Σελίδα 7 από 45 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 667

Θέμα: ΔΕΛΕΑΡ...

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ετοιμάζω καλύτερο...

βγάλτε διαβατήρια

Βγάζω τώρα καινούργιο. Μόνο μην κανονίσεις 1-20 Φεβρουαρίου τίποτα γιατί σ'εσφαξα!

Θα είμαι Ινδία
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    ego sas ipa na dinoume 10 euro ton mina na nikiasoume ena xoro oti nane na ton diamorfosoume opos 8eloume na valoume ta psigia mas mesa tous pagkous mas ta trapezia mas
    ke na arazoume eki oso 8eloume ke ka8imerines ke opote nane
    na exoume ke dio tris kopelitses na prosexoun ton xoro 8a analamavanoume oloi me tin sira xreei ka8aristi ke lipa ke 8a ine ola mia xara

me tis mousikes mas

8a vgenoume me ton orizonta ta vradia 8a mazevoume petamena epipla 8a ta vafoume 8a ta ftiaxnoume ke 8a imaste i kaliteroi

ti na pigenoume ke na ta skame opou nane

rixnoume ke mia psistaria me karvouno gia barby q
    ke 8a mas zilepsoun poli 8a kanoun kra na er8oun eki sto telos 8a vgazoume ke xrima...

ala iste m.a.l.a.k.e.s
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Aμα θελετε παντως υπαρχει χωρος με 1.5 ευρω την μπυρα και με 6 ευρω τρως μαγειρευτο φαγητο οχι κλαμπ ...
    Χωρος απλετος , παρκινγκ φατσα καρτα εκει που καθεσαι ....

Ειναι ομως λιγο μετα τους Αγιους Αναργυρους , αν δεν κατσουν οι αλλες λυσεις απλα εχετε το στο πισω μερος του κεφαλιου σας

http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Ενώ για τα στραβά του Δέλεαρ, όλοι λίγο πολύ συμφωνούμε, εδώ έχεις άδικο....

Παλιά που δεν πληρωνόταν "τη εμφανίσει" πολύς κόσμος είχε φύγει χωρίς να πληρώσει (απο αφηρημάδα όχι επιτηδες - θέλω να πιστεύω), πολλές φορες ο Παναγιώτης (τότε) ψαχνόταν ποιος του χρωστάει, πολλές φορές είχαμε πληρώσει για άλλους που είχαν φύγει κλπ κλπ

Σε αυτό δεν τους δίνω άδικο

Ηλια, μιλαω ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!

3 μπυρες σε 3 ανθρωπους χτες και ΠΡΙΝ πιασει τη μπυρα απο το δισκο ειπε "Θα με πληρωσετε"?

Μου ρθε να του πω "ΟΧΙ" και να φυγω!

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

Λοιπον πατε ΟΠΟΙΟΙ 'θετε, ΟΠΟΥ θετε, και βρειτε ενα μαγαζι που να ανέχετε 30-40 μαντραχαλαιους που πετανε οπου να 'ναι κρανη και μπουφαν
    Το βρήκαμε λεμε

(ασχετα αν υπαρχει κι ενας μαλακας που επι 3 συναπτά ετη τωρα εχει αναλαβει να τα μαζευει απο 'κει που τα πεταν σε οσο το δυνατον λιγοτερα τραπεζια)
    βρε πως θα βρίσκαμε τα κράνη μας χωρις εσένα?? πως θα τα καταφέρναμε? καλα, χρέωσέ μας τελικα για τον κόπο σου

κι οταν με το καλο αυτο το μαγαζι, που ΕΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα ειναι καπου ΚΕΝΤΡΙΚΑ, ωστε να φτανουν ΟΛΟΙ απο το λεκανοπεδιο,
    Η ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ειναι το ζητούμενο, ΟΧΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΑ
    και Κηφισός, παραλιακή, Αλίμου ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

γινει στεκι, τοτε θα ερχομαι κι εγω εκει.
    δηλαδή πότε θα αποφανθούμε οτι εγινε στέκι???

Σε αυτην την φαση, μου θυμιζετε αυτους που κατα καιρους εχουν "φυγει" απο το Moto.gr κι εχουν ανοιξει δικα τους fora!
    :a24: τωρα λες μαλακίες. Εμεις προτείνουμε το ΜΟΤΟ να πάει σε άλλο μαγαζί και όχι εμείς οι 5-6 αν δεν το κατάλαβες

Το σκεπτικο ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ΙΔΙΟ!
    ΤΙΙΙΙΙ?????????:a24:

Μαζευουμε κοσμο απ' το Μοτο κι ανοιγουμε αλλο φορουμ!
    Μαζευουμε παρεα απ' το Δελεαρ και παμε για φαϊ!
    αυτα τωρα, ειναι απόλυτα δεμένα μεταξύ τους, αλλα και με το θέμα,Ε?:a24:

Τελικα ομως το Μοτο υπαρχει (και μεγαλωνει), ενω για τα αλλα φόρα, ΔΕΝ θελω να κφερω αποψη...
    αλλη Αλαμάνα και άλλος Διάκος μας βρήκε βρές και αλλους 299 να κρατήσετε και της θερμοπύλες:rotflmao:

Και μην ξεχνάς οτι δεν μεγαλώνει μονο απο σένα αλλα και απο άλλους το ιδιο παλιούς με σένα, αλλά και νεότερους

Καλως ή καως, εχει μεινει το Δελεαρ αυτην την στιγμη σαν στεκι μιας παρεας...
    Σ' αυτο ερχεται κοσμος ΧΩΡΙΣ κανενα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, για να δει 10-20-30 ανθρωπους!
    αυτο ανετα διορθώνεται. Οσοι μπαίνουν στο ΜΟΤΟ θα ενημερωθούν

Οι πιο "τακτικοι" θα θυμουνται οτι εχει ερθει κατα καιρους και κοσμος που ειχε πολυυυ καιρο να εμφανιστει, ακομα και στο φορουμ...
    διαβάζει όμως το ΜΟΤΟ

Προσωπικα, αισθανομαι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αγενης, να φυγω με 5-10 "πιο κολλητους" και να γραψω στ' αρχιδια μου αυτους που πιθανον (λογω δουλειας) ερθουν λιγο πιο καθυστερημενα...
    Εν κατακλειδι...
    Ε να καθώμαστε σε συκεκριμένα ωράρια τοτε

ρε Χρηστο διαβάζεις αλήθεια αυτα που γράφεις???:a24:

θα χτηπάμε κάρτα δηλαδή, Η θα φεύγουμε μονο αν έχει έρθει και ο τελευταίος ??:rotflmao:

Αν αλλαξει το "στεκι" του Μοτο, ειμαι μαζι σας...
    Ως τοτε ομως, οποιοι θελουν να βρισκονται με καποια "ολιγομελη" παρεα, ή δεν γουσταρουν τον τοπο τοσο πολυ, ας βαζουν καποιο ποστ (εχει γινει πολλες φορες και παλιοτερα) για συναντηση στην Μυρτιά, στην Λειβαδια, στο ISDL ή οπου στο διαλο αλλου θελουν!

τελικά σε ενοχλεί οτι κάποιοι ειναι ποιο ''κολιτοί'' Η οτι πήγανε να φάνε χωρίς να σε ρωτήσουν-καλέσουν??
    EDIT:
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    tai, να σε διορθωσω!
    προταση χτες εγινε στο Χρηστο και την Τουλα απο ΕΜΕΝΑ τον ΙΔΙΟ!
    Κανενας ΔΕΝ κραταει κανεναν.
    εσυ φαίνεται σαν να κάνεις προσπάθειες και δεν καταλαβαίνω το γιατί

Οταν μπαινεις ομως μεσα σε μια παρεα και παιρνεις την μιση γι' αλλου [SIZE=]ειναι (ξαναλεω)τουλαχιστονΑγένεια !!!

ΓΙΑ ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ, ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ''ΠΑΡΕΑ''?? ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΊΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΎ???
    ΠΑΣ ΚΑΛΑ ???

[SIZE=]Καταλαβατε ή να κανω και κάκα?

ΟΧΙ αρκετα εκανες
    [/SIZE]

μετα απο αυτο

και διαβάζοντας αυτο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    [B]............... ''ψυχολογια τσιφλικιου'' η οποια ομολογουμενως κλονιστηκε αρκετα πρεπει να παραδεχθεις, ετσι..?
    --και ερωτω: γιατι αραγε...?

/B]

ΛΕΩ ΟΤΙ

ΧΡΗΣΤΟ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ

Tο θέμα μας ειναι αν πρέπει να δούμε και άλλα μαγαζιά εκτός απο το δελεαρ και οχι αν εμεινες μόνος σου να πιεις το τσίπουρο.

Αυτό το συζητάμε και κατ'ιδίαν αν θες.

Για να δούμε ποιος είναι αγενής, και γιατί.

Εκτος αν ενοχλήθηκες που δεν εκανες ΠΡΩΤΟΣ την πρόταση.

tai, να σε διορθωσω!
    προταση χτες εγινε στο Χρηστο και την Τουλα απο ΕΜΕΝΑ τον ΙΔΙΟ!

Αυτή ειναι η πιο λογική πρόταση νομίζω

Κανονίστε να πάτε μια δευτέρα να δείτε, και αν σας αρέσει, κάντε το "μονιμο"
    και αν δεν μας αρέσει τα ξαναλέμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Δεν ξέρω από που ξεκίνησε το όλο αυτό θέμα και να πω την αλήθεια δεν κάθομαι να διαβάσω τώρα βαριέμαι.
    Ωστόσο εφόσον αποφασίζεται να αλλαχθεί το στέκι θερμή παράκληση ειδοποιήστε με σαφήνεια όλους μας.

στρίβειν εστί φιλοσοφείν Το avatar του/της mizz
    οκ, ενημερώνω, από την επόμενη φορά όλοι θα μαστε εδώ:

http://img411.imageshack.us/img411/6...d257ddfyf0.jpg

καλή διασκέδαση

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mizz
    οκ, ενημερώνω, από την επόμενη φορά όλοι θα μαστε εδώ:

http://img411.imageshack.us/img411/6...d257ddfyf0.jpg

καλή διασκέδαση
    Γουσταρω παιδοτοποοοοοο!!!!!
    Αλλα δεν θα εχει προτζεκτορα!

Keep spamming!!!:a13:

χωμα να ειναι και .... Το avatar του/της jasondakar
    οοοοοοοοο παιδοτοποςςςςςςςς γιουπι θα φερω και τον χαρι σπρωχτερ στην καμαρα με τους δονητες να δουμε
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
    a sub-forum you can trust....

ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Γουσταρω παιδοτοποοοοοο!!!!!
    Αλλα δεν θα εχει προτζεκτορα!

ουτε μπυρες!

Τι εγινε ρε π@υστη μου εδω .....φυγανε οι μαλακες και δεν εχουμε ποιον να κραξουμε και πλακωνομαστε μεταξυ μας????δεν πατε καλα......αποφασιστε αν το προβλημα ειναι το μαγαζι σαν μαγαζι η καποια κινηση που καποιοι παρεξηγησαν......

Οσο αφορα το μαγαζι,το θεωρω ακριβο με εξυπηρετηση αμφιβολου επαρκειας.....αλλα και εμενα αυτο που μου εχει κανει εντυπωση και με χαλαει συναμα ειναι αυτη η γαμημενη προταση...''μπορεις να με πληρωσεις???'' χωρις ακομα να σου εχει παραδωσει την παραγγελεια,χωρις να εχεις πιει μια τζουρα ρε π@υστη μου.....και αυτην την προταση την εχω ακουσει ελαχιστες φορες συνοδευομενη με την πιο απλη λεξη που θα με κανει να ξεχασω την ζοχαδα....''σε παρακαλω''......το ευχαρι στωωωωωωωωωωω το ακουω που και που,αφου εχει φτασει ο σερβιτορος/α στο μπουφε ....και να πω οτι καποιες στιγμες λογω υπερβολικης δουλειας να το δεχτω,ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ που μου το εχουν κανει και οταν ειμαστε 3 ατομα.....στις 7....με 5 ατομα ολο το μαγαζι....

Προσωπικα εμενα το Δελεαρ (και το καθε δελεαρ) δεν μου λεει τιποτα σαν μαγαζι....αυτο που μου ''λεει'' ειναι οτι ξερω οτι ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ σε καποιο δελεαρ ΠΗΓΑΙΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ 3-4-5 ΚΑΙ 9 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ,ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ (ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ) ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΑΣ,ΛΕΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΣ( Παπ γαμιεσαι ) ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ....το moto,.η παρεα,οι φιλοι,οι γνωστοι,οι κολλητοι (πεστε το οπως θελετε) κανουν το Δελεαρ....και οχι το αντιστροφο....

Αυτο το πιο παλιοι και πιο νεοι δεν το πολυκαταλαβα....δεν θα παω καπου επειδη μου το επιβαλουν,αλλα επειδη το γουσταρω....οταν ξενερωσω με την ολη φαση,πολυ απλα δεν θα ξαναπαω (στο εκαστοτε μερος που θα γινετε η μαζωξει)...τωρα αν μπορει να βρεθει (η υπαρχει κιολας) ενα μερος που θα μου παρεχει και καλυτερη εξυπηρετηση δεν μπορω να καταλαβω τις αντιρρησεις και τις κοντρες... απλα φανταζομαι οτι ανοιχτηκε αυτο το θρεντ για να που καποιοι τις εναλλακτηκες λυσεις....και προτασεις.....και οχι οτι πουνε οι παλιοι....

υ.γ. το μπερδεμα της δευτερας δεν το πολυκαταλαβα,αλλα αυτο που ειδα ειναι οτι οσοι πηγαν στην ταβερνα ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΥ ΣΚΑΣΜΟΥ....αρα κανονιστηκε επειδη πειναγαν και οχι για καποιο αλλον λογο....
    υ.γ.2 συμφωνω απολυτα με τον Ακη....οσο καιρο ειμαι εκει δεν ειδα ποτε μια κινηση κερασματος (εστω ενα σφηνακι) σε καποιους που αφηνουν ενα σεβαστο ποσο, καθε (νεκρη) δευτερα.....και αυτο ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.....
    υ.γ.3 επειδη ειμαι large και γαμωτα παιδια για ολους...

εγω μια φορα καταφερα να ερθω στο Δελεαρ και μου εκανε τρομερη εντυπωση το απαραδεκτο σερβις.Απο εκει και περα δεν εδωσα σημασια γιατι ημουν με καποια ατομα και περναγαμε καλα!
    Και εγω προτιμω να αλλαξει το στεκι γιατι το κεντρο δεν με βολευει και επειδη δεν ειμαι απο εδω και δεν εχω να προτυνω καποιομερος,θα συμφωνισω με τον tai και αν αποφασισετε την Δευτερα να πατε στο νεο μαγαζι για δοκιμη υπολογιστε και μενα αρκει να με ενημερωσετε νωρις.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    genika pantos me tis tavernes ke ta psita tin exete di efkatastati mikroasti pou to skorpane to xrima leme...:rotflmao: :rotflmao:

exete gini san tous 8ious mou pou i moni tous efxaristisi itan na pe8anoun apo xolisterini se kapia taverna:rotflmao:

pantos an simpliroso ke ta merika kila kreas pou petaxtikan giati den pigene kato...
    me vlepo na sas xaraktirizo volemenous tou sifertou kati san skilia rimoulas ke lamogia
    tin epomeni deftera pou 8a figete gia taverna 8a iste malakes
    i sinantisi ginete oxi gia na pame gia xoro i gia xesimo parea ala gia na ftiaksoume mia parea opou 8a xorane oloi
    8a es8anonte orea oloi 8a ine lito to skiniko oxi se mikroastika ke mizera magazia me toupe ke ifos poulame mouri

ke i zoi ine orea ke i parea ine orea otan simetexoume oloi lita xoris pompodis tavernes
    estiatoria kirile kafeteries me ifos ke ala sinafi

den ine oti oreo na afinoume merikous pou den mporoun na simetexoun gia ton opiodipote logo ke na xalame tin parea elafra tin kardia gia na pame na fame ta avriana skata mas me 250 euro mia ka8imerini deftera....

na kopsete aftin tin saxlamara

i deftera ine parea moto

an 8elete kati alo na mazeveste ali mera na anigete ta paxila portofolia sas me stomfo na ta skate san mprouxontes ke na pigenete se opia taverna 8elete na tigkarete sapia kreata ke xolisterini me tin isixia sas

aftou tou idous i sini8ies den ine gia mixanovious o mixanovios zi kapou ston dromo me ena santouits sto xeri mexri ta epomena gkazia

esisi tin exete di gliodis skatofagades
    ego simetixa defteri fora se afto toskiniko ke aidiasa

den iste mixanovioi oute exete motosikletistiko pnevma
    iste ena matso kretini pou dipsane gia perierga kolpa

ke xristo mou ego sou zito signomi ala i 8a efevga i 8a pigena kapou alou...
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Σελίδα 7 από 45 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δευτέρα 23/8 το Group therapy συνεχίζετε στο ΔΕΛΕΑΡ
    από idi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2004, 21:18
  2. Συναντηση Δελεαρ για coca-amstel στις 9:00...
    από life_dab στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2004, 13:01
  3. Δελεαρ
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2004, 17:37
  4. Καλημέρα...ΚΑΦΕΔΑΚΙ...στο...ΔΕΛΕΑΡ...29/5;;;
    από jimbar στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2004, 17:32
  5. Δελεαρ 2/4/04