Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 119

Θέμα: ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ............

εκονομικ ιμιγκραντ Το avatar του/της mrklyk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Θα απαντήσω διοτι είναι αξιόλογα εκφρασμένος ο προβληματισμός .

Το ΛΑ.Ο.Σ , είναι ένας νέος μοντέρνος σχηματισμός , που ασχολείται με τα προβλήματα της Ελλάδας ως χώρα .
    Μάχεται την άνευ όρων παγκοσμιοποίηση , και υπερασπίζετε τις αξίες του ελληνικού έθνους , όποιες και εάν είναι αυτές ...

ειναι δηλαδης σοσιαλιστες αλλα και εθνικιστες συναμα!

δηλαδης σοσιαλεθνικιστες.... κατι μου θυμιζει ρε παιδια αυτο αλλα τι?

(και θελουνε να αρχισουν και τις σαπωνοποιίες - βλ Πλευρη)
    ασχετος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    πάντως αν ο Αδωνις έβλεπε την ορθογραφία σου θα σε εξόριζε από την χώρα.
    Εεεεελα τώρα ... δεν φοβαμαι , εδώ την γλύτωσε η Γιαννάκου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από mrklyk
    ειναι δηλαδης σοσιαλιστες αλλα και εθνικιστες συναμα!

δηλαδης σοσιαλεθνικιστες.... κατι μου θυμιζει ρε παιδια αυτο αλλα τι?

(και θελουνε να αρχισουν και τις σαπωνοποιίες - βλ Πλευρη)
    Επειδη τρώω κομπόστα με φρουτάκια , να τα πετάς ποιο μαλακά τα τσακπινόλογα σου , διοτι κόντεψες να με πνίξεις πάνω στην μπουκιά που έτρωγα !!

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Ρε φιλε Κυριακο ελεος...ειναι σαν να μου λες οτι το ΠΑΣΟΚ ειναι σοσιαλιστικο κομμα...
    Ενταξη αυτα τα λενε οι πασοκοι μεταξυ τους και χαιρονται, το ιδιο ειναι και με το ΛΑΟΣ οσο και να το παλευει....παλι φασιστακι ειναι...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Οκ παιδια και εγω δεν τον γουσταρω τον Καρτζασουρτα - φερτα αλλα αυτα περι αυγου του φιδιου κ.τ.λ. ειναι λιγο τραβηγμενα....

Σημασια στο Ελλαδισταν εχει να μετεχεις στο πολιτικο προσκηνιο .... απαξ και εισαι εντος, ακομα και αν εχεις χρησιμοποιησει τον Βουδισμο ως προσχημα, εχεις προσβαση σε ολες τις ακρες και τις καβατζες....δηλαδη καταλαβατε διαφορα κεντροαριστερας απο δεξιας τοσα χρονια;

εγω αυτο που καταλαβα ηταν ενας διαγωνισμος για τα πρωτεια της λαμογιας και του δωσε και σε μενα μπαρμπα...

αν εξαιρεσεις το ΚΚΕ που ε, τι να κανουμε τωρα... οι ερμοι εχουν αυτοεγκλωβιστει στις ιδεολογιες τους, δεν υπαρχει καμια απολυτως διαφορα μεταξυ των υπολοιπων.....

α ναι!... ηταν και ο ΣΥΝ αλλα δεν το πηρε γραμμη κανεις...ας ελπισουμε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α οντως να κανει κατι διαφορετικο....

οποτε και ο ΛΑ.Ο.Σ μια απο τα ιδια θα ειναι...σκατα θα ριχνουν ο ενας στον αλλον..αυτο κανατε εσεις, ναι αλλα εσεις κανατε το αλλο, οχι δεν το καναμε οπως το λετε κτλ-κτλ....

λογω του οτι δεν εχουν διατελεσει κυβερνηση, υπαρχει ενα αβανταζ ...μπορουν να κατηγορουν τους παντες χωρις να μπορουν να τους κατηγορησουν για κατι...αλλα παλι χεστηκε η φοραδα στο γενι τζαμι...

θα θεσουν κανα θεμα περι της αναγραφης του θρησκευματος στο κουτελο, θα πουν τιποτα για την ΠΓΔΜΤΜ ...ε αυτα...τι περιμενατε δηλαδη; να ξανα θεσουν σε εφαρμογη τον νομο περι τεντιμποϊσμου;

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Παίδες μην το πολυ φιλοσοφείτε. Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

αν ηταν ετσι

η ΝΔ θα επρεπε να εχει 126 το ΠΑΣΟΚ 114 το ΚΚΕ 25 το ΣΥΡΙΖΑ 15 και το ΛΑΟΣ 11 βουλευτες

και για να μην παω πιο κατω να μοιραστουν και τους υπολοιπους 9

για να μην το παμε βαση ψηφων

αλλα ειναι τοσο καλα μαγειρεμενος ο εκλογικος νομος που τα αποτελεσματα για τον πρωτο απεχουν πολυ απο την πραγματικοτητα

δλδ ναι μεν εχουν το μεγαλυτερο ποσοστο αλλα δεν εκπροσωπουν την πλειοψηφια

απο την αλλη θα μου πεις και οι δυο μαζι περνουν το 80% οποτε δικιο εχεις

13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
    Ρε φιλε Κυριακο ελεος...ειναι σαν να μου λες οτι το ΠΑΣΟΚ ειναι σοσιαλιστικο κομμα...
    Ενταξη αυτα τα λενε οι πασοκοι μεταξυ τους και χαιρονται, το ιδιο ειναι και με το ΛΑΟΣ οσο και να το παλευει....παλι φασιστακι ειναι...

