Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
prospathw na min eimai eristikos...se genikes grammes...thewrw en meri logiko na krazoume akranwtous,kagkoures kai ton opoindipote...alla thewrw paralogo teleiws na krazoume enan anthrwpo pou rwtaei kati pou exei na kanei me tin asfaleia tou... thewrisa oti ayto ekanes... ana ekana lathos tote ftaiw.. an den ekana lathos...thewrw oti den eixa apolyto lathos...exw diabasei poses ,pou kai pws exeis pesei... nai se thewrw ligo koulomaria...alla exeis dei oti pote den ekana kana eristiko sxolio epitoutou...apla sto sygkekrimno thread eniwsa oti ta les ligo straba...
i ilikia den exei na kanei...se kserw kai me ksereis kalytera apo oti fantazesai...![]()
![]()
βασικα χαιρομαι που μιλαμε πολιτισμενα και να σου πω πως το μονο που δεν ηθελα ηταν να κραξω (ειμαι της λογικης να κοιταμε πρωτα τα χαλια μας και μετα να μιλαμε για τους αλλους) και επειδη εγω εχω πολλα χαλια...δεν ειχα σκοπο και προθεση να αποπαρω το παιδι.
αν το εκανα αυτο, ας με συγχωρεσει.![]()
αυτο που θελω να πω και να μην ξαναασχοληθω με το θεμα ειναι οτι καλυτερα ειναι να μαθουμε την μοτο μας καλα παρα να βασιζομαστε σε συστηματα. το συστημα στην τελικη μπορει να κολλησει και δυσλειτουργησει. αν εχουμε βασιστει και συνηθισει την χρηση του το πιθανοτερο ειναι να φαμε τα μουτρα μας.
τεσπα. Την γνωμη μου την ειπα. ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΣΑΣ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. (μαθηματα rs-css, track days, "τριβη" με τα χλμ που γραφουμε καθε μερα, πειραματισμος σε ελεγχομενα μερη). και παντα με τον καλυτερο δυνατο εξοπλισμο.
![]()