Δεν θέλω να τα αφήσω να 'σπάσουν' μήπως από το μπάμ μου πετάξουν τα καπάκια.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Ρε κολλητέ τι το θές..?
Θα ακούσεις τον θόρυβο από τα λάδια.
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν θέλω να τα αφήσω να 'σπάσουν' μήπως από το μπάμ μου πετάξουν τα καπάκια.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Ρε κολλητέ τι το θές..?
Θα ακούσεις τον θόρυβο από τα λάδια.
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ένα κακό υπάρχει, η αμάθεια.
Σωκράτης
Με 33,5ευρώ μαζί με τα μεταφορικά σε πέντε εργάσιμες από California!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Xristos67
To idio orometro agorasa kai ego me 60euro gia to RMZ450...
Poso to agorases esi ?
Σωκράτης
Θα μου επιτρέψειο φίλος Αντώνης, να αγνοήσουμε το φίλινγκ του οδηγού μια και δεν είναι κάτι σταθερό.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
το feeling που λεει ο zx, σημαινει οτι τα προσθετα που εχει για το κιβωτιο εχουν αρχισει να πηγαινουν σε τοπο χλοερο...
Να και μια εναλλακτική πρόταση...Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Τώρα σωστός τρόπος να μετράς διαστήματα σέρβις, και γεμίσματα και ώρες και χιλιόμετρα μια χαρά είναι.
Επειδή λοιπόν δεν είναι το ίδιο -προφανές αυτό- προκύπτει και το παρακάτω ερώτημα που παρέμεινε/ασχολίαστο...και ευκαιρίας δοθείσης το ξανασυζητάμε..Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εξυπνο αυτο με το ωρομετρο...τωρα εαν οι 10 ωρες λειτουργιας ειναι εθνικη ,η ειναι μποτιλιαρισμα στο κεντρο δεν εχει να κανει...ωρες uber alles...
Λοιπόν πως κάνουμε τις ώρες-χλμ? ή το αντίστροφο...?Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
...το πως τωρα θα μετατρεψεις τα χλμ του κατασκευαστη σου, σε ωρες ειναι ενα αλλο θεμα (κοινης λογικης θα ελεγα) το οποιο το συζηταμε σε πρωτη ευκαιρια..
Για να δούμε.
HDD ή RotellaΑρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
εξαιρούνται όσοι χρησιμοποιούν Ντιζελόλαδο σε κινητήρες υψηλής απόδοσης....![]()
![]()
![]()
Steile mou se parakalo pm me plirofories gia to magazi auto.Αρχικά δημιουργήθηκε από subman21
Με 33,5ευρώ μαζί με τα μεταφορικά σε πέντε εργάσιμες από California!!!!
Euxaristo.
Είναι κάτι παράνομο δηλαδή ώστε να μην μπορεί να το ποστάρει?Αρχικά δημιουργήθηκε από Xristos67
Steile mou se parakalo pm me plirofories gia to magazi auto.
Euxaristo.
Στέφανε δεν έχω πρόβλημα να το ποστάρω, έτσι κι'αλλιώς δεν το πουλάω εγώ, μαγαζί είναι απλά δεν θέλω να κάνω διαφήμιση σε κανέναν, έτσι καλύτερα να το στείλω με πμ εκτός αν δεν υπάρχει πρόβλημα από τους moderators.
Σωκράτης
η σκεψη να βαλω πιο ψιλο λαδακι (λογω θερμοκρασιων) τωρα το χειμωνα για καλυτερη λιπανση-κυκλοφορια ευσταθει?
Accipere quam facere praestat injuriam
Ευσταθεί...!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
η σκεψη να βαλω πιο ψιλο λαδακι (λογω θερμοκρασιων) τωρα το χειμωνα για καλυτερη λιπανση-κυκλοφορια ευσταθει?![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
βαλε φιλε για το χειμωνα 10-40
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι? Τα λάδια τελικά με προδιαγραφές SJ και οι μεταγενεστερες έχουν χαμηλότερη ικανότητα λίπανσης από τις SG κ τις προγενεστερες για μοτοσυκλέτες πάντα, με υγρού τύπου κάρτερ? Γιατί κάτι τέτοιο κατάλαβα στις λαδολογίες....
Εγώ αλλάζω τα λάδια κάθε 5000 χλμ και στα 10000 αλλάζω και φίλτρο λαδιού.
Τα λάδια YAMALUBE ημισυνθετικά.
Πρέπει να αλλάζουμε τα λάδια;;;;;!!!!!!![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
:rotflmao:
...κάθε 5000....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Desperado
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι? Τα λάδια τελικά με προδιαγραφές SJ και οι μεταγενεστερες έχουν χαμηλότερη ικανότητα λίπανσης από τις SG κ τις προγενεστερες για μοτοσυκλέτες πάντα, με υγρού τύπου κάρτερ? Γιατί κάτι τέτοιο κατάλαβα στις λαδολογίες....:hypnotize
![]()
Που το είδες αυτό καλέ μου άνθρωπε ..???![]()
Σε γενικές γραμμές, όσο πιο "προγενέστερο" αλαφαβητικά ΕΊναι το δεύτερο γράμμα (F<G<H<J κ.λ.π.) τόσο προγενέστερων προδιαγραφών είναι το λάδι !!!
(η "ικανότητα" λίπανσης είναι άλλου παπά ευαγγέλιο ...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αυτό με τις προδιαγραφές του λαδιού κ το αλφαβητικό γράμμα το γνωρίζω, την ικανότητα λίπανσης ρωτάω κ συγκεκριμένα τον ρόλο που παίζει η περιεκτικότητα σε φώσφορο των λαδιών αναφορικά με τα έδρανα των βαλβίδων π.χ. .....Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
:hypnotize
![]()
Που το είδες αυτό καλέ μου άνθρωπε ..???![]()
Σε γενικές γραμμές, όσο πιο "προγενέστερο" αλαφαβητικά ΕΊναι το δεύτερο γράμμα (F<G<H<J κ.λ.π.) τόσο προγενέστερων προδιαγραφών είναι το λάδι !!!
(η "ικανότητα" λίπανσης είναι άλλου παπά ευαγγέλιο ...)![]()
![]()