+ 1000
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Οκ παιδια και εγω δεν τον γουσταρω τον Καρτζασουρτα

Ααααχ......τι κάνεις Γιάννη ?? ΚΟΥΚΙΑ σπέρνω ..

Αφου τα ξέρεις όλα , προβλέπεις και το μέλλον .
    Αμα είσαι μάγκας , πες μου και τα νούμερα από το τζόκερ !

Ρωτάω επανειλημμένα , όλους τους νεοέλληνες , να μου εξηγήσουν με απλά λόγια .

1) Τι είναι δεξιός ?
    2) τι είναι κέντρο ?
    3) τι είναι αριστερά ?
    4) τι είναι πατρίδα ?

όποιος μου απαντήσει , χωρίς να αναφέρει ονόματα κομμάτων , θα τον κάνω άγαλμα

Ααααχ......τι κάνεις Γιάννη ?? ΚΟΥΚΙΑ σπέρνω ..

Αφου τα ξέρεις όλα , προβλέπεις και το μέλλον .
    Αμα είσαι μάγκας , πες μου και τα νούμερα από το τζόκερ !

1) Τι είναι δεξιός ?
    2) τι είναι κέντρο ?
    3) τι είναι αριστερά ?
    4) τι είναι πατρίδα ?

όποιος μου απαντήσει , χωρίς να αναφέρει ονόματα κομμάτων , θα τον κάνω άγαλμα
    5,23,24,36,41,48

και τζοκερ ο Τζακ Νικολσον

Οσο για τα υπολοιπα ΟΛΑ εχουν να κανουν με την διαχειριση του πλουτου ...απο εκει εκπορευονται ολες οι πολιτικες ιδεολογιες...η διαχειριση του πνευματος και της προσωπικοτητας λεγεται θρησκεια...και ναι μπορει να αποτελεσει προσωπικη επιλογη του καθενος σε αντιθεση με το πολιτικοοικονομιο κατεστημενο που σου επιβαλεται θες δεν θες...

1) Δεξιος λοιπον ειναι αυτος που θα πλουτισει και δεν πα να γ@μηθει ο κοσμος ολος

2) Αριστερος ειναι αυτος που ζηλευει τους αλλους που πλουτιζουν και σου λεει αφου δεν μπορω εγω,δεν θα μπορει κανενας

3) Κεντροος ειναι αυτος που δεν ξερει αν πρπει να διαλεξει μεταξυ του 1 και του 2 ....σου λεει αμα μου κατσει και βγαλω φραγκα γινομαι δεξιος , αν οχι το γυριζω σεαριστερος...

4) Πατριδα ειναι το μερος του κοσμου στο οποιο αποκτας το εντονοτρα βιωματα σου. Δεν ειναι βεβαια απλο ...δηλαδη αν παω να κανω bungee jump (που ειναι εντονο βιωμα) στην Αργεντινη δεν θα ειμαι Αργεντινος...εχει να κανει με το συνολο των προσλαμβανομενων ερεθισματων σε πολλους τομεις και σε πολλα σταδια της ηλικιας σου....

ελπιζω να σε καλυψα....προτομη κανε μου μωρε μην ξοδευεσαι τωρα...εχεις και τo project Που τρεχει...

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ

1) Τι είναι δεξιός ? Ο εχων συντηριτικες(πολλα ι στηντυχη ταβαλλα) αποψεις
    2) τι είναι κέντρο ? Ο εχων νεοσυντηριτικες αποψεις
    3) τι είναι αριστερά ? Ο παω αντιθετα στους αλλους δυο
    4) τι είναι πατρίδα ? Ενα χωραφι που οι γειτονες μου σπρωξανε τους πασσαλους εχτες το βραδυ πιο μεσα..

[COLOR=red]
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Κύριοι ... πρωτίστως el_hymador , και έπειτα ΚΑΠΛΑΝΙ .

Πραγματικά διαφωτίστηκα ... τώρα πλέων βλέπω το κόσμο από ψηλά !!

Τον βλέπω με άλλο μάτι !! ίσως να είναι το τρίτο μάτι του Τσακνή ! διοτι εγώ, έχω μόνο δυο .

Πάραυτα , σας ευχαριστώ και πάλι .

Ομως μου κάνατε και ένα κακό , μετά από τόση ιδεολογική ανάλυση , έκαψε άθελα μου, ο εγκέφαλος μου ενέργεια , που πρέπει να αναπληρωθεί .

Παω να ρίξω μερικές μπριζόλες , για να πάνε τα φαρμάκια κάτω !!

