Για αυτό εγώ λέω ότι η Ελληνική φυλή είναι η πιο σπάνια ράτσα...
Οι άλλοι βλέπουν το δάσος και εμείς ακόμη ψάχνουμε να βρούμε που είναι το δέντρο...
Οι άλλοι βλέπουν το δάσος και εμείς ακόμη ψάχνουμε να βρούμε που είναι το δέντρο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Δυστυχώς Catmaster πράγματα τα οποία στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες θεωρούνται αυτονόητα και έχουνε γίνει τρόπος ζωής και φιλοσοφία ζωής εδώ θεωρούνται αιρετικές πράξεις και καταποντίζονται...
Fortis Fortuna Adiuvat
Επειδη απο τα γραφομενα σου καρφωνεσαι προσπαθησε να διευκρινισεις αν μιλας για την τεχνικη αρτιοτητα του βιντεο,η απλα για τα δικα σου απωθημενα.Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Και η ένσταση μου , είναι διπλή , και για την περιγραφή μιας κατάστασης , και του φρικαλέου φωτο μονταζ , που ειναι τόσο ερασιτεχνικά και άκομψα σχεδιασμένο , που πολύ φοβάμαι , ότι εάν προβληθεί σε μικρο παιδί , μπορεί να το σοκάρει .... και να δημιουργήσει προβλήματα .
Διοτι και στο αγαπημενο σου θρεντ (με το ΑΧ) μπορει οι λεξεις να βγαινουν απο την καρδια σου,αλλα πολυς κοσμος αν διαβασει τις φρικαλεοτητες στα τεχνικα θεματα μπορει να σοκαριστει η ακομα περισσοτερο να τα εφαρμοσει με αποτελεσμα να του δημιουργηθουν προβληματα σωματικα και κατ'επεκτασιν ψυχολογικα.
Απο την ανεση του καναπε μας, μπορουμε πολυ ανετα τελικα Κυριακε, να απαξιωσουμε τα παντα, ειδες τελικα ποσο ευκολο ειναι;
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Ας μην απαντήσω γιατί θα γίνω κακός
Οχι μην απαντήσεις ...
Απλα γράψε το όνομα σου , τον αριθμό της ταυτότητας σου , και την διεύθυνση σου ... και ένα τηλέφωνο .
Ετσι ώστε εάν γίνει κάτι , να μπορεί ο εισαγγελέας να σε βρει .
Εγώ δεν είμαι εισαγγελέας , απλά μεταφέρω την ανησυχία μου .
Και μην μπερδευεις ενα rebuild , που στο κάτω κάτω, εγώ θα σκοτωθώ άμα είναι κατι λαθος .
Με κάτι που υποτίθεται ότι θα έχει ευρεία προβολή σε άλλους .
Τελος , για το rebuild της μοτοσυκλέτας , είχα για σύμβουλο και οδηγό, το βιβλίο του κατασκευαστή .
Εσύ ποιον είχες ?
Σου βαράω την καμπάνα , για το καλό σου , δεν έχω άλλο όφελος , να σε προστατέψω θέλω.
Ακομα και το υλικό από το φώτο μοντάζ είναι ξένο , μπορούν να σου κάνουν μήνυση .
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Οχι μην απαντήσεις ...
Απλα γράψε το όνομα σου , τον αριθμό της ταυτότητας σου , και την διεύθυνση σου ... και ένα τηλέφωνο .
Και μην μπερδευεις ενα rebuild , που στο κάτω κάτω, εγώ θα σκοτωθώ άμα είναι κατι λαθος .
Τελος , για το rebuild της μοτοσυκλέτας , είχα για σύμβουλο και οδηγό, το βιβλίο του κατασκευαστή .
Εσύ ποιον είχες ?
Σου βαράω την καμπάνα , για το καλό σου , δεν έχω άλλο όφελος , να σε προστατέψω θέλω.
Ακομα και το υλικό από το φώτο μοντάζ είναι ξένο , μπορούν να σου κάνουν μήνυση .
Τα στοιχεία μου είναι στην διάθεση οποιουδήποτε τα χρειαστεί με ένα απλό pm.Αν υπάρχει άνθρωπος που θα με κυνηγήσει δικαστικά επειδή προσπάθησα καλοπροαίρετα να βοηθήσω ας το κάνει.Και στο κάτω-κάτω εγώ απλά έκανα το video και το έδωσα στα παιδιά να το χρησιμοποιήσουν αν νομίζουν πως αξίζει και τους χρειάζεται,δεν είναι δεσμευτικό για κανέναν
Fortis Fortuna Adiuvat
Οχι μην απαντήσεις ...
Εσύ ποιον είχες ?
Ρε συ συμφωνω κανενας δεν πρεπει (και δεν μπορει) να καθοριζει τι θα λες και πως θα το λες
αλλα μηπως νευριασμενος λες πραγματα που δεν εννοεις?
Αυτα με τον εισαγγελεα ειναι επιεικως ακυρα
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Τα στοιχεία μου είναι στην διάθεση οποιουδήποτε τα χρειαστεί με ένα απλό pm.Αν υπάρχει άνθρωπος που θα με κυνηγήσει δικαστικά επειδή προσπάθησα καλοπροαίρετα να βοηθήσω ας το κάνει.
Και στο κάτω-κάτω εγώ απλά έκανα το video και το έδωσα στα παιδιά να το χρησιμοποιήσουν αν νομίζουν πως αξίζει και τους χρειάζεται,δεν είναι δεσμευτικό για κανέναν
Τελος πάντων , μου φτάνει που σε έβαλα να σκεφτείς , μια παράμετρο που μέσα στον ενθουσιασμό σου, την αγνόησες .
Πάντως εάν σκέφτεσαι να το κάνεις επάγγελμα , η κοινωνιολογία,
είναι η επιστήμη που πρέπει να ακολουθήσεις .![]()
![]()
Καθομαι και ασχολουμαι μαζι σου ενω δεν το θελω.Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Οχι μην απαντήσεις ...
Σε πληροφορω οτι και εδω οι τεχνικες φρικαλεοτητες σου εχουν διαβαστει απο χιλιαδες ατομα,και μαλιστα χωρις να μεσολαβει η προσωπικη επαφη ωστε να μπορεσει να κρινει καποιος αν ειναι σωστες η οχι.Εισαγγελεας ανετα μπορει να στην πεσει και μεσω φορουμ αμα γουσταρει οποτε...
Εσύ ποιον είχες ?
Αν ο κατασκευαστης κανει λογο για τριψιμο δισκοπλακας,και για μπογιατισμα πασο..
Δεν ξερεις τι σου γινεται.Το υλικο αυτο δεν προκειται ουτε να διανεμηθει ουτε να πουληθει.Ειναι για προσωπικη χρηση και για προβολη σε κλειστο κυκλο.Οσο παρανομο ειναι και να το βλεπεις εσυμεσω youtube,αλλο τοσο παρανομο ειναι να το βλεπεις και μεσω moto.
Αυτη την φορα ξεπερασες τα ορια, για τα δικα μου δεδομενα εστω.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Βασικά πάω να κάνω κανένα service (περιμένω και ένα οκνηρό αλλά γλυκό αγόρι στο σπίτι) γιατί περιμένει και το Μαυροπούλι και η Africa και θα τα πούμε το απόγευμα....
Κυριάκο..... με κουράζουν οι εμμονές σου ρε φίλε.... αλλά επειδή έχω γαϊδουρινή υπομονή και Σισύφεια επιμονή .... θα το δεις το δάσος κάποια στιγμή...
![]()
Τελος πάντων , μου φτάνει που σε έβαλα να σκεφτείς , μια παράμετρο που μέσα στον ενθουσιασμό σου, την αγνόησες .
Πάντως εάν σκέφτεσαι να το κάνεις επάγγελμα , η κοινωνιολογία,
είναι η επιστήμη που πρέπει να ακολουθήσεις .![]()
![]()
Προτιμώ την μηχανική ρευστών,την ρευστοδυναμική,τους τόρνους,τις εργαλειομηχανές και τα CNC,δεν μπορώ τα θεωρητικά![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Αντε να δουμε πόσο καλός είσαι στα CNC ..Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Προτιμώ την μηχανική ρευστών,την ρευστοδυναμική,τους τόρνους,τις εργαλειομηχανές και τα CNC,δεν μπορώ τα θεωρητικά![]()
Θελω να μου γραψεις τι σημαίνουν οι προσδιορισμοί : CNC CAM CAD με την πλήρη Αγγλική περιγραφή ανά γραμμα !!
Εχεις ένα λεπτό χρόνο .
Αντε να δουμε πόσο καλός είσαι στα CNC ..
Θελω να μου γραψεις τι σημαίνουν οι προσδιορισμοί : CNC CAM CAD με την πλήρη Αγγλική περιγραφή ανά γραμμα !!
Εχεις ένα λεπτό χρόνο .
Βάλε μου κάποια ερώτηση που να μην μπορεί αν βρει ο καθένας την απάντησή της στο google.Έχεις ενα λεπτό καιρό![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Θα στην βάλω την ερώτηση , όταν θα πίνουμε καφέ στην πλατεία ταχυδρομείου , για μην μπορείς να έχεις σκονάκια .... εξυπνάκια μου !!![]()
Τότε θα σε μετρήσω !!
Προς το παρόν είσαι ελεύθερος από μένα ... dismiss![]()
Θα στην βάλω την ερώτηση , όταν θα πίνουμε καφέ στην πλατεία ταχυδρομείου , για μην μπορείς να έχεις σκονάκια .... εξυπνάκια μου !!![]()
Τότε θα σε μετρήσω !!
Προς το παρόν είσαι ελεύθερος ... dismiss
Πάλι πρέπει να στρωθώ στο διάβασμα ρε γαμώτο;Μόλις τελείωσε η εξεταστική...![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
otan oi alloi trogane vatomoura emeis eixame xolisterini
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy