Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 103 από 103

Θέμα: Λημνος......!

Μυγοσκοτώστρας Το avatar του/της agrotemaxios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
    Φαροφύλακας λοιπόν στο ακρωτήρι πάνω από τη Πλάκα !!
    εκεί γνώρισα τι σημαίνει να σε έχει πάρει αγελάδα στο κυνήγι και να μην έχεις 1 δέντρο να σωθείς...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

στη πλάκα τα παληκάρια ήταν άπαιχτα... είχαν 3 μινι μάρκετ και δεν είχαν 1 φούρνο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ...Τη Χουκσβάρνα μου μαρσάρω,
    μπαίνω φέτες και μπλιπάρω...
    ..........μπουααααααα...........

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από agrotemaxios
    εκεί γνώρισα τι σημαίνει να σε έχει πάρει αγελάδα στο κυνήγι και να μην έχεις 1 δέντρο να σωθείς...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Που να έβλεπες ένα κοπάδι απο τέτοιες καθώς και ταύρους να μπαίνει μέσα σε φυλάκιο στα βόρεια σύνορα μας, με σκοπό να βοσκήσει εντός ! :hypnotize
    Απλά έκανα στην άκρη και παρακολουθούσα το θέαμα από την καταστροφή της πύλης του φυλακίου(έσπασαν την μεταλλική οριζόντια μπάρα του ΑΜτη λες και ήταν από πορσελάνη). Αφού έφαγαν αρκετά βγήκαν από την άλλη πλευρά του φυλλακίου καταστρέφοντας την περίφραξη του αγκαθωτού πλέγματος χωρίς να νιώθουν τίποτε από το αγκαθωτό που τους τσιμπούσε. Αυτό θα πει να είσαι αναίσθητος σαν μοσχάρι . :rotflmao:

Πάντα όρθιοι

εχω παει ειναι πολυ ομορφο νησι!
    www.mybike.gr forum , Husaberggggggggggg!!!

Μυγοσκοτώστρας Το avatar του/της agrotemaxios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
    Που να έβλεπες ένα κοπάδι απο τέτοιες καθώς και ταύρους να μπαίνει μέσα σε φυλάκιο στα βόρεια σύνορα μας, με σκοπό να βοσκήσει εντός ! :hypnotize
    Απλά έκανα στην άκρη και παρακολουθούσα το θέαμα από την καταστροφή της πύλης του φυλακίου(έσπασαν την μεταλλική οριζόντια μπάρα του ΑΜτη λες και ήταν από πορσελάνη). Αφού έφαγαν αρκετά βγήκαν από την άλλη πλευρά του φυλλακίου καταστρέφοντας την περίφραξη του αγκαθωτού πλέγματος χωρίς να νιώθουν τίποτε από το αγκαθωτό που τους τσιμπούσε. Αυτό θα πει να είσαι αναίσθητος σαν μοσχάρι . :rotflmao:

:hypnotize :rotflmao: :rotflmao:
    ...Τη Χουκσβάρνα μου μαρσάρω,
    μπαίνω φέτες και μπλιπάρω...
    ..........μπουααααααα...........

Να και ενα καλο βιντεακι με λιγη ιστορια και με ωραιες εικονες απο το νησι!

Εκεί ήμουν στρατιώτης. Ολο το νησί το ξέρω αρκετά καλά, το έχω περπατήσει σε πορείες, το έχω γυρίσει με τα bmp, έχω κοιμηθεί σε κάθε ύψωμα, έχω κάνει πυρ και κίνηση στα Β.Α σε κάτι συνεχόμενα υψώματα στη πλάκα-παναγιά, φυλάκιο Μ4
    Οντως είναι πολύ ωραίο για να πας με το μηχανάκι, θα απολαύσεις χώμα και αμμουδιά!
    Τώρα από διασκέδαση... θυμάμαι ότι εκτός από τον "καραγκιόζη", το "ελληνάδικο" (εντελώς παρακμή), το igloo αν θυμάμαι καλά (άλλη παρακμή) και τον αίολο στο λιμάνι δεν υπήρχε τίποτα άλλο. Είχα φάει όλο το χειμώνα και έφυγα τέλη άνοιξης.
    Πολύ ολοκληρωμένο το οδοιπορικό σου, αν και κατά την ταπεινή μου άποψη λίγο ωραιοποιημένο...
    Δεν είναι για όλους το νησί. Πρέπει να είσαι λίγο συνειδητοποιημένος και να ξέρεις τι ζητάς για να περάσεις ωραία στη Λήμνο.

''οπου η δοξα κ το καθηκον'' 1992-93 92Γ' Ρωμανου.
    χα,χα πολλοι απο εμας εχουν παει στο νησι αλλα οχι ως τουριστες... (βλεπε μαμα πατριδα)

ασχετα με αυτα ομως ειναι οντως ενα μερος με ξεχωριστη ομορφια κ αγνωστο για πολλους υφος.
    εχει πραγματι απιστευτες παραλιες κ διαφορετικα τοπια απο αυτα που εχουμε δει σε αλλα νησια.
    στα υπερ το παντα φρεσκο ψαρι κ το εξαιρετικο ντοπιο κρασι.
    εμεινα ενα χρονο κ εφυγα με την υποσχεση οτι καποτε θα το επισκευτω ξανα.χμμμ μαλλον ζυγωνει ο καιρος, ηδη περασαν 15 χρονια κ μετα τις χρησιμες πληροφοριες που παραθεσε ο φιλος μας καταλαβα οτι αρκετα εχουν αλλαξει προς το καλυτερο.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από manianisg
    [B]''οπου η δοξα κ το καθηκον'' 1992-93 92Γ' Ρωμανου.

εσύ στην ΕΜΑ εγώ στο ΜΤΠ (99Β΄Λιβαδοχωρίου)

Πρόταση. Οσοι από το forum έχουν κάνει στρατιωτικό στη Λήμνο και έδωσαν την υπόσχεση ότι θα ξαναπάνε ας συγκεντρωθούμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Και εγώ φεύγοντας το 2000 είπα ότι θα ξαναγυρίσω αλλά...
    Τώρα θυμήθηκα και τι λέγανε οι ντόπιοι:
    "Στη Λήμνο κλαις δύο φορές. Μία όταν έρχεσαι και μία όταν φεύγεις"
    Εχουν Δίκιο! Η πρώτη για ευνόητους λόγους... η δεύτερη παίζει να είναι και από χαρά

Μια βδομάδα το καλοκαίρι είναι ήδη κανονισμένη, όχι μόνο λόγω φανταρικού, αλλά λόγω καταγωγής!

Αυτήν την φορά όμως θα πάω με μηχανή για χωμάτινες αναζητήσεις (την προηγούμενη μου ξέφυγε, πήγα Άι Στράτη!!!)

Τη μου θυμησατε πε παιδια 97-99 290ΜΚΤΠ Λειβαδοχωρι και 1 μηνα στο φυλακιο στο φακο οπως και πολλα ξυδια στον καραγκιοζη

στο φυλάκιο φακού έχω κάνει αρχιφύλακας ένα μήνα. Το μέρος φοβερό! Εάν είχα 'ενα μηχανάκι χωμάτινο θα είχα λυσσάξει!!! Ακόμα εκεί θα ήμουν, θα έλιωνα στα χώματα και τα βράχια. Θυμάμαι είχαν έρθει κάτι τύποι με μηχανές και παίζανε στο "γάμμα" και το "κοκιννόχωμα". Τους έβλεπα από το φυλάκιο και τους ζήλευα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DAMIANS
    Τη μου θυμησατε πε παιδια 97-99 290ΜΚΤΠ Λειβαδοχωρι και 1 μηνα στο φυλακιο στο φακο οπως και πολλα ξυδια στον καραγκιοζη
    εκείνη την εποχή γυρίστηκε στο φυλάκιο και μία μικρού μήκους ταινία που προβλήθηκε και στο βεστιβάλ Δράμας ονόματι "Υψωμα 33"

το ξερω για την ταινια παιξανε και κατι φιλαρακια που ηταν τοτε στο φυλακιο

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