Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 121

Θέμα: Νέα Yamaha WR250R και WR250Χ

ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ISDE ΛΕΜΕ Το avatar του/της nantin

ΡΕ ΦΙΛΕ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Ρε ξέρει κανείς πόσο θα κοστίζει το wr250r στο περίπου? (Να πούμε και τίποτα σοβαρό!!)
    ΤΟ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ .ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ Η ΤΙΜΗ ΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕ

Re: ΡΕ ΦΙΛΕ

Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
    ΤΟ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ .ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ Η ΤΙΜΗ ΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕ
    Χμμ δεν το πρόσεξα ότι είχες ρωτήσει... αφού βλέπω 1.000.000 post για το ax-1 μχμεχεμ ζαλίστηκα...

Θ α μ α ς τ ρ ε λ ά ν ε τ ε ... οεο

Ακόμα δεν πουλιεται !!

nantin Take your Xrepi , and move on . :rotflmao:

Ρε ξέρει κανείς πόσο θα κοστίζει το wr250r στο περίπου? (Να πούμε και τίποτα σοβαρό!!)
    6000-7000 sta SIGOURA

Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Θ α μ α ς τ ρ ε λ ά ν ε τ ε ... οεο

Ακόμα δεν πουλιεται !!

nantin Take your Xrepi , and move on . :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao:
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

μπαίνω να διαβασω κατι που νομίζω οτι θα εχει ενδιαφέρον και προσπερνάω σελίδες και τελικά βγαίνω και δεν μου έρχεται καν να ποστάρω αυτό που αρχικά ήθελα επι του θέματος ... ... και οχι μονο σε αυτό το thread !!!

Κυριακός και ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ δινετε συνέχεια ... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

ΜODS !! PLSSSSSSSS!!!

σιχτιρ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    6000-7000 sta SIGOURA
    Χμμ 6.000 καλά θα ήταν...!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dosko

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    5.500 - 6.000 συμφωνω, ειναι αναμενομενη τιμη...

το θεμα ειναι οτι το πεδιο του ''χρηστικου μεταφορικου μεσου'' το εχουν καταλαβει αλλες μοτοσικλετες παραπλησιας τιμης, μεγαλυτερης ανεσης και περισοοτερων κυβικων/ ιπποδυναμης.

οποτε αυτοματα διαγραφεται απο αυτον τον ρολο που επαξια θα μπορουσε να εχει στην Ελληνικη αγορα και κατατασεται πλεον στα play-bikes μικρου κυβισμου.

δεδομενου αυτου του σκεπτικου, η εμπορικη του πορεια δεν διαγραφετε και τοσο καλη.

Ιδωμεν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    5.500 - 6.000 συμφωνω, ειναι αναμενομενη τιμη...

το θεμα ειναι οτι το πεδιο του ''χρηστικου μεταφορικου μεσου'' το εχουν καταλαβει αλλες μοτοσικλετες παραπλησιας τιμης, μεγαλυτερης ανεσης και περισοοτερων κυβικων/ ιπποδυναμης.

οποτε αυτοματα διαγραφεται απο αυτον τον ρολο που επαξια θα μπορουσε να εχει στην Ελληνικη αγορα και κατατασεται πλεον στα play-bikes μικρου κυβισμου.

δεδομενου αυτου του σκεπτικου, η εμπορικη του πορεια δεν διαγραφετε και τοσο καλη.

Ιδωμεν...
    Χμμ αν σκεφτείς ότι παίρνεις ενα drz στα 6 χιλιάρικα γιατί να πάρεις ένα 250....
    Αλλά θα έχει usd και σίγουρα θα είναι πιο ελαφρύ και ευκολοδήγητο στο χώμα.... τέσπα ας το δούμε απο κοντά....

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Χμμ αν σκεφτείς ότι παίρνεις ενα drz στα 6 χιλιάρικα γιατί να πάρεις ένα 250....
    Αλλά θα έχει usd και σίγουρα θα είναι πιο ελαφρύ και ευκολοδήγητο στο χώμα.... τέσπα ας το δούμε απο κοντά....
    καλα αυτο ειναι καραμπινατη περιπτωση εχεις απολυτο δικιο...

απλα η κατηγορια που ανηκει αυτο το μηχανακι δεν υφισταται ...οικονομικοτεχνικα πια στην χωρα μας...

καποτε το διλημμα στην αγορα πρωτης μοτοσικλετας δεν ηταν και τοσο δυσκολο...η 250αρακι θα αγοραζες ψηλοφτερο, η κατι CM, SR και λοιπα μπουρ**λα...αυτες ηταν οι επιλογες.

Τωρα παιζουν πολλα περισσοτερα μηχανακια ομως, διαφορων προσανατολισμων χρησης.

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    απλα η κατηγορια που ανηκει αυτο το μηχανακι δεν υφισταται ...οικονομικοτεχνικα πια στην χωρα μας...

καποτε το διλημμα στην αγορα πρωτης μοτοσικλετας δεν ηταν και τοσο δυσκολο...η 250αρακι θα αγοραζες ψηλοφτερο, η κατι CM, SR και λοιπα μπουρ**λα...αυτες ηταν οι επιλογες.

Τωρα παιζουν πολλα περισσοτερα μηχανακια ομως, διαφορων προσανατολισμων χρησης.
    για αυτό το λόγο, ή θα ειναι φτηνό (ως χρηστικο εντουρακι) ή (το πιο πιθάνό κατα τη γνώμη μου) θα ειναι εντελώς πολεμικό μηχανάκι, για να δικαιολογεί και τη τιμή του. Μα εντελώς πολεμικό...

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    (το πιο πιθάνό κατα τη γνώμη μου) θα ειναι εντελώς πολεμικό μηχανάκι, για να δικαιολογεί και τη τιμή του. Μα εντελώς πολεμικό...
    Η τιμή του πολεμικού είναι πολύ περισσότερο απο 5-6 χιλιάρικα.
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    για αυτό το λόγο, ή θα ειναι φτηνό (ως χρηστικο εντουρακι) ή (το πιο πιθάνό κατα τη γνώμη μου) θα ειναι εντελώς πολεμικό μηχανάκι, για να δικαιολογεί και τη τιμή του. Μα εντελώς πολεμικό...
    Κοίτα αν έχει 6 χιλιάρικα σίγουρα θα έχει αξιοσημείωτες διαφορές απο το wrf αφού το f έχει 8 χιλιάρικα....
    Τα 2 χιλιάρικα... είναι αρκετά....
    Τεσπα για να βγεί.... στην αγορά...

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    το f έχει 8 χιλιάρικα....
    Και να φανταστείς οτι την προηγούμενη εβδομάδα είχε 9 :wacko:
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2012, 15:40
  2. νεα ''ροδα τσαντα και κοπανα''
    από p@nos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2010, 16:02
  3. Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2009, 08:46
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2008, 18:29