Κατσε ρε φιλε....εδω μας ξεμπροστιαζετε και ονομαστικα σαν κλικα και δεν μπορεις να αναφερεις 4-5 ονοματα....εγω πιστευω οτι αυτα τα ονοματα δεν υπαρχουν,με τη εννοια που εννοεις εσυ βεβαια....κριση εχω,αλλα παντα μας ξεφευγουν καποια πραγματα....οκ δεν εκανες πισω....μπορεις να μου πεις καποια θεματα που σου την επεσαν καποιοι,και που ειναι και θαμωνες του Δελεαρ και της κλικας....επειδη και εκει θεωρω οτι οτι εισουνα λαθος.....γιαυτο και επειμενω σε αυτα τα 2....για τον ενα που λες,αν πριν γραφτεις σε αυτο το φορουμ,ΔΙΒΑΖΕΣ ΛΙΓΟ πως γραφουνε καποιοι θα καταλαβαινες οτι τα λενε ολα στην πλακα.....και πραγματικα δεν μπορω να φανταστω οτι φοβηθηκες οτι καποιος θα κανει 900χλμ για να πλακωσει καποιον που δεν ξερει καν πως μοιαζει....ελεος......και οι αντιμ τι να κανουν????να τον κανουν ντα....ελεος και παλι....δεν θελω αλλα παραδειγματα....απλα καποια ονοματα και καποια θεματα που σου την επεσαν.....και με πμ ειναι δεκτο.....Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Τα 5-6 ονόματα που ζήτησες σκέφτηκα να τα γράψω, αλλά άλλαξα γνώμη γιατί δεν εξυπηρετεί σε τίποτα στο θέμα μας. Έχεις κρίση και δε χρειάζεσαι τη δική μου γνώμη ως προς το ποιον να θεωρείς άξιο και ποιον ανάξιο εκτίμησης.
Στο δεύτερο σκέλος δεν παραπονέθηκα πως με ανάγκασε κάποιος να σκύψω και να κάνω πίσω. Αναφέρθηκα στο κλίμα "αλληλεγγύης" και "συναδελφικότητας" με την κακή έννοια που έχετε ορισμένα καρντάσια, θαμώνες του "δέλεαρ" κ.λπ. Κι αν θες μέχρι που με απείλησαν 2 μέχρι τώρα πως θα ανεβούν στην Αλεξανδρούπολη να με δείρουν! Δε θέλω να ανακατεύω τα παλιά, αλλά οι armageddon δεν έκριναν αναγκαίο να επέμβουν. Έχω κι άλα παραδείγματα αλλά προκειμένου να ανακινήσω καυγάδες που έσβησαν επιφυλλάσσομαι (και επίσης δεν εξυπηρετεί σε τίποτα).