Σελίδα 7 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 185

Θέμα: 0-300 Riding school 27/10/2007

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panosER5
    Στην διασταση μου προτεινεται το bt-45 της Bridgestone. Τι θα γινει αμα βαλω το bt-90?
    Επίσης δες και ΕΔΩ

Δε ξέρω όμως πως κρατάνε σε βρεγμένο..
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

Καλησπέρα

Επειδή είμαι νέος στο χώρο
    και ενδιαφέρομαι για μαθήματα
    μπορεί καποιος να μου πει -παρακαλώ πολυ-
    τη διαδικασία για να κάνω μάθημα
    π.χ. από πότε πρέπει να πάρω τηλέφωνο, χρήματα κτλ...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dodos 900
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Καλησπέρα

Επειδή είμαι νέος στο χώρο
    και ενδιαφέρομαι για μαθήματα
    μπορεί καποιος να μου πει -παρακαλώ πολυ-
    τη διαδικασία για να κάνω μάθημα
    π.χ. από πότε πρέπει να πάρω τηλέφωνο, χρήματα κτλ...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Τηλέφωνο κάτι μήνες πρίν,180 ευρώ είναι και πρέπει να έχεις δικό σου εξοπλισμό ή
    συννενοήσαι και νοικιάζεις(νομίζω 40 ευρώ).Αξίζει!
    ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα

ευχαριστω!!!

Ξέρεις το επόμενο πότε είναι? Και που?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dodos 900
    Δέν ξέρω,αυτό ήτανε το τελευταίο του 2007.Πάρε ένα τηλέφωνο πάντως και να κοιτάς και
    στο 0-300.gr Εκεί λογικά θα βάλουνε κάποια στιγμή το πρόγραμμα για το 2008.
    ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα

Ευχαριστώ...
    Ένα ωραίο βιντεάκι... (κατά τη γνώμη μου) σχετικό με το θέμα..
    http://www.youtube.com/watch?v=gEmQ46N4CIs

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zuki1000k5
    Ontos itan ligo megaloutsiko...

Pantos apo oti eida to lastixo sou to exeis termatisei kai ap oti mou eipes ston dromo to ekanes...Fantasou loipon ti mporeis na kaneis stin pista...
    Το λαστιχο το πηρε ετσι απο αλλον, μην ψαρωνεις!!!!!
    GIXXER, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΔΑΓΚΩΝΩ, αλλα δεν μου μιλησες!!!!!!!!! Ελα για να μην κλαις, ο μπαρμπας θα σου κανει μαθημα την Τεταρτη, αν εισαι καλο παιδι και αν φυσικα ερθεις . Αυτο για το λαστιχο παραπανω (που εγραψα) ειναι παραμυθι για να τον φρικαρω (τον GIXXERAKIA), ΜΗΝ ΤΟ ΦΑΤΕ.-

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Το riding school για μένα ήταν εμπειρία ζωής.

Περίμενα την χθεσινή μέρα πως και πως τους τελευταίους 6 μήνες, πριν ακόμα πάρω την πρώτη μου μηχανή, πριν ακόμα αποφασίσω τι μηχανή θα έπαιρνα...

Στο θέμα μας τώρα η χθεσινή μέρα είχε πολλά θετικά και λίγα αρνητικά.

Ας αρχίσω από τα αρνητικά.

-Κατά την γνώμη μου έγινε λάθος καταμερισμός των γκρουπ.Δεν μπορώ να καταλάβω τι δουλειά είχαν τα Κ6, ζ1000 κτλ με F650 και v-strom.
    Π.Χ. στην Κ πιτς πολλές φορές ενώ είχα αρκετό χώρο από τον προπορευόμενο αρκετά πριν τη στροφή με το που έφτανα στη κορυφή της τον έβλεπα φάτσα κάρτα και αναγκαζόμουν να πέσω στα φρένα για να μην τον στουκάρω! θα μου πεις οκ ρε Μπάμπη δεν είναι τρακντευ αλλά ρε παιδιά αλλιώς πηγαίνει ένας με ον-οφφ και αλλιώς ένας με σουπερσπορ.

-Η θεωρία του γυροσκοπικού φαινομένου δεν ήταν όσο επεξηγηματική όσο θα ήθελα. Πραγματικά αν δεν είχα διαβάσει το θρεντ που έχει γράψει ο Γιαγιά Αρκούδα θα είχα πολλές απορίες...

-Για την κατάσταση της πίστας έγινε αναφορά από άλλους παραπάνω, δεν έχω κάτι άλλο να σχολιάσω.

Κατά τ'άλλα η οργάνωση ήταν πολλή καλή με αυστηρό χρονοδιάγραμμα, πολύ φιλικούς εκπαιδευτές και γραμματείς, είχαμε όλοι οι μαθητές άριστη συννενόηση με τα παιδιά από το 0-300, πάντα πρόθυμοι να μας εξυπηρετήσουν, πάντα με το χαμόγελο στο στόμα και με μπόλικη υπομονή!

ΜΠΡΑΒΟ!

Όσο αφορά τον εαυτό μου τώρα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εκπαιδευτή μου τον Σάββα. Τσακάλι, διάβαζε λεπτομερώς τις κινήσεις μου, ήταν ο φύλακας αγγελός μου χθες. Πάντα ήρεμος, μου έλεγε τι να κάνω με λόγια και κινήσεις τόσο απλές που τις παρατηρήσεις του τις έκανα αμέσως κτήμα μου.

Η 1η και η 2η άσκηση δεν μου φάνηκαν δύσκολες, έκανα βέβαια λάθη αλλά τίποτα το σημαντικό. Στην 3η άσκηση (στάση σώματος) είχα πρόβλημα με το πως θα τοποθετήσω το σώμα μου από τη μέση και κάτω κυρίως αλλά δεν κρύβω το γεγονός ότι αυτή την άσκηση την ευχαριστήθηκα παρόλο που έκανα μερικές διορθώσεις στην τροχιά μου σε κάποιες στροφές.

Η 4η άσκηση(φρενάρισμα) ήταν η χειρότερη για μένα. Όχι γιατί δεν είχε κάτι να μου προσφέρει, απλά το γεγονός ότι έβαλαν κορίνες πριν τις στροφές για το που θα αφήσω τα φρένα και το που θα κάνω γυροσκοπικό με αποσυντόνισε και με οδήγησε σε χοντρά λάθη. Αποκορύφωμα το γεγονός ότι πήγα να φύγω στην Κ πιτς ευθεία. Έκλεισα πολύ νωρίς την τροχιά μου, πριν την κορυφή με αποτέλεσμα να βλέπω τα σιδερένια κικλιδώματα και όχι την συνέχεια της στροφής. Ευτυχώς σταμάτησα πριν πατήσω χώμα, συνέχισα μεν αλλά με τσακισμένη ψυχολογία.Μετά δεν μιλιόμουν με κανένα, πήγα στον Σάββα και του είπα:είδες τι μαλακία έκανα? Μου έκανε κάποιες υποδείξεις και συνέχισα για την 5η θεωρία αμίλητος, με τα μούτρα στο πάτωμα.

Και φτάνει η τελευταία φορά στην πίστα...Με σχετικά καλύτερη ψυχολογία από πριν έκανα κανά 2 γύρους ώσπου έρχεται ο Σάββας και με βγάζει από την πίστα.

-Δεν βιδώνεις το γόνατο στο τεπόζιτο μου λέει.
    -Βγάζεις σώμα τελευταία στιγμή πριν μπεις στη στροφή κτλ

Μου έδειξε τι έπρεπε να κάνω και μου λέει:
    -Πάμε να κάνουμε μερικές στροφές μαζί?
    -Πάμε...

Μπάινουμε στην πίστα και σκυλιάζουμε.Να μου δείχνει: εδώ βγάζεις σώμα, έδω κάνεις γυροσκοπικό κτλ.

Εγώ καταλαβαίνω ότι για να έχω το εξωτερικό γόνατο βιδωμένο στο τεπόζιτο πρέπει να πάω τη λεκάνη τέρμα πίσω στη σέλα. και εκεί άρχισε η μεταμόρφωση...

Έμαθα να τοποθετώ το σώμα έγκαιρα,να κοιτάω βαθιά μέσα στη στροφή, να σκύβω τέρμα κάτω, να βγάζω όλη τη στροφή με μία απλή κίνηση, να βγαίνω με πολλά περισσότερα χλμ απ'τη στροφή απ'ότι πίστευα, να γλύφω τον ιδρώτα που είχε φτάσει στο στόμα μου, να μου φάινονται όλα τόσο φυσιολογικά...να...να...να...

ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ, ΞΕΚΑΒΑΛΗΣΑ, ΠΗΓΑ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑ...

-Πως σου φάνηκε? μου λέει.
    Εγώ να κουνάω τα χέρια μου, να μη μπορώ να μιλήσω...

-Όλα οκ?
    -Σάββα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω...σ'ευχαριστώ...

Εν κατακλείδι,

Στην πίστα κατάλαβα πόσο αργός είμαι, πόσα λάθη έκανα το λίγο διάστημα που οδηγάω μηχανή. πόσα περιθώρια βελτίωσης έχω.

Η μηχανή μου όσο και αν πίστευα ότι την έσκιζα αυτή απλά με κοροϊδευε. Σαν να πήδαγα μια γκομενάρα και αυτή να καθόταν βαριεστημένα στο κρεβάτι, σαν να μου έλεγε: πιτσιρίκο μόνο αυτά μπορείς?

Πιστεύω ότι βελτιώθηκα πάρα πολύ σε σχέση με αυτό που ήμουν πριν.Δεν κρύβω ότι οδηγώ 2 μήνες μηχανή (από 1/9/07) και θεωρώ πως από ΑΣΧΕΤΟΣ ανέβηκα στην κατηγορία ΑΡΧΑΡΙΟΣ.

California superbike school σου έρχομαι!

Γιώργο τον Απρίλιο δεν είπαμε θα πάς css1? θα μαι κ εγώ εκεί! και καλοκαίρι css2 Σέρρες...

Αυτά είναι...

Ένα μπράβο στον Λάμπρο (lamoun) που επιβραβεύτηκε για την βελτίωση του!

Λάμπρο δυστυχώς δεν μπόρεσα να σε δώ στην πίστα...

Γιώργο (trooper) σε έβλεπα και σε χαιρόμουν!

Ο trooper έπαιρνε τις στροφές με υποδειγματικό τρόπο, η δε μηχανή να παίρνει κάτι κλίσεις...ποτέ δεν πίστευα ότι τα fazer θα είχαν τέτοιες αρετές...ας είναι καλά ο Γιώργος και όλα γίνονται!

Να είστε καλά πάιδες και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα!

μπράβο ρε παιδιά, και στα επόμενα

και να ετοιμάζεστε σιγα σιγα, σέρρες όλα τα λεφτά λεμε

Λοιπόν να πω και εγώ τα δικά μου τώρα που βρήκα internet (καθώς στο σπίτι η ΟΝ ακόμα δεν παίζει).

Πρώτα απ'όλα συγχαρητήρια στους οργανωτές και πολλά μπράβο στο lamoun για την star student διάκριση.

Το σχολείο ήταν πολύ περισσότερα απ'ότι περίμενα. Το διάβαζα εδώ μέσα, ότι θα πας εκεί και θα καταλάβεις ότι στρίβεις λάθος ή και ότι δεν στρίβεις καθόλου αλλά απλά ακολουθείς το μηχανάκι και όντως από την πρώτη άσκηση το κατάλαβα. Ποτέ δεν είχα δουλέψει το τιμόνι σωστά.

Η θεωρία εμένα μου φάνηκε καλή για επίπεδο αρχαρίων, άκουγα πράγματα που δεν είχα ξανακούσει ποτέ. Τώρα θα συνεχίσω με πολύ περισσότερο διάβασμα.

Ποτέ δεν είχα διανοηθεί να βγάλω το σώμα από το μηχανάκι και το Σάββατο έκανα πράγματα που ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι μπορώ να κάνω.
    Δυστυχώς από τη στιγμή που μπήκαν και τα φρένα στην εξίσωση η συνταγή χάλασε. Ίσως να το πίεζα και εγώ περισσότερο το πράγμα, δεν ήμουν καθόλου χαλαρός και όλες οι στροφές μου έβγαιναν λάθος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σπύρο τον εκπαιδευτή μου για την αντιμετώπισή του σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το μόνο αρνητικό που είδα εγώ στο σχολείο ήταν οι κριτές που ήταν μέσα στην πίστα. Τουλάχιστον 3 φορές στις δύο τελευταίες ασκήσεις με προσπέρασαν όχι στην είσοδο της στροφής αλλά πάνω στη στροφή. Εγώ είχα κόψει, γιατί μπροστά μου ήταν πιο αργός οδηγός (δεν ήταν και πολλοί αυτοί μη νομίσετε) για να κρατήσω την απόσταση ασφαλείας που αρχικά μας είχε υποδείξει ο Άρης και υπήρχαν συγκεκριμένοι αναβάτες (κατά σύμπτωση ( ; ) είχαν όλοι τα μηχανάκια που έθαψε ο Trooper στα διόδια) που μας προσπερνούσαν και τους δύο πάνω στην στροφή. Μιλάμε αφού εγώ είχα περάσει την πρώτη κορίνα και ετοιμαζόμουν για το γυροσκοπικό και μας περνούσε και τους δύο μαζί. Οι κριτές κοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου.

Από εδώ και πέρα θα προσπαθήσω να συμμετέχω σιγά σιγά στα trackdays για να επαναλάβω ξανά αυτά που έμαθα και να γίνω καλύτερος οδηγός απ'ότι είμαι τώρα. Χωρίς αμφιβολία το συστήνω σε όσους δεν έχουν κάνει κάτι ανάλογο μέχρι τώρα, πραγματικά αλλάζει o τρόπος που αντιλαμβάνεσαι την οδήγηση.

Παιδιά ελπίζω να σας δω σε καμιά εκδρομή του moto ξανά.

Καυλαντης ! Το avatar του/της R-1nas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas

-Η θεωρία του γυροσκοπικού φαινομένου δεν ήταν όσο επεξηγηματική όσο θα ήθελα. Πραγματικά αν δεν είχα διαβάσει το θρεντ που έχει γράψει ο Γιαγιά Αρκούδα θα είχα πολλές απορίες...

O Xountras sto telos tou mathimatos to eipe ksekathara. "AUTO POU KANATE SIMERA EINAI MONO H EPIFANEIA ENOS THEMATOS - EPISTIMIS"

Ean theleis parapano, pas sta CSS.

Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
    Ean theleis parapano, pas sta CSS.
    coming soon.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Μπράβο παίδες!

@Trooper : Δεν μου λες ρε βλαμμένε.... τι μηχανάκι λες να πάρεις τώρα;

@all : Δουλέψτε αυτά που μάθατε να τα κάνετε ενστικτωδώς.... ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ! Είναι συνηθισμένο μετά από μάθημα να υπερεκτιμάμε τις ικανότητές μας και να κάνουμε μαλακίες στο δρόμο με άσχημα επακόλουθα. Το νου σας!

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
    Το λαστιχο το πηρε ετσι απο αλλον, μην ψαρωνεις!!!!!
    GIXXER, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΔΑΓΚΩΝΩ, αλλα δεν μου μιλησες!!!!!!!!! Ελα για να μην κλαις, ο μπαρμπας θα σου κανει μαθημα την Τεταρτη, αν εισαι καλο παιδι και αν φυσικα ερθεις . Αυτο για το λαστιχο παραπανω (που εγραψα) ειναι παραμυθι για να τον φρικαρω (τον GIXXERAKIA), ΜΗΝ ΤΟ ΦΑΤΕ.-
    σσσσσσ μην λες τιποτα για το λαστιχο ρε,αφου μου το υποσχεθηκες οτι δεν θα το πεις!!

Δεν μπορω να ερθω βρε συ,δεν εχω εξοπλισμο ακομα,παντελονι δηλ αλλα θα εχω πολυ συντομα.
    Keep spamming!!!:a13:

Σελίδα 7 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 0-300 Riding school 01/07/2007
    από Ταξιδευτής στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 73
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2007, 10:49
  2. 16 και 31 Οκτωμβριου 0-300 Riding School
    από anco στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2006, 22:27
  3. 0-300 Riding School Report