Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 144

Θέμα: Γ@μω την ανεργία μου......

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira

Re: Re: Γ@μω την ανεργία μου......

Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
    Οταν πρωτα ο Θεος κλεισεις χρονο στην δουλεια σου,
    ξαναγραψε το ιδιο θεμα.
    Ισως βεβαια το θεμα τοτε να ειναι
    ο μ@λ@κ@ς που μου κλεβει την ασφαλεια
    που μου δινει λιγοτερα απο οσα λεει η επιθεωρηση
    που δεν μου πληρωνει αργιες,υπερωριες κτλ.
    και αλλα πολλα.
    Επειτα απο τη νεα σου δουλεια πληρωνεις ολα σου τα εξοδα και ζεις(ενοικιο,κοινοχρηστα,δοσεις κτλ) η βοηθαει και καποιος τριτος?
    Και τελος με ολη μου την καρδια σου ευχομαι να ειναι πραγματι καλη αυτη η δουλεια!

Θα σου απαντήσω τώρα γιατί ξέρω από τώρα που θα είμαι σε ένα χρόνο!!! Και όχι δεν θα είμαι εκεί!!! Αλλά σε καμία δουλειά μέχρι σήμερα δεν έκανα υπερωρίες εκτός από μία που πληρωνόμουν και την τελευταία δεκάρα, κανείς δε μου έφαγε ένσημα γιατί έτρωγε μήνυση και άλλα πολλά!!!

Το θέμα είναι ότι υπάρχουν θέσεις για πολλούς!!! Εδώ μιλάμε ότι ο άνθρωπος ψάχνει 2 μήνες για άτομα!!!!!Πάρε μια Χρυσή ευκαιρία!!! Κι αν εσύ (δεν εννοώ προσωπικά εσένα) είσαι κορόϊδο και με τόσες δουλείες κάθεσαι εκεί που σε εκμεταλεύονται τότε συγώμη αλλά δε φταίει η εταιρεία!!!! Εσύ φταίς!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reptile4
    Γιατι σε ποια χωρα ειναι ολα ροδινα?
    Σε ολες της χωρες επικρατη το ιδιο, καποιοι ειναι πλουσιοι, καποιοι ειναι οικονομικα καλα και καποιοι ειναι φτωχοι.
    Ακομα και στη Γερμανια με μισθο Ευρωπης και τιμες Ευρωπης ειναι καλυτερα?
    1) για τις σπουδες μου, παιρνω κρατκη υποτροφια (που παρεχεται σε ΟΛΟΥΣ τους φοιτητες με χαμηλο εισοδημα γονεων και χωρις δικο τους εισοδημα, αρκει να περνανε ~95% των μαθηματων της σχολης τους) συν υποτροφια αλλης κρατικης οργανωσης για εξαιρετικες επιδοσεις (ετσι την λενε μεταφρασμενα). Οποτε οι γονεις μου δε χρειαζεται να πληρωσουν τιποτα για μενα μολις τελειωσω το σχολειο

2) Οταν τελειωσω (σπουδαζω computer science and theoretical mathematics με αποκλειστικη βαρυτητα στην διδαξη των δυο αυτων επιστημων, το οποιο μου δινει την ευκαιρια να δουλεψω σαν καθηγητης λυκειου στο μελον) θα εχω μια 100% σιγουρη δουλεια σε υπαλληλικη βαση (εφ'ορου ζωης) με βασικο μισθο ~4000/μηνα σαν καθηγητης. Το μονο που χρειαζεται να κανω, ειναι να περναω ολα μου τα μαθηματα με καλους βαθμους (κατι φοβερα δυσκολο σε ενα απο τα καλυτερα πανεπιστημια της Γερμανιας), και να τελειωσω τις 7χρονες σπουδες μου (ναι, εφτα απιστευτα χρονια).

Τουλαχιστον το γερμανικο κρατος φροντιζει για μενα και το μελον μου, δε με αφηνει στα κρυα του λουτρου οπως με αφησε το ελληνικο μετα τις πανελληνιες μου. Ισως ζηταει πολλα αλλα η ανταμοιβη ειναι τεραστια.
    O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
    1) .........

Συγνώμη κιόλας αλλά γι' αυτό οι ξένοι είναι λίγο ρομπότ!!!! Δεν έχουν δημιουργικότητα!!! Όλα τους τα ρυθμίζουν οι άλλοι!!! Δεν υπάρχει φαντασία!!!!

Τουλάχιστον εδώ ποτέ δε ξέρεις τι δουλειά θα καταλήξεις να κάνεις για μια ζωή!!! Μπορείς να δημιουργήσεις!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet

Τουλαχιστον το γερμανικο κρατος φροντιζει για μενα και το μελον μου, δε με αφηνει στα κρυα του λουτρου οπως με αφησε το ελληνικο μετα τις πανελληνιες μου. Ισως ζηταει πολλα αλλα η ανταμοιβη ειναι τεραστια.

