Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 155

Θέμα: Γελοια παραβαση....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

Re: Re: Re: Re: μαγαλειώδης βλακεία...

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    καλο τιπακι ευχαριστω...

γραφει "οδηγει χαριν εντυπωσιασμου κινουμενος ορθιος στη μοτοσυκλετα του"

τωρα αν ο μικρος εντυπωσιαστηκε , με κολακευει
    πάντως στον αξιωματικό υπηρεσίας μην χρησιμοποιήσεις ως επιχείρημα οτι το έκανες για να ξεκουραστεις.....αποκλείεται να το συμμεριστεί όταν δεν το συμμερίστηκε ο Ζητάς....
    θα σου πει "μπορουσες να σταματήσεις να ξεκουραστεις"

εγώ θα έλεγα να του αναλύσεις τη θεωρία περί καλύτερου ελέγχου της μοτοσυκλέτας οταν εισαι όρθιος ειδικά οταν περνάς εμπόδιο...και να επικαλεστείς ανωμαλίες του εδάφους...

παρε μαζι σου και κανα εγχειρίδιο για εντούρο και πρίξτου τα π@π@ρια μήπως και μπλοκάρει το σκατομυαλο του και στη σβησει....
    καλή τύχη...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Re: Re: Re: Re: Re: μαγαλειώδης βλακεία...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    πάντως στον αξιωματικό υπηρεσίας μην χρησιμοποιήσεις ως επιχείρημα οτι το έκανες για να ξεκουραστεις.....αποκλείεται να το συμμεριστεί όταν δεν το συμμερίστηκε ο Ζητάς....

εγώ θα έλεγα να του αναλύσεις τη θεωρία περί καλύτερου ελέγχου της μοτοσυκλέτας οταν εισαι όρθιος ειδικά οταν περνάς εμπόδιο...και να επικαλεστείς ανωμαλίες του εδάφους...

παρε μαζι σου και κανα εγχειρίδιο για εντούρο και πρίξτου τα π@π@ρια μήπως και μπλοκάρει το σκατομυαλο του και στη σβησει....
    καλή τύχη...

ευχαριστω

Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
    [spam]γιατί μπορείς? [/spam]
    [spam]Και βέβαια φίλε μου!:o

Ευτυχώς εδώ και 1-2 μήνες έχω αρχίσει να οδηγώ και πάλι [/spam]
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Katana έτσι όπως λες οτι έχει γραφτεί η κλήση έχεις πολλές πιθανότητες αν πέσεις σε ΑΝΘΡΩΠΟ να σου τη σβήσει! Καλή τύχη σου εύχομαι και αρκετή υπομονή και επίμονή γιατί δεν ξέρεις τι διαστημόβλαχο μεταμφιεσμένο σε μπατσούλη μπορεί να συναντήσεις
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober

Re: Re: Re: Re: Re: μαγαλειώδης βλακεία...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005

καλή τύχη...
    Σωστοοοοοος!!!

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

χωμα να ειναι και .... Το avatar του/της jasondakar
    δικαιολογιες υπαρχουν πολλες και πιστευτες απο το υπηρχε ανωμαλια στον δρομο (λακουβες κτλ) μεχρι το οτι ειχε μαζεψει το παντελονι μου και σηκωθηκα για να στρωσει.

το θεμα ειναι ο Μπατσος και το μυαλο του.
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
    a sub-forum you can trust....

ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ

θα στην χαρισουν Κατανα ,μη μασας .............παιξε και λιγο θεατρο με οποιον τροπο νομιζεις εσυ .......πονταρω 10 Ε οτι θα την βγαλει.........καθαρη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ειναι αναλογα τον "ανθρωπο" που θα βρεθει μπροστα του...

μπορει να του τα εχουν πρηξει ολη μερα καποιοι αλλοι και να βαριεται και να του μιλαει ο Σταυρος και αυτος να ακουει απλα "μπλα,μπλα,μπλα...." και μετα

Ελπιζω ρε Σταυρακο να πανε ολα καλα!

μην μασησεις με τα πρωτα "μα και μου.." πιαστον μονοτερμα και μιλα του!

προσφατα με γραψανε για εξατμιση ζηταδες..πηγα στη ΓΑΔΑ ο αξιωματικος ηταν μια χαρα ανθρωπος, μου ειπε οτι το προστιμο δεν μπορει να το σβησει αλλα επειδη του ειπα οτι χρειαζομαι τη μηχανη μου ειπε να φερω μια βεβαιωση οτι εβαλα σιγαστηρα απο το μαστορα μου και θα παρω πισω διπλωμα αδεια..οπως και εγινε..δεν χρειαζεται να σκεφτεις παραμυθι, πες απλα οτι χρειαζεσαι τη μηχανη για τη δουλεια σου

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    τωρα εδω εγω τι στα κομματια να πω ....?

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    σορρυ για τον θορυβο της εξατμισης δεν εχουμε πει οτι πρεπει να ειναι παρων συνεργειο με μετρητη θορυβου κλπ κ οχι να το αφηνουμε στην εκτιμηση του μπατσου αν κανει ή οχι θορυβο περα απο τα αναγραφομενα ορια?

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    σορρυ για τον θορυβο της εξατμισης δεν εχουμε πει οτι πρεπει να ειναι παρων συνεργειο με μετρητη θορυβου κλπ κ οχι να το αφηνουμε στην εκτιμηση του μπατσου αν κανει ή οχι θορυβο περα απο τα αναγραφομενα ορια?
    Φαντάζομαι οτι σε υπερβολικές περιπτώσεις :a13: δε χρειάζεται..
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    οτι θορυβο κ να κανει δεν νομιζω οτι μπορει να σε γραψει..θορυβομετρο στα αυτια του εχει?

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    οτι θορυβο κ να κανει δεν νομιζω οτι μπορει να σε γραψει..θορυβομετρο στα αυτια του εχει?

gia το ποτε θα σε γραψουν εσενα παλικαριμ και δε θα χουν και ντεσιμπελομετρο ουτε που θα το καταλαβεις :rotflmao: :rotflmao:

και αν θες πες τους να φερουν ντεσιμπελομετρο μετα :hypnotize :rotflmao: :rotflmao:

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Τί να σου πώ φαντάζομαι οτι άν γράψει ξετάποτο δε σε γλυτώνει τίποτα.. άν όχι υπογράφεις "επιφυλασσόμενος" πας ταπώνεις και βουρ αξιωματικό για γλύψιμο!!

Edit: Η όποτε βλέπεις μπάτσο...kill switch!!

O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γελοια Μικρα Λαθη
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2004, 14:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας