Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 100 από 100

Θέμα: ti mixanh na parw?

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    κάνει και παρακάνει

αρκεί να έχει το κατάλληλο μέγεθος (δηλαδή σε ένα στρογγυλοφάναρο μηχανάκι περίπου 35+ εκατοστά πάνω από το φανάρι)

τώρα, αν σε ενοχλεί αισθητικά, και πας και βάλεις ένα σκ@τό που να εξέχει μόνο 20 εκατοστά, δεν σου φταίει κανείς αν δεν δεις μεγάλη διαφορά

η GIVI έχει αρκετά μεγάλη ποικιλία
    αμα ειναι να βαλεις 3μετρα ζελατινα και να πηγαινεις με 100 κατι κανει ναι

ολα τα αλλα το μονο που κανουν ειναι περισσοτερους στροβιλισμους

ειναι η γνωμη μου και η προσωπικη μου εμπειρια δεν θα τσακωθουμε κιολας για αυτο
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

άμα είναι εγώ να γράφω για 35 εκατοστά και εσύ να καταλαβαίνεις 3 μέτρα, μάλλον ΘΕΛΕΙΣ να τσακωθούμε

όσο για χλμ, εφόσον δεν φυσάει δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το σουπερφοράκι να πάω 140, χωρίς καμία ζελατίνα

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    άμα είναι εγώ να γράφω για 35 εκατοστά και εσύ να καταλαβαίνεις 3 μέτρα, μάλλον ΘΕΛΕΙΣ να τσακωθούμε

όσο για χλμ, εφόσον δεν φυσάει δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το σουπερφοράκι να πάω 140, χωρίς καμία ζελατίνα

καλα φιλε κουνα το κεφαλι σου ημουν υπερβολικη δεν ειπα οτι εννοουσες 3 μετρα

και εγω με Ζ750 ΚΑΙ Ζ1000 δε μου κανει τιποτα καμμια ζελατινα εκτος και αν βαλω μεγαλη και θα χαλασει η μηχανη ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΓΥΜΝΟ για να το ντυσω

τωρα που εχω το s στα 180 ουτε που το καταλαβαινω
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Τωρα δλδ τσακώνονται οι κουδουνίστρες; Εεεεε V2
    Καλα λιγο ακομα και το δικο σου θα δουλευει σαν δικυλινδρο εν σειρα:rotflmao:

Ντουκατι ρανερ....
    Ψοφαω να διαβαζω τις αντικειμενικες αποψεις σου καθε τρεις και λιγο που ξεχνας την φαρμακευτικη αγωγη σου:rotflmao:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

εντάξει μην τρελαίνεσαι, όλες οι εταιρίες βγάζουν 1-2 κομμάτια εκτός προδιαγραφών...

:rotflmao:

άμα σε χαλάει πολύ, δώστο σε κανένα που ΔΕΝ έπεσε στην περίπτωση και κλαίει τα λεφτάκια του...

πότε το είδες το δικό μου ωρέ και έχεις και άποψη;
    Εγω εχω αγορασει 2 Ducati, και μαλιστα μεταχειρισμενα, και απο αυτα που ειδα και βλεπω, εκτος απο Ducati τιποτε αλλο δεν αγοραζω, δηλαδη αγοραζω σε supermoto Husqvarna και σε διχρονα Aprilia, και εαν παρω αλλη μοτοσυκλετα street, ΠΑΛΙ DUCATI θα αγορασω χωρις δευτερη σκεψη... ειμαι τοσο τυχερος και παντα 100% πεφτω παντα στα κομματια εκτος προδιαγραφων :hypnotize

δεν χρειαζεται να το δω το δικο σου, ειμαι σιγουρος... οσο ξερεις εσυ απο Ducati ... δηλαδη μονο σε φωτογραφια τα εχεις δει και αυτη δανεικη... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

Ντουκατι ρανερ....
    Ψοφαω να διαβαζω τις αντικειμενικες αποψεις σου καθε τρεις και λιγο που ξεχνας την φαρμακευτικη αγωγη σου:rotflmao:
    ζηλιαρη ντελιβερα... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αλλαξε δουλεια αλλιως Ducati δεν βλεπεις, ολο μα'ι'μουδιαρικα V2 θα εχεις...

edit: :rotflmao:

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=44848

Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati

Εισαι τελικα οχι μονο αντικειμενικος και αμεροληπτος, αλλα και πολυ ψαγμενος απ'οτι βλεπω.
    Μπορεσες και εντοπισες ενα πολυ σπανιο προβλημα σε ενα πολυ ψαγμενο και απομακρο φορουμ.
    Προσκυνω....
    -..Not Yet!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    ζηλιαρη ντελιβερα... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αλλαξε δουλεια αλλιως Ducati δεν βλεπεις, ολο μα'ι'μουδιαρικα V2 θα εχεις...

Εμενα το ντιλιβερι μου δινει λεφτα για να συντηρω 2 μηχανακια εκ των οποιων το ενα ειναι SV.
    Σκεψου για τι χρημα μιλαμε.

Αν ημουν κακομοιρης ναυτικος σαν και σενα σαφως και θα επαιρνα Ντουκατι αεροψυκτο.
    -..Not Yet!

τΑΞΙΔΕΥΤΉς

LOIPON THN KALYTERH IDEA THN EDWSE O TAXIDEUTHS ALLA OXI GIA TO MHXANAKI POU MOU EDEIXE ALLA GIA TO ALLO TO ASIMI POU YPARXEI STO LINK STHN FOTO. KALA KAI TO MAYRO EINAI KOUKLA ALLA MALON THA EINAI ARKETA AKRIBO... RE FILE AN EINAI NA PARW AUTO TO MPORDOKOKKINO THN AIDIA KALYTERA NA MHN PARW...OSO GIA TO PALIKARI POU ANARWTIETAI PWS THA KANW TETOIO TAXIDI XWRIS EMPEIRIA THA TOU PW OTI EPEIDH THN EXW MIA TRELA GENIKOTERH....MESA SE ENA MHNA TO MHXANAKI THA TO AKOUMPAW TA PATARAKIA...AYTOS EINAI KAI O LOGOS POU DEN EPERNA TOSO KERO MHXANAKI...GIATI OLOI MOU LEGANE PWS EIMAI TRELOS KAI NA MHN PARW THA SKOTOTHW...GIA AYTO PERHMENA NA FTASW 28 GIA NA PARW MHXANH GIATI MALON EXW BALEI LIGO MYALO PARAPANW...TO NOIWTHW OTI PSILOFOBAME OTAN TREXW POLU ENW PALIA DEN ENOIOTHA TIPOTA...XWRIS NA XERW OTI PATAW KAI TO MPROSTINO TO FRENO EIXA PAEI TO Z WS THN TETARTH KOFTES. TO LOIPON....EKEINO TO WRAIO TO Z-750 TO PORTOKALI POU EINAI KOUKLA POSO NA PAEI METAXEIRISMENO PERIPOU?????? TO FASER TO 650 ALLA 05 MONTELO POSO NA PAEI PERIPOU???? H THESH ODHGOU EINAI POLU KOURASTIKH SE AUTA TA 2 POU APO OTI EXW KATALABEI MOU ARESOUN PERISOTERO??? GIATI TO KALOKERI THA KANW THESSALONIKI-XALKIDIKI 100XLM APOSTASH 3 FORES THN EBDOMADA DEN TO THELW MONO GIA NA TO PERNW NA PLAKONOMAI GIA 20 LEPTA KAI META NA TO AFHNW. THA EIMAI PANW ARKETES WRES...DEN THYMAME KALA ME TO Z 750 POU EKANA BOLTA GIATI HTAN 15 LEPTA...ALLIOS EINAI NA TO EXEIS TO MHXANAKI KAI ALLIOS NA TO PAREIS NA KANEIS MIA BOLTA. AUTO TO FASER STHN FOTO TO ASHMI ALLA KAI TO MAYRO HTAN KOUKLIA!!!!!!!!!!!!!!!!!GIA TO LINK TOU TAXIDEYTH MHLAW!!!!!! http://www.mototriti.gr/moto/00_mtx/...DE=&sortorder=
    NEOS

OSO GIA TO PALIKARI POU ANARWTIETAI PWS THA KANW TETOIO TAXIDI XWRIS EMPEIRIA THA TOU PW OTI EPEIDH THN EXW MIA TRELA GENIKOTERH....MESA SE ENA MHNA TO MHXANAKI THA TO AKOUMPAW TA PATARAKIA...

Κακά ξεκινάς...

μήπως να περιμένεις ακόμα λίγο μέχρι τα 45?? για το καλό σου στο λέω.

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF