Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 112

Θέμα: Περί (δήθεν) μοτοσυκλετιστικής αλληλεγγύης

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Δεν νομίζεις ότι κάγκουρες υπάρχουν σε όλες τι κατηγορίες ή δεν νομίζεις πως κυκλοφορούνε περισσότερα on-off στους δρόμους και κατά συνέπεια κυκλοφορούνε και περισσότεροι κάγκουρες με on-off;Δεν νομίζω να έχω κάπου λάθος στον συλλογισμό μου.Μόνο τις πωλήσεις που έχει κάνει το transalp να δεις καταλαβαίνεις πως είναι μακράν η πιο καλοπουλημένη κατηγορία
    δεν νομζω οτι οι περισσοτεροι ασυνειδητοι ειναι οδηγοι ον-οφ μοτοσυκλετων.μπορει και να ειναι αλλα δεν μπορει κανεις να το αποδειξει.
    η λεξη κλειδι ειναι το 'ασυνειδητοι' και φυσικα εδω σηκωνει πολυ κουβεντα για το ποιον χαρακτηριζει ο καθενας ως ασυνειδητο.

θεωρωντας παντως οτι τα παπακια και τα σκουτερακια ειναι πολυ περισσοτερα απο τα ον-οφ ισως οι πλεον ασυνειδητοι να ειναι οι οδηγοι αυτης της κατηγοριας και οχι οι ον-οφαδες.

απλα θεωρω λαθος να πω ακομα και κατι τετοιο μια και κοντα στα ξερα καιω ετσι και τα χλωρα.

anyway αυτο που ειπα ειναι οτι δε θελω να βαζω ταμπελες κατ αυτον τον τροπο και δεν νομιζω να διαφωνεις και εσυ με αυτο.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σε λίγο καιρό , οι ασυνείδητοι θα είναι αυτοί με τα καρούλια από το Alex pak !!

( λόγο ποσότητας )

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    WTF?????

ποια γυμνα ??? μαλλον με μπερδευεις με αλλον.
    fazer δεν εχεις?

εγω γυμνο το λεω κι ας εχεις φαιρινγκ..:hypnotize

Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
    fazer δεν εχεις?

εγω γυμνο το λεω κι ας εχεις φαιρινγκ..:hypnotize
    οκ

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8

Re: Re: Περί (δήθεν) μοτοσυκλετιστικής αλληλεγγύης

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Μου φαινετε εως απιστευτο στον συγκεκριμενο χωρο να ειπες σε καποιον οτι εμεινες απο βεζινη και να σηκωθηκε να εφυγε η να μην σου εδωσε σημασια....
    Mάνο και μένα.

Απλα έπρεπε να το πείς.

Υγ Επρεπε να το σπρώξεις στο παιδικό πιστάκι και να το κατεβάσεις απο το μονοπάτι. Είναι πιο εύκολο :wacko:

Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

μετα απο τα ποστακια του stoubi και του marios8 (εφοσον τα πραματα ειναι ετσι) να πω ενα συγγνωμη για οτι πιστεψα για τα παιδια που ΔΕΝ βοηθησανε τον χωματινο απλα πιστεψα οτι οι συνθηκες ειναι ιδιες με τις συνθηκες του δρομου.

Απλά αυτό που ήθελα να πω είναι πως στην νοοτροπία του ποζερά οδηγού αυτοκινήτου που δεν έχει λεφτά να πάρει cabrio το Varadero και το V-Strom π.χ έχουνε εδραιώσει την θέση τους σαν "κυριλλέ" μηχανές και σίγουρα θα προτιμήσουν αυτές από ένα sport-touring ή ένα naked.Όπως επίσης θα προτιμήσουν και ένα ss μηχανάκι για το παίξουν γρήγοροι.Αυτές οι δύο κατηγορίες μηχανών είναι που μονοπωλούν το ενδιαφέρον των οδηγών αυτοκινήτων γι'αυτό και στις 2 αυτές κατηγορίες είναι πιο εύκολο να βρεις ΜΗ μοτοσυκλετιστές
    Fortis Fortuna Adiuvat

Απλά αυτό που ήθελα να πω είναι πως στην νοοτροπία του ποζερά οδηγού αυτοκινήτου που δεν έχει λεφτά να πάρει cabrio το Varadero και το V-Strom π.χ έχουνε εδραιώσει την θέση τους σαν "κυριλλέ" μηχανές και σίγουρα θα προτιμήσουν αυτές από ένα sport-touring ή ένα naked.Όπως επίσης θα προτιμήσουν και ένα ss μηχανάκι για το παίξουν γρήγοροι.Αυτές οι δύο κατηγορίες μηχανών είναι που μονοπωλούν το ενδιαφέρον των οδηγών αυτοκινήτων γι'αυτό και στις 2 αυτές κατηγορίες είναι πιο εύκολο να βρεις ΜΗ μοτοσυκλετιστές
    αυτο που λεω εγω πανω σε αυτο που λες εσυ ειναι οτι δεν μπορω να διαφωνησω αλλα ουτε και να συμφωνησω.

