Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 112

Θέμα: Kαλα ρε πάτε καλα

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Τα 5-6 ονόματα που ζήτησες σκέφτηκα να τα γράψω, αλλά άλλαξα γνώμη γιατί δεν εξυπηρετεί σε τίποτα στο θέμα μας. Έχεις κρίση και δε χρειάζεσαι τη δική μου γνώμη ως προς το ποιον να θεωρείς άξιο και ποιον ανάξιο εκτίμησης.
    Στο δεύτερο σκέλος δεν παραπονέθηκα πως με ανάγκασε κάποιος να σκύψω και να κάνω πίσω. Αναφέρθηκα στο κλίμα "αλληλεγγύης" και "συναδελφικότητας" με την κακή έννοια που έχετε ορισμένα καρντάσια, θαμώνες του "δέλεαρ" κ.λπ. Κι αν θες μέχρι που με απείλησαν 2 μέχρι τώρα πως θα ανεβούν στην Αλεξανδρούπολη να με δείρουν! Δε θέλω να ανακατεύω τα παλιά, αλλά οι armageddon δεν έκριναν αναγκαίο να επέμβουν. Έχω κι άλα παραδείγματα αλλά προκειμένου να ανακινήσω καυγάδες που έσβησαν επιφυλλάσσομαι (και επίσης δεν εξυπηρετεί σε τίποτα).
    Κατσε ρε φιλε....εδω μας ξεμπροστιαζετε και ονομαστικα σαν κλικα και δεν μπορεις να αναφερεις 4-5 ονοματα....εγω πιστευω οτι αυτα τα ονοματα δεν υπαρχουν,με τη εννοια που εννοεις εσυ βεβαια....κριση εχω,αλλα παντα μας ξεφευγουν καποια πραγματα....οκ δεν εκανες πισω....μπορεις να μου πεις καποια θεματα που σου την επεσαν καποιοι,και που ειναι και θαμωνες του Δελεαρ και της κλικας....επειδη και εκει θεωρω οτι οτι εισουνα λαθος.....γιαυτο και επειμενω σε αυτα τα 2....για τον ενα που λες,αν πριν γραφτεις σε αυτο το φορουμ,ΔΙΒΑΖΕΣ ΛΙΓΟ πως γραφουνε καποιοι θα καταλαβαινες οτι τα λενε ολα στην πλακα.....και πραγματικα δεν μπορω να φανταστω οτι φοβηθηκες οτι καποιος θα κανει 900χλμ για να πλακωσει καποιον που δεν ξερει καν πως μοιαζει....ελεος......και οι αντιμ τι να κανουν????να τον κανουν ντα....ελεος και παλι....δεν θελω αλλα παραδειγματα....απλα καποια ονοματα και καποια θεματα που σου την επεσαν.....και με πμ ειναι δεκτο.....

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ

καμια περιληψη υπαρχει πουθενα με το τι εγινε αυτες τις μερες
    Προσεξε με.

Καποτε ηταν η κλικα, μετα ηρθε η μη κλικα,κατοπιν η μη κλικα ηθελε να μπει στην κλικα,τοτε η κλικα στραβωσε και η μη κλικα παραστραβωσε και για να μην στα πολυλογω φαγαν ενα εκλερ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zero
    Οκ δέχομαι όλα όσα λές για το μοντεριλικι, αλλά δεν υποχρέωσε κανείς κανένα (φαντάζομαι !!) να κάνει αυτή τη δουλειά. Αφού την αναλαμβάνεις κάνε την σωστά. Το επιχείρημά σου ότι δηλαδή επειδή ξέρω κάποιον πολύ καλά και ξέρω ότι είναι σωστό άτομο οπότε όταν παρεκτρέπται τον συγχωρώ είναι ολίγον σαθρό. Αν εμένα με προσβάλεις εσύ ως θάνος (λέμε τώρα) δεν με νοιάζει καθόλου αν ο Julius ή ο Hornet (μιας που με αυτούς μείναμε τώρα) γνωρίζει ότι είσαι γαμάτο παληκάρι. Με νοιάζει να υποστείς τις συνέπειες που προβλέπονται για κάθε άλλο χρήστη που ο μοντ δεν γνωρίζει οτι είναι γαμάτο παληκάρι.

Απλή ισονομία είναι . Δικαιοσύνη.

Με την λογική σου αν δηλαδή ενας δικαστής γνωρίζει προσωπικά ένα κατηγορούμενο και ξέρει ότι ειναι φοβερός τύπος δεν θα πρέπει να τον καταδιάζει . Δεν είναι έτσι όμως.

Αν θέλεις να μπούμε και σε περιπτωσεολογία δεν έχω καμία αντίρρηση. Θα σου θυμίσω το παιδί που μπήκε και έλεγε ότι θέλει να πάρει μηχανή αλλά δεν τον αφήνουν οι γονείς του. Θυμάσαι τι κράξιμο έφαγε και πως έφυγε τρέχοντας?
    Για ποιό λόγο αυτός εξοβελίστικε έτσι?

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι άτομα ειναι οι μοντ οι αντμιν οι φίλοι τους κτλ. Καθόλου. Με πειράζει όμως να υπάρχει σχετικά διαφορετική μεταχειρηση. Αλλά και αυτό το ανέχομαι γιατί μου αρέσει το forum.

Επίτρεψε μου να το λέω όμως.
    ρε παλλικαρι μου για να μην το κουραζεσε και πολυ....γιατι δεν ερχεσε μια μερα σε αυτο το μαμημενο Δελεαρ να δεις τι και ποιοι ειναι αυτοι που σε χαλανε....και αν δεν γουσταρεις εκει στην πρωτη βολτα που θα οργανωθει πηγαινε και εσυ για να δεις και να καταλαβεις καποια πραγματα....ειναι πολυ απλο.....μεχρι και σινεμα εχει κανονιστει.....μπαλλα.....βολτα κοντινη....κοψιμο πιτας.....δηλαδη τι αλλο να κανουν???φιλικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Προσεξε με.

Καποτε ηταν η κλικα, μετα ηρθε η μη κλικα,κατοπιν η μη κλικα ηθελε να μπει στην κλικα,τοτε η κλικα στραβωσε και η μη κλικα παραστραβωσε και για να μην στα πολυλογω φαγαν ενα εκλερ.
    αλλα μπυρα ακομα ντεν κερασι.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    αλλα μπυρα ακομα ντεν κερασι.....

Αυτα τα κερατακια απο μερα σε μερα περιμενω να τα δω.

Γυναικα(δεν εφυγε)απλα επαθε δηλητιριαση δευτερα και τον ηπιαμε.

Ο Πανουης ποτε δεν ξεχναει.

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Προσεξε με.

κατι σαν τον ozzy δηλαδη που εφυγε απο τους black sabbath επειδη του δημιουργησαν ψυχολογικα προβληματα και μετα ξαναγυρισε για να τους γεμισει ο ιδιος.
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

ρε παλλικαρι μου για να μην το κουραζεσε και πολυ....γιατι δεν ερχεσε μια μερα σε αυτο το μαμημενο Δελεαρ να δεις τι και ποιοι ειναι αυτοι που σε χαλανε....και αν δεν γουσταρεις εκει στην πρωτη βολτα που θα οργανωθει πηγαινε και εσυ για να δεις και να καταλαβεις καποια πραγματα....ειναι πολυ απλο.....μεχρι και σινεμα εχει κανονιστει.....μπαλλα.....βολτα κοντινη....κοψιμο πιτας.....δηλαδη τι αλλο να κανουν???φιλικα
    Δεν με εχεις καταλάβει. Κανένα πρόβλημα δεν έχω να γνωρίσω τους πάντες εδώ μέσα.
    Αν υπάρχει η δεν υπάρχει κλίκα δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Τον π@υτσο μου για την ακρίβεια. Αν οι μοντ πέρνουν φράγκα χαλάλι τους. Τα αξίζουν και με το παραπάνω για το πακέτο που τρώνε (χωρίς ίχνος ειρωνίας)

Εγώ απλά λέω ότι είναι προς όφελος όλων μας (users, ιδιοκτήτες, admins) να εφαρμόζονται τα ίδια μέτρα και σταθμά. Έτσι για να είναι καλύτερο το φόρουμ.

Απλά πράγματα.

κατι σαν τον ozzy δηλαδη που εφυγε απο τους black sabbath επειδη του δημιουργησαν ψυχολογικα προβληματα και μετα ξαναγυρισε για να τους γεμισει ο ιδιος.
    Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις.

Αυτα τα κερατακια απο μερα σε μερα περιμενω να τα δω.

Γυναικα(δεν εφυγε)απλα επαθε δηλητιριαση δευτερα και τον ηπιαμε.

Ο Πανουης ποτε δεν ξεχναει.

ωπα ρε φιλε.....μαλακια....σορρυ....και περαστικα εεεεεεεε.....

