Ναι !!Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
υ.γ stoubi κερνάω καφεδάκι.λες να φωνάξουμε και χανούμια να μας φτιάξουν την μέρα?![]()
![]()
![]()
Αλλα οχι σημερα....![]()
Σημερα σερβιρουν μονο πικρο....![]()
![]()
Ναι !!Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
υ.γ stoubi κερνάω καφεδάκι.λες να φωνάξουμε και χανούμια να μας φτιάξουν την μέρα?![]()
![]()
![]()
Αλλα οχι σημερα....![]()
Σημερα σερβιρουν μονο πικρο....![]()
![]()
Μαυρομπούσα δε με λε,τις φυλλάδες για ποιο ακριβώς σκοπό τις ανέβασες φίλε???Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
...
διαγωνισμό στη μαλακία των εξωφύλλων μήπως θες να κάνουμε?
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
Μαυρομπούσα δε με λε,τις φυλλάδες για ποιο ακριβώς σκοπό τις ανέβασες φίλε???
διαγωνισμό στη μαλακία των εξωφύλλων μήπως θες να κάνουμε?
Απλα καποιοι εγραψαν οτι δεν κλαιγονται ποτε.......και οτι αυτο το κανουν μονο οι αλλοι......και γιατι με τα λογια η δεν θυμουνται η κανουν την παπια η δεν εγινε ποτε....και απαντανε επιλεκτικα σε οτι τους συμφερει και οποτε τους συμφερει.....ok???πιστευω οτι σε καλυψα....
ξεκιναω για ΟΑΚΑ.... θα βρεξει σημερα (γκολ) :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ξεκιναω για ΟΑΚΑ.... θα βρεξει σημερα (γκολ) :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
απο το τι γράφουνε οι φυλλάδες βγάζεις εσύ(εσείς,αν προτιμάς) τα συμπεράσματα σουΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Απλα καποιοι εγραψαν οτι δεν κλαιγονται ποτε.......και οτι αυτο το κανουν μονο οι αλλοι......και γιατι με τα λογια η δεν θυμουνται η κανουν την παπια η δεν εγινε ποτε....και απαντανε επιλεκτικα σε οτι τους συμφερει και οποτε τους συμφερει.....ok???πιστευω οτι σε καλυψα....![]()
![]()
γιατί μπορώ να κάτσω να ανεβάσω ένα κάρο εξώφυλλα πρασινοκίτρινων φυλλάδων...δε νομίζω ότι έχει νόημα όμως![]()
δε νομίζω ότι έχουμε κάτι να αποδείξουμε.η ομάδα μας-δεδομένων των συνθηκών πάντα-δεν ήταν όσο καλή θα περιμέναμε.
Αλλά και απο την άλλη μπορούν να δωθούν πολλές και διαφορετικές εξηγήσεις γιατί και πως.
Εγώ δεν απελπίζομαι.ούτως ή άλλως ο πρωτεύων στόχος είναι να ξαναρχίσει να παίζει η ομάδα μπάλα,κάτι που το εχουμε ξεχάσει καιρό τώρα.
και αν γίνει αυτό,τότε δεν αμφιβάλλω ότι θα έρθουν και τα αποτελέσματα
Μαλλον πολλοι συνιδεατες σου αυτες διαβαζουν,για να λενε και να γραφουν αυτα που ακουγονται και ενιοτε δεν ακουγονται εδω μεσα.....επειδη θεωρω οτι τα λεω στα ντουβαρια προτιμω να βαζω εξωφυλλα εφημεριδων που εχουν ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ.....ελπιζω εσυ να καταλαβες γιατι αλλοι δυστηχως παλι οχι....φιλικα παντα....Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
απο το τι γράφουνε οι φυλλάδες βγάζεις εσύ(εσείς,αν προτιμάς) τα συμπεράσματα σου![]()
![]()
γιατί μπορώ να κάτσω να ανεβάσω ένα κάρο εξώφυλλα πρασινοκίτρινων φυλλάδων...δε νομίζω ότι έχει νόημα όμως![]()
δε νομίζω ότι έχουμε κάτι να αποδείξουμε.η ομάδα μας-δεδομένων των συνθηκών πάντα-δεν ήταν όσο καλή θα περιμέναμε.
Αλλά και απο την άλλη μπορούν να δωθούν πολλές και διαφορετικές εξηγήσεις γιατί και πως.
Εγώ δεν απελπίζομαι.ούτως ή άλλως ο πρωτεύων στόχος είναι να ξαναρχίσει να παίζει η ομάδα μπάλα,κάτι που το εχουμε ξεχάσει καιρό τώρα.
και αν γίνει αυτό,τότε δεν αμφιβάλλω ότι θα έρθουν και τα αποτελέσματα![]()
![]()
Υ.Γ. και βεβαια ολα τα παραπανω αφορουν το αν καποιοι κλαιγονται η οχι....
Υ.Γ.2 Οταν ολοι η Ελλαδα λεει οτι ηταν πεναλντυ πχ στον Καπανταη περισυ και αυτες οι φυλλαδες λεγαν για βουτιες,και καποιοι τις αναπαραγουν θεωρω οτι αυτες διαβαζουν...
Οταν ολη η Ελλαδα φωναζε οτι εκανε βουτιες ο Καπανταης ... Καποιες αλλες φυλαδες ελεγαν οτι ειναι πεναλτυ......Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Μαλλον πολλοι συνιδεατες σου αυτες διαβαζουν,για να λενε και να γραφουν αυτα που ακουγονται και ενιοτε δεν ακουγονται εδω μεσα.....επειδη θεωρω οτι τα λεω στα ντουβαρια προτιμω να βαζω εξωφυλλα εφημεριδων που εχουν ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ.....ελπιζω εσυ να καταλαβες γιατι αλλοι δυστηχως παλι οχι....φιλικα παντα....![]()
![]()
Υ.Γ. και βεβαια ολα τα παραπανω αφορουν το αν καποιοι κλαιγονται η οχι....
Υ.Γ.2 Οταν ολοι η Ελλαδα λεει οτι ηταν πεναλντυ πχ στον Καπανταη περισυ και αυτες οι φυλλαδες λεγαν για βουτιες,και καποιοι τις αναπαραγουν θεωρω οτι αυτες διαβαζουν...![]()
Ο καθενας οπως το κρινει.......![]()
Κοτσαρε κανα εξωφυλλο ακομη για να δουμε και ποιοι τις προωθουν....
![]()
Ολες τις φυλλαδες.......
![]()
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΑΤΟΝΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟ...
διαβάστε και μετά πειτε μου αν εχουν σημασία οι πορείες του Παναθηναικού για την εικόνα του στην Ευρώπη....
έτσι για να μην τα ισoπεδώνουμε ολα και να καταλαβαίνουμε πως ότι κανει μια ομάδα μένει στην ιστορία κ κάποιοι σοβαροί άνθρωποι του ποδοσφαίρου τα θυμούνται....
Θυμάται τα περάσματά του από την Ελλάδα. .......«Στη Θεσσαλονίκη πήρα με τη Μίλαν ένα κύπελλο Ευρώπης από τη Λίντς: δεν ήμασταν καλύτεροι, έτυχε. Στο Ολυμπιακό Στάδιο έχασα ένα Κύπελλο Πρωταθλητριών από το Αμβούργο. Το κέρδισε δίκαια, ήταν καλύτερο από εμάς εκείνο το βράδυ. Θυμάμαι κάποτε ήρθαμε να παίξουμε ένα ματς με τον Παναθηναϊκό με μια σούπερ Γιουβέντους. Με Σιρέα, Ταρντέλι, Καμπρίνι, Κάουζιο, Τζοφ, τον μεγάλο Μπέιντι... Δεχτήκαμε τέσσερα γκολ κι ευτυχώς πετύχαμε δύο. Μετά, χρόνια αργότερα, ξαναπαίξαμε με τον ΠΑΟ. Ο Μπονιμπέρτι έλεγε ότι κάθε ματς με τη συγκεκριμένη ομάδα είναι ένα ευρωπαϊκό ντέρμπι!»
πηγή:
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=102122
![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
αυτά τα παιδιά δεν πρόκειται να καταλάβουν ποτε...
πραγματικά σκέφτομαι να αρχίσω να αναλύω έως μαλακίας ότι γράφω
ΟΤΑΝ λεμε οτι ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΔΕΝ εννοούμε τις ΦΥΛΛΑΔΕΣ σας
ποιος τις γαμεί αυτές....φυλλάδες είναι να πορώσουν θέλουν
εμεις ΕΔΩ ΜΕΣΑ βρες μου ΠΟΤΕ
εσεις ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ με αυτά που γράφετε ...ΔΕΝ λεμε για τις φυλλάδες σας
(εις διπλούν πάλι βλέπε παλιότερα ποστ)
έλεος
υ.γ ΔΕΝ λεμε για τις φυλλάδες....
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Κέρδισε η ΑΕΛ με 2-0 και έχασε λέει και ένα τσουβάλι ευκαιρίες για να τελειώσει την πρόκριση με κάποιο επιπλέον γκολ!!!
είδα λίγο στο τέλος απο tvants το παιχνίδι και όντως έχασε μια ευκαιρία που δε χάνεται!
Μπράβο στη Λάρισσα!
2-0 νίκησε η Λάρισα
2-0 κερδίζει η ΑΕΚ
0-1 κερδίζει ο Πανιώνιος
Ρε λέτε να γίνει το 5χ5 σήμερα να τρελαθούμε όλοι;
3-0 Η ΑΕΚ....
προσωπικό συμπέρασμα....
η ΑΕΚ με Ριβάλντο δεν βλεπόταν....σαν να ειχες πατήσει το pause....μολις βγήκε, απελευθερώθηκε η ανάπτυξη της ομάδας, τελείως διαφορετική ομάδα ....
μου άρεσαν οι κινήσεις του Μπλάνκο...κινείται σαν καθαρόαιμος σεντερ φορ....
αυτα.....
περναει ανετα...πολύ άτεχνη ομάδα η Σαλτσμπουργκ
![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Ρε το ΑΕΚάκι....![]()
![]()
Τι λέγαμε λοιπόν;Ότι θα βρέξει γκολ;μμμμμμμμ....Stoubi,στον καφέ σερβίρανε παξιμάδι ή σάς τον δώσανε σκέτο;![]()
![]()
![]()
Άντε βρε,την άλλη βδομάδα θα έχει και μαστίχα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ένα μεγάλο μπράβο στη Λάρισα!!![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Μπράβο στη Λάρισα κ στο Πανιώνιο!!
(να δεις που θα κερδίσουν όλοι εκτός απ'τον Παναθηναικό..![]()
)