Πολύ καλό παιδί αυτός ο ΣωτήρηςΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΕΝΑ-ΔΥΟ ΕΝΑ-ΔΥΟ....
ΤΕΣΤ, ΤΕΣΤ...
ΝΑΙ, ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ?...ΝΑΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ....!
:o![]()
Λοιπον παιδακια ακουστε λιγο!
Μιας κι εγω είμαι ο ιδρυτής του θρεντ![]()
κανω οτι γουσταρω καταλαβατε?
![]()
![]()
![]()
Ελα, οκ...σοβαρα! Ακουστε πως εχει το πραγμα οσων αφορα εμενα!
Πιθανα οπως εγραψα, θα ειμαι με δανεικό-testride μοτόρι το οποίο θα φτάσει με τρέϊλερ στα πιστακια! Με το ίδιο τρέϊλερ θα επιστρέψει στη βαση του!
Κατι λοιπον που βασικα παίζει είναι οτι εγω εξαρτώμαι, ευχάριστα θα έλεγα, από τον dirtbird που θα κανει την όλη αβαρία για μενα!
ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΗΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ TEST RIDE ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΑΣ!![]()
Παμε παρακάτ'...
Ο Σωτηρης λοιπον εχει καποιες "δουλίτσες" στα πιστακια, θελει να σεταρει πραγματα στο μηχανακι του!
Εμεις θα ανεβουμε εκει μαλλον κατα τις 09:00, θα κανουμε ο,τι κανουμε και εν συνεχεια ισως τραβηχτουμε σε καποια κομματια τα οποια εγω ΔΕΝ γνωριζω και θα αφησω να αποφασισει ο Σωτηρης! Εκεινος υπολογιζει την ωρα που θελουμε και το βαθμο δυσκολιας που θα ακολουθηθει!
Εγω, μιας και θα ειμαι με ξενο μηχανακι και πρωτη μου φορα, θελω να αποφυγω τα πολυ "τρελα" κομματια γιατι εχω και ευθυνη!
ΑΝ εσεις που ξερετε τις τοποθεσιες, θελησετε να ακολουθησετε την οποια διαδρομη αποφασισουμε, ελατε...αν οχι, μπορουμε να χωριστουμε και εννοια σας, συντομα θα μπώ, αν με θελετε φυσικα στην "κλικα" σαςκαι το τσάϊ που θα σας κερναω θα ειναι αφθονο τις κρυες μερες του χειμωνα!
![]()
![]()
![]()
![]()
χεχεχε