δεν νομζω οτι οι περισσοτεροι ασυνειδητοι ειναι οδηγοι ον-οφ μοτοσυκλετων.μπορει και να ειναι αλλα δεν μπορει κανεις να το αποδειξει.Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Δεν νομίζεις ότι κάγκουρες υπάρχουν σε όλες τι κατηγορίες ή δεν νομίζεις πως κυκλοφορούνε περισσότερα on-off στους δρόμους και κατά συνέπεια κυκλοφορούνε και περισσότεροι κάγκουρες με on-off;Δεν νομίζω να έχω κάπου λάθος στον συλλογισμό μου.Μόνο τις πωλήσεις που έχει κάνει το transalp να δεις καταλαβαίνεις πως είναι μακράν η πιο καλοπουλημένη κατηγορία
η λεξη κλειδι ειναι το 'ασυνειδητοι' και φυσικα εδω σηκωνει πολυ κουβεντα για το ποιον χαρακτηριζει ο καθενας ως ασυνειδητο.
θεωρωντας παντως οτι τα παπακια και τα σκουτερακια ειναι πολυ περισσοτερα απο τα ον-οφ ισως οι πλεον ασυνειδητοι να ειναι οι οδηγοι αυτης της κατηγοριας και οχι οι ον-οφαδες.
απλα θεωρω λαθος να πω ακομα και κατι τετοιο μια και κοντα στα ξερα καιω ετσι και τα χλωρα.
anyway αυτο που ειπα ειναι οτι δε θελω να βαζω ταμπελες κατ αυτον τον τροπο και δεν νομιζω να διαφωνεις και εσυ με αυτο.
![]()