Κύριοι ... πρωτίστως el_hymador , και έπειτα ΚΑΠΛΑΝΙ .

Πραγματικά διαφωτίστηκα ... τώρα πλέων βλέπω το κόσμο από ψηλά !!

Τον βλέπω με άλλο μάτι !! ίσως να είναι το τρίτο μάτι του Τσακνή ! διοτι εγώ, έχω μόνο δυο .

Πάραυτα , σας ευχαριστώ και πάλι .

Ομως μου κάνατε και ένα κακό , μετά από τόση ιδεολογική ανάλυση , έκαψε άθελα μου, ο εγκέφαλος μου ενέργεια , που πρέπει να αναπληρωθεί .

Παω να ρίξω μερικές μπριζόλες , για να πάνε τα φαρμάκια κάτω !!
    οχι μπριζολες ρε Κυριακο, χοληστερινη και τριγλυκεριδια αναπληρωνουν αυτες...κανα γλυκακι χτυπα που μεταβολιζεται τσακ μπαμ σε καυσιμο για τον εγκεφαλο.

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Κυριακο με ολη την καλη διαθεση και αγαπη προς την πατριδα και την θρησκεια....ΚΑΙ την οικογενεια...
    Ακου σε παρακαλω απο την παρακάτω εκπομπή απο το 9:30 και μετα...ειναι ενα ηχητικο αποσπασμα απο το ενα Συνεδριο του Λαος.

http://www.skai.gr/master_avod.php?id=57431

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
    Κυριακο με ολη την καλη διαθεση και αγαπη προς την πατριδα και την θρησκεια....ΚΑΙ την οικογενεια...
    Ακου σε παρακαλω απο την παρακάτω εκπομπή απο το 9:30 και μετα...ειναι ενα ηχητικο αποσπασμα απο το ενα Συνεδριο του Λαος.

http://www.skai.gr/master_avod.php?id=57431
    Μάλιστα , ωραίο ήταν , αλλά εσύ που το άκουσες, μαλλον δεν κατάλαβες τι άκουσες .

άκουσες ανθρώπους μεγάλης ηλικίας , που βρήκαν την ευκαιρία να ενταχθούν σε ένα κόμμα , χωρίς να διαβάσουν το καταστατικό του .

Ξεσπάν μπροστά σε ένα μικρόφωνο , βγάζοντας ο καθένας το προϊστορικό του άχτι .
    Οι περίεργοι αυτοί , ξεχασμένοι από θεό και ανθρώπους , κατά βάθος καλοσυνάτοι τύποι .
    Συνεχώς , αλλάζουν στέκια - κόμματα , ψάχνοντας να βρουν σπίτι , σε ένα κομματικό οργανισμό των δικών τους, μέτρων και σταθμών .

Το ΛΑ.Ο.Σ , έχει όμως το δικό του καταστατικό , το οποίο εάν το διάβαζαν ,
    δεν θα περνούσαν την πόρτα του ποτέ !!

Απο την στιγμή , που το κόμμα δυνάμωσε και μπήκε στην βουλή , να είσαι σίγουρος , οτι ακόμα περισσότερο από ποτέ , θα λειτουργήσουν φίλτρα , που θα καθαρίσουν σχετικά γρήγορα , το κόμμα από τα περιθωριακά στοιχειά άλλων εποχών .

Τέτοια περιθωριακά στοιχειά , προκαλούν ζημιά όπου και να πάνε .
    Τέτοια περιθωριακά στοιχειά , προκαλούν ζημιά , ακόμα και σε μένα ως άτομο . (ταμπέλες κλπ)
    Που , το μόνο που θέλω, είναι η καλυτέρευση της ζωής μας , δηλαδή της πατρίδας μας , δηλαδή των Ελλήνων .

Και για αυτό αποφάσισα να συμμετέχω ποιο ενεργά στην κατεύθυνση αυτή , ως απλός ενεργός πολίτης , και όχι ως πολιτικός .

Άσχετο , αλλά και σχετικό !
    πέρα από τα παραπάνω , εντύπωση μεγάλη μου έχει κάνει ένα κλήμα κακομοιριάς , που συντηρούν πολλά μέλη , φέρνουν την συντέλεια του κόσμου με το παραμικρό !!
    Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι βρίσκονται σε παιδική ηλικία (ανωριμότητα ).
    Εαν είναι μεγάλοι και γράφουν με τέτοιο ύφος , τότε θέλουν ψυχίατρο !!

By the way ... Alchimistis Εαν αυτή που φώναζε για το λεπέν , ήταν θεία σου , για πες μου , τι θα την έκανες εαν το μάθαινες ... θα την πυροβολούσες ?

Ορισμένα πράγματα πρέπει αναγκαστικά να τα παίρνουμε στην πλάκα .

Πάντως απο τον Καρατζαφέρη , η δημοκρατία δεν κινδυνεύει , από τους άλλους να φυλάγεστε !!

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για Ψηφιστε!!!!!!!!!!!
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2005, 10:45
  2. ψηφιστε παλι
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2004, 10:46
  3. Ψηφιστε Ρε Χανουμε!!!!