Οι Θεοι ευνοουν τους τολμηρους καθως φαινεται, γιατι μετα απο λιγη ωρα η μπορα κοπασε.![]()
Ετσι χωρις ιδιαιτερο προβλημα πλεον μπορουσα να ταξιδεψω προς την μικρη πολη Svitavy -τον μεσαιο μου προορισμο.
Κατι λιγοτερο απο 1 ωρα αργοτερα φτανω στο Svitavy, και βεβαια παμε για ανεφοδιασμο στο πρωτο ανοιχτο βενζιναδικο που βρηκα.
Εκει ομως, περα απο ανεφοδιασμο σε καυσιμα, βρισκω και μια γλυκυτατη κοπελιτσα, ονοματι Marketa, η οποια δουλευε την βραδυνη βαρδια στο μαγαζι (κοινως χωσιμο...), και βεβαια η θεα ενος ξενου που ταξιδευει απο Ελλαδα για Πολωνια πανω σε μια μηχανη ηταν κατι που δεν την αφησε αδιαφορη.![]()
Οπως και εμενα δεν με αφησαν αδιαφορο τα απιστευτα καταγαλανα ματακια της...(Sorry guys, δεν εχει φωτο εδω!)
![]()
Απο εξω στην αυλη στο βενζιναδικο, ολη αυτη την ωρα καθονταν κατι νεαρα παιδια, με μπουκαλια αλκοολ και πινανε. Η Marketa μου εξηγησε οτι ειναι ντοπιοι οι οποιοι δεν εχουν τι να κανουν τα βραδια στο χωριο, οποτε και ερχονται στο μαγαζι και καθονται απ' εξω και πινουν ολο το βραδυ...![]()
Καθως κατσαμε εκει και πιασαμε την κουβεντα, γνωριστηκαμε και Ω! της συμπτωσεως, σε 10 ημερες θα ερχοταν στην Ελλαδα με την μανα της για διακοπες!![]()
Ειναι πολυ μικρος ο κοσμος τελικα...
Μετα απο τα απαραιτητα κονε, ειχε ερθει η ωρα να καβαλησω παλι το μαυρο μου αλογο...
Πριν φυγω ομως το παρακατω μου τραβηξε την προσοχη! Ειναι αλκοολ (βοτκα κ κατι σαν κονιακ) σε μικρα πλαστικα ποτηρακια, τα οποια και αγοραζουν απο το βενζιναδικο για να ζεσταθουν το χειμωνα...
![]()