Σελίδα 7 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 239

Θέμα: 16 σεπτεμβριου ημερα εκλογων.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Δεν καίγονται με τίποτα , με τόσα λεφτά που παίρνουν ... έχουν πυροσβεστήρες

Τον φίλο μου , τον χέρι - χέρι , εγώ θα τον βάλω στην βουλή :wacko:

Οι άλλοι είναι βολεμένοι , δεν χρειάζονται βοήθεια , το μόνο που φοβούνται είναι το ξεβόλεμα .
    Ενώ δεν είναι βολεμένος ο παλιοχουντάκλας εθνικιστής που διευθύνει κανάλι & εφημερίδες...
    Να γιατί η Ελλάδα είναι μπουρδέλο..

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    παλιοχουντάκλας εθνικιστής που διευθύνει κανάλι
    Σωπα ρε φίλε ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Οι άλλοι όλοι είναι παρθένες δηλαδή ! :wacko:

Δεν λέω τίποτα άλλο, ούτε με πειράζει ο χαρακτηρισμός , άμα έχεις βρει καλύτερο δρόμο, ακολούθησε τον .

Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Σωπα ρε φίλε ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Οι άλλοι όλοι είναι παρθένες δηλαδή ! :wacko:

Δεν λέω τίποτα άλλο, ούτε με πειράζει ο χαρακτηρισμός , άμα έχεις βρει καλύτερο δρόμο, ακολούθησε τον .
    Προφανώς έχω βρει καλύτερο δρόμο από αυτό που είναι ο δρόμος του 1800..

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    μαγκες αμα δε σας αρεσει "το συστημα".... στηλτε πμ στο "admin του συμπαντος" να σας το αλλαξει....

το δικο σας παντως περι ανατροπης του πολιτευματος και της εκλογικής διαδικασίας με διακυβέρνηση χρησιμοποιώντας τη βια (χμμμ .....ποιος ειναι ο φασιστας και ο χουντικος αραγε....????) δε θα περασει... fact... live with it.....

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    δεν μπορει ...μερικοι πρεπει να πηγαινουν και για ιδεολογικους λογους..

Όντως.Και αυτοί είναι και οι πιο ηλίθιοι.Οι μελλοντικοί βολεψάκηδες τουλάχιστον δικαιολογούνται λόγω .....βολέματος
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος
    Προφανώς έχω βρει καλύτερο δρόμο από αυτό που είναι ο δρόμος του 1800..
    Γιατί μιλάς με υποννοούμενα και δε λες ευθέως τι προτείνεις να ψηφίσουμε και μας τυραννάς; Εμείς γίδια είμαστε.. Ότι μας πεις, θα το κάνουμε..

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    μαγκες αμα δε σας αρεσει "το συστημα".... στηλτε πμ στο "admin του συμπαντος" να σας το αλλαξει....

το δικο σας παντως περι ανατροπης του πολιτευματος και της εκλογικής διαδικασίας με διακυβέρνηση χρησιμοποιώντας τη βια (χμμμ .....ποιος ειναι ο φασιστας και ο χουντικος αραγε....????) δε θα περασει... fact... live with it.....
    Δεν εχω ξαναματαδει πιο καλοδουλεμενο γραναζι.:a31:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της HateNord
    Φίλοι μου...μετά τα τελευταία γεγονότα με τις φωτιές και τους θανάτους-προσωπικά είμαι τρομερά συγκλονισμένος με τη μάνα και τα τεσσερα παιδιά της που καηκαν αγκαλιά-έχω δει όλο και περισσότερους να φωνάζουν " που'σαι ρε Παπαδόπουλεεεεεε"...Εχω αηδιάσει τρομερά με την ιδέα οτι αυτές οι μουράκλες γυρνοβολάνε στα κανάλια και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα...που έχουμε φτάσει πιά...αυτό το βαρέλι δεν έχει πάτο ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από HateNord
    Φίλοι μου...μετά τα τελευταία γεγονότα με τις φωτιές και τους θανάτους-προσωπικά είμαι τρομερά συγκλονισμένος με τη μάνα και τα τεσσερα παιδιά της που καηκαν αγκαλιά-έχω δει όλο και περισσότερους να φωνάζουν " που'σαι ρε Παπαδόπουλεεεεεε"...Εχω αηδιάσει τρομερά με την ιδέα οτι αυτές οι μουράκλες γυρνοβολάνε στα κανάλια και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα...που έχουμε φτάσει πιά...αυτό το βαρέλι δεν έχει πάτο ???
    Για να σοβαρευτούμε λίγο.....Επειδή δηλαδή έχουν γίνει όλα π*****α θα πρέπει να περάσουμε ότι κάναμε 8 χρόνια να απαλαγούμε & τόσοι μα τόσοι άνθρωποι σκοτώθηκαν & όλη η Ελλάδα κατασράφηκε.
    Μην ακούω μ*****ες. Άντε γαμώ την ακροδεξιά μου!

