δεν εχω λογια...μπραβο συνεχισε ετσι!
τον ιουλιο θα κανω και εγω το πρωτο μου ταξιδι ,μονος και εγω περιπου σε αυτεσ τισ διαδρομες.
θελω να σε ρωτησω την μηχανη την αφηνες στο camping οταν εφευγες για να δεισ την πολη?
και παλι μπραβο
δεν εχω λογια...μπραβο συνεχισε ετσι!
τον ιουλιο θα κανω και εγω το πρωτο μου ταξιδι ,μονος και εγω περιπου σε αυτεσ τισ διαδρομες.
θελω να σε ρωτησω την μηχανη την αφηνες στο camping οταν εφευγες για να δεισ την πολη?
και παλι μπραβο
Μερικές φορές απορώ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΘΑΒΟΥΝ ΠΑΛΙΑ ΘΕΜΑΤΑ??? ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ??????
calmen thanks μόλις μου έδωσες την δυνατότητα να διαβάσω ένα τόσο δυνατό ταξιδιωτικό... Σαν δώρο το ξέθαψες και μας το έδωσες...
ΘΒ respect σταμάτησα στην 2η σελίδα και κοίταγα δρομολόγια και τιμές για Ιταλία...
Πάλι ταξιδέψαμε....:smilea:
Το διαβασα 2η φορα μονορουφι...
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΘΟΥΒΟΥ![]()
![]()
Υ.Γ. θα ξαναδιαβαστει εν καιρο..σαν το παλιο καλο κρασι το καλο γραψιμο![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
υπονοειτε κατι κυριε;:a13:Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Μερικές φορές απορώ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΘΑΒΟΥΝ ΠΑΛΙΑ ΘΕΜΑΤΑ??? ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ??????
calmen thanks μόλις μου έδωσες την δυνατότητα να διαβάσω ένα τόσο δυνατό ταξιδιωτικό... Σαν δώρο το ξέθαψες και μας το έδωσες...
ΘΒ respect σταμάτησα στην 2η σελίδα και κοίταγα δρομολόγια και τιμές για Ιταλία...
Πάλι ταξιδέψαμε....:smilea:
Γιαννης
.....μια ατέλειωτη ευχαρίστηση... Nα βρέχει, να βρέχει πολύ, να δοκιμάζονται τα αδιάβροχα, τα κρατήματα, τα μυαλά μου... Aν δεν το είχα ζήσει θα ήμουν άλλος άνθρωπος... Θα ήμουν κάτι λιγότερο... Όρθιος ή καθιστός πάνω στη μηχανή, να τραγουδάω, να παραμιλάω, να ουρλιάζω μέσα από το κράνος... ..........
Γρηγόρης
Αν θέλετε να μάθετε τι πιστεύει ο Θεός για το χρήμα, απλώς κοιτάξτε τους ανθρώπους στους οποίους το έδωσε.
http://www.dallis.gr