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις.
    και δεν με λες γιατι δεν παει η κλικα καμια βολτα να ακολουθησει η μη κλικα και οταν βρεθουν σε ταβερνα να γινουν μια κλικα?
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Παλαιό μέλος
    Κατσε ρε φιλε....εδω μας ξεμπροστιαζετε και ονομαστικα σαν κλικα και δεν μπορεις να αναφερεις 4-5 ονοματα....εγω πιστευω οτι αυτα τα ονοματα δεν υπαρχουν,με τη εννοια που εννοεις εσυ βεβαια....κριση εχω,αλλα παντα μας ξεφευγουν καποια πραγματα....οκ δεν εκανες πισω....μπορεις να μου πεις καποια θεματα που σου την επεσαν καποιοι,και που ειναι και θαμωνες του Δελεαρ και της κλικας....επειδη και εκει θεωρω οτι οτι εισουνα λαθος.....γιαυτο και επειμενω σε αυτα τα 2....για τον ενα που λες,αν πριν γραφτεις σε αυτο το φορουμ,ΔΙΒΑΖΕΣ ΛΙΓΟ πως γραφουνε καποιοι θα καταλαβαινες οτι τα λενε ολα στην πλακα.....και πραγματικα δεν μπορω να φανταστω οτι φοβηθηκες οτι καποιος θα κανει 900χλμ για να πλακωσει καποιον που δεν ξερει καν πως μοιαζει....ελεος......και οι αντιμ τι να κανουν????να τον κανουν ντα....ελεος και παλι....δεν θελω αλλα παραδειγματα....απλα καποια ονοματα και καποια θεματα που σου την επεσαν.....και με πμ ειναι δεκτο.....

Υπάρχουν φυσικά και δεν υπάρχει λόγος να σου τα πω. Δεν ξεμπροστιάσαμε κανέναν ονομαστικά. Επίσης δε θα σου πω κάποιο θέμα για το οποίο μάλωσα εγώ με κάποιον. Δεν εξυπηρετεί σε τίποτα. Αν δεν επενέβη ο toreador στην περίπτωση που ανέφερα, τότε που επεμβαίνει; Γιατί υπάρχουν; Μπήκε και είδε από που είμαι και έκρινε πως δε σοβαρολογεί ο άλλος; Και γιατί μιλάμε επί προσωπικού; Είμαι εδώ ένα χρόνο και δεν κατάλαβα καθόλου πως όλα όσα λένε κάποιοι, τα λένε για την πλάκα! Και συγνώμη κιόλας, αλλά αυτό που λες πως "για τον ενα που λες,αν πριν γραφτεις σε αυτο το φορουμ,ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΛΙΓΟ πως γραφουνε καποιοι θα καταλαβαινες οτι τα λενε ολα στην πλακα" δεν είναι κλικαδόρικη νοοτροπία; Είναι ελαφρυντικό στο να μου συμπεριφερθεί με τον όποιο ανάγωγο, ιδιόρρυθμο και αντικοινωνικό τρόπο το γεγονός πως έτσι είναι αυτός; Και που να το ξέρω εγώ, που είμαι από τον Έβρο και δεν είμαι θαμών του "δέλεαρ"; Έπρεπε να ψάξω το ιστορικό του και να προσπαθήσω να καταλάβω τι άτομο είναι, πριν βγάλω συμπέρασμα από τα τρέχοντα που γράφει; Δεν οφείλει κάποιος να βάλει τα πράγματα σε τάξη; Εσύ ξέρεις σε ποιους αναφέρομαι; Δε στέλνω τίποτα σε π.μ. Συζήτηση κάνουμε, δε δίνω στοιχεία στο δικηγόρο μου για να προωθήσει την υπόθεσή μου, πόσο μάλλον όταν είναι καρντάσι με τον αντίδικό μου.

και δεν με λες γιατι δεν παει η κλικα καμια βολτα να ακολουθησει η μη κλικα και οταν βρεθουν σε ταβερνα να γινουν μια κλικα?

Ειναι ξενερωτοι ρε δεν πανε βολτες. :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από zero
    Δεν με εχεις καταλάβει. Κανένα πρόβλημα δεν έχω να γνωρίσω τους πάντες εδώ μέσα.
    Αν υπάρχει η δεν υπάρχει κλίκα δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Τον π@υτσο μου για την ακρίβεια. Αν οι μοντ πέρνουν φράγκα χαλάλι τους. Τα αξίζουν και με το παραπάνω για το πακέτο που τρώνε (χωρίς ίχνος ειρωνίας)

Εγώ απλά λέω ότι είναι προς όφελος όλων μας (users, ιδιοκτήτες, admins) να εφαρμόζονται τα ίδια μέτρα και σταθμά. Έτσι για να είναι καλύτερο το φόρουμ.

Απλά πράγματα.