ΟΥΤΕ ΜΑΥΡΟ ΟΥΤΕ ΛΕΥΚΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ.............ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟΧΗ!!!

ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΑΝ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΟΤΟGP ΣΤΗΝ ΠΡΟΡΤΟΓΑΛΙΑ.

EXEI KAI F1 ΣΤΟ SPA Francochamps.

Δηλαδή τίγκα στον αθλητισμό....ωραία πράγματα ρε γμτο....πραγματικά ωραία.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Για να σοβαρευτούμε λίγο.....Επειδή δηλαδή έχουν γίνει όλα π*****α θα πρέπει να περάσουμε ότι κάναμε 8 χρόνια να απαλαγούμε & τόσοι μα τόσοι άνθρωποι σκοτώθηκαν & όλη η Ελλάδα κατασράφηκε.
    Μην ακούω μ*****ες. Άντε γαμώ την ακροδεξιά μου!

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Παλαιό μέλος
    Αν και δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτά τα θέματα

Πιστεύω ότι όλοι παίζουμε ένα παιχνίδι

Τους όρους και τους κανόνες του παιχνιδιού τους ορίζει ο πιο ισχυρός

Έχουμε λοιπόν κάποιους που σαν σκοπό έχουν το μέγιστο κέρδος και κάποιους που παράγουν υλικά αγαθά δίνοντας ένα κομμάτι της ζωής τους

Μέγιστο κέρδος έχεις όταν παίρνεις το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό παραγωγής από αυτούς που παράγουν

Όταν λέω μεγαλύτερο δυνατό εννοώ ότι πρέπει να βρίσκεις πάντα το όριο πάνω από το οποίο θα έχεις ανεξέλεγκτες και μι κερδοφόρες αντιδράσεις από αυτούς που εκμεταλλεύεσαι.

Έτσι λοιπόν δύνης στους εκμεταλλευόμενους την δυνατότητα να επιλέξουν και καλά τον ηγέτη τους

Φτιάχνεις λοιπόν αρκετούς ηγέτες
    Κάποιοι από αυτούς εκπροσωπούν μια ιδεολογία και ένα ποσοστό εκμετάλλευσης το οποίο είναι το επιθυμητό

Δεν φτιάχνεις βέβαια μόνο έναν σε αυτό το επίπεδο εκμετάλλευσης για να υπάρχει η ψευδαίσθηση της εναλλαγής.

Μετά φτιάχνεις ηγέτες που να εκπροσωπούν μικρότερα επίπεδα εκμετάλλευσης.

Αν δεις μεγάλο μέρος του εκμεταλλευόμενου κόσμου να κινείται σε ηγέτες που εκπροσωπούν της λιγότερο κερδοφόρες ιδεολογίες βαράει alarm ξανά επιστέφεις στης επιθυμητές ιδεολογίες και αλλάζεις λίγο το περιθώριο κέρδους

Δυστυχώς αυτό είναι το σύστημα λειτουργίας μας κατά την ηλίθια άποψη μου βέβαια.

Τώρα για το τι θα ψηφίσουμε ώστε να βγούμε κερδισμένοι η γνώμη μου είναι ότι σε όπια ακραία κατεύθυνση και αν κινηθούμε το αποτέλεσμα θα είναι μάλλον θετικό
    Αφού το διορθωτικό αποτέλεσμα θα είναι υπέρ μας.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από toulis

Τώρα για το τι θα ψηφίσουμε ώστε να βγούμε κερδισμένοι η γνώμη μου είναι ότι σε όπια ακραία κατεύθυνση και αν κινηθούμε το αποτέλεσμα θα είναι μάλλον θετικό

Σκεφτομαι σοβαρα για ΚΚΕ, απλα εχω μπερδευτει λιγο και δεν ξερω ποιο, τοκ ΚΚε μλ, ΚΚε σουσου, ΚΚε προυπρου ΚΚε Θουβου

Για βοηθηστε.

Σελίδα 7 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