Ελπίζω να μην το αναφέρεις για σύγκριση με την Ελλάδα.
    Το Γερμανικό κράτος φροντίζει για τις ανάγκες τις βιομηχανίας του, που έχει μεγαλύτερες ανάγκες απο οσες καλύπτουν οι υπάρχοντες Γερμανοί επιστήμονές.
    Επιδοτούν αυτούς που χρειάζονται.
    Στη χώρα μας απλά δεν υπάρχουν ανάγκες γιατί δεν υπάρχει βιομηχανία ούτε βιοτεχνία οπότε κανονικά το κράτος δεν έπρεπε να είχε καν σχολές σε μερικούς τομείς.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Συγνώμη κιόλας αλλά γι' αυτό οι ξένοι είναι λίγο ρομπότ!!!! Δεν έχουν δημιουργικότητα!!! Όλα τους τα ρυθμίζουν οι άλλοι!!! Δεν υπάρχει φαντασία!!!!

Τουλάχιστον εδώ ποτέ δε ξέρεις τι δουλειά θα καταλήξεις να κάνεις για μια ζωή!!! Μπορείς να δημιουργήσεις!!!!

Δεν υπάρχει φαντασία γιατί υπάρχει τεράστια εμπειρία και διαδικασίες που μέσα απο χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή εξασφαλίζουν κέρδος στις εταιρείες και σταθερή ποιότητα προιόντος.
    Βέβαια δεν χωράει η φαντασία σε αυτή την διαδικασία.
    Οταν δούλευα σε ξένο σύμβουλο είχα πρόσβαση σε βιβλιοθήκη με έντυπα για οποιαδήποτε δουλειά.
    Δεν χρειαζόταν καν να έχεις πτυχίο για να το κάνεις έπερνες το έντυπο πήγαινες στο γιαπί και συμπλήρωνες, η μάλλον τσεκάριζες κουτάκια και τέρμα.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Ωραιο θεμα ανοιξατε.
    Να σας πω λοιπον και τι δουλεια κανω τωρα στα 45 μου.8μηνη συμβαση στν ολυμπιακη ως εργατης.Που παει να πει οτι φορτωνω 10 εως 12 τονους βαλιτσες καθε μερα.Παιρνω 2 διημερα ρεπο μεσοβδομαδα και ενα τετραημερο.Δουλευω δλδ τα 3 απο τα 4 ΣΚ.Παιρνω επιδομα γαμου,δεν παιρνω επιδομα παιδιων,παιρνω ανθυγιεινο και επιδομα αεροδρομιου,κανω και καναδυο νυχτες και βλεπω τον μισθο μου να εκτινασσεται στο αστρονομικο ποσον των 768 ευρω!!!
    Ειπατε κατι?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

δώ ποτέ δε ξέρεις τι δουλειά θα καταλήξεις να κάνεις για μια ζωή!!! Μπορείς να δημιουργήσεις!!!!

poios eipe oti prepei na meineis sthn idia douleia h' idio tomea gia mia zwh?

den nomizw oti isxuei pia auto..px twra mporeis na alla3eis douleia (allh etairia hdia douleia) na pas sthn allh opsh px na doulepseis gia tous "pelates" sou h tous "promi8eutes" sou , na alla3eis teliws antikeimeno..

(egw exw kanei to 3o kai twra paw gia to 2o )
    Panagiotis

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Ωραιο θεμα ανοιξατε.
    Να σας πω λοιπον και τι δουλεια κανω τωρα στα 45 μου.8μηνη συμβαση στν ολυμπιακη ως εργατης.Που παει να πει οτι φορτωνω 10 εως 12 τονους βαλιτσες καθε μερα.Παιρνω 2 διημερα ρεπο μεσοβδομαδα και ενα τετραημερο.Δουλευω δλδ τα 3 απο τα 4 ΣΚ.Παιρνω επιδομα γαμου,δεν παιρνω επιδομα παιδιων,παιρνω ανθυγιεινο και επιδομα αεροδρομιου,κανω και καναδυο νυχτες και βλεπω τον μισθο μου να εκτινασσεται στο αστρονομικο ποσον των 768 ευρω!!!
    Ειπατε κατι?

Πολλά περνάνε απο το μυαλό μου για τον εθνικό μας αερομεταφορέα τώρα αλλά δεν θέλω να φανώ κακός.
    Αν την κλείσουν την ρημάδα θα βγείς στούς δρόμους ρε φίλε να διαδηλώσεις για την απώλεια της δουλειάς σου?

