουμπάκι. Η συνέχεια τελείως αναπάντεχη, καθώς το monster σηκώνεται από το stand και φευγει! Η μέγιστη ξεφτίλα είναι πως με το πάτημα η μίζα γυρνάει μέχρι να πάρει μπρος, δηλαδή για πάντα... Φίσκα από μηχανές, έχω μείνει να κοιτάζω το duc να συνεχίζει, διαλέγοντας σε ποια παρκαρισμένη μηχανή θα σταματήσει. Ευτυχώς σταμάτησε σε ένα πεζοδρόμιο και καθότι πεσμένο επίμένει να γυρνάει η μίζα. Για μία στιγμή σκέφτηκα να προσποιηθώ πως δεν ήταν δικό μου, αλλα τελικά φορώντας το κράνος (μειωνοντας σημαντικά τη ξεφτίλα), το σήκωσα και έφυγα πολύ συνοπτικά.
    Για όσο καιρό το είχα, έβαζα μπρός αφού ανέβαινα πρώτα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimval
    Για μία στιγμή σκέφτηκα να προσποιηθώ πως δεν ήταν δικό μου.........
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ωραίος

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimval
    Για μία στιγμή σκέφτηκα να προσποιηθώ πως δεν ήταν δικό μου...
    Κι εγώ το ίδιο θα έκανα αν είχα Ducati .............. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Κι εγώ το ίδιο θα έκανα αν είχα Ducati .............. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Όχι πλάκα θά'χε να τό'παιζε αδιάφορος, μα το φαντάζεσαι ;

"Δεν μας φτάνουν τα όσα, τώρα ξεκινάνε και μόνα τους"

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ποια ηταν η ποιο αστεια εμπειρια σας
    το οτι σε γνωρισα πριν καμια 20αρια χρονια
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2009, 14:31
  2. Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2009, 10:30
  3. Απαντήσεις: 140
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2007, 08:29
  4. Ποιά ήταν η ταινία μωρέ...;
    από DirtRider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2005, 17:56