Αυτά φυσικά που γράφω είναι προσωπική άποψη από αυτά που βλέπω στην πόλη που ζω,σε άλλες πόλεις πιθανότατα και να μην ισχύουν.Η διαφωνία είναι βασικό στοιχείο της δημοκρατίας έτσι κ αλλιώς
    Fortis Fortuna Adiuvat

Πάντως εδώ που τα λέμε, γιατί να μείνεις από βενζίνη?

Όπως πχ γιατί να ρίξεις το κράνος κάτω όταν δεν το φοράς?
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αυτά φυσικά που γράφω είναι προσωπική άποψη από αυτά που βλέπω στην πόλη που ζω,σε άλλες πόλεις πιθανότατα και να μην ισχύουν.Η διαφωνία είναι βασικό στοιχείο της δημοκρατίας έτσι κ αλλιώς
    πρωφανως και ειναι προσωπικη αποψη ρε συ !!!

ωστοσο δε διαφωνησα πουθενα προσωπικα,οπως δεν συμφωνησα κιολας

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Πάντως εδώ που τα λέμε, γιατί να μείνεις από βενζίνη?

Όπως πχ γιατί να ρίξεις το κράνος κάτω όταν δεν το φοράς?
    Ξεγελαει το δασος........Ασε που δεν εχει βενζιναδικα......

Οπως και καποιες δυο-τρεις χαζοτουμπες απο τις οποιες εχεις χασει τοση ποσοτητα βενζινης , οσο χρειαζετε ακρβως , ωστε να σε βγαλει εκτος στους υπολογισμους σου ως προς την αυτονομια σου......

Συμβαινει συχνα και σε ολους μας...... :smilea:

...

Μου φαινεται εως απιστευτο στον συγκεκριμενο χωρο να ειπες σε καποιον οτι εμεινες απο βενζινη και να σηκωθηκε να εφυγε η να μην σου εδωσε σημασια....

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Mάνο και μένα.

Απλα έπρεπε να το πείς.

...

Έχετε και οι δύο δίκιο

Όχι, δεν έκανα σήμα σε κάποιον, στο κάτω κάτω δεν ήταν και τόσο μεγάλη ταλαιπωρία να το σπρώξω μέχρι τη μπάρα και μετά μέχρι την BP. Ο μαζοχισμός μου όμως δεν έχει καμία σχέση με την εξωτερική εικόνα..

.. βλέπεις έναν αναβάτη να σπρώχνει το παρτάλι του, γιατί λες να το κάνει, από γούστο; Προφανώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα !!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
    Έχετε και οι δύο δίκιο

Όχι, δεν έκανα σήμα σε κάποιον, στο κάτω κάτω δεν ήταν και τόσο μεγάλη ταλαιπωρία να το σπρώξω μέχρι τη μπάρα και μετά μέχρι την BP. Ο μαζοχισμός μου όμως δεν έχει καμία σχέση με την εξωτερική εικόνα..

.. βλέπεις έναν αναβάτη να σπρώχνει το παρτάλι του, γιατί λες να το κάνει, από γούστο; Προφανώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα !!
    Σου εξηγησα παραπανω.....

Ειναι ενας χωρος που τις Κυριακες σπανε ουκ ολιγα μηχανακια........

Οταν κοβω τις γυρες μου στην πιστα προσπαθω να πιασω εναν ρυθμο.......
    Να τον κοψω βλεποντας τον καθενα να σπρωχνει το μηχανακι του προς την εξοδο δεν θα το κανω.... Μπορει να περιμενει να σταματησω και να τον εξυπηρετησω οπως και οσο μπορω.....

Να σταματησω γιατι μου εκανε νοημα ..... Απλα αμεσως και χωρις δευτερη σκεψη........

Αντιθετα ....

Θα το θεωρουσα "εγκληματικο" ( και πολυ χειροτερο απο το να σου τυχει σε δημοσιο δρομο )να ειχες μεινει σε ενα ερημο μονοπατι και να σε προσπερνουσαν εντουραδες χωρις καν να σου κανουν μια ερωτηση.....

Η ενσταση μου εχει να κανει ως προς το σημειο που σου ετυχε να μεινεις απο βενζινη ......
    Οτι δεν ειχες να κανεις μονο με περαστικους αναβατες , αλλα και με αναβατες που γυρναγαν γυρω--γυρω σε συγκεκριμενα σημεια.......

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8

Θα το θεωρουσα "εγκληματικο" ( και πολυ χειροτερο απο το να σου τυχει σε δημοσιο δρομο )να ειχες μεινει σε ενα ερημο μονοπατι και να σε προσπερνουσαν εντουραδες χωρις καν να σου κανουν μια ερωτηση.....

Σήμερα ψάχναμε πάνω απο το Κρυονέρι , 5 άτομα, για μισή ώρα, μια τάπα κάποιου "άσχετου" .

Δυστυχώς τζίφος
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περι Γαμου
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 18:46
  2. Περί Fazer600 o λόγος...
    από superfour στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2004, 23:24
  3. Περί Αλυσίδας …
    από niko13g στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks