Αρχικά δημιουργήθηκε από lantz
Ρε παιδιά, όπως συνήθως αρχίζετε να ξεφύγεται..
Ο φίλος nefos, πιστεύω οτι αναφέρεται στις περιπτώσεις που βρίσκεσαι πρώτος σε ένα φανάρι σε μία λεωφόρο και έρχεται και κάθεται μπροστά σου το κλασικό μηχανάκι που δεν μπορεί να ξεκινήσει γρήγορα ή δεν θέλει να το κάνει, με αποτέλεσμα να σε περνάνε από τις άλλες λωρίδες 10 αμάξια και να σου χώνονται μπροστά κι' αυτά. Λίγες φορές να σου συμβεί αυτό σε ένα διάστημα 30 λεπτών, είναι αρκετό ώστε να καθυστερήσεις άλλα 10 ή και περισσότερα πολλές φορές..
Καλό είναι λοιπόν να συγρατούμε τα άλογα μας, αλλά ακόμα καλύτερο είναι να συγκρατούμε τα λόγια μας..
![]()
![]()
![]()
Και βάλε και το άλλο! Πως το δέκατο αυτοκίνητο (τυχαίος αριθμός), λ΄γω αργής εκκίνησης του πρώτου δεν προλαβαινει το φανάρι για δέκατα, με αποτέλεσμα, γνωρίζοντας ότι αν έφευγε θα γλίτωνε τα αυτοκίνητα που θα μπουν από τον κάθετο στο δικό του δρόμο, να περάσει με κόκκινο!
Και αναφέρω και σε πραγματικό γεγονος. Ηλιουπόλεως, σταματημένη σε φανάρι. Έχω κουμπώσει πρώτη και το φανάρι ετοιμάζεται να ανάψει πράσινο. Κλάσματα πριν, χώνεται παπί σχεδόν κάθετα μπροστά μου και σταματάει μπροστά από τον τροχό μου. Λόγω έλειψης χρόνου και επειδή κοιτούσα το φανάρι με το που ανάβει πράσινο αφήνω το συμπλέκτη και έιμαι στο τσακ να ξεκινήσω όταν βλέπω μπροστά μου ένα παπί το οποίο δεν έχει προλάβει βέβαια να ξεκινήσει (μόλις σταμάτησε ο κακομοίρης) και κοντέβω να φάω τα μούτρα μου για να μην τον περάσω από πάνω ( και μη πειτε για άλογα, σιγά τα άλογά μου!).
Μου κόπικαν τα πόδια????? ήταν τυχαιρός που δεν βρεθήκαμε στην άσφαλτο?????
Μπορεί κάποιος να μου επι το λόγο που έγινε όλο αυτό???? Θα πήγενε πιο γρήγορα αν έμπαινε μπροστά????? Ή θα έφτανε 10 δεύτερα πιο γρήγορα στο επόμενο φανάρι????
![]()
![]()
![]()