Παλαιό μέλος
    rez, αυτά υπάρχουν και στην Ελλάδα, σε διαφορετικό βαθμό θα μου πεις αλλά υπάρχουν. Δεν σχετίζονται όμως με την επαγγελματική σου εξέλιξη.

pfout, η δουλειά είναι μέρος της ζωής μας. Είτε διαλέγουμε ζωή, είτε δουλειά. Οπότε η ανεργία σχολιάζεται για το μέρος που επιλέγεις να ζήσεις.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Πολλά περνάνε απο το μυαλό μου για τον εθνικό μας αερομεταφορέα τώρα αλλά δεν θέλω να φανώ κακός.
    Αν την κλείσουν την ρημάδα θα βγείς στούς δρόμους ρε φίλε να διαδηλώσεις για την απώλεια της δουλειάς σου?
    Η δουλεια μου φιλε μου ειναι φωτογραφος-εικονοληπτης(οπερατερ στα ''ελληνικα'').Αυτο εχω σπουδασει(με τριετη υποτροφια) και με αυτο ασχολουμαι απο τα 20 μου.Τωρα για διαφορους λογους κανω αυτη τη δουλεια.
    Γινε οσο κακος θελεις.Εγω παντως θα διαδηλωνα γιατι το συγκεκριμενο κοματι της Ο.Α ειναι κερδοφορο.Παραγουμε τριπλασιο εργο απο τις αλλες εταιρειες με το μισο προσωπικο (αναλογικα).Και τρελαινομαι που καποιοι φασιστες θελουν να με εξαιρεσουν απο τα βαρεα ανθυγειινα.Δεν καταλαβαινω γιατι να μην το κανω.Εννοεις κατι?Αν θελεις γινε πιο σαφης.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

diafono kathetos

einai kalo dld to parapano?
    den tha tan kalitero na se voithouse kapoios na vreis ti theleis?

emeis den eimaste rompot?emeis exoume dimiourgikotita? emeis exoume fantasia?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    diafono kathetos

einai kalo dld to parapano?
    den tha tan kalitero na se voithouse kapoios na vreis ti theleis?

emeis den eimaste rompot?emeis exoume dimiourgikotita? emeis exoume fantasia?
    Δεν είπε ότι εμείς είμαστε τσακαλάκια και πιάνουμε πουλιά στον αέρα μόνο και μόνο επειδή πηγαίνουμε (εάν το θυμηθούμε ) στο αμφιθέατρο. Η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι το εκπαιδευτικό τους σύστημα, δεν είναι και το πλέον κατάλληλο για να σου ανοίξει τα ματάκια. Άλλο θέμα εάν συνεχίσεις και πιο πέρα.

Η βοήθεια του να βρεις τι θέλεις να κάνεις όταν "μεγαλώσεις", δεν γίνεται στην 3βάθμιαια εκπαίδευση! Είναι πολύ αργά πλέον και ακυρώνεις την λειτουργία νηπιαγωγείων και δημοτικών. Αρχίζουμε να μαθαίνουμε από το γυμνάσιο, μιας και η γνώση του δημοτικού απαιτεί 3 μήνες εκμάθησης, και για λόγως κοινωνικής ένταξης :rotflmao: εμπειριών, έρευνας και ανακάλυψης, πρέπει να περάσουμε και από αυτό το βήμα. Πέρα από τον έμμεσο τρόπο να σου δείξουν το μέλλον, χρησιμοποιούν και τον άμμεσο, βλέπε Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό.

Banned Το avatar του/της anco
    Να ρωτησω κατι.

Αν σας εδιναν 3000/μηνα + αλλα 3000/ετος δωρα και μαλακιες με 3 εβδομαδες αδεια (χωρις ρεπο ,Κυριακες-Σαββατο εργασια τα βραδια,χωρις ωραριο το 18 ωρες ειναι λιγο), σε ενα μερος που ο ρουφιανος ειναι 9 στους 10) θα πηγενατε?

Με 3000/μηνα ειναι 36000 τον χρονο + 3000 =39.000

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Δεν είπε ότι εμείς είμαστε τσακαλάκια και πιάνουμε πουλιά στον αέρα μόνο και μόνο επειδή πηγαίνουμε (εάν το θυμηθούμε ) στο αμφιθέατρο. Η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι το εκπαιδευτικό τους σύστημα, δεν είναι και το πλέον κατάλληλο για να σου ανοίξει τα ματάκια. Άλλο θέμα εάν συνεχίσεις και πιο πέρα.

Η βοήθεια του να βρεις τι θέλεις να κάνεις όταν "μεγαλώσεις", δεν γίνεται στην 3βάθμιαια εκπαίδευση! Είναι πολύ αργά πλέον και ακυρώνεις την λειτουργία νηπιαγωγείων και δημοτικών. Αρχίζουμε να μαθαίνουμε από το γυμνάσιο, μιας και η γνώση του δημοτικού απαιτεί 3 μήνες εκμάθησης, και για λόγως κοινωνικής ένταξης :rotflmao: εμπειριών, έρευνας και ανακάλυψης, πρέπει να περάσουμε και από αυτό το βήμα. Πέρα από τον έμμεσο τρόπο να σου δείξουν το μέλλον, χρησιμοποιούν και τον άμμεσο, βλέπε Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό.
    den eipa oti tha vreis ti theleis stin 3vathmia ekpaidefsi!!!
    kai giafto akrivos diafono me tin maira. sto eksoteriko to sxoleio exei mathimata pou ekserevnas diaforous tomeis kai kapos etsi pairneis mia idea tou ti mporeis na epilekseis argotera..

emeis dld pos vriskoume afto pou theloume? sta 40 exontas allaksei 5 douleieS?
    i mipos to ekpaideftiko mas sistima einai TOSO ekseligmeno pou oksinei tin fantasia?

adinato na pistepso oti iparxei anthropos pou iperaspizete to sistima tis elladas.
    pou mpaineis se ena panepistimio tixaia.
    pou ta vivlia allazoun kathe mina.
    pou oi kathigites einai(pros theou oxi oloi) foitites pou oloi exoume gnorisei se kapoia sxoli, me ptixia me antigrafes, me frapedia kai tavli

giati to ekpedeftiko tous sistima den sou anoigei ta matakia?
    ektos an enoeis os anoigma mation to na antigrafeis, to na loufareis, to na pineis kafe, kai na ginese lamogio..
    tote nai stin ellada mas anoigoun ta matia kai meta mas vgainoun kiolas.

-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kristallia
    κα μεταξυ μασ τα εργοστασια πανε αλβανια και βουλγαρια γιατι εκει δεν κανουν οι εργατοπατερεσ καθε μηνα και απο μια απεργια. στην ιαπωνια το ξερετε οτι φορανε περιβραχιονιο σε ενδυξη απεργιασ αλλα δουλευουνε? στην πατρα παλια ειχαμε ποσα εργοστασια. με τισ απεργιεσ και τα χιλια δυο κανταντησε μια πολη με στρατιε σ ανεργων. η πειραικη πατραικη ετσι εκλεισε......

δεν εχεις αδικο αλλα δεν τα ξερεις και πολυ καλα

το να κανεις απεργια με περιβραχιονιο ειναι απλα μια μαλακια

ο εργοδοτης δεν εχει καποιο πληγμα οποτε δωρο αδωρο

οι εργατοπατερες δεν ειναι αυτοι που κανουν την απεργια,

ειναι αυτοι που δηθεν φωναζουν και δουλευουν για τα κομματα

(βλεπε ΓΣΕΕ η εξεληξη του προεδρου ειναι το κοινοβουλιο)

μην ξεχνας πως αν οι εργατες εχουν σημερα (αν και πια αρχιζουν να τα χανουν )

τα κερδισαν μεσα απο αγωνες

η Πατραικη εκλεισε 1ον απο το κρατος που την μποϊκοταριζε απο την μια

και απο την αλλη σε παλιοτερα χρονια την ειχε κανε "δημοσιο" με τις προσληψεις

2ον απο τους εργατοπατερες οντως τοτε που επεζαν το παιχνιδι της αντιπολιτευσης τοτε

και απο καποιους βουλευτες που ηταν στο "πλευρο" των εργαζομενων και ειδικα με την Πιρελι

και στο τελος εκαναν τους Κινεζους...

βαλε και ποσα αλλα εργοστασια εκλεισαν

βλεπε "veso mare" τωρα που εγινε για να γινουν πιο πλουσιοι οι εχωντες

και το μονο που θυμιζει την ΒΕΣΟ ειναι η βιτρινα με τα σαπουνια και τα κρασια στην εισοδο

και τελος ολους εμας που αντι να υποστηριξουμε την τοπικη αγορα τρεχουμε σε καθε μαλακια

κολοσσο που ανοιγει
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γ@μώ την τύχη μου πρωί-πρωί
    από kalogeros στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2009, 22:20
  2. Γ@μω την γκαντεμιά μου!
    από hercul στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2008, 16:57
  3. Γ@μώ την χώρα μου γ@αμώ.
    από vaskunito στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 05/01/2007, 11:40
  4. Μολις το πηρα απο το μαστορα γ@μω την τυχη μου..
    από n1k3man στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2005, 17:02
  5. Γ@μω την γκαντεμια μου
    από voudarxos στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2004, 20:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας