Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 92 από 92

Θέμα: ΤΣΜΕΔΕ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mavrofidi

δεν γνωρισα μηχανικους που να δινουν στα συνεργεια τους προσθετες αμοιβες απο αυτες που οριζει το υπουργειο εργασιας....
    δεν γνωρισα μηχανικους που δεν χρησιμοποιουν (= εκμεταλευονται) αλλοδαπους.....
    δεν γνωρισα κανενα μηχανικο, στελεχος μεγαλο-απατεωνο τεχνικης εταιρειας, που κατακλεψε τον κοσμακη στο χρηματιστηριο, να καταγειλει αυτα που κανανε τοτε (και κανουν ακομη)...
    οχι να γινομαστε ολοι ενα, οταν θιγεται η τσεπη μας και να διαχωριζουμε την θεση μας οταν ειμαστε οι συγχρονοι δουλεμποροι εργασιας.

ζητειστε απο ταμειο σας αυτα που πληρωνετε και θα ειναι ολοι μαζι σας.
    μην προσπαθειτε να πνιξετε τους αλλους για να επιβιωσετε εσεις (πλουσιοπαροχα βεβαια....).
    παντα φιλικα,
    Προφανώς δεν γνωρίζεις πόσα παίρνει ένας ανειδίκευτος αλλοδαπός σε οικοδομή, για 7ωρη εργασία, που συνήθως έχει και υπερωρία και αργίες πολλές φορές.
    Ο "κοσμάκης" παρασύρθηκε?Στην καλύτερη έπαιξε και έχασε σε ένα παιχνίδι που του ήταν άγνωστο αλλά οι "μάγκες" Ελληνάρες δεν χρειάζεται να ξέρουν...
    Και στις κατασκευές δεν γίναν τα όργια που γίναν σε άλλα χαρτιά.
    Αν το καταφέρεις αυτό με το ταμείο μου θα μου κάνεις χάρη, εγώ δυστηχώς δεν μπορώ να τα καταφέρω

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
    Τι ακριβώς εννοείς;
    Μου χρωστάνε μια επίβλεψη και σήμερα μου είπαν ότι αν δεν πληρωθεί μέχρι 31/12 θα πάει με τους νέους συντελεστές...

μαλων θα παρει παρατασει για 2 μηνες οποτε ετσι θα πας παλι με τις παλιες τιμες
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

http://www.nea-peramos.gr/

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2007, 06:31
  2. Διαφορά ΤΣΜΕΔΕ & ΙΚΑ
    από smavrid στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2006, 11:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα