α) Απλα διευκρινησα ως προς αυτο που ειπες ... <<Ρε STOUBI, καλα βρε αδερφέ, ΚΤΜ ΤΟΝ λες τον άνθρωπο να πάρει?>> :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΦΙΛΕ, επειδη εκανες σε μένα το quote και επειδη είσαι ανθρωπος που εκτιμώ τη γνώμη και εσένα προσωπικά...![]()
Αρχικα εγω δεν το μπερδεύω με το χώμα και τις περίεργες καταστάσεις! 1ον δε θα παει χωμα (τουλάχιστον δεν ειναι αυτος ο σκοπος του ιρίνια) και 2ον, το ΚΤΜ είναι (ισως, δεν το εχω οδηγησει) καλύτερο στο χωμα απο το GS πραγμα όμως που ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ στην παρούσα περιπτωση!
ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ αντιθετη αποψη προσωπικα δεν εχω, όμως όχι οτι κανει και καλυτερο ταξιδι απο το GS! Μη λεμε οτι θελουμε! Στην ασφαλτο, GS!
Σου απαντάει παρακάτω αφ ενός ο ίδιος ο irinia σχετικα με τα ΚΤΜ γενικότερα, πέραν αυτού όμως...
Το εχεις οδηγησει το GS και ξερεις αν ειναι πιο ευκολοδήγητο το ΚΤΜ?
Ναι καλά τα 30 κιλά λιγότερα, παίζει ρόλο, εχει ομως και πιο ψηλο Κ.Β σωστα?
Και μιας και αναφερεις τα φρενα και τις αναρτησεις, δηλάδη το GS δεν εχει φρενα και αναρτησεις?
ΜΟΝΟ Η ΚΤΜ!!!
![]()
Φιλικά ΠΑΝΤΑ!
![]()
![]()
![]()
β) Καμμια αντιρηση και συμφωνουμε απολυτα !! Αλλα μονο στις μεγαλες εως πολυ μεγαλες διαδρομες ( σιγουρα το 1ο με διαφορα) !!Οχι ομως σε μια μικτη χρηση που περιλαμβανει αρκετη πολη μεσα..
![]()
γ) Δεν πολυκαταλαβα αυτο που μου απαντησε ο irinia αλλα πέραν αυτού όμως...
Εχω οδηγησει το 1150 απο την μια πλευρα, και το 950 το "χαμηλο " απο την αλλη, και ετσι εχω παρει καποια ιδεα...Το GS εχει θαυμασια φρενα και αναρτησεις....![]()
Τα γιαπωνεζικα που λεει δεν εχουν τιποτα απο" δαυτα"...
Ασχετο.....![]()
Δεν αφηνεις τι θα παρει ο irinia να κοιταξεις τι ελαφρυ θα παρεις εσυ ???![]()
![]()
![]()
![]()