DR800 BigΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Κι επειδή δεν θέλω ν αφήσω απέξω ένα πολυ αγαπημένο μου μοντέλο...![]()
Θυμαμαι ενα πελατη πριν περιπου 15 χρονια (μου ειχε μεινει η εικονα αυτη), δεν μπορουσε να το σηκωσει απ'το σταντ..βεβαια ηταν και 1,60 ο τυπος.. παλευε μια ωρα να ανεβει πανω..
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Πιτσιρικάς είμουν και είχα δει ενα XR350R της κούτας (300+ χλμ μονο) στα κατασχεμένα μιας τροχαίας.
Έπειτα από μια δεκαετία που ξαναπέρασα από εκεί το XR έστεκε αγέρωχο ανάμεσα σε ένα σωρό παλιοσαβούρες, ξεχασμένο από τον νομιμο ιδιοκτήτη του περιμένοντας να το ξεθάψει κάποιος για να του προσφέρει αξέχαστα αισθήματα και συγκινήσεις...
Δυστηχώς από ότι έμαθα αργότερα όλα αυτά εκεί πηγαν για παλιοσίδερα....
Έχουν περάσει 22 χρόνια από την πρώτη φορά που το είδα...
Ήταν ο πρώτος ανεκπλήρωτος ερωτάς μου...![]()
![]()
..(...\............./....)
...\....\........../..../
....\..../´¯|.¯`\./
..../... |....|..(¯¯¯`\
...|.....|´¯.|´¯.|\....)
...|.....` ¯..¯ ´....../
....\...................·´
Ναι το μπροστινο απο το τζρ της αλλης φωτο ειναι
Λοιπον για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους
Το RD που εβαλε η EVI ειναι RD 350 LC το πρωτο δηλαδη χωρις ypvs με αλλαγμενο κουστουμι (δεν ειναι μαμα αυτο κατι σαν GP της εποχης)
Το RD που εβαλε ο αλχιμηστης δεν το κοβω για RD μαλλον TZ αγωνιστικο ειναι ....
Τωρα το θανατηφορο το συζηταω ...
Δωστε στους αναβατες του τοτε ενα R1 και θα ειχε μεινει στην ιστορια σαν το τερας του Λοχ νες ...
Για την ιστορια σε κατασταση στοκ το RD350 ειναι περιπου γρηγορο οσο και το TDR250 , βεβαια το πρωτο με μεγαλυτερα περιθωρια βελτιωσης λογω κυβισμου ....
Τα LC βεβαια χωρις ypvs ηταν λιγο αποτομα οταν εμπαιναν στην ροπη τους αλλα ρε γμτ 50 μαμωαλογα ηταν ... με εναν τσοπανη τα μαζευεις![]()
Ton επινε ( το TDR ..)Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Ναι το μπροστινο απο το τζρ της αλλης φωτο ειναι
Για την ιστορια σε κατασταση στοκ το RD350 ειναι περιπου γρηγορο οσο και το TDR250 , βεβαια το πρωτο με μεγαλυτερα περιθωρια βελτιωσης λογω κυβισμου ....
Τα LC βεβαια χωρις ypvs ηταν λιγο αποτομα οταν εμπαιναν στην ροπη τους αλλα ρε γμτ 50 μαμωαλογα ηταν ... με εναν τσοπανη τα μαζευεις![]()
![]()
Λιγο στην εκκινηση το επαιρνε ( μαλλον λογω γραναζωματος ) αλλα μετα τις 5-6000 στροφες το RD εκανε "διαφορα"....![]()
![]()
![]()
![]()
Koιτα το μονο πλεονεκτημα του rd ειναι τα 100 κυβικα
ΑΛΛΑ
Μικροτερα καρμπς (26 αντι 28 του τιντιαρ) που ακομα και τα 28 μικρα ειναι αφου μπορει να δουλεψει ανετα με 32
Κυλινδρα πολυ παλιοτερα σε θεμα σχεδιασης
Μικροτερα ρηντ ...
Ναι απο εξελιξη εχει το μηχανακι να πει πολλα γιατι με εξατμισεις,καρμπς,ανοιγμα καρτερ για μεγαλυτερες ρηντιερες εχω δει στο αγγλικο rd forum δυναμομετρησεις κοντα στα 65 - 70 αλογα ...
Αν αρχισουμε με κυλινδρα banshee κτλ κτλ η κανα κιτ 550 η 600 και κατι παει μακρυα η βαλιτσα![]()
Δεν εχω ανοιξει ποτε με rd που να το βρω κιολας απλα υποθετω αν κατσω και βαλω κατω τις μηχανικες διαφορες που εχουν ....
κελεφτησ'ωραιος εμαθα 2 πραγματα παραπανω σημερα
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
κελεφτησ'ωραιος εμαθα 2 πραγματα παραπανω σημερα
![]()
![]()