.................................................
.................................................:a24: :a13:
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Αυτό είναι η δική σου και γενικά η των καπνιστών φιλοσοφία και όχι η δική μου οπότε τρίψτο στα μούτρα σου
Δεν έκανες κάν τον κόπο να διαβάσεις το κειμενάκι που απαντούσα στον Tai. Η΄ ακόμη χειρότερα, εαν το διάβασες, δεν κατάλαβες τι λέει. Οπότε δεν θα κάνω τον κόπο να σε ξανασχολιάσω διότι ή βλακας είσαι ή ισχυρογνώμων. Για κάτι τέτοιους τύπους είναι που πάιρνει η μπαλα και τους σωστούς και κλαίγονται μετά όλοι όπως τώρα. Αν θέλεις μπορείς να απαντήσεις αιτιολογημένα και με επιχειρήματα στα γ) και δ) της προηγούμενης απάντησής μου για να δω οτι μπορείς και να σκέπτεσαι εκτός από το να διαμαρτήρεσαι όταν θίγεσαι (και μόνο τότε)
![]()
Πλάκα μας κάνεις τώρα, υποθέτω....Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Είσαι λίγο άδικος μαζί μου αλλα αφού ενοχλώ το σταματώ εδώ.![]()
Και άδικος να είμαι, δεν έχει καμία σχέση με την συνέχεια της κουβέντας ..!!!
Και δεν τίθεται κανένα ζήτημα "ενόχλησης" !!!
(απλά σου επισημαίνω ότι, κατά την γνώμη μου, είσαι - μάλλον αδικαιολόγητα, βάσει της συζήτησης πάντα - αρκετά εριστικός...)![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
sorry για την παρεμβαση αλλα επιτιθεσαι πρωτος σε ενα ατομο που λεει οτι το σωστο ειναι, να μην ενοχλουν ουτε οι μεν τους δεν ουτε οι δεν τους μεν, και αυτη την επιθεση την κανεις με το προσχημα οτι τοσα χρονια δε δινατε μια για τη παρτυ μας ε και τωρα δε δινουμε και εμεις μια για σας.Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
...................
1.επιτιθεσαι προσωπικα στον χυμαδορ χωρις να γνωριζεις αν εδινε μια για παρτυ σας η αν σας εγραφε.
2.αν σας εγραφε και τωρα τον γραφετε και εσεις...una fatsa una ratsa !!!τπτ δε σας κανει ανωτερους ανθρωπους με το να μη καπνιζεται αν επιδικνυεται τετοια συμπεριφορα.αρα δε βρισκω το λογο να μαχεστε να κρατηθητε στη ζωη με τετοιο παθος.
3.λεει το λογικο και επιτιθεσαι.
4.σου το ειπανε και αλλοι.μηπως πρεπει να ξαναδιαβασεις τι εγραψες στο θρεντ για να καταλαβεις οτι εισαι επιθετικος και εριστικος???
5.δε σου τη λεω και πιστεψε με δεν εχω διαθεση αντιπαραθεσης.αν με εβλεπες θα το καταλαβαινες αλλα επειδη μεσω του νετ μπορει να παρεξηγηθουμε, για αυτο στο γραφω !!!απλα σου μιλαω με χαμογελο.
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
.
.
.
κοιτα λιιιιιγο καλυτερα....
αυτο ειναι το πρωτο σου ποστ και δεν απαντας σε κανεναν.Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Μέχρι πρόσφατα που δεν υπήρχε κανένας περιορισμός ή ακόμη και σήμερα στην Ελλάδα που οι περιορισμοί δεν εφαρμόζονται, είνα καλά που οι μη καπνιστές τρώμε θέλουμε δεν θέλουμε τον καπνό στην μούρη? Αυτό δεν ήταν και παραμένει καταπίεση?
Τουλάχιστον αυτή η καταπίεση που μιλάτε τουλάχιστον δεν σας προκαλεί σοβαρές βλάβες στην υγεία σας. Σε λίγο θα απαγορευθεί και το κάπνισμα στους δημόσιους εξωτερικούς χώρους.
ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ καπνίστε όσο θέλετε. Κάντε το και τεκέ.
Έτσι, έτσι, ............... εμείς πάντως δεν σας λυπόμαστε γιατί όσο ήσασταν ελεύθεροι να κάνετε ότι θέλετε δεν δίνατε δεκάρα για κανένα.
Έχει τύχει σε net-cafe να κάνω παρατήρηση σε τυπο που κάπνιζε μανιωδώς να το μειώσει λίγο διότι γύρω του είχε 14χρονα παιδιά και μόνο που δεν με έδειρε.
Ετσι, έτσι, .... .... ....
αυτο ειναι ενα ποστ του ελ που δεν απανταει επισης σε κανεναν.ειναι μετα το δικο σου ποστ.δεν υπαρχουνε quote.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
χολη που βγαζουν οι ακαπνοι!
ρε παλικαρια διαβαζετε καθολου αυτα που γραφω η λετε οτι....σας καπνισει;![]()
ΕΙΠΑΜΕ!
Καλως να οριοθετηθουν χωροι για τους καπνιζοντες ...πολυ σωστα!!!
Με την καθολικη απαγορευση εχω προβλημα!!
καντε ενα τσιγαρο να ηρεμησετε ρε σεις![]()
εδω ειναι αλλο ενα δικο σου ποστ που επισης δεν απαντας σε κανεναν συγκεκριμενα.Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Μπα, τώρα κοιτάμε ποιο είναι το σωστό και πρέπον? Μήπως επειδή σε λίγο πια δεν θα έχετε καμία επιλογή? Φυσικό να ζητάτε τώρα πια δικαιοσύνη αφού είστε πια οι καταπιεσμένοι. Όταν είσαστε απο πάνω δεν άκουσα κανέναν σας να ζητά το ίδιο για να προστατέψει τους μη καπνιστές. Ούτε καν τους υπολογίζατε.
Οπότε ας περάσουν καμια 50αρια τουλάχιστον χρόνια με αυτό το σύστημα και μετά το συζητάμε για νέο πιο δίκαιο. Άσε μας που θα κάνεις και πλάκα.
Καθόλου δεν σας λυπάμαι αλήθεια.
κοιτα τωρα τι τροπη περνει η κουβεντα....
ρωταει εσενα ο old!!!εχει κανει quote σε σενα!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τα λες σε κάποον συγκεκριμμένα ή μας μπινελικώνεις όλους ???![]()
και εδω ειναι η απαντηση σου.......................
αρα καπου εδω παραδεχεσαι οτι εξ αρχης με τον ελ τα ειχες και εκει απευθυνοσουν.απο εκει και περα και ο ελ γινεται εριστικος μαζι σου απαντωντας σε δικα σου ποστ.Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Απαντούσα στον el_hymador αλλα ισχύει και όλους τους καπνιστές που γκρινιάζουν με τα νέα μέτρα
ολα αυτα στα εγραψα για να καταλαβεις που προκαλεσες και μονο!!!
τελος και απο μενα.
![]()
.
η γιατι δεν διαβασες αυτο και νομιζεις οτι εχει αλλο υφος:Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Στον Tai γιατί απαντώ σε άλλο ύφος? Μήπως επειδή είναι διαφορετικό και το δικό του ύφος? Σοβαρευτήτε.
η γιατι ξερεις οτι δε σε περνει???δε βρισκω αλλο λογο.Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
αλήθεια εσύ γιατί δεν κόβεις την μαλακισμένη συνήθεια να λες στους άλλους τι να κάνουν για το καλό τους?
ένας πρώην μαλάκας! στην εφηβεία το έκοψα και άρχισα το σεξ, γιατί έλεγα τα ίδια με τον Γιώργο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το δικαίωμα του καθενός να ΜΗΝ αναπνέει τον καπνό μου το καταλαβαίνω.
Το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης το κατανοεί ο 'δημοκρατικός' νταβαντζιδοσκεπτόμενος εκπολιτιστής ευρω-πεο-λιγουρο-μαλάκας?
αστοδιαλο φασιστογενήματα που ψάχνετε δικαιολογίες για να μας μαντρώσετε με τον κάθε μπαμπούλα που σας έρχεται κρανιοφεγκείς![]()
![]()
Άσ΄το. Δεν πειράζει. Τα έσβησα αφού σας χάλασαν τόσο. Πες οτι δεν γράφτηκαν ποτέ. Ξεφεύγουμε απο το θέμα και πάμε σε προσωπική διαμάχη. Ξεχάστε το. Έχω άδικο. ΟΚ. Όπως κρίνει ο καθένας. Τέλος.-
.
τι να πω ρε γιαννη....Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Άσ΄το. Δεν πειράζει. Τα έσβησα αφού σας χάλασαν τόσο. Πες οτι δεν γράφτηκαν ποτέ. Ξεφεύγουμε απο το θέμα και πάμε σε προσωπική διαμάχη. Ξεχάστε το. Έχω άδικο. ΟΚ. Όπως κρίνει ο καθένας. Τέλος.-
αντε παρτε μια γυρα![]()
![]()
απο μενα να στανιαρετε !!!!!!!!!
![]()
.
Δεν εχω καπνισει ποτε στην ζωη μου,αλλα δεν υιοθετω την αντικαπνιστικη υστερια που εχει πιασει ολον τον πλανητη.
Υπαρχει κατι που ειναι πανω ακομη και απο την υγεια μας και λεγεται ελευθερια και αυτοδιαθεση...Και εμενα μπορει να με ενοχλει ο καπνος του τσιγαρου,αλλα και τον καπνιστη ισως τον ενοχλει ο καπνος της Duc,οπως και τον πιο διπλανο μου ισως τον ενοχλει ο θορυβος(ηχος) του ξηροκαμπανου...Μπορουμε να τα βρουμε μεταξυ μας πιστευω,χωρις υπερανω απαγορευσεις .
Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!
δηλαδή κάποιος που ούτε καπνίει ούτε ντουκάτι οδηγεί, δικαιούται να τον κράζει τον καπνιστή;;;;
βρήκαμε το κόλπο τώρα, "ρυπαίνουν τα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα άρα αφήστε ήσυχους τους καπνιστές να ντουμανιάζουν τον τόπο"...
η απάντηση σ' αυτή την ανοησία είναι απλούστατη: μηχανάκια και ΙΧ και λοιπά λειτουργούν σε ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ χώρους
και οι απαγορεύσεις του καπνίσματος (αυτές που οι ελληνάρες περιφρονούν τόσο προκλητικά) αφορούν σε ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ χώρους
εντάξει τώρα;;;;