Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 94 από 94

Θέμα: Ένα παραπονάκι...

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lantz
    Ρε παιδιά, όπως συνήθως αρχίζετε να ξεφύγεται..

Ο φίλος nefos, πιστεύω οτι αναφέρεται στις περιπτώσεις που βρίσκεσαι πρώτος σε ένα φανάρι σε μία λεωφόρο και έρχεται και κάθεται μπροστά σου το κλασικό μηχανάκι που δεν μπορεί να ξεκινήσει γρήγορα ή δεν θέλει να το κάνει, με αποτέλεσμα να σε περνάνε από τις άλλες λωρίδες 10 αμάξια και να σου χώνονται μπροστά κι' αυτά. Λίγες φορές να σου συμβεί αυτό σε ένα διάστημα 30 λεπτών, είναι αρκετό ώστε να καθυστερήσεις άλλα 10 ή και περισσότερα πολλές φορές..

Καλό είναι λοιπόν να συγρατούμε τα άλογα μας, αλλά ακόμα καλύτερο είναι να συγκρατούμε τα λόγια μας..

Και βάλε και το άλλο! Πως το δέκατο αυτοκίνητο (τυχαίος αριθμός), λ΄γω αργής εκκίνησης του πρώτου δεν προλαβαινει το φανάρι για δέκατα, με αποτέλεσμα, γνωρίζοντας ότι αν έφευγε θα γλίτωνε τα αυτοκίνητα που θα μπουν από τον κάθετο στο δικό του δρόμο, να περάσει με κόκκινο!

Και αναφέρω και σε πραγματικό γεγονος. Ηλιουπόλεως, σταματημένη σε φανάρι. Έχω κουμπώσει πρώτη και το φανάρι ετοιμάζεται να ανάψει πράσινο. Κλάσματα πριν, χώνεται παπί σχεδόν κάθετα μπροστά μου και σταματάει μπροστά από τον τροχό μου. Λόγω έλειψης χρόνου και επειδή κοιτούσα το φανάρι με το που ανάβει πράσινο αφήνω το συμπλέκτη και έιμαι στο τσακ να ξεκινήσω όταν βλέπω μπροστά μου ένα παπί το οποίο δεν έχει προλάβει βέβαια να ξεκινήσει (μόλις σταμάτησε ο κακομοίρης) και κοντέβω να φάω τα μούτρα μου για να μην τον περάσω από πάνω ( και μη πειτε για άλογα, σιγά τα άλογά μου!).

Μου κόπικαν τα πόδια????? ήταν τυχαιρός που δεν βρεθήκαμε στην άσφαλτο?????

Μπορεί κάποιος να μου επι το λόγο που έγινε όλο αυτό???? Θα πήγενε πιο γρήγορα αν έμπαινε μπροστά????? Ή θα έφτανε 10 δεύτερα πιο γρήγορα στο επόμενο φανάρι????

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xtrm600
    Γιατί παραξηγήθηκες?
    Έχεις σκούτερ?

Να σου πω με αυτα που εχω ακουσει για το μηχανακι μου εδω μεσα αυτο εχω αρχισει και πιστευω

Σχεδόν Αρτιμελής Το avatar του/της xtrm600

Kαλά το πας :rotflmao: :rotflmao:
    Είμαστε μπίλιες στη ρουλέττα του καπιταλισμού
    ZZZZZzzzzZZZZZ

Nefos, μή στεναχωριέσαι, άμα με δεις μπροστά σου σε φανάρι (χλωμότατον αυτό το καιρό), μπορεί να καθυστερήσω ένα δεύτερο όταν ανάψει πράσινο τσεκάροντας τις καθέτους για τους γνωστούς λόγους -πολύ καλύτερους και πιο ψύχραιμους αναβάτες από μένα έχουν φάει λάχανο κάποιοι που πέρασαν με κόκκινο-, αλλά μετά φεύγω γρήγορα...

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 15:31
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 13:19
  3. Ένα ποίημα για χάρη της
    από Julius στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2003, 17:37
  4. Ένας τύπος πηγαίνει μια μέρα σε ένα μπαρ
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