Ναι μα ολος αυτος ο ντορος βασιζεται στο οτι υπαρχει μια κλικα......τωρα αν ειναι οι μοντς με τους αυλικους....η τα λαμογια που τα εχουν κανει πλακακια με τους μοντς....δεν εχει ακομα διευκρινιστη....και επειδη οπως ειπες περνανε οτι περνανε μπορουν να κρινουν βαση της δικης τους λογικης ποιοι ξεπερνανε τα οροια του φορουμ....και θα ρωτησω και εσενα.....εσυ για ποιο λογο ειασι σε αυτο το φορουμ που δεν υπαρχει αξιοκρατια.....δεν σου λεω να φυγεις....μην παρεξηγηθω....και δεν πας σε ενα αλλο που θα εχεις ακριβως που θελεις...ιδια μετρα και σταθμα.....

Ναι μα ολος αυτος ο ντορος βασιζεται στο οτι υπαρχει μια κλικα......τωρα αν ειναι οι μοντς με τους αυλικους....η τα λαμογια που τα εχουν κανει πλακακια με τους μοντς....δεν εχει ακομα διευκρινιστη....και επειδη οπως ειπες περνανε οτι περνανε μπορουν να κρινουν βαση της δικης τους λογικης ποιοι ξεπερνανε τα οροια του φορουμ....και θα ρωτησω και εσενα.....εσυ για ποιο λογο ειασι σε αυτο το φορουμ που δεν υπαρχει αξιοκρατια.....δεν σου λεω να φυγεις....μην παρεξηγηθω....και δεν πας σε ενα αλλο που θα εχεις ακριβως που θελεις...ιδια μετρα και σταθμα.....
    Πήγαινε λίγα ποστ παραπάνω έχω εξήγήσει ακριβώς γιατί είμαι εδώ.
    Είδες που μερικά σου ξεφευγουν?

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Λες "αντε γαμηθειτε" οι υπολοιποι πλην των φιλων σου...

Ειχες νευρα?

Σου απαντα καποιος στο ιδιο υφος και τρωει "Βαν"...

Αυτος να μην εχει???

Αρχιζει σοβαρο ποστ στις γενικες και ξαφνικα κοπτεσαι για το αν ταιριαζει το moto.gr

με τον καπιταλισμο ενω οι γενικες βριθουν
    απο θεματα οπως "Ανεργια" (καλη ωρα σαν την Μairas)

Γραφεις...

Και πότε διώχθηκε κάπως απο εδώ μέσα για αυτά που έγραφε κι όχι για τον τρόπο που έγραφε; (κοινώς, εφαγε ΒΑΝ γιατί τα έκανε πουτάνα)

Κοιτα να δεις...
    επειδη γνωστος φιλος που "τολμησε" να πει μερικα
    πραγματα ,μεταξυ σοβαρου και αστειου, για τους χρονους που κανουν καποιοι στα Μεγαρα
    κι ειδε το post του να ξυριζεται ! ! ! δεν σε παιρνει
    ... και δεν νομιζω να εγινε επειδη
    η δουλεια του mod ειναι αγγαρεια...

Ακουσε να δεις και φιλικα στο λεω μην παρεξηγηθεις...μπορεις να ειναι δυσκολη
    η δουλεια του mod ομως εχεις κανει λαθη...κι εγω εχω κανει...κι ολοι μας...

Το να προσπαθεις ομως να το παιξεις και αδικημενος δεν παει σ ανθρωπο που
    αναλαμβανει τις ευθυνες του.

Δεν υποστηριζω οτι σε προστατευει καμια "κλικα"
    αλλα σιγουρα ενα "αντε γαμησου" που θα γραφτει απο σενα δεν θα εχει την ιδια βαρυτητα
    με του Χ,Ψ χρηστη.

ΑυτIα...

υγ Για τον φιλο παραπανω δεν θα γραψω το ονομα του ,θα το γραψει κι ιδιος αν θελει
    αφου μπαινει και παρακολουθει αραια και που....

υγ2 Ειχα καλη διαθεση σημερα αλλα οι ατακες τυπου "Αει γαμηθειτε" και οι "ειρωνιες"
    ακομα κι αν απεθυνονται σε τριτους ειναι κατι που ποτε δεν χωνεψα...

υγ3 ρε γαμωτο και ειχα καλη διαθεση σημερα...
    :rotflmao: :rotflmao:
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πάτε καλά ρε;;;;;;
    από kalogeros στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2010, 03:25
  2. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ???????
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2010, 16:08
  3. Καλά ρε, πάτε καλα?
    από crs-k στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 177
    Τελευταίο μήνυμα: 22/01/2010, 08:57
  4. ρε πατε καλα?? ξεχασαμε την VegasKitty!!
    από evvou στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2009, 